Devil Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) CM Punk, Roman Reigns & Seth Rollins headed to SmackDown in Bologna, Italy Brown Strowman vs. Jacob Fatu WWE Women's Tag Team Champion Liv Morgan vs. Jade Cargill Zelina Vega vs. Piper Niven Edited March 21 by Devil Monteso, Divaka, Sugarev and 2 others 3 2 Quote Link to comment
Price Posted March 21 Share Posted March 21 Роман, Пънк и Сет на един ринг би следвало да е класа. Надъхан съм krriiissss and The-Resident-Ev!L 1 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 21 Share Posted March 21 krriiissss, The-Resident-Ev!L, Metzgermeister and 4 others 1 1 3 2 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 21 Share Posted March 21 Стрийм: https://strimsy.top/fight/WWEFridayNightSmackDown1.php krriiissss 1 Quote Link to comment
nikolov933 Posted March 21 Share Posted March 21 Нямате ли Нетфликс кучета бедни. Sugarev, Berbo, krriiissss and 3 others 2 2 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 21 Share Posted March 21 3 minutes ago, nikolov933 said: Нямате ли Нетфликс кучета бедни. И милионер да съм, ше го гледам както си искам. Фък оф! krriiissss, The-Resident-Ev!L and HBK_forever 1 1 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 21 Share Posted March 21 3 minutes ago, nikolov933 said: Нямате ли Нетфликс кучета бедни. Плащат за хостинга на форума с парите за Нетфликс. Извини се и бъди благодарен. krriiissss 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
neshev Posted March 21 Share Posted March 21 9 minutes ago, nikolov933 said: Нямате ли Нетфликс кучета бедни. Виждам, че си баровец. Хвърли някой кокал бедните кучита. HBK_forever, krriiissss, Sugarev and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted March 21 Share Posted March 21 Култово е как Drew е face за европейците. HBK_forever, Hachiko and krriiissss 2 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 21 Share Posted March 21 Тая мръсна жина Ролинс вече не мога да я трая. По принцип не съм хейтър, но... HBK_forever, krriiissss and The Pain 2 1 Quote Link to comment
nikolov933 Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Аз съм дарявал. 2010 година 😅 Олимпик взе парите и ги изигра на покер. Тъжни години бяха. Edited March 21 by nikolov933 kurdengal, Monteso, Berbo and 3 others 4 1 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 21 Share Posted March 21 Леко скучен епизод. Засега от СД в Европа, запомних само пеенето на Voices, Mona Liva, "solo due"/'seulement deux' и музичката за рекламите. krriiissss 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted March 22 Share Posted March 22 Якото на тоя троен мач е, че няма замесени титли както обикновено в тройните, четворните и петорни мачове.Тук има просто трима индивида, които се мразят и искат да се млатят и просто един да остане над другите двама по какъвто и да е начин.За мен това е нещо различно и смятам, че е един от малко КМ калибър мачове тази година.И дори не се знае какво ще стане, супер непредсказуем си е . Дали Роман ще си спечели чисто и Хейман ще остане зад него, дали Пънк ще привлече Хеймън и ще има драма, дали пък Хеймън ще отиде при Ролинс, всякакви варианти.Естествено едни са абсурдни, други възможни, но има доста вратички и за мен този мач е интересен и се очаква с интерес.MOTYC със сигурност. И дори сегмента накрая беше як, да, малко пресоляват манджата всяка седмица с намеси на охрани ама тика точно си беше нужно и ефектно. Тия шоута са яки за публиките, всяка година трябва да има турне в Европа, надъхвацията е различна, дори да не се случва нищо кой знае какво в шоуто. krriiissss 1 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
hacky Posted March 22 Share Posted March 22 Доста скучно шоу, затварящия сегмент беше нещо напълно очаквано, но очаквах поне да си кажат нещо… Интересна идея е написана от Headmaker, дали Пол Хеймън няма да ги прецака и накрая да отиде при Сет Ролинс, който има нужда от промяна и един хийл образ може да му дойде добре. Фактически в момента и тримата се водят фейсове, победителя от това печели хийл търн? krriiissss, Price, Monteso and 2 others 5 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted March 22 Share Posted March 22 9 minutes ago, hacky said: Доста скучно шоу, затварящия сегмент беше нещо напълно очаквано, но очаквах поне да си кажат нещо… Интересна идея е написана от Headmaker, дали Пол Хеймън няма да ги прецака и накрая да отиде при Сет Ролинс, който има нужда от промяна и един хийл образ може да му дойде добре. Фактически в момента и тримата се водят фейсове, победителя от това печели хийл търн? То Ролинс фейс ли е? Ба си мамата,в момента ми е най-дразнещия човек в ростера. Иначе да, скучновато шоу, нищо важно не стана, но мачовете не бяха лоши, даже Джейд Каргил направи хубав мач, двете негра от Стрийт профитс също доставиха. Айде само ако може да спрат с програмата Строуън срещу Фату , да включат на втора скорост и да почне Фату срещо Соло - Бангу Васил стрийт файт. yaripim, ShwN, krriiissss and 1 other 3 1 Quote Link to comment
hacky Posted March 22 Share Posted March 22 4 minutes ago, HEIDENREICH said: То Ролинс фейс ли е? Ба си мамата,в момента ми е най-дразнещия човек в ростера. Иначе да, скучновато шоу, нищо важно не стана, но мачовете не бяха лоши, даже Джейд Каргил направи хубав мач, двете негра от Стрийт профитс също доставиха. Айде само ако може да спрат с програмата Строуън срещу Фату , да включат на втора скорост и да почне Фату срещо Соло - Бангу Васил стрийт файт. Така се води, но само май марковете в публиката го харесват, всичките форумни разбирачи го мразят. krriiissss, HBK_forever and HEIDENREICH 2 1 Quote Link to comment
Price Posted March 22 Share Posted March 22 Без значение какво ще кажат всички разбирачи, Роман - Сет - Пънк има повече Star power отколкото Коди и Сина. Ако гледаме чисто и просто замесените имена, тройният мач е по-логичен кандидат за ME атракция. Но няма как heel Сина и най-важната титла в компанията да не закриват. Интересна е динамиката в подобна тройна вражда, без да е замесена титлата. Опипаха почвата наскоро, когато направиха мач Пента - Кайзер - Дън на един RAW. Има хляб в нещо подобно, нямам нищо против. А и по този начин успяват да запазят враждата на Роман и Ролинс гореща, без да ги сблъскват все още в кулминационния мач 1 в 1. krriiissss 1 Quote Link to comment
Todor Atanasov Posted March 22 Share Posted March 22 1 hour ago, Price said: Без значение какво ще кажат всички разбирачи, Роман - Сет - Пънк има повече Star power отколкото Коди и Сина. Ако гледаме чисто и просто замесените имена, тройният мач е по-логичен кандидат за ME атракция. Но няма как heel Сина и най-важната титла в компанията да не закриват. Е, нали Манията е две вечери. Първата закриват Рейнс, Пънк и Ролинс, втората - Сина и Коуди. И Усото върти свирки на Гюнтер в откриващия мач. Metzgermeister, krriiissss, Monteso and 1 other 2 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted March 22 Share Posted March 22 Шоуто беше повече от доволно. КО и Ортън най-накрая със сегмент/конфронтация, която да ме накара да ми пука за тази вражда. Все още съм на мнение, че имаше варианти за по-добри програми и за двамата, но при това положение, поне могат да се постараят с някакъв интересен билд. И тук сякаш за пръв път видяхме наченки на такъв. Особено закриването на сегмента от Ортън, където благодари за пайлдрайвера, защото след него е почнал отново да чува гласове, беше топ. Шинске официално вече е джобър. Не мога да преценя дали ще измислят нещо интересно за Джими на Мания, но до момента поне изглежда че Дрю срещу Прийст ще е сингъл вражда. Ок филър и за двамата, макар като цяло не ме ебе особено. Конфронтацията между Тифи и Шарлът размаза. Реално най-силната страна на Флеър са именно подобни промота, където може сама да се издигне с опит и самоувереност. И си спестиха възможността публиката да ги разсейва или да промени динамиката на живо, в този случай скриптирания сблъсък виа сателит беше правилното решение и успя да билдне враждата им перфектно. Имаше нужда Шарлот да не изглежда като тотален парцал. Т'ва между Фату и Браун, къде намесиха и ЮС титлата, направо си отива на тройна заплаха за Мания. Каквото и да стане бих бил разочарован Ел Ей да трябва да я дропва толкова скоро след като си върна пояса. Освен ако целта не е след това да върви към световна титла, но се съмнявам. Иначе от самата вражда между Джейкъб и Строуман ми писна, трябваше т'ва да приключи по-бързо и Фату да излезе победител с доминация. В момента са ми досадни. Приятна изненада бе победата на Лив тук, макар и след намеса. Не съм голям фен на Джейд, но пък смятам че враждата и с Найоми е интересна. Има хляб за още много култови изпълнения в подобна програма, надявам се да доставят. Завършващия сегмент Изключително доволен съм от тази конфронтация между Роман, Сет и Пънк. И тримата направиха силни включвания на микрофона, то си е култово, понеже и тримата имат инерция в момента, просто стоят леджит като три от най-големите имена в шибаната компания, които ще имат култова програма един срещу друг. И това е най-близкото до ЩИТ реюниън което ще получим скоро, след като още в генезиса си този стейбъл дебютира за да варди задника на Пънк. Дори мелето накрая стоеше на място и изглеждаше готино, такива сегменти ги спамят много, но си личи в какви програми има нужда от тях и къде са по-скоро неестествен филър, а тук определено мелето помогна за цялостния билд. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 22 Share Posted March 22 Аз пък този път ще критикувам Пол Левек, колкото и генерално да харесвам продукта му. Писна ми във всяка шибана вражда участниците да се сбиват и да ги разтървават. Хайде обяснете ми от кейфейб гледна точка това. Има ли правило, където пише, че на седмични шоута кечистите нямат право да се сбиват? Но хайде, заебете кейфейба, просто ми омръзна еднаквия сегмент за всички вражди. HEIDENREICH and HeaDMaKeR™ 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 22 Share Posted March 22 25 minutes ago, The Olimpic Hero said: Аз пък този път ще критикувам Пол Левек, колкото и генерално да харесвам продукта му. Писна ми във всяка шибана вражда участниците да се сбиват и да ги разтървават. Хайде обяснете ми от кейфейб гледна точка това. Има ли правило, където пише, че на седмични шоута кечистите нямат право да се сбиват? Но хайде, заебете кейфейба, просто ми омръзна еднаквия сегмент за всички вражди. Ако трябва да търсим логика.... то е защото да не се пребият за ГОЛЕМИЯТ ИМ МАЧ. Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted March 22 Share Posted March 22 (edited) 5 hours ago, hacky said: Така се води, но само май марковете в публиката харесват Ролинс, всичките форумни разбирачи го мразят. Не е така. @Bobotsi му е фен. Но той харесва и Кодака и Ман Сити. В смисъл, има ли човек с по-лош вкус? Edited March 22 by ЧОТУДЕ hacky, Rock, HEIDENREICH and 1 other 3 1 Quote Link to comment
neshev Posted March 22 Share Posted March 22 Качеството на шоуто рязко рухна, след като минаха на 3 часа. Нямат дълбочината за толкова дълго шоу и отказват да преплитат по 2-3 сегмента, с едни и същи кечисти, по време на цялото шоу. Но и чисто като темпо, шоуто беше тягостно. Нищо не илюстрира това по-добре от закриващия segment. Извинявай, няма как entrance-ите на тримата да са по-дълги от самия segment. Сегментът ставаше, brawl-ът беше добър и дотам. Не знам как някой може гледа това, което Cena и Cody направиха този понеделник и реакциите, които получиха, и да се филмира, че Roman, Rollins и Punk имали по-голям star power. В момента тримата враждуват, защото не фигурират в плановете за големите програми и трябва да ги набутат в картата. Реално, всичките 1v1 комбинации, без Punk и Rollins, които вече си изпърдяха пръдните, щяха да са в пъти по-интересни от този франкенщайн, но това е положението. Женската дивизия в SmackDown е тотален леш. След като дръпнаха Bianca, нямат нищо читаво, което може да изнася седмичните шоута, от към работа на ринга, та трябва да викат Liv на пожар и да пускат мачове като Piper Niven и Zelina Vega, които никой не бръсне. Tiffany е доста тегава на микрофона. Лошото е, че явно и няма топки да се противопостави на сценария, защото в това промо я прекъсваха постоянно и Charberg no-sell-ваше абсолютно всичките и опити за затапване. Засега царуването и е пълно разочарование, което донякъде може да бъде смекчено, с един силен мач на WM, но извън това, проспектите и са тегави. Този път ще трябва да се постараят с draft-а и евентуална инжекция с жени от NXT, защото няма кой да покрива генерално слабия им booking, щом се отнася до жените. Сегментът, между KO и Randy, беше добър. Да се надяваме, че най-накрая ще дадат значима победа на Orton, който е в крайно поддържаща роля, откакто се върна, но покрай Cena има мегдан да го push-нат отново, поне за няколко месеца. Не знам колко пъти ще се опитват да правят Street Profits heel-ове. Публиката просто им се кефи. Реално трябва да ги разделят и да ги пробват като соло звезди, но това имам чувството, че го пиша от поне 4-5 години. Явно ще използват WM, за да стартират официално враждата между Solo и Jacob. Надали са готови на този етап да push-нат LA Knight по-сериозно, тъй че US титлата е добър начин да го държат релевантен. HEIDENREICH, The Olimpic Hero and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted March 22 Share Posted March 22 Бтв, ако трябва да съм честен, билдът на тази Мания ми допада много повече от този на предишната, поне засега. Факт е, че има отделни неща които не са това което могат да бъдат, но дори те са ми по-скоро интересни за следене. Няма го онзи напън от миналата година, да пренатягат враждите с някакви изкуствени моменти и липса на всякаква логика. Би ме зарадвало да продължават по същия начин, както и на самата Мания да ограничат намесата на шибани пенсионери в МЕ, ей така, колкото да са там. В смисъл, няма да откажа Остин да излезе и да натупа Скалата като някакъв сегмент от мача между Коди и Сина, но кулминацията от самия мач трябва да е изцяло продукт от един срещу един сблъсъкът между двамата и без никакви външни намеси, както и изцяло акцента да си е върху тях. The Pain 1 Quote Link to comment
Recommended Posts