Jump to content

"Хачико си лафи сам" еп. 502

Hachiko

Recommended Posts

Hachiko
48 minutes ago, Jericho said:

Най-качественият подкаст в ефира на БВЦ.

Ако не тролиш, се радвам, че ти харесва работата ми на екипа, с който от години работим без пари.

The Olimpic Hero
On 3/2/2025 at 4:55 PM, Hachiko said:

Ако не тролиш, се радвам, че ти харесва работата ми на екипа, с който от години работим без пари.

Не ве, човек, как може да си помислиш, че те троли. Абсурдно ми се вижда.

Hachiko
19 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Не ве, човек, как може да си помислиш, че те троли. Абсурдно ми се вижда.

Влизаш в дълбоки води и не ми допада.

THE ENEMY

Аз съм фен на това кучИ и на този невероятен подкаст!

Spoiler

Да, както БНТ имат предавания за глухонеми, така и аутистите заслужаваме да имаме своята територия тук, в бивици.:beer:

Hachiko
4 minutes ago, THE ENEMY said:

Аз съм фен на това кучИ и на този невероятен подкаст!

Reveal hidden contents

Да, както БНТ имат предавания за глухонеми, така и аутистите заслужаваме да имаме своята територия тук, в бивици.:beer:

Благодаря за подкрепата. Гоним 100 к абоната, скоро ще пусна тениска.

THE ENEMY

Искаме от този модел, ако е възможно:

51F8fYUVKgL.jpg

@Hachiko Аве, там към края на подкаста, камион ли, мотор ли мина до тебе, от шосето ли го записа това?

• Haha 2
Hachiko
24 minutes ago, THE ENEMY said:

@Hachiko Аве, там към края на подкаста, камион ли, мотор ли мина до тебе, от шосето ли го записа това?

Това е доста интересен въпрос, защото имам отговор, който ще прозвучи тролски.

Това е дилъра на квартала. Само обикаля и се вози предимно с некви момченца. Та, да.

Напълно сериозен съм, тая отрепка ще я лежа.

Jack Bauer
18 hours ago, Hachiko said:

Благодаря за подкрепата. Гоним 100 к абоната, скоро ще пусна тениска.

Пейтриън кога?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Hachiko
2 hours ago, Jack Bauer said:

Пейтриън кога?

Има ли опция да е фрий, че Митко ме натяга, че събираме пари за хоустинг и отделно не искам да ви взимам парите за тези мои неворятни слования, в които за 1 секунда може човек да се превърне в костенурка нинджа.

Но, скоро продължаваме, а какво ще се коментира - знае само ПАПАТА!

2 hours ago, hacky said:

Отново велик подкаст!

Мерси, целувки :) .

Чакаме нов епизод, не ни карай да чакаме като изтръпнали наркомани мърляв дилър (може би оня къде щеше да те блъсне:ph34r:).:wank::wank::wank:

8 hours ago, THE ENEMY said:

Чакаме нов епизод, не ни карай да чакаме като изтръпнали наркомани мърляв дилър (може би оня къде щеше да те блъсне:ph34r:).:wank::wank::wank:

Дигайте звука, слабо се чува:

@baikiro

Edited by Hachiko

Това за "Ние" при футболните фенове и аз го смятам за шизофрения, да не говорим, че според мен това да си супер религиозно обвързан с някакъв отбор, за мен означава, че ти не си истински фен на спорта, който гледаш. Дори съм задавал този въпрос преди година в една тема, и разни ценни путрибитили само ми реагираха с фейспалмче, бе зда ми отговорят на въпроса.

Да кажем, че някой е цял живот фен на ливърпул. Откакто си бил чаве, този отбор си е сменил всичките играчи многократно, треньора, мениджмънта и всичко останало. Стилът на игра е тотално различен от този, когато си им станал фен. Ама идеята е, че ти от чаве си им фен, значи до живот си им фен, ще викаш за тях, че и ще скачаш на бой за тях :D :D

За мен няма никаква логика, един човек който е истински фен на даден спорто няма да скача религиозна и да обича или мрази определени отбори ей така. Като се кефиш на спорта, се радваш на тези, които играят добре, харесваш им стила и плюеш тези, които не играят добре. Наслаждаваш се на играта, която гледаш.

Вие феновете сте токсични и заради хора като вас, нормалните хора гледат с презрение и наричат всеки футболен фен "ултрас".

• Upvote 2

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

44 minutes ago, Jack Bauer said:

"ултрас".

Тия пък ако ги подхавана и един по един на пангара. Нема по-тъпа сган във футболните среди. Такива тъпи и ненужни същества няма другаде.

Edited by Hachiko

Казва се Пижо и ПенТа!

Хареса ми включването на 

Spoiler

giphy.gif?cid=6c09b952dd1ip807bac0mhhceb

Иначе ти личи, че си леко заспал, направо ми идваше да дойда да ти удара два шамара и да те събудя малко.:wank: