Rainmaker Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) Edited March 19 by Rainmaker Apex Predator and krriiissss 2 Quote Link to comment
neshev Posted March 20 Share Posted March 20 Корни ще има all-time rant за мача между COPE и MOX. 🤭 krriiissss 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 20 Share Posted March 20 28 minutes ago, neshev said: Корни ще има all-time rant за мача между COPE и MOX. 🤭 Какво е станало? krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) 1 hour ago, The Olimpic Hero said: Какво е станало? Гръбчето ми. Edited March 20 by neshev The Olimpic Hero and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 20 Share Posted March 20 Прекалено е това. Както и винаги не съм харесвал ненужните спотове тип CZW. Понякога кръв в правилния момент да, както и някакви тръшвания през маси в по-брутални мачове, но вече вилици, стъкла, лампи, разкървяване с предмети, а не блейд джоб - абсолютно безсмислено и ненужно. The-Resident-Ev!L and krriiissss 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 20 Share Posted March 20 Това почва да става прекалено Тия им свърши лекарството против тетанус само от мачове на Амброуз. dmtbg and krriiissss 1 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Rainmaker Posted March 21 Author Share Posted March 21 Страхотен епизод тази седмица. Добър контраст с предишния, който беше фокусиран главно върху сегменти и промота, докато тук наблегнаха повече на ин-ринг частта. Четворният квалификационен мач беше доста сносен. Mark Davis специално изглеждаше като чудовище в мача, Ricochet също си влезе добре в heel-ската роля. Mike Bailey вече само с две участия успя да спечели AEW аудиторията. Просто седи перфектно в AEW за момента и аз бих му дал TNT титлата на някой етап от годината. Изненадан съм от завършека, сякаш предпочитах да видя 1v1 Omega и Bailey на Dynasty, но тройният мач ще бъде лудница със сигурност. Mone vs. Starkz - май за пръв път гледам Starkz и като цяло доста впечатляващо представяне за възрастта ѝ. Mercedes ѝ даде повече от достатъчно офанзива в мача и я направи да изглежда като бъдеща звезда в женската дивизия. Може би един от най-добрите женски TV мачове, за които се сещам в AEW от последната година. Започнаха и вече да подготвят бъдещия сблъсък между Mone и Athena, който ще бъде огромен за AEW, когато и да го направят. Moxley vs. Cope беше всичко, което се надявах да бъде мачът им на Revolution. Просто с една стипулация мачът изглеждаше коренно различно и реално направиха доста стабилен brawl. Moxley е абсолютен мазохист, човекът е пътувал 11 часа, за да отнесе един от най-бруталните бъмпове, които съм виждал в телевизионно шоу. Все пак е добре, че тази вражда вероятно приключва тук и със Swerve ME сцената в AEW ще започне отново да връща инерция. Интересно и какво ще се случи около FTR след този angle, както и The Patriarchy. Ospreay vs. AR Fox беше добър мач като за продължителността си. AR Fox е идеален jobber в AEW. Започнаха вече да пълнят Owen Hart турнира със звезди, а има още месеци, преди да стигнем дотам. Супер е, че Hangman ще участва. ME-ът беше също силен, доста здрав мач и успяха да надградят над първия си. Megan Bayne започва все повече да ми допада, много е добра и като визия, и като атлетизъм, и си мисля, че AEW уцелиха джакпота с нея. Очаквах да мине първо през TBS титлата, ама явно там акцентът ще е около Mone и Athena. Аз бих я направил шампионка още на Dynasty, така и така Toni Storm няма нужда от особено дълъг reign, а AEW имат възможността да изградят наистина силна звезда при жените в момента. Единствено леко кофти, че се налага Statlander да job-и на другите звезди в последно време. AEW са в доста гореща серия от шоута последния месец-два, като вече Dynasty започва да се оформя доста силно. Yulian, The-Resident-Ev!L, Apex Predator and 3 others 6 Quote Link to comment
gboy Posted March 23 Share Posted March 23 (edited) Много хубаво шоу беше, и на мене ми хареса. За първи път от много време имам възможност да изгледам цял Дайнамайт от началото до края. Малко ми е странно мач за титлата да е по средата на предаването, нямам представа по каква причина Мокс и Острието ги изцепиха на края на първия час. Но така или иначе двамата направиха брутален мач, а спота със суплеса върху тия пирони беше WTF момент отвсякъде. Ясно, че на някои хора им идва в повече, но аз съм фен на хардкор мачовете и винаги ще пердпочитам да видя един такъв мач с бруталии пред някое промо, сегмент, стипулация или каквото и да е. Затова и си оставам фен на AEW въпреки всичките им кусури. Пък те не са малко, ако трябва да сме честни ... От другото - четворният мач беше много приятен кеч като за free tv и страшно много издигна Спийдбол. За смарковете не е непознато име, а пък то това е основната аудитория на AEW, но за по-кежуъл зрителите си е непознат и е хубаво да му дават подобни изяви, за да го издигат. Много, много се надявах след тоя финиш да видим мач 1 в1 с Рикошет за определяне на претендента, но те направиха просто троен мач за ППВ-то, което е мързеливото решение. Както казах - има си трески за дялане. Моне продължава да мачка, но ми е странно да я гледам като мид-кард атракция след цялата слава и шум около нея. За мен тя трябваше да е на мястото на Тони Сторм (не буквално, а в смисъл на МЕ сцена). Меган Бейн ми е непознато име, но предполагам ще гледат да я пушнат набързо, щом и дадоха МЕ и веднага мач за титлата на Тони Сторм на ППВ. Пък и Стейтлендър си е стабилно име в женската на AEW и да я нахранят така с нея, явто и имат доверие. Ако приемем, че Тонката Кан изобщо има такова нещо като планове за бъдещето . Инече добри видеопакети, промото на MJF на ниво както винаги и обичайният добър мач на Оспрей. Хубав дайнамайт. Това, което много тежко липсва на AEW е hot тема, както примерно в WWE имат търна на Сина и това буквално привлича вниманието на всички. Не могат да създадат такъв голям момент и страдат от това. Последният път, когато наистина бяха толкова вайръл, беше като "пребиха" Тони Кан и се появи баща му. Тогава наистина се усещаше като вайръл момент, сега просто това липсва и една от причините е, че цялата история с Мокс и стейбълът му не работи. Иначе е хубаво да се отбележи, че рейтингите пордължават да си се въртят около 600+ хиляди, което вече не е кой знае колко важно, защото се излъчва и по МАХ и едва ли на някой чак толкова му дреме. Edited March 23 by gboy Razor-Ramon, pukkod, Rainmaker and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts