Jump to content

WWE SmackDown - 21 февруари 2025

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.a007e27d4947b950cc02dabe1f3ee82d.jpeg

WWE Tag Team Championship

#DIY (c) vs. Pretty Deadly

image.thumb.jpeg.506eb1ed7f2af5cd2cbdb61524a08b1d.jpeg

Jimmy Uso vs. Drew McIntyre

image.thumb.jpeg.d40c989444fddfa0b257e34b5c1cda3b.jpeg

Damien Priest, Braun Strowman & Undisputed WWE Champion Cody Rhodes vs. Solo Sikoa, Jabob Fatu & Tama Tonga

Edited by Devil

Корпоративната Скала иде да обяви WM 42 в Ню Орлиънс или се е сетил, че все пак ще има мач с Коудстера? :D

HEIDENREICH
2 hours ago, neshev said:

Корпоративната Скала иде да обяви WM 42 в Ню Орлиънс или се е сетил, че все пак ще има мач с Коудстера? :D

Пак ли там бе деба ? Верно , фестивален град ама все едно нямат други стадиони. 

Силно се съмнявам да има мач с Кодака, а да видим. След последната му изява надъхването ми умря до степента като разбера че чичо Митко ще гледа някое шоу  и ще го наебе с каръщината си.

Rocky Maivia

Интересната любовница е заета уикенда и спонтанно е решил да се върне при жената с извинение, букет карамфили и бонбонки Амфора, за да каже колко я обича всъщност.  Тенкс, бът, но текнс. Но доколкото го познавам гадината, пак след това ще казваме, мамка му, надъха ме. Фак дис гай. Хачик, донт би мед. :( 

• Upvote 1
  • Thanks 1

Финалният бос на федерацията идва да зарадва милионите екзалтирани фенове на Ню Орлиънс с топла Кеч Мания.  :wank:

image.jpeg

Edited by neshev

Само да не ми прави face промо както беше на дебютния RAW тази година и да придържа към образа си. :D

1 hour ago, Devil said:

Само да не ми прави face промо както беше на дебютния RAW тази година и да придържа към образа си. :D

Ако направи - физикъл тъч. Но офенс @Rocky Maivia

Ain't no grave...

Да кажеш на Азис, че му искаш душата...🤨

П.п. Пак, че не каза ануса...

• Upvote 1
  • Haha 1
  • LMFAO 1

Amor fati 

Rocky Maivia

Някой спомня ли си дебрите на NXT от 2010-2011, когато сина на Mr. Perfect вкара великото "Genesis of Mcgillicutty" промо?

- And starting this moment, from now........... from this moment on.......... this will be the moment... starting now, of the genesis of McGillicutty."

Това промо.

Скалата го мина тази вечер. Прекалил беше с текилата ли, не знам, но мисля си забрави скрипта и повтаряше едно и също по 15 пъти докато се сети.

Цялата зала умря докато схване. Не съм виждал толкова тиха зала в присъствието на Скалата. Никога.

По едно време самия той се стресна и каза някаква простотия да ги съживи и те пак умрели скумрии. WTF?!?!?

Иначе добра идея за heel turn на Коди, но мисля и той беше извън keyfabe объркан както и аз докато го гледах това. 

• Upvote 2

Задължително Пънк трябва да вземе клетката и да има мач с Коди на WM  "кой ще sell out-не на Скалата за да бъде шампион".

9MLnN5Y.gif

Искам твойта душа, леле майко. :wank:

Между другото, Скалата даже е дал пресконференция и отново тотално е ебал майката на кейфейба. :D Лафи, че не е задължително историята му с Cody да кулминира в мач. :lol: Манякат е тотално ИЗГУСТЯЛ. 

Edited by neshev

Нужно е на тия пресконференции да си изяснят най-накрая каква ще е аджентата. Дали ще са в образ или ще разказват извън кейфейб какво се случва в компанията и защо са стигнали до тия решения. Само преди по-малко от месец Джон Сина след РР, разказваше как той е Джон Сина и заслужава място на EC, показа разочарование, дори загатна хийл намерения. Сега излиза Скалата развеселен след като преди малко е поискал ДУШАТА на Коуди и разказва колко е яко в Нетфликс. Имам чувството, че ХХХ се мъчат да градят някакви неща докато не дойде Скалата и не скапва целия филмец.

Иначе подозирам, че Коуди ще се "продаде". Или поне ми се иска. В противен случай ще трябва да гледаме странната им програма до КМ със Скалата.

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Тва е някъв филм се едно да си продаде душата на дявола type of shit 😃

Absolute madlad

По-скоро ще се мъчат да правят Ледения и Вини с Кодича и Скалата. :D 

Cena не заслужава да го играе втора цигулка на Скалистия маймун. Но, виж, CM "Путката" Punk би се включил чудесно в един такъв любовен триъгълник. С кеф ми е да слушам как го товари на микрофона. 

• Upvote 1
  • Like 1
StoneColdFaN

Ще гледаме явно пак история тип "Austin has sold his soul to the devil himself". Ама тука заменяме Остин с Роудс. 

Кефи ме как пак се е ремикснал песента с некав гнусен рап :D :D .

Скалата е тотал щета, тая текила сигурно ли е че е само на това.

По бих маркнал да беше викнал Фанданго и да цепнат една салса на тия от Ню Орлийнс.

Едит: Тоя сториЛайн ми напомня, като бяхме втори клас и си търсехме "брат" да си правим кеч хватки!

Spoiler

wcelgoqu0mke1.jpeg?width=651&format=pjpg

Edited by Hachiko
  • Haha 2
  • LMFAO 1

Добре извъртяха нещата, поне аз съм доволен. Направи смисъл всичко това, което се случи до момента. Кодича е ненадминат в това да играе тотално посран и неориентиран младеж в присъствието на батко си. Определено ме блазни много повече идеята да се извърти гнусно в МЕ на Мания и да серат заедно по Сина, отколкото да продължи да бъде лигав бейбифейс. 

Melo don't Miz има потенциал да е приятна мидкард история с леки комедийни елементи. Много по-добре от това двамата просто да се лутат и да не правят нищо съществено. 

Доволен съм, че продължават да държат на Прийст и да му дават победи във важни мачове. На другия полюс е Дрю, който се скъсва да пада в глупави мачове. 

Сравнително тягостни за гледане 3 часа. Около 1/3 от шоуто беше на много добро ниво, остатъка беше meh. SD е тегав от доста време :( 

• Upvote 1

Между другото, излезе информация, че Скорсезе иска Скалистия за новия му филмов проект, където ще играе хавайски криминален бос. Тъй че може би се е филмирал, че трябва да играе твърд хийл.

Съгласен съм, че има потенциал. Очаквам Коди да насере и да откаже предложението, заради което Скалата да му коства мача на Кеч Мания. Logan Paul, като лакей на Финалният Бос, ще влезе венозно. :D

Edited by neshev

Миииии в интерес на истина има добър замисал. Има добре заложени логически неща. Са Рокича, че си прави квот иска и говори квот иска е донякъде и добре и много зле. Но ко да го правиш. Изглежда доста често неадакветен и изкуфял едва ли не. Но това не е някакъв голям проблем. Стига да не е само това, като дебюта по Netflix

А за самият замисал. Ми много добре. Така се отварят възможност Коуди да стане heel. Което е добър и интересен вариант. Какво ще излезе ще се види. Дали може Коуди търне heel и така царуването му да бъде и face и heel ? Нищо чудно от сега да почнат да гласят мач на WM42 Cody vs Final BOSS. Даже спокойно тогава може Рокича се върне в ролята на фейс и да спасява всички - от злото дето създал Коуди. Но това е много дългоросчно де. А и с един търн на Коуди спокойно може удължат царуването му още и да интересен за гледане.

Но най-вероятно Коуди ще приеме, ще си изнесе програмта със CM Punk или Джонката, в ролята на heel, ще ги победи. 

И би било готино да го набие и на The Final Boss, сеедно аз съм повече от теб вече - не ми трябваш, изпята песен си. И така още повече загатне за техен мач. Задължително е да има такъв мач. Трябва има Finish the story

Много добре е. Отвориха се много възможности и пътища. Вече имат необходимата им свобода за креативност.

The Olimpic Hero

Скалата отново ще бъде heel, ясно е. Промото му наистина беше доста объркано, повторяше по 10 пъти това, че Коди му е приятел, това че е велик шампион, хахахахаха, тръгваше в друга посока, пак се връщаше и пак повтаряше, абе беше си леко мазало.

Цялостната идея с продаването на душата на Дявола (Скалата) звучи леко глупаво/странно/нереалистично. Не мога да намеря точната дума. В смисъл: "Искам да бъдеш моя шампион". Какво точно трябва да значи това? "Имам половин милиард последователи в инстаграм".  Е какво да направи Коди по въпроса, как и той да направи половин милиард. Или един вид означава, че ако изпълнява заповедите на Скалата, Скалата ще му покаже пътя или примерно ще го вземе в Холивуд с него да снима филми, ще го направи по-голяма звезда, отколкото е. Абе може би обобщено значи: "Обърни хийл, Коди и ще ти покажа пътя"!

Реално след като веднага свърши промото бях леко: "Абе не беше кой знае какво и беше странно", но сега като се замисля, може би вкарва една идея повече тръпка за нещата за в бъдеще. Дали Коди ще обърне хийл и ще продаде душата си на дявола (Скалата), дали с помощта на Скалата ще бие и прецака Сина от мечтата за 17-тата титла или пък няма да продаде душата си на Скалата, ще остане бейбифейс и след няколко месеца/година все пак ще направят мечтания мач помежду си. Аз залагам все пак, че Коди ще обърне хийл. Това ми е прогнозата. На шоуто в Торонто Коди ще отговори с "Не" на Скалата, но вече на Кечмания Коди с помощта на Скалата ще бие Сина и ще обърнбе хийл. Точно някакво повторение на Кечмания 17.

Sashundera
7 hours ago, neshev said:

Лафи, че не е задължително историята му с Cody да кулминира в мач. :lol: Манякат е тотално ИЗГУСТЯЛ. 

21_03_27_f55c73e63aaec600608b5348f0a27ee

Много любов 💕 към теб за #признаването ☝️ на моята гъвкавост, братко мой!

Тези #уроци ✏️ предадени ми от Върховния вожд и пръстена от #душевниячуEк 🔔 се оказаха вЕрни през годините! Винаги са ми казвали да накарам тълпата 🪭 да гадае и това направих!

Това ми напомня за времето, когато живеех на улицата с #7Кинта💵 в джоба си, чистейки тоалетни 🚽 с лицето си за храна! 🍔 Никога не съм мечтал 🛌 един ден че ще бъда в #Moana2 и #RedOne и ще разбия 💥 боксофиса с #BlackAdam! 🎥

Да съживя тези герои 🛟 беше моя #чест, точно както ще бъде #чест за мен да държа тълпата на нокти! Ще изпия ли чаша @Teremana и да накарам алфа мъжкарите от Би Дабъл Ю си да треперят? 🥃 Ще накарам ли дамите да полудеят с #UnderArmorProjectRock? 🎽 Или ще хидратирам кожата си с Тествано от дерматолог @PapaTui? 🧴

Понякога е най-добре просто да седнете удобно 🪑 и да се насладите на пътуването, на което ФИНАЛНИЯ БОС ви взима! Никога не знаеш къде може да свърши! Може би в някой мач 🤼, а може би просто #забавление щот не е нужно всичко да завършва в мач! Може да завърши между краката на некоя мадама!

Или може би ще дам този #РокРъб 🐂 на брат ми #ДжейДрусалката и ще го оставя да #Yeetва в моя ъгъл, докато се изправям срещу #РингГенерала 🤼 на #Кечамания?

С мен никога не се знае, 🤔 единственото нещо, което знаете, е, че #ФИНАЛНИЯБОС може да промени този сценарий 📖 във всеки един момент и че обичам да споделям моята #mana 🌺 със семейството си, като им позволявам да ме радват!

#Братя #Актьорство #Благодарност #ЖаденСъмКъдеМиеЧашатаДаМуЕбаМайката #ZoaEnergy #ебеМиСе

Edited by Sashundera
  • Haha 2
  • Wank 1

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Поемаш ги тушовете, Solo. :wank: Добре градят засега любовната история с Jacob. Ще е интересно кой на кого ще търне.

Nia Jax с доста малоумен боч. Мацката просто си седна, дори не направи контакт с гърдите им. Ще трябва да мажат злокобно на пакетите. :D Иначе, Тифи направо трибют на Charberg с разминатия на половин метър moonsault. "She didn't get all of it, Cole!" :lol: LA Knight и The Miz също имаха тежки моменти, може би разбутването, породено от Скалистия, си е оказало влияние.

За мен е много по-удачно Punk да я дига на WM, а Cena на SummerSlam. Пък и чисто за арката на Punk може би било по-яко да спечели титлата, защото Dwayne му е помогнал, отколкото при Cena, който би трябвало да е ултимативния бейбифейс и да печели against all odds. Но сега, когато Скалата е замесен, буквално всичко може да се очаква. Пичът не е в час с буукинга, а Зетя няма нужното влияние. Пък и тази година ги няма публиките да го освестят.

Edited by neshev