Matt Murdock Posted Tuesday at 10:38 PM Share Posted Tuesday at 10:38 PM Здравейте, BWC, През последните години неведнъж съм публикувал покани за излъчвания на WWE събития, които се провеждат в удобен за европейската аудитория часови пояс. Сега идва моментът за официалното обявяване на предстоящото европейско турне. Всеки епизод на RAW и SmackDown от този петък до 31 март ще се излъчва на живо в спортен бар Reload, в Студентски град. Началният час ще бъде 21:00, с изключение на шоута, които ще се провеждат във Великобритания (24, 28 и 31 март), при които началото ще бъде в 22:00. Освен традиционните watch-along събития, ще организираме и два WWE куиза – на 14 и 28 март, с начален час 19:00. Форматът ще бъде същият като този на куизовете, провеждани в The Academy в Дианабад, така че ако сте участвали, ще знаете какво да очаквате. Повече информация за локацията, адреса и резервации може да намерите тук. Ще се радвам на вашето присъствие! ТНЕ DEADMAN, batistaheel, Ain't no grave... and 5 others 8 Quote Link to comment
Ain't no grave... Posted Wednesday at 08:44 AM Share Posted Wednesday at 08:44 AM Баси, как ми се ходи на нещо подобно...ама с моята работа е невъзможно Quote Amor fati Link to comment
Monteso Posted Wednesday at 01:37 PM Share Posted Wednesday at 01:37 PM 4 hours ago, Ain't no grave... said: Баси, как ми се ходи на нещо подобно...ама с моята работа е невъзможно И на мен, ама не знам как да обясня на жена ми къде съм отишъл без да ме зареже krriiissss, The Pain, Metzgermeister and 2 others 4 1 Quote - Link to comment
HEIDENREICH Posted Wednesday at 01:42 PM Share Posted Wednesday at 01:42 PM 3 minutes ago, Monteso said: И на мен, ама не знам как да обясня на жена ми къде съм отишъл без да ме зареже Кажи и че отиваш да се срещнеш с чичо си Райх да напишем национална стратегия против малцинствата. dmtbg, krriiissss and Monteso 1 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts