Jump to content

Да баннем ли baikiro?

Да баннем ли Кирчу?  

46 members have voted

1. 1. Да баннем ли Кирчу?

• Да
      10
    • Не
      25

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 03/16/2025 at 09:59 PM

Recommended Posts

ГЛАС ЗА ХУНТАТА. 

Тия мафиоти трябва да си ходят! Нека всички граждани да ги гласуваме и изгоним! Все още не е късно да спечелим! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Единственият вариант е да бъде сложен под карантина, наречена МОДЕРАТОРСКО ПРЕВЮ. Всеки пост на байкиро ще трябва да мине под строг модераторски контрол и само постовете, които са съвместими с моралните устои на форума, ще достигнат до вас. :beer:

Edited by neshev
  • Upvote 2
Just now, neshev said:

Единственият вариант е да бъде сложен под карантина, наречена МОДЕРАТОРСКО ПРЕВЮ. Всеки пост на байкиро ще трябва да мине под строг модераторски контрол и само постовете, които са съвместими с моралните усои на форума, ще достигнат до вас. :beer:

Ритай ми столчето направо. Свободолюбивото ми сърце няма как да живее под цензурата на ХУНТАТА. Всички горди потребители на този форум няма как да живеем под цензура. 

Да живеят потребителите! Да живее свободата! Да живее БВЦ! Долу ХУНТАТА! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

ДОЛУ ХУНТАТА!!!

Свобода за борците за свобода РАДОКС И БАЙКИРЧО. Революция, ПРОЛЕТАРИАТ!!! :wank:

Edited by Jack Bauer

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

3 hours ago, hacky said:

Всъщност какви са тези теми, такива неща не се ли решаваха само на едно място? @THE ENEMY:D

Прав си. Хакчо и Нешката на АРЕНАТА, моля! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Абе ти не пишеш за кеч, не се понасяш с 90% от хората, в 95% от темите си против мненията на хората и си против "Хунтата". За какво ти е тоя форум въобще? Да речем, че Хунтата подвие опашка и си бега, какво се променя за теб? Хем мразиш мястото, хем се бориш за него? Дано е филм тва, иначе Киро е някакво шизо и аз го съжалявам.

• Upvote 2
  • Thanks 1

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Just now, Ponetron said:

Абе ти не пишеш за кеч, не се понасяш с 90% от хората, в 95% от темите си против мненията на хората и си против "Хунтата". За какво ти е тоя форум въобще? Да речем, че Хунтата подвие опашка и си бега, какво се променя за теб? Хем мразиш мястото, хем се бориш за него? Дано е филм тва, иначе Киро е някакво шизо и аз го съжалявам.

Как пък го реши това? Аз не понасям единствено ХУНТАТА и техните подлоги/подчинени, защото са такива, такива и такива. Харесвам всичко останали нормални потребители. 

Кажи теб с какво те купиха да направиш това включване? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Just now, baikiro said:

Кажи теб с какво те купиха да направиш това включване? 

Даже съм против да те махат, луд. Аз съм на мнение, че хора като теб трябва да стоят за да може всички сами да се уверят какви клоуни са, отколкото да те махнат и някой страничен да повярва, че си репресиран.

Аз пак те питам. За какво ти е форума ако от нищо не си доволен? Настрана модератори и администратори, ти се заяждаш по всяка тема. Ако е филмец ми кажи, да спра да се обяснявам.

• Upvote 2
  • Thanks 1

Hustle. Loyalty. Disrespect.

4 minutes ago, Ponetron said:

Даже съм против да те махат, луд. Аз съм на мнение, че хора като теб трябва да стоят за да може всички сами да се уверят какви клоуни са, отколкото да те махнат и някой страничен да повярва, че си репресиран.

Аз пак те питам. За какво ти е форума ако от нищо не си доволен? Настрана модератори и администратори, ти се заяждаш по всяка тема. Ако е филмец ми кажи, да спра да се обяснявам.

Това са си някакви твои филми. Дори не знам какво толкова съм ти направил или засегнал, че чак ме наричаш клоун. 

Форумът има много добри неща, които ХУНТАТА все още не са покварили, въпреки че често се опитват. Мафия разделът и спортния раздел са такива. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

5 minutes ago, Jack Bauer said:

Оставете байкирчо да води сезон 30 на мафия.

Киренцето е изпърдян тотално. Не му възлагай надежди.

Ако някой има и най-малко съмнение, че и двете страни на "скандала" тролят и са във филма то той самия е за банване..

-

12 minutes ago, Hachiko said:

ТРИ СТРАНИЦИ ЗА ТАЯ ПОМИЯ?

Така беше и за историята с душата на Коуди, пък виж как хубаво се развиха нещата :D

-

2 minutes ago, Monteso said:

Така беше и за историята с душата на Коуди, пък виж как хубаво се развиха нещата :D

Интересно е дали накрая това ще е края на историята БАЙКИРО част от ХУНТАТА??

1 hour ago, hacky said:

Интересно е дали накрая това ще е края на историята БАЙКИРО част от ХУНТАТА??

Или пък някой друг от опозицията ще го предаде и ще изиграе ролята на Джон Сина ?

Edited by Monteso

-

6 hours ago, hacky said:

Всъщност какви са тези теми, такива неща не се ли решаваха само на едно място? @THE ENEMY:D

Байкиро вече е бил на Арената, към момента не смятам че неговото място е там. 

4 са предателите до момента от 8 гласували срещу мен. 4мата от ХУНТАТА не ги броя, те са ясни.

@Just a fan си призна, че единият.

@hacky почти сигурно е другият.

Остават 2 места. Тук вече може да се гадае. @Ponetron е възможен вариант, но пък той написа, че съм клоун и ме иска във форума. @Brutalnia е почти сигурен според отношението му към мен през годините и реакциите в тази тема. Естествено в типичен негов стил дори няма топките да пише.

Моля всички нормални потребители да се върнат към този мой пост, когато мен ме няма за да видят кои са ушетата и плъховете на ХУНТАТА. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Нека да оставим хората да гласуват на спокойствие и да не манипулираме резултатите.

Но, да, тенденцията засега е, че най-ЦЕННИТИ путрибитили, ГРЪБНАКЪТ на форума, желаят ти да бъдеш отстранен от него. Гласувалите за Киро са ми някакви непознати акаунти, което говори, че Киро се опитва да манипулира резултатите чрез кухи акаунти, но няма да позволя това да се случи. :beer:

Just now, neshev said:

Нека да оставим хората да гласуват на спокойствие и да не манипулираме резултатите.

Но, да, тенденцията засега е, че най-ЦЕННИТИ путрибитили, ГРЪБНАКЪТ на форума, желаят ти да бъдеш отстранен от него. Гласувалите за Киро са ми някакви непознати акаунти, което говори, че Киро се опитва да манипулира резултатите чрез кухи акаунти, но няма да позволя това да се случи. :beer:

Ти ме изкара ебати могъщия тип. Единствената организация, която има властта да манипулира каквото и да е ХУНТАТА! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!