Jump to content

AEW Dynamite - 19 март 2025

Rainmaker

Recommended Posts

Posted (edited)

GmUHcHfbcAAv2cA.thumb.jpg.7906db0d6d488f592db1b28a15fd28ed.jpg

GmUHcHWaAAAaoJs.thumb.jpg.ccc3775c7a251ea36594c2de27d3fc04.jpg

GmUHcG1XoAA6FxJ.thumb.jpg.32987f7b42aa00893dfe90a4403b59be.jpg

GmbOi-BXcAEyQtD.thumb.jpg.b97c9e886278b1291e7441b94c161a6a.jpg

Gmb8zKIXAAAPEfC.thumb.jpg.88349da1740103e98d94cc01a235389f.jpg

Edited by Rainmaker
  • Upvote 2
Posted

Корни ще има all-time rant за мача между COPE и MOX. 🤭 

The Olimpic Hero
Posted
28 minutes ago, neshev said:

Корни ще има all-time rant за мача между COPE и MOX. 🤭 

Какво е станало?

Posted (edited)
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Какво е станало?

Гръбчето ми. :(

Edited by neshev
  • Upvote 1
  • Sad 1
The Olimpic Hero
Posted

Прекалено е това. Както и винаги не съм харесвал ненужните спотове тип CZW. Понякога кръв в правилния момент да, както и някакви тръшвания през маси в по-брутални мачове, но вече вилици, стъкла, лампи, разкървяване с предмети, а не блейд джоб - абсолютно безсмислено и ненужно.

• Upvote 2

Posted

Това почва да става прекалено :D Тия им свърши лекарството против тетанус само от мачове на Амброуз. 

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted

Страхотен епизод тази седмица. Добър контраст с предишния, който беше фокусиран главно върху сегменти и промота, докато тук наблегнаха повече на ин-ринг частта.

Четворният квалификационен мач беше доста сносен. Mark Davis специално изглеждаше като чудовище в мача, Ricochet също си влезе добре в heel-ската роля. Mike Bailey вече само с две участия успя да спечели AEW аудиторията. Просто седи перфектно в AEW за момента и аз бих му дал TNT титлата на някой етап от годината. Изненадан съм от завършека, сякаш предпочитах да видя 1v1 Omega и Bailey на Dynasty, но тройният мач ще бъде лудница със сигурност.

Mone vs. Starkz - май за пръв път гледам Starkz и като цяло доста впечатляващо представяне за възрастта ѝ. Mercedes ѝ даде повече от достатъчно офанзива в мача и я направи да изглежда като бъдеща звезда в женската дивизия. Може би един от най-добрите женски TV мачове, за които се сещам в AEW от последната година. Започнаха и вече да подготвят бъдещия сблъсък между Mone и Athena, който ще бъде огромен за AEW, когато и да го направят.

Moxley vs. Cope беше всичко, което се надявах да бъде мачът им на Revolution. Просто с една стипулация мачът изглеждаше коренно различно и реално направиха доста стабилен brawl. Moxley е абсолютен мазохист, човекът е пътувал 11 часа, за да отнесе един от най-бруталните бъмпове, които съм виждал в телевизионно шоу. Все пак е добре, че тази вражда вероятно приключва тук и със Swerve ME сцената в AEW ще започне отново да връща инерция. Интересно и какво ще се случи около FTR след този angle, както и The Patriarchy.

Ospreay vs. AR Fox беше добър мач като за продължителността си. AR Fox е идеален jobber в AEW.

Започнаха вече да пълнят Owen Hart турнира със звезди, а има още месеци, преди да стигнем дотам. Супер е, че Hangman ще участва.

ME-ът беше също силен, доста здрав мач и успяха да надградят над първия си. Megan Bayne започва все повече да ми допада, много е добра и като визия, и като атлетизъм, и си мисля, че AEW уцелиха джакпота с нея. Очаквах да мине първо през TBS титлата, ама явно там акцентът ще е около Mone и Athena. Аз бих я направил шампионка още на Dynasty, така и така Toni Storm няма нужда от особено дълъг reign, а AEW имат възможността да изградят наистина силна звезда при жените в момента. Единствено леко кофти, че се налага Statlander да job-и на другите звезди в последно време.

AEW са в доста гореща серия от шоута последния месец-два, като вече Dynasty започва да се оформя доста силно.

Posted (edited)

Много хубаво шоу беше, и на мене ми хареса. За първи път от много време имам възможност да изгледам цял Дайнамайт от началото до края.

Малко ми е странно мач за титлата да е по средата на предаването, нямам представа по каква причина Мокс и Острието ги изцепиха на края на първия час. Но така или иначе двамата направиха брутален мач, а спота със суплеса върху тия пирони беше WTF момент отвсякъде. Ясно, че на някои хора им идва в повече, но аз съм фен на хардкор мачовете и винаги ще пердпочитам да видя един такъв мач с бруталии пред някое промо, сегмент, стипулация или каквото и да е. Затова и си оставам фен на AEW въпреки всичките им кусури. Пък те не са малко, ако трябва да сме честни ...

От другото - четворният мач беше много приятен кеч като за free tv и страшно много издигна Спийдбол. За смарковете не е непознато име, а пък то това е основната аудитория на AEW, но за по-кежуъл зрителите си е непознат и е хубаво да му дават подобни изяви, за да го издигат. Много, много се надявах след тоя финиш да видим мач 1 в1 с Рикошет за определяне на претендента, но те направиха просто троен мач за ППВ-то, което е мързеливото решение. Както казах - има си трески за дялане. 

Моне продължава да мачка, но ми е странно да я гледам като мид-кард атракция след цялата слава и шум около нея. За мен тя трябваше да е на мястото на Тони Сторм (не буквално, а в смисъл на МЕ сцена). 

Меган Бейн ми е непознато име, но предполагам ще гледат да я пушнат набързо, щом и дадоха МЕ и веднага мач за титлата на Тони Сторм на ППВ. Пък и Стейтлендър си е стабилно име в женската на AEW и да я нахранят така с нея, явто и имат доверие. Ако приемем, че Тонката Кан изобщо има такова нещо като планове за бъдещето :D .

Инече добри видеопакети, промото на MJF на ниво както винаги и обичайният добър мач на Оспрей. Хубав дайнамайт.

Това, което много тежко липсва на AEW е hot тема, както примерно в WWE имат търна на Сина и това буквално привлича вниманието на всички. Не могат да създадат такъв голям момент и страдат от това. Последният път, когато наистина бяха толкова вайръл, беше като "пребиха" Тони Кан и се появи баща му. Тогава наистина се усещаше като вайръл момент, сега просто това липсва и една от причините е, че цялата история с Мокс и стейбълът му не работи. 

Иначе е хубаво да се отбележи, че рейтингите пордължават да си се въртят около 600+ хиляди, което вече не е кой знае колко важно, защото се излъчва и по МАХ и едва ли на някой чак толкова му дреме. 

Edited by gboy
  • Upvote 4