Jack Bauer Posted March 20 Share Posted March 20 Леон Скот пада Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
HEIDENREICH Posted March 23 Share Posted March 23 Пуснах да гледам лайв чак за срещата на Блаховиц и ме приспаха мизерниците с обикалянето си. Пропуснах мейн ивента. Пу деба. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted March 23 Share Posted March 23 Както и очаквах. Леон Скот най-сетне беше разкрит като менте. Дълго продължи тази заблуда, че е елитен боец, заради дългата серия победи срещу не-елитни противници, fluke-a ритник срещу Камару Усман, реванша в който Усман се видя, че не е на себе си и победата срещу Колби, в която и последния се видя, че е далеч ит силния си период вече. Скоро ще оглавява прелимките Beks and HEIDENREICH 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted March 23 Author Share Posted March 23 Спокойно, до няколко дни ще излезе, че Леон е имал стафилококова инфекция, която му е попречила да реализира потенциала си. Доста слаба битка от негова страна, но не може да се отрече, че Брейди е абсолютно животно на земя и го доминира от-до. По едно време, Леон тръгна да търси поваляния, което е може би най-тъпото нещо, което боец на неговото ниво е правил тактически, от много време насам. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted March 26 Share Posted March 26 Иначе Кевин Холанд много ме кефи. Криерата му дотук има както добри победи, така и малоумни загуби, но хората му се кефят, защото за мен както и за повечето олицетворява, това което трябва да е истинския боец - винаги готов, any time, any place any weight. Спорта се препълни с диви, които се бият веднъж годишно, включително хора като Хабиб, който последните си години имаше един мач в годината. Хора като Холанд, Доналд Серони, Мусаси ми идва на ум в последните години - те са гръбнака на UFC и се изграждат като звезди по един друг начин и според ме н по правилния начин - с постоянство и сърце. Не знам Конър ли промени спорта, но вече при топ имената много започва да заприличва на бокса - безкрайни преговори, много добре изпипан опонент и триста зора да се подпише един договор. trubang 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts