Ponetron Posted Thursday at 08:35 AM Share Posted Thursday at 08:35 AM Нищо не разбрах от цялата тема ама я чета с интерес. Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Jericho Posted yesterday at 08:47 AM Share Posted yesterday at 08:47 AM (edited) И аз нищо не разбрах, но сега си лежа на земята и се взирам в тавана и стените ми се сетих за един спомен с леки комедиини елементи от живота ми, който искам да споделя, и тъй като нема смисъл да се прави отделна тема за него, требва да е или тука, или в "Спали ли сте с циганка?". Някъде около КечМания 30-31 (там некъде беше, преко сили 32) се запознах с една набожна немкиня, която беше дошла тука да извършва някаква сектантска дейност в някаква измислена църква в Люлин. Излизах един-два пъти с нея и хън-мън склоних да я еба (или поне да я докарам на гости, па каквото стане). Заведох я у дома, сварих ѝ един чай, регулярните дейности. На стената имах една хубава рамкирана картина-портрет на Джушин Лайгър, Роб Шамбъргър беше я нарисувал, преди да стане официалния Папа Жан на WWE, абе чудесно парче изкуство! Оная пита "какво е това?!" с разтревожен тон, защото нашето момче може да се счете, че по някакъв начин прилича на Сатаната, или някакъв вид дявол. Беше ме срам да тръгна да и обяснявам "а, това е един кечист, но не от WWE, а от една доста по-нишова федерация от Япония, много е велик, 11 пъти е шампион в полутежка категория, има безброй мачове 5 звезди и е член на залата на славата на Wrestling Observer Newsletter", затова просто я изпратих да си ходи. В този момент счетох, че има повече достойнство в това да ме приемат като сатанист и да не еба, отколкото като силно запален кеч фен и да еба... Но истината е, че и тогава немаше. Ако бех тръгнал да и обяснявам за Best Of The Super Juniors, пак щеше да пресъхне повече и от пустинята Атакама. Не знам къде се заеба тая картина. Сигурно баща ми я е прибрал я у некое мазе, я у некой таван. Не мога да я намера и в Интернет. Пиша Jushin Liger Rob Schamberger и не излиза. Освен ако тоя нещастник не е продал оригинала и да е изтрил всички налични снимки. Как и да е, просто се сетих. Edited yesterday at 08:48 AM by Jericho dexim, Glam4o, batistaheel and 4 others 5 2 Quote Link to comment
neshev Posted yesterday at 08:52 AM Share Posted yesterday at 08:52 AM 4 minutes ago, Jericho said: На стената имах една хубава рамкирана картина-портрет на Джушин Лайгър, Роб Шамбъргър беше я нарисувал, преди да стане официалния Папа Жан на WWE, абе чудесно парче изкуство! Това? Quote Link to comment
Jericho Posted yesterday at 08:53 AM Share Posted yesterday at 08:53 AM Не е тая, по-хубава беше, фронтално гледаше. Quote Link to comment
baikiro Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago (edited) Най-притеснителното тук е защо, по дяволите, имаш такава картина на стената? Edited 15 hours ago by baikiro Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jericho Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 3 hours ago, baikiro said: Най-притеснителното тук е защо, по дяволите, имаш такава картина на стената? 1. Естетически причини. За да нямам голи стени. Имах и плакат от Франция 98 и други картини. 2. Намираме се в кеч форум. На Бисер Киров ли да имам картина? baikiro 1 Quote Link to comment
Recommended Posts