BAITO6O Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) С последните случки и събития около Пънк, то той се бетонира за знакови неща за предстоящите 360 дни . Ще трябва се оправя със Сет. Ще трябва после да се оправя и със Сина (кучето на Роки), взел мечтата му за МЕ на КМ. И след това ще трябва отново гони пак своята мечта фокусиран на 100%. Едва ли ще го забъркват директно с Роки, но кой знае всичко е възможно. Сет не е грам преебан. Даже би трябвало той да изяви желание за мач на КМ с Роман и Пънк заедно, че да ги унищожи и пътят му да е чист. Въпросът е как ще вкарат адекватно Роман в историята им. Ок Роман има вземане с Ролинс, но срещу Пънк защо. Може връзката Хеймън, но трябва добре се извърти. Дали 2026 или 2027, но Пънк трябва завърши историята си с МЕ на Кечмания. Другата седмица дали има шанс Роман се появи и без да иска да преебе Пънк - вместо Ролинс. Гюнтер може да е скучен шампион, но е правдопободен в мненията си. Казва си нещата, че е на по-високо ниво от противниците, че е призван за това, че те са просто част от стадото и плебей и тнк. При него няма личното. Може малко повече да се гъбарка и ебава с Джей, но има риск. Иначе Джей си ок. За момента си е тих, но то на тия неща от Гюнтер какво кажеш. Ще видим кой крив и кой прав най-голямата сцена КМ. Щом публиката се кефи, то всичко е точно. Ще е интересно и дали ще сложат мача им баш първи и откриващ. Тогава публиката ще е още свежа и надъхана, при победата на Джей ще е грандиозно. Чад Кейбъл е пропилян талант. При правилно развитие, спокойно може стигне ниво Ролинс. Но няма пуш. Един куфар би му се отразило добре, но няма, други пред него има с по-голями нужди. Брон и Джейкъб са бъдещето. Да са живи и здрави. И да не правят глупости. Търпение малко да имат и Трипси да е изпусне моментите. Уж се води PG. А видът на Риа грам не е PG, даже напротив. Ама както и да е. Японката си е кадърна. Е ще отнесе туша. Но по-интересно и др възможности се отварят с нейното присъствие. Преди се мрънкаше, че WWE нямат читави хора. Сега лица кат AJ, Balor, Miz буквално се чудят кво ги правят. А те са отвърдени и кадърни. Edited March 4 by BAITO6O The-Resident-Ev!L and batistaheel 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted March 4 Share Posted March 4 Силен Raw. Да благодарим на Ари Иманюел, че е един алчен гъз, заради когото компанията не може да продава зали. Или екстремните времена изискват екстремни мерки. В случая наистина решиха да поразръсят почти всеки сторилайн и да го играят еджи, за да могат да повишат продажбите на скъпите билети, но в крайна сметка поне резултатите за нас като зриители са добри. Хубаво е, че открихме с ядосания Пънк. От една страна, като едно от главните действащи лица в ростера, просто беше редно след този ЕС да не излезе като тотален джобер и смятам, че този сегмент му помогна частично да се реабилитира след загубата, която най-вече го лиши от легасито което той сам си избра да следва, а именно МЕ на Мания. Освен това, основната причина да бях против хийл търн на Пънк може да беше, че на него това в лонг търм не му носи нищо и като цяло е бита карта, но другата е, че Пънк винаги е бил най-силен именно в ролята на анти-ауторити ребел, какъвто го видяхме и тук. Имам леки забележки, които все още са свързани с това, че пичът изглежда като много бледа сянка на това което бе преди декада и повече, но това сравнявайки Пънк с Пънк в пиковата му форма. Ако не го сравняваме, може да мине за добро изпълнение. Тук силен момент освен енгри промото беше и последвалата конфронтация с Ролинс. On point. Обаче един лек минус, че създадоха някакъв нереален хайп около онова "Пол ми дължи услуга" и най-вероятно в някакъв момент ще измислят как да го адресират и да го замажат, но до момента по-скоро остава усещането, че сме участвали в лек скам. - Гюнта би било добре пичове като Отис да ги прегазва доста по-лесно и доминантно. Като изключим това съм доволен, че накрая приспа и Джей. Гюни е в нереално добра форма, най-вече като присъствие, аура, но и на микрофона. Ийт братлето имат нужда да подходят малко по-креативно към него в тази вражда. Спор няма, че копелето е селф мейд и имаше доста свеж гимик и връзка с публиката, просто напоследък единственото което прави е да се намесва да спасява някакви безбожни джобери от гневът на Гюнта, което по-скоро ме кара да го мразя. Женският ИК мач Очаквано запазване на протеженцето Лайра. Мацката има мега невзрачен образ и излъчване. Нийл излъчва повече персоналити дори само с това да гледа лошо и да изглежда като малък, злобен питбул. Стисках и палци, но не съм се залъгвал, че има шансове тук. Харесах сегментът където Чад Гейбъл обикаля гетата за да се среща с мексиканската версия на мистър Миаги, който му даде мистери бокс даващ му силата да бори лучадори. Злите езици твърдят, че ролята е поверена лично на бивш бвц потребител известен под псевдонима Forumen_MAG, а в пакета има херца която ще го направи смел и непредсказуем, но дали наистина е така, само времето ще покаже. Иначе сегментът беше леко овер да топ, но мен ми допадна, леки Луча Ъндърграунд вайбове. Финьо дъ Брейк Възможно ли е Фин да върне МОПА точно срещу Брони, особено ако перспективата е Брейка да джоби във враждата? Надявам се, че не. Може би по-скоро идеята е да обърнат Брони бейбифейс? Или просто няма какво да правят нито Фин, нито Брони около Мания и са решили да ги пускат рандъм и да става каквото ще. Предвид, че постоянно тийзват и новия член на стейбъла, или ще се стигне до това, той да преебе Фин във враждата му с Брони, или обратното, да коства титлата на Брейка чрез намеса. Ще видим. Рия вс. Ийо Добър мач и приятна изненада с победата на Скай. Аз поне съм фенче на японката, смятам че мацката има rizz. Тук обаче големия въпрос е дали избраха такъв развой, просто за да може Ийо да е транзитна шампионка и да спестят на Рипли уникалното удоволствие да джоби като кучка на Бианка, или наистина ще изградят нещо значимо около Скай. По-скоро смятам, че е вероятно първото развитие и Ийо ще изведе БелЕр до един добър мач на Мания, за да и джоби накрая. Бианчето е изключително изкуствен продукт, без кой знае какво покритие и нямам голям интерес да гледам нейн рейн при толкова мацки в дивизията които наистина се пут-наха овър, точно тя да получи този спот, но и никой не ме пита. Quote Link to comment
yaripim Posted March 4 Share Posted March 4 Тъкмо щях да пиша,че дават ненужно много офанзива на Йо Скай срещу Рия, която се беше облякла баш кат проститука деба,то взе ,че стана смяна на титлите. Ужас. Предполагах,че Рипли ще надвие и най-после ще запише победа срещу опонент непобеден от нея досега, ама meh. Оная русата пача съдийката и тя можеше лесно да прекрати мача DQ,но го остави. Реално не ме ебе за нито една от трите,освен ако не се почупят от бой в тройна заплаха. Удри Пънкич, сипи на всички наред! Топли хранилки,но да видим дали ще е имало за какво, ако Ролинс го погребе отново. Или може би вече следващата седмица ще видим победа за Пънк след намеса на Роман, който ще закрие шолото и ще му каже: Квит сме. Докато Хейман се усмихва мазно,скръстил ръце и лъскайки улафалата с пешкирче,за блясък HBK_forever 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted March 4 Share Posted March 4 Супер издание на Raw Започнаха с брутално промо на Пънк, който стабилно сра на Скалата , Сина, господин Беки Линч . Приличен бой след това. Не че не сме го гледали при Тейкър-Брок и Брок-Самоа Джо, но бе реализиран добре. Приличен мач за интерконтиненталната титла при пичетата. Бях за Айви, дано я наградят на по-късен етап. Много хубав отборен мач.War Riders са супер як отбор, откакто заебаха викингските простотии, братя Крийд са добри момчета-борета, но тия Catch Crew в NXT ги харесах повече. Брончо май отива към Балор, не знам дали се отказаха от програмата със Стайлс ( и Пента/Лудвиг) , дали ще пратят Стайлс на Логан Пол. Предпочитах Брон срещу Стайлс , но ще видим. Аз съм един от малкото които не харесват тази версия на Judgment Day. Просто с Прийст и Риа ми бе интересна динамиката и парадокса на хийл стейбъл с водачи които направиха фейс търн. Сега са си обикновен мидкард хийл стейбъл с яка путка в него , един мидкардър и двама комедийни образи. Гюнтер победи Прасчо без да доминира кой знае колко, даже му даде офанзива, но придвижиха враждата с Усо още. Доволен съм и тук. Съгласен съм с нешев , царуването му е стабилно но не е нещо уау, главно защото не участва във важните турнири а защитава предимно на Raw /Saturday night main event. Все пак се надявам да продължи да получава качествени програми и след като дропне титлата на Йийт романо дюняса. Ио и Риа сцепиха . Просто се размазаха , супер добре си паснаха като стилове. Много се зарадвах че любимата ми жълта путчица спечели, имах надежда да направят мача троен след като толкова рекламираха този сблъсък, но честно казано не вярвах че ще бие. Стори ми се обаче че започнаха програма между Бианка и Риа и мисля че мачът все пак ще е троен, то иначе Риа няма какво да прави, едва ли ще се бие с Лив за 5000 път точно на Мания. Отворих си една бира в чест на япончицата , остро не съм съгласен с моето приятелче @yaripim , но усещам че ще има компенсация и за него и някое гуси ще влезе в Хелс Китчъна. Ако можеше Ная Джакс да влезе или оная Пайпър Нивън, Зоофила щеше да точи лиги от паса до входната врата. Как да е, да се върнем на кеча. 9/10 най-доброто седмично шоу за тази година, имам супер високи очаквания за шоуто другата седмица yaripim, hacky and batistaheel 1 2 Quote Link to comment
Ed2097 Posted March 5 Share Posted March 5 1 hour ago, hacky said: Не беше точно фейк, ако помниш беше пълен цирк krriiissss 1 Quote Link to comment
Recommended Posts