Jump to content

Да баннем ли baikiro?

Да баннем ли Кирчу?  

46 members have voted

1. 1. Да баннем ли Кирчу?

• Да
      10
    • Не
      25

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 03/16/2025 at 09:59 PM

Recommended Posts

8 minutes ago, baikiro said:

@Just a fan си призна, че единият.

Чакай уе, кавал, къде съм казвал, че съм един от тия гласували срещу тебе съм аз, и какво точно те кара да го мислиш? Смисъл да, аз съм, но такива нападки не ми харесват. :( 

Edited by Just a fan
10 minutes ago, Just a fan said:

Чакай уе, кавал, къде съм казвал, че съм един от тия гласували срещу тебе съм аз, и какво точно те кара да го мислиш? Смисъл да, аз съм, но такива нападки не ми харесват. :( 

Извинявай, Хаки си признава. Теб те надуших просто от многото игра на Мафия вече надушвам ментета от далеч.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

1 minute ago, baikiro said:

Извинявай, Хаки си признава. Теб те надуших просто от многото игра на Мафия вече надушвам ментета от далеч.

Върнах си гласа, да видиш, че съм човек. А и просто исках да видя резултата първия път и натиснах това, което беше най-отгоре. :D 

Ето затова говорим. Киро се опитва да осъществи натиск върху потребителите. Но всеки глас се документира и зачита. На някои по два пъти, на други пет, накрая всичко ще бъде честно и прозрачно. :beer:

Edited by neshev

Моя глас е евтин, правите ме супер путрибитил и ставам кучката на Икипа. Заеби глас в тая прокажна анкета, на прага пред тях ще се изсера ако Икипа го изиска. 

• LMFAO 2
2 minutes ago, neshev said:

Хората обичат ХУНТАТА. Поредните лъжливи твърдения на Киро бяха оборени. :beer:

Ей, трол. Пусни анкета за ХУНТАТА да видим колко ви обичат?

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Гласувах НЕ, защото Кирчу колкото и да ми е досаждал, все пак ми е забавен трол. Глупостите, които пише по най-различни теми ще липсват според мен.

Рядко се случва, но понякога сме на едно мнение. #Istandwithkirchu

• Upvote 3
5 minutes ago, Mariyan01 said:

Гласувах НЕ, защото Кирчу колкото и да ми е досаждал, все пак ми е забавен трол. Глупостите, които пише по най-различни теми ще липсват според мен.

Рядко се случва, но понякога сме на едно мнение. #Istandwithkirchu

Обаче виж колко майсторски извъртяха нещата да се коментира моята личност, а не техните безчинства и престъпления. Тия хора са родени за политици. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Моят приятел Мистери защо не получи тема с гласуване, а директно беше обруган от ХУНТАТА?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

8 hours ago, dadoktor said:

Получих педесе лева, за да кажа НЕ НА БАНОВЕТЕ

Мистър кеш

Мистър кеш

А аз СТО, за да кажа ДА. Но по стар български обичай си прибрах парите в джоба и гласувах наопаки. 

-

img.gif?width=800&quality=85

Приравнявайки вотовете се забелязва, че за спасението на Кирчо са гласували само кухи акаунти и потребители, които имат по 2-3 поста на година. Докато преобладаващо, качествените потребители искат Байкиро да бъде баниран. 

Така, гласовете за и против са равни. НО, забелязвам, че самият Байкиро е гласувал в анкетата. Не мисля, че е удачно неговия глас да бъде зачетен, защото няма как да бъде безпристрастен. Щеше да бъде достойно, ако Байкиро беше гласувал да го банираме. Това беше обективния вот, но той се е излакомил и е гласувал против. Така, след като извадих неговия глас, Байкиро губи с 26 на 25 гласа. :beer:

@baikiro има в срок от 7 дни да обжалва резултатите. След това, ако не бъдат констатирани още нарушения, Киро ще бъде баниран от форума. :beer:

Edited by neshev
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • LMFAO 1
The Olimpic Hero

Да благодарим на председатела на Централната Анкетна Комисия (ЦАК) @neshev, че за пореден път не допусна анкетни нарушения и проведе едни честни избори, като не се повлия от опита за купуване и подаване на гласове от съмнителни лица.

*ЦАК е напълно независим орган, създаден от Екипа на BWC, за да разследва и спира в зародиш корупционните практики по време на анкети и Годишните награди на територията на форума.

kurdengal

Имате бъдеще в стройните редици на депасе.

Edited by kurdengal