Jump to content

Най-великите мачове на Кеч Мания

Recommended Posts

Bobotsi

Брайън е един от най-надценените кечисти някога. Добър е на ринга, но Yes movement-а ми беше криндж, дори като бях малък и никога не ми е пукало за него. Най-интересен ми беше като ековойн през 2018-2019.

Радвам се, че този мач не е по-напред, че WWE имаха период в който обичаха да го бутат винаги на първо място във вътрешни класации. :D

Posted (edited)

Bryan е един от най-влиятелните кечисти последните 20 години. Той и Punk счупиха стигмата за това как трябва да изглежда един ME-ър и отвориха пътя на сумати indy кечисти, които впоследствие намериха успех в компанията. Успехът му извън WWE също не е за пренебрегване. Пичът успя да стигне върха навсякъде, където е бил, и определено издържа теста на времето.

Edited by neshev
  • Upvote 4
Posted (edited)

Продължаваме с женския triple threat от WM 32. Тук, официално пенсионираха Divas титлата и въведоха новата, женска титла. Мачът е на доста високо ниво и един от малкото позитиви от тази, изпълнена с контузии, Кеч Мания. Както повечето неща от този период, буукингът на мача не е на ниво. В нощта, в която трябваше да отпразнуват тази нова ера в женската дивизия, Ric Flair беше изтипосан до ринга през цялото време и коства победата на Sasha Banks, която по това време беше най-популярната жена и дори бяха викнали братчед и, Snoop Dogg, да припява. Но няма как, Charlotte трябваше да получи това отличие. 

Edited by neshev
Hachiko

Как това ще е на 10 години бе? как лети това време....

Не точно 10, ама да.

Edited by Hachiko
  • Upvote 3

Продължаваме с два от най-добрите ME-и, които турнирът е предлагал. :beer:

Jack Bauer

Учудвам се, че Едж и Тейкър е толкова назад. Един от най-добрите не-гимик мачове в кариерите и на двамата

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Mariyan01
2 hours ago, Jack Bauer said:

Учудвам се, че Едж и Тейкър е толкова назад. Един от най-добрите не-гимик мачове в кариерите и на двамата

Според мен има пръст това, че е в AEW. Имаше някаква класация свързани със завръщания и неговото на Royal Rumble 2020 беше след 20-та позиция ако не се лъжа.

Ето го и вторият мач от Bryan-овата епопея на WM 30, който реално откри PPV порцията на първото шоу по WWE Network. За викторините е, че Alexa Bliss, Sasha Banks и Charlotte са момичетата, които придружават Зетя, по време на entrance-а му. Самият мач е един от най-добрите в кариерата на Трите Хикса, който, въпреки на вече напреднала възраст, си изигра ролята перфектно. Daniel Bryan е доста добър в това нещо наречено кеч/спортна забава. :beer:

Тия вече се ебат здраво от към класиране на мачове. :D

• Upvote 1
  • Haha 1

Един от любимите ми моменти последните години. Всичко живо очакваше някакъв сегмент, където Ледения наритва задника на Owens, но направиха пълноправен мач. Даже Ледения пое един брутален бъмп върху бетона. Първият му мач от 19 години насам и е доста вероятно да е последният в кариерата му. Това, че Austin избра именно Kevin Owens за този мач, е напълно красноречиво. 

• Upvote 4
Hachiko

Ледения дойде и показа в случая как се прави, не само на младите, но и на жадни за пари, като Шон Майкълс и Рик Флеър. Точка по въпроса.

Edited by Hachiko
  • Upvote 3

Още един мач, който е скандално назад в подредбата. Може би последният наистина велик мач на Taker. Помня, че след този мач, публиката и грам не я ебеше за Зетя и Броко. :D

Hachiko
31 minutes ago, neshev said:

Зетя и Броко. :D

Ако не беше го споменал, тотално изключих, че са имали мач на мания :D .

17 minutes ago, Hachiko said:

Ако не беше го споменал, тотално изключих, че са имали мач на мания :D .

То затова има марк, има и смарк. ;)

Posted (edited)

Доста се ебат с тия подредби. 

HBK срещу Angle е феноменален мач, издържал теста на времето. Дори сега ми изглежда по-добър от 90% от мачовете в момента. 

Един от най-добрите смесени мачове. Първоначално тийзваха, че Скалата ще е неин опонент, но така се получи дори по-добре, защото фокусът беше върху Ronda, а тя направи най-добрият дебют възможно. Много добра работа то Зетя в този мач.

Това е прясно вече. Доста приятен мач. Скалата беше абсолютен култаж. :D

Edited by neshev
The Olimpic Hero

Кърт срещу Шон буквално е Топ 3 за мен. 

Mariyan01

Миксирания мач на Мания 34 е наистана много добър, но просто няма някой трезво мислещ човек, който да каже, че е по-добър от Майкълс - Тейкър от 26 и Майкълс - Енгъл от 21.

Май не е класация, а просто броят дните до Кеч Мания и ще качват по един мач всеки ден. :D 

• Haha 1
  • LMFAO 1
Jack Bauer

Както казах и аз някъде назад, Енгъл-Майкълс е един от най-добре изпълнените мчове в историята. За мен много по-добър от Майкълс-Тсйкр нН25, който със сигурност ще е номер 1.

Има може би 2-3 мача, които мога компромисно да поствя над него, но не и 20...

• Upvote 2

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Може би това е най-добрият женски мач на WM. Имаше някаква полемика, около това дали трябва да оглавят първата вечер, но в крайна сметка, двете се сцепиха и мачът беше супер. Готин момент за Bianca. Направо и еба майката с плитката. :D

• Upvote 2
  • Like 1

Цялата сага, между WM 25 и 28, е едно от най-добрите неща, които са продуцирали. HIAC-ът е просто брилянтен мач, с отлично разказана история и епични моменти, като kickout-ът на Taker, след Sweet Chin Music и Pedigree. Накрая трите легенди се прегръщат на рампата и наистина се усеща като краят на една ера. Ако Taker се беше пенсионирал след този мач, щеше да е перфектен край на кариерата му. 

• Upvote 6
The Phenom
7 hours ago, neshev said:

Цялата сага, между WM 25 и 28, е едно от най-добрите неща, които са продуцирали. HIAC-ът е просто брилянтен мач, с отлично разказана история и епични моменти, като kickout-ът на Taker, след Sweet Chin Music и Pedigree. Накрая трите легенди се прегръщат на рампата и наистина се усеща като краят на една ера. Ако Taker се беше пенсионирал след този мач, щеше да е перфектен край на кариерата му. 

Абсолютно! Това си го мисля от години. Това беше перфектния момент Тейкър да се октаже, закръгляйки стрийка на 20-0. Всичко след този мач (с изключение на следващата година с Пънк) беше излишно и само орони реномето  му.

• Upvote 4

[center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center]

Малко напомня на HBK vs. Austin, просто е тегаво да гледаш, знаейки, че Kurt е със счупен врат в този мач. По някакво чудо, Kurt изкарва мача, но горчилката си остава. Поне в това отношение, WWE се промени към добро и няма как да видиш кечист да има мач с подобна контузия. Този мач се помни основно заради botch-натия SSP, но изключвайки финала, мачът си е класика. Двамата имат брутална химия и Kurt си остана най-добрият опонент на Brock. 

• Upvote 4