March 2, 20251 yr Radox и Olimpic представят пълен анализ на 29-и сезон на Мафия! - Баланс на сезона - Коментари на събитията ден по ден - Оценки на всички играчи - Очаквания за следващите сезони и развитието на играта в BWC Mafia Podcast (Season 29, Radox & Olimpic).MP3 Приятно слушане директно от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката/Save Audio As!
March 3, 20251 yr Добър разбор сте направили. Относно сезон 30, бих ви предложил да е Май месец, защото после лятото на много хора няма да им се играе, особено по-голям сезон Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
March 3, 20251 yr Бъдещето на Мафия е светло. (ba-dum-tsss) Обирам пешкира, това е ясно. Все някой трябва да е, и аз нямам проблем с това, защото не се крия от грешки. Смятам, че оценката доста се влияе от играта ми миналия сезон и сега е имало високи очаквания към мен съответно. Човек, аз нямах такива очаквания. Редувам силни и слаби игри от самото начало и тази тенденция очаквам да се запази. Къде на шега, къде съвсем сериозно, посочвам като причина един много конспиративен детайл. Разкривам го чак сега и слагам алуминиевото фолио, защото съвпаденията станаха прекалено много, за да не бъде споменато като lore moment. Всички сме наясно с ебавката за каръка и проклятието на Олимпик стане ли дума за залози. Обаче Олимпик има още едно проклятие свързано с играта Мафия. Винаги, ама абсолютно винаги, това напълно сериозно го казвам - когато Олимпик участва в подкаст за Мафия и аз съм бил участник в същия сезон, то винаги аз съм бил в издънка. Обратното, винаги когато играя положително, Олимпик НЕ прави подкаст. Бях убеден, че за сезон 28 Олимпик най-накрая ще наруши проклятието и ще направи подкаст с дружката нешев. Но нъцки. Даже бях готов да му пиша да го питам няма ли да прави подкаст бе майка му стара?!? И сега, когато Олимпик отпадна злощастно, в същия момент вече знаех - ще има подкаст за Мафия с негово участие. Не се ебавам, звучи като забавна шега, но е напълно реално проклятие, което неколкократно се повтаря. Още предния път мислех да го пусна, ама се отказах, щото знам, че е налудничаво - но проклятието отново е налице - Олимпик отказа да прави подкаст за добрия ми сезон 28, но прави подкаст за резила ми в сезон 29. За протокола - има подкаст за успешния сезон, когато бях последно мафиот с yaripim и байкиро, но тогава водещи бяха Радокс и Джерико, така че проклятието очевидно е на личностна основа. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
March 5, 20251 yr Ролята на шута е лесна за отиграване, факт е. Лесно можеш да си изпросиш елиминацията. Най-малкото бях готов в по-късен етап, ако не съм успял да отпадна, да блъфирам шериф и на лотария да отстрелям някое име като мафиот. Ако излъжа - гражданите ще ме светнат, ако позная - мафията ще ме убие. Направих си играта една идея по-предизвикателна, като исках да не преча на гражданите. Затова бях длъжен да си изпрося отпадане още в ден едно, като по този начин ще им дам и някаква тема за разговор в ден две. Вместо да се коментира поредната нулева първа фаза. Отделно целта ми беше и отпадане, без директно да казвам, че съм шут и ще саботирам яко, ако не ме елиминирате. В даден момент можех и това да направя. Тоест постигането на крайната цел на ролята шут е действително доста лесна, но може да се направи по-предизвикателна играта, ако искаш да си отчасти полезен на гражданите и не искаш да си абсолютен олигофрен, който да обсебва всичко с глупостите си и да помага на мафията.
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.