Hachiko Posted March 1 Share Posted March 1 Record (online-voice-recorder.com) (4).mp3 THE ENEMY 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 2 Author Share Posted March 2 Record (online-voice-recorder.com) (5).mp3 jobber91 1 Quote Link to comment
Jericho Posted March 2 Share Posted March 2 Най-качественият подкаст в ефира на БВЦ. Hachiko 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 2 Author Share Posted March 2 48 minutes ago, Jericho said: Най-качественият подкаст в ефира на БВЦ. Ако не тролиш, се радвам, че ти харесва работата ми на екипа, с който от години работим без пари. Jericho 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 4 Author Share Posted March 4 (edited) Record (online-voice-recorder.com) (6).mp3 Некво продължение @Jericho, земи си алотизми. Edited March 4 by Hachiko hacky 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 4 Share Posted March 4 On 3/2/2025 at 4:55 PM, Hachiko said: Ако не тролиш, се радвам, че ти харесва работата ми на екипа, с който от години работим без пари. Не ве, човек, как може да си помислиш, че те троли. Абсурдно ми се вижда. Quote Link to comment
Hachiko Posted March 4 Author Share Posted March 4 19 minutes ago, The Olimpic Hero said: Не ве, човек, как може да си помислиш, че те троли. Абсурдно ми се вижда. Влизаш в дълбоки води и не ми допада. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted March 4 Share Posted March 4 Аз съм фен на това кучИ и на този невероятен подкаст! Spoiler Да, както БНТ имат предавания за глухонеми, така и аутистите заслужаваме да имаме своята територия тук, в бивици. Hachiko 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 4 Author Share Posted March 4 4 minutes ago, THE ENEMY said: Аз съм фен на това кучИ и на този невероятен подкаст! Reveal hidden contents Да, както БНТ имат предавания за глухонеми, така и аутистите заслужаваме да имаме своята територия тук, в бивици. Благодаря за подкрепата. Гоним 100 к абоната, скоро ще пусна тениска. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted March 4 Share Posted March 4 Искаме от този модел, ако е възможно: @Hachiko Аве, там към края на подкаста, камион ли, мотор ли мина до тебе, от шосето ли го записа това? Hachiko and The Olimpic Hero 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 4 Author Share Posted March 4 24 minutes ago, THE ENEMY said: @Hachiko Аве, там към края на подкаста, камион ли, мотор ли мина до тебе, от шосето ли го записа това? Това е доста интересен въпрос, защото имам отговор, който ще прозвучи тролски. Това е дилъра на квартала. Само обикаля и се вози предимно с некви момченца. Та, да. Напълно сериозен съм, тая отрепка ще я лежа. THE ENEMY 1 Quote Link to comment
Jericho Posted March 5 Share Posted March 5 Не обичам да гледам Хел'с Кичън, щото съм работил там. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted March 5 Share Posted March 5 18 hours ago, Hachiko said: Благодаря за подкрепата. Гоним 100 к абоната, скоро ще пусна тениска. Пейтриън кога? baikiro 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Hachiko Posted March 5 Author Share Posted March 5 2 hours ago, Jack Bauer said: Пейтриън кога? Има ли опция да е фрий, че Митко ме натяга, че събираме пари за хоустинг и отделно не искам да ви взимам парите за тези мои неворятни слования, в които за 1 секунда може човек да се превърне в костенурка нинджа. Но, скоро продължаваме, а какво ще се коментира - знае само ПАПАТА! 2 hours ago, hacky said: Отново велик подкаст! Мерси, целувки . Quote Link to comment
THE ENEMY Posted Tuesday at 03:29 PM Share Posted Tuesday at 03:29 PM Чакаме нов епизод, не ни карай да чакаме като изтръпнали наркомани мърляв дилър (може би оня къде щеше да те блъсне). Quote Link to comment
Hachiko Posted Tuesday at 05:39 PM Author Share Posted Tuesday at 05:39 PM Ще има нова доза алотизми, споко. Quote Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 12:15 AM Author Share Posted Wednesday at 12:15 AM (edited) 8 hours ago, THE ENEMY said: Чакаме нов епизод, не ни карай да чакаме като изтръпнали наркомани мърляв дилър (може би оня къде щеше да те блъсне). Дигайте звука, слабо се чува: Record (online-voice-recorder.com).mp3 @baikiro Record (online-voice-recorder.com).mp3 Edited Wednesday at 12:23 AM by Hachiko baikiro and hacky 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted Wednesday at 12:38 PM Share Posted Wednesday at 12:38 PM Това за "Ние" при футболните фенове и аз го смятам за шизофрения, да не говорим, че според мен това да си супер религиозно обвързан с някакъв отбор, за мен означава, че ти не си истински фен на спорта, който гледаш. Дори съм задавал този въпрос преди година в една тема, и разни ценни путрибитили само ми реагираха с фейспалмче, бе зда ми отговорят на въпроса. Да кажем, че някой е цял живот фен на ливърпул. Откакто си бил чаве, този отбор си е сменил всичките играчи многократно, треньора, мениджмънта и всичко останало. Стилът на игра е тотално различен от този, когато си им станал фен. Ама идеята е, че ти от чаве си им фен, значи до живот си им фен, ще викаш за тях, че и ще скачаш на бой за тях За мен няма никаква логика, един човек който е истински фен на даден спорто няма да скача религиозна и да обича или мрази определени отбори ей така. Като се кефиш на спорта, се радваш на тези, които играят добре, харесваш им стила и плюеш тези, които не играят добре. Наслаждаваш се на играта, която гледаш. Вие феновете сте токсични и заради хора като вас, нормалните хора гледат с презрение и наричат всеки футболен фен "ултрас". Hachiko and baikiro 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 01:22 PM Author Share Posted Wednesday at 01:22 PM (edited) 44 minutes ago, Jack Bauer said: "ултрас". Тия пък ако ги подхавана и един по един на пангара. Нема по-тъпа сган във футболните среди. Такива тъпи и ненужни същества няма другаде. Edited Wednesday at 01:22 PM by Hachiko Quote Link to comment
THE ENEMY Posted Wednesday at 04:28 PM Share Posted Wednesday at 04:28 PM Казва се Пижо и ПенТа! Хареса ми включването на Spoiler Иначе ти личи, че си леко заспал, направо ми идваше да дойда да ти удара два шамара и да те събудя малко. Hachiko 1 Quote Link to comment
Recommended Posts