The Olimpic Hero Posted March 2 Share Posted March 2 Представяме ви 96 брой на "Без Сценарий с neshev и Olimpic", който включва: - Спойлна ли Олимпик на neshev Elimination Chamber? (00:01 до 03:20) - Най-добрият сегмент в историята на кеча ли е heel turn-ът на John Cena и какво значи той изобщо за бъдещето на WWE? (03:21 до 38:50) - Пълен анализ на останалата част от Elimination Chamber (38:51 до 76:50) - Очаквания за WrestleMania 41 (76:51 до края) Unscripted with neshev & Olimpic (Broi 96).MP3 Директно слушане от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката и "Save audio as" Brutalnia, batistaheel, ЧОТУДЕ and 9 others 9 2 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 2 Share Posted March 2 Нешев, що вие в началото все едно козите изпуснал? Момчил, HBK_forever and krriiissss 2 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted March 2 Share Posted March 2 Слушах ви, добър подкаст. Не знам колко е изгустял Скалата, но всичко което докосне в кеча е злато. Роудс никога нямаше да бъде такъв babyface без него. Даже и промото му на дебюта по Нетфликс звучи логично след днес. Пол Левек наистина прави много добър продукт, но в случая му давате прекалено много кредит. Тези неща със Сина и Скалата не са само негово решение. Иначе Нешка, ако чувстваш, че Olimpic ти е спойлнал, виж това: 10 hours ago, Radox said: Иначе ако точно днеска ги ебете, ще е култово - в деня, в който Cena търнна хийл, да свърши и гимика ти THE LAST TIME IS NOW! Днес сутринта се събуждам и си пускам шоуто да се тегли, като в това време влизам във форума да проверя как върви Мафия и виждам това съобщение. Направо ПОЛОДИАХ. Просто съм орисан да ми спойлват най-големите моменти - Royal Rumble 2008, стрийка на Гробаря и сега това. И то все хора, от които не очаквам. HEIDENREICH, HBK_forever and The Olimpic Hero 1 1 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted March 3 Share Posted March 3 (edited) Слушах ви подкастта два пъти. Не исках да свършва. На някои места доста се смях. Винаги разкавате нещо култово за Винс Макмеън. И аз съм голям фен на образа Мистър Макмеън. Най-великият в историята. Не съм фен на човека, но образът е култов. Много често си пускам стари сегменти с него. Това е повече сегмент на Гробаря, но много ми харесва когато към края се включва Мр. Макмеън. И аз мисля, че Бианка ще търне heel по някое време. Това с Найоми не се връзва, тя не е натурален хийл. Рипли срещу Бианка фейс срещу фейс, не го виждам. Да, и аз много искам Каргил да се бие с Бианка, но може би ще го направят на Баклаш когато Бианка вече е взела титлата. Може би търнът на Бианка ще е постепенен. Когато вече е взела титлата, ще се окаже, че тя е нападнала Каргил и че е натопила Найоми. Надявам се да го направят така. Ако всичко свърши с това, че само и единствено Найоми стои зад нападението ще е разочороващо. Колкото до кръвта в WWE, на мен ми се струва, че двата пъти когато биха Коуди, тази и миналата година (мамка му всякаш беше вчера), кръвта беше изкуствена. Малко рисковано е така да пипаш нечия кръв, отворена рана с голи ръце, а те всички му се изредиха да го пипат, накрая дори Скалата с пръсти размаза кръвта по колана. За мен няма истинска кръв в WWE от както Брок ги отваряше с голи ръце или сам кървеше. Това с Дрю беше чист инцидент, не умишлено. Хийл търнът на Джон Сина променя всичко. То се вижда и по реакциите на старите пушки във форума. Не разбирам малцинството което мрънка. Коуди срещу който и да е нямах интерес да го гледам, освен ако Дрю си беше продал душата. Срещу фейс Сина ще ше да е просто ок мач. Това си беше огромно събитие. Ако преди EC беше турнирът, който просто исках да мине и да се започне истинският билдъп за КечМания, (дори се дразнех, че има турнир/и между Мелето и Манията, защото на него нищо не се случавше; знаеш, че шампионът ще запази), то сега е турнирът, който служи наистина за билдването на КечМания и сам по себе си е малка КечМания, особено тази година. С толкова овър хора ще трябва да правят КечМания на три вечери. ПП: Сигурно забравям нещо, но съм изморен. ПП2: За мен тръпката дали гледаш на живо или след часове на запис е еднаква, стига да не си споливаш. Edited March 3 by batistaheel Todor Atanasov, HEIDENREICH, The Olimpic Hero and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts