Sugarev Posted Wednesday at 05:34 PM Share Posted Wednesday at 05:34 PM (edited) Брах, имам проблем С тая путка се разделихме 2018 Сега си има нов тъпкач По млад от мен пак тя е на 42 Не мога да разбера защо ме е яд толко ПС Генчо.. Мангал ако гледаш форума сети се кат я целуваш, че съм и свършвал 177373764 в устата Късмет манго Edited Wednesday at 05:36 PM by Sugarev dadoktor 1 Quote Absolute madlad Link to comment
neshev Posted Wednesday at 05:37 PM Share Posted Wednesday at 05:37 PM Тази, заради която лежа в пандиза ли? Sugarev 1 Quote Link to comment
Sugarev Posted Wednesday at 05:38 PM Author Share Posted Wednesday at 05:38 PM (edited) 3 hours ago, neshev said: Тази, заради която лежа в пандиза ли? Може би... Брат не съм на филмите на кучето @Hachiko Edited Wednesday at 09:20 PM by Sugarev Quote Absolute madlad Link to comment
neshev Posted Wednesday at 05:43 PM Share Posted Wednesday at 05:43 PM Кратка връзка пък си и свършил фостата 39848348593 пъти? Sugarev and Metzgermeister 2 Quote Link to comment
Sugarev Posted Wednesday at 05:46 PM Author Share Posted Wednesday at 05:46 PM (edited) Бахти, чак родителите ми не моат ма гледат вече По-принцип мн гаден тип, винаги съм мислил, че ако влезна в кеча някой ден винаги ще съм хийл хаххаа Не мога да схвана... щот съм прекалено добър и другите се възползват от тва........ 7 minutes ago, neshev said: Кратка връзка пък си и свършил фостата 39848348593 пъти? 2 години мисля, че са достатъчно Edited Wednesday at 05:47 PM by Sugarev Quote Absolute madlad Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 05:55 PM Share Posted Wednesday at 05:55 PM И закво бях тагнат в тая тема ве? да чета за свършване ф остата? THE ENEMY 1 Quote Link to comment
Sugarev Posted Wednesday at 06:00 PM Author Share Posted Wednesday at 06:00 PM @Hachiko Не батко... Щот си съчиняваш истории @Hachiko FB_VID_2454570645123855615.mp4 @Hachiko Metzgermeister 1 Quote Absolute madlad Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 06:19 PM Share Posted Wednesday at 06:19 PM 18 minutes ago, Sugarev said: Тагнал си ме общо около 5 път за 15 мин. Още един път и те банвам. ХУНТАТА, дори няма те спаси. Sugarev 1 Quote Link to comment
Sugarev Posted Wednesday at 06:42 PM Author Share Posted Wednesday at 06:42 PM (edited) 31 minutes ago, Hachiko said: Тагнал си ме общо около 5 път за 15 мин. Още един път и те банвам. ХУНТАТА, дори няма те спаси. @Hachiko@Hachiko Откъде ме банваш ле приятел, в къв филм влезна и ти? За админ ли се помисли кучи? Я пак ми кажи от къде ще ме баннеш пропадняк? Админа на wanker-ската тема ака дивас хахахаха Edited Wednesday at 06:52 PM by Sugarev Quote Absolute madlad Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 07:00 PM Share Posted Wednesday at 07:00 PM 18 minutes ago, Sugarev said: @Hachiko@Hachiko Откъде ме банваш ле приятел, в къв филм влезна и ти? За админ ли се помисли кучи? Я пак ми кажи от къде ще ме баннеш пропадняк? Админа на wanker-ската тема ака дивас хахахаха След малко ще видиш. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted Wednesday at 07:48 PM Share Posted Wednesday at 07:48 PM Сугарка, да не би да не си ебал от 2018, че я мислиш тая мастия? The-Resident-Ev!L and Sugarev 1 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Sugarev Posted Wednesday at 08:39 PM Author Share Posted Wednesday at 08:39 PM 49 minutes ago, Jack Bauer said: Сугарка, да не би да не си ебал от 2018, че я мислиш тая мастия? Не брах, поне 3 бройки имам пт тогава, филма е че кат се напия и после не си спомням ебал ли съм не ли.. Благослови ме Quote Absolute madlad Link to comment
dadoktor Posted Wednesday at 08:56 PM Share Posted Wednesday at 08:56 PM Бате има два варианта: Опция 1: курец ти е по-голем от на Генчо и всеки път га ибе твойта арна кадъна му лопа Опция 2: Курец ти е по-малек от на Генчо и тряа приемеш че си бета кък и с тая малка чура става само за свършване фостата Sugarev 1 Quote Link to comment
Sugarev Posted Wednesday at 09:24 PM Author Share Posted Wednesday at 09:24 PM (edited) Не му пиши името с главна буква хаххаха Хитлер ше възкръсне някой ден Edit : Лангата ми е поне 20 санта Edit 2: Бих задоволил всичките кучки в ростъра на WWE На първо място Шарлът И ма второ Никита Лайънс Бианка и Каргил са на трето Because u gotta get that cake Edited Wednesday at 09:29 PM by Sugarev Quote Absolute madlad Link to comment
Sugarev Posted Wednesday at 10:12 PM Author Share Posted Wednesday at 10:12 PM (edited) @Hachiko God damn it Hach Edited Wednesday at 10:14 PM by Sugarev Quote Absolute madlad Link to comment
Sugarev Posted Thursday at 03:53 AM Author Share Posted Thursday at 03:53 AM Quote Absolute madlad Link to comment
Sugarev Posted Thursday at 05:12 AM Author Share Posted Thursday at 05:12 AM (edited) . Edited Thursday at 03:04 PM by Sugarev Quote Absolute madlad Link to comment
neshev Posted Thursday at 05:17 AM Share Posted Thursday at 05:17 AM Дай да я видим тая лелка, която ти е съсипала живота. THE ENEMY and Sugarev 1 1 Quote Link to comment
Sugarev Posted Thursday at 05:27 AM Author Share Posted Thursday at 05:27 AM Няма нужда брат, щи се спука дисплея Пък и без тва не ми се занимава с полиции молиции, ако недай си боже попадне на тоя форум Ps Имам поне 10 клипа как го лигави Quote Absolute madlad Link to comment
RcadestickR Posted Thursday at 06:08 AM Share Posted Thursday at 06:08 AM Sugarev 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted Thursday at 06:55 AM Share Posted Thursday at 06:55 AM 1 hour ago, Sugarev said: Пък и без тва не ми се занимава с полиции молиции, ако недай си боже попадне на тоя форум Какви жени в тоя форум? Последните 10 години едно лимонче имаше и то увяхна Sugarev 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
baikiro Posted Thursday at 07:01 AM Share Posted Thursday at 07:01 AM 6 minutes ago, Jack Bauer said: Какви жени в тоя форум? Последните 10 години едно лимонче имаше и то увяхна @Metzgermeister го уплаши и то избяга. Metzgermeister 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jack Bauer Posted Thursday at 07:03 AM Share Posted Thursday at 07:03 AM (edited) 2 minutes ago, baikiro said: @Metzgermeister го уплаши и то избяга. Да не и е пратил monster dick pic Edited Thursday at 07:04 AM by Jack Bauer baikiro 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
baikiro Posted Thursday at 07:05 AM Share Posted Thursday at 07:05 AM Just now, Jack Bauer said: Да не и е пратил monster dick pick Не знам аз, нека той да си каже какви ги е вършил. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Sugarev Posted Thursday at 08:32 AM Author Share Posted Thursday at 08:32 AM Quote Absolute madlad Link to comment
Recommended Posts