Jump to content

WWE SmackDown - 14 март 2025

Recommended Posts

Kвинтесенциалното хаос шоло, замаскирано като телевизионно. Дори със смяната на отборните титли, с което да му придадат някаква важност.

Прекалено голяма дупка се отвори между EC и WM, която трудно запълват.

Tiffany и Charlotte вероятно ще доставят на ринга, но враждата им е супер ялова. Зетя пребозва с тези brawl-ове всяка седмица и любимата му тропа, където heel-ът пребива face-а, но ходейки по рампата осъзнава, че му е малко и се връща за още. :D 

Общо взето и при heel-овете се забелязва една еднотипност. Или са хейтъри като Drew/Naomi или са някакви самозабравили се като Dom/Chelsea. Но в крайна сметка, Ruthless Agression ерата не е най-лошото нещо, което може да изкопираш.

Определено следващите шоута се очертават доста по-интересни, с интеракции между Cena/Cody и Roman/Punk. Drew и Priest имат доста потенциал като вражда. Двамата изтеглиха късата клечка, но това им е шансът да се докажат. Все пак е забавно как Drew е масивен face в Европа, но универсално мразен в Щатите. :D

THE ENEMY

Година по-късно, neshev най-накрая осъзнава че съм бил прав през цялото време. Пускам сълза.

Иначе образи като Доминик и Челси са топ и публиката ги приема топло. Вече плачи-кучки като Дрю просто са леко криндж. Наоми не е лош образ, но и тя го играе по-скоро леко психопатка, докато при Дрю засягат някаква хомоеротика и това дори не е ебавка, но просто цялостната презентация бие на ъпер мидкард материал, максимум. Просто има хора които са много по-добри в изграждането на подобен образ, или им отива повече и КО е такъв пример.

Шарлът срещу Бифап е мачът между две от най-малко привлекателните жени в ростера. Жалко беше това копиране от страна на Шарлът на финишера на Вакер. Опита се да яхне вълната, понеже наистина движението е секси и стана доста вайръл, но т'ва е все едно Отис да се прави на Мачо Мен, когато нямаш данните, резултата е комичен.

Иначе к'во друго да кажем. Огромен Гюнтер, огромен Ел Ей Найт, приятна смяна на титлите в полза на Уличните Печалбари. Искам да видя Монтез и Даукинс да правят промота подобни на късния им период в NXT, когато просто изглеждаха готино и изчистването на комедийните елементи с хийл търна им дават такава възможност.

Зетко, може да си некадърен, но едно нещо ти признавам. Даде им хаус шоЛо на каталянусите, защото и ти си наясно, че истинският град е Мадрид.:beer:

ЧОТУДЕ
3 hours ago, THE ENEMY said:

Жалко беше това копиране от страна на Шарлът на финишера на Вакер. Опита се да яхне вълната, понеже наистина движението е секси и стана доста вайръл

Движението е на Madison Rayne. TNA, TNA TNA!

NCW Tryout Part Two ( 2 ) | Wrestling Amino

Edited by ЧОТУДЕ
  • Upvote 1
  • Thanks 1
  • Wank 1

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Monteso

Краткият ми коментар е, че шоуто не беше на нивото на публиката. 
@hacky, и аз го забележих тоя бот :beer:

-

Абе, кво става с MCMG и Джейд Каргейл - взимат ли участие по шоутата? 

The Olimpic Hero
6 hours ago, gboy said:

Да, вземат. Никой не го ебе за MCMG, всеки го ебе за цитите на Джейд Каргил.

pedia4ovek

Според мен испанците са малко ретарди. Едва говорят английски и съм сигурен, че половината неща, които се говорят, не ги разбират. Не усещат и моментите, в които е удачно да скандират. Нищо общо нямат с франсетата например. 

С тия рандъм мачове леко разочароваха с първия епизод от турнето. 

HEIDENREICH

Приятно хаус шоу , но нищо важно не се случи.

Придвижиха напред няколко вражди ( Прийст- Дрю, Тифи-Шарлът, в по-малка степен Оуенс-Ортън ) , други още не са започнали ( Джейкъб-Соло) , участието на Коди в Миз ТВ си беше пълна загуба на време.

Неграта заслужено взеха отборната титла , представиха се много добре в този мач, но според мен отборната дивизия не е ЧАК толкова дълбока за да има шампиони и на двете шоута. 

Имаше два много добри мача ( Гюнтер-Аксиом и мейн ивента ) , но като цяло и да бях скипнал Смака нищо нямаше да пропусна, RAW и NXT бяха с класи над това. Дано не са такива и останалите европейски шоута, но по-скоро ще са си баш такива. Евала на публиката, не чак като френската, но пак много добри . 6/10

On 3/15/2025 at 9:44 PM, The Olimpic Hero said:

:wank:

image.jpeg

• Upvote 1
  • Haha 1
  • Wank 1
ShiningWizard
On 3/15/2025 at 2:58 PM, gboy said:

MCMG имаха дарк мач в началото на шоуто и получиха по-силна реакция  от публиката спрямо DIY и Кармело, които бяха по-напред в карда. На Хейс реакцията беше НУЛЕВА, сякаш публиката изчезна за момент. Минути преди това излезе Ренди и имаше може би топ 3 поп, като публиката избухна подобно на излизанията на Коуди и Аксиом. За такава публика трябваше по-грандиозно шоу да спретнат, но дарк мачовете компенсираха, особено накрая с Миз и Кодича. 

On 3/18/2025 at 9:23 AM, neshev said:

:wank:

image.jpeg

Как изглежда в инстаграм и как изглежда на живо:
image.thumb.png.286e8dac2a44424fe13b61df9addcaa7.png

HEIDENREICH
On 3/15/2025 at 9:44 PM, The Olimpic Hero said:

Мирижливи ли са и циците ?

The Olimpic Hero
1 hour ago, HEIDENREICH said:

Мирижливи ли са и циците ?