Jump to content

MAFIA XXIX

Radox

Recommended Posts

MAFIA XXIX
D1.jpg.d0b5d7d176d239f93a8172dab46c1a2e.jpg

В играта има 20 участника. За елиминация са необходими 11 гласа.

@raquishi @Dudley @Mariyan01 @LightOne @kabakov

@Divaka @Smegma @neshev @Price @The Olimpic Hero

@ЧОТУДЕ @Velisav @baikiro @Bobotsi @Jack Bauer

@yaripim @Jericho @StoneColdFaN @OyeaH @wohov

Ден 1 ще приключи на 18 февруари точно в 22:00!

Edited by neshev

35izpu1.jpg

Гражданин без роля, както обичам да Иба!!!

20 човека,  много плява, дано не е тежко за четене. 

Кур за тоя, дето не можеше да играе и издърпа сезона напред.

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА

The Olimpic Hero [1] - Dudley

Не са гласували:

raquishi, Mariyan01, LightOne, kabakov, Divaka, Smegma, neshev, Price, The Olimpic Hero, ЧОТУДЕ, Velisav, baikiro, Bobotsi, Jack Bauer, yaripim, Jericho, StoneColdFaN, OyeaH, wohov

35izpu1.jpg

Jack Bauer

Реших да започна сезона с чаршаф.

Чаршафите са важна част от играта, защото без чаршаф, няма как един играч качествено да допринесе за сезона. Когато няма чаршафи няма истинска игра на Мафия. Никой гражданин не би могъл истински да се изчисти без чаршаф, затова и реших да напиша такъв!

Чаршафите освен това спомагат на добрите играчи да разчетат играта на писателят на дадения чаршаф, умение познато като РИЙД! Смятам, че РИЙДът е много съществена част от играта и истинските играчи имат силен РИЙД. Точно по тази причина реших да напиша чаршаф и смятам, че всеки един играч трябва да напише поне по един чаршаф в течение на сезона, дори да е в ден едно. Защото няма как да играем истинската Мафия, без чаршафи!

Чаршафите спомагат играта Мафия да бъде интересна, защото ако няма чаршафи и всеки пише минимално не може да има РИЙД и единственото, на което можем да разчитаме за да открием мафиоти биха били абстрактни стратегии като ВОТИНГ ПАТЪРН.

Доказано е в течение на сезоните, че чаршафите са най-същественият и значим елемент от играта мафия и затова, аз призовавам всички вас, да напишете поне по един чаршаф, както съм го направил аз! Защото ако вие не напишете чаршаф, няма как ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА да ви разчетат и да ви изчистят като мирни граждани!

Само и единствено мафиот би избягал от това, да напише истински качествен чаршаф. Аз като мирен гражданин, реших да напиша чаршаф, за да докажа, че не съм мафиот и да се изчистя още в началото, което ще спомогне на играта в дългосрочен план! Никой не може да ме обвини, че съм мафиот, защото съм написал чаршаф и това ме изчиства!

Всеки, който не е написал чаршаф до края на деня, за мен автоматично се доказва като мафиот, защото гражданите пишат чаршафи! Затова и аз написах чаршаф! Оттук насетне няма как да бъда обвинен за мафиот, понеже чаршафът ми доказва, че не съм такъв. Аз съм мирен гражданин, написал мирен чаршаф! Всеки който има поне малко РИЙД, ще може чрез този мой чаршаф да ме разчете като мирен гражданин и оттук нататък да играе с мен! Аз смятам да спомогна в ловенето на мафиоти, благодарение на моят чаршаф, който спомага за моето изчистване.

Така бих желал да приключа моят чаршаф, който смятам, че беше достатъчно изчерпателен. Може в течението на сезона да се наложи да напиша още чаршафи!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Мирен гражданин без роля, спокойна игра,без да дебнеш да не объркаш нещо.

Не знам Олимпик дали има ток или пие в момента или играе покер или нещо друго,но глас за Velisav ,да си припомни жегата и да видим отърсил ли се е от сценичната треска.

3kuoda.gif

StoneColdFaN

Олимпик ще пие 27 шота за 27-те пъти, в които ЖАК БАУЪР е написал думата "ЧАРШАФ". :)

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА

The Olimpic Hero [1] - Dudley

Velisav [1] - yaripim

Не са гласували:

raquishi, Mariyan01, LightOne, kabakov, Divaka, Smegma, neshev, Price, The Olimpic Hero, ЧОТУДЕ, baikiro, Bobotsi, Jack Bauer, yaripim, Jericho, StoneColdFaN, OyeaH, wohov

35izpu1.jpg

Ходих на врачка днес - предрече ми най-лесната победа за моя отбор в сезон 29 на Мафия. Чувствам се уверен и безсмъртен. Този сезон е под нивото ми, само ще ви наблюдавам и ще се забавлявам. 

Без чаршафи, без РИЙДОВЕ, без блъфове, без ходове. Само и единствено значение ще отдам на крайната победа. 

FB_IMG_1739723893969.jpg.e51173d5b72aaee74933507f44367a31.jpg

The Olimpic Hero
1 minute ago, Dudley said:

Глас за Олимпик

Страхотен старт, Дъдли!

Иначе Джак Бауър започва в ироничния си гимик, насочен към "големите играчи", което като цяло не ме кефи. Както много пъти съм обяснявал, правиш силен сезон - доказваш се, просто и ясно.

И още нещо, с нешев преди няколко дни си говорихме дали сезонът ще е с нагласен жребий или не. Общо взето аз съдя по себе си, защото съм мирен гражданин без роля, което би трябвало да говори, че сезонът не е нагласен. Ако беше, Радокс би ми сложил някаква. Като цяло това ще ми помогне да играя отново тотално освободено и да търся мирните граждани и мафиотите.

Тоест аз няма да играя с Водещия. Това мога да кажа.

2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Страхотен старт, Дъдли!

Иначе Джак Бауър започва в ироничния си гимик, насочен към "големите играчи", което като цяло не ме кефи. Както много пъти съм обяснявал, правиш силен сезон - доказваш се, просто и ясно.

И още нещо, с нешев преди няколко дни си говорихме дали сезонът ще е с нагласен жребий или не. Общо взето аз съдя по себе си, защото съм мирен гражданин без роля, което би трябвало да говори, че сезонът не е нагласен. Ако беше, Радокс би ми сложил някаква. Като цяло това ще ми помогне да играя отново тотално освободено и да търся мирните граждани и мафиотите.

Тоест аз няма да играя с Водещия. Това мога да кажа.

Чакай бе, нали ние си избрахме ролите? Да разбирам, че си си избрал ванила мирен? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero
Just now, baikiro said:

Чакай бе, нали ние си избрахме ролите? Да разбирам, че си си избрал ванила мирен? 

Не съм избирал нищо. Нямах право на избор. Мирен без роля и толкова. Обаче сега ме филмираш с поста си. Не искам да го тълкувам даже, защото ако си мирен мога да ти понаеба играта.

Добра гражданска вечер! Измислил съм безпогрешен начин, по който да сера на Мафията в путката, но днеска съм вече годините и нема да ми стигнат силите. Пригответе се за мощни събития утре на обед.

Много хубав граждански чаршаф от Джак, изчисти ми се.

Just now, The Olimpic Hero said:

Не съм избирал нищо. Нямах право на избор. Мирен без роля и толкова. Обаче сега ме филмираш с поста си. Не искам да го тълкувам даже, защото ако си мирен мога да ти понаеба играта.

Окей, бил си назад в драфта и не са останали никакви роли. Нищо няма да ми наебеш. Аз си избрах ванила мирен както винаги щом имам избор. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Щом всички сме граждани, няма от какво да се притеснявам. Лека вечер!

The Olimpic Hero
8 minutes ago, Price said:

Ходих на врачка днес - предрече ми най-лесната победа за моя отбор в сезон 29 на Мафия. Чувствам се уверен и безсмъртен. Този сезон е под нивото ми, само ще ви наблюдавам и ще се забавлявам. 

"Твоят отбор" може да значи и гражданския и мафиотския. Че използваш и думата "врачка" в поста си. Искаш да ни кажеш нещо или просто се лигавиш? И някаква доста хийлска/мафиотска снимка на Роман Рейнс.

Jack Bauer
1 minute ago, baikiro said:

Окей, бил си назад в драфта и не са останали никакви роли. Нищо няма да ми наебеш. Аз си избрах ванила мирен както винаги щом имам избор. 

Байкирчо, надъхан ли си да мятаме ХУНТАТА?

Тъй като нищо не зависи от мен и нищо няма да се промени така или иначе, няма смисъл да играя.

Пък вие се бъхтете като ви е толкова акъла.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

The Olimpic Hero
3 minutes ago, LightOne said:

Тъй като нищо не зависи от мен и нищо няма да се промени така или иначе, няма смисъл да играя.

Нещо не мога да те разбера какво говориш?

Jack Bauer
2 minutes ago, LightOne said:

Добре ве мама му стара, всеки път едно и също. Почваш сезона супер лежерно и безразлично, после вече решаваш да си активен. Айде да забързаме малко процедурата този път и да вкараме Lightone от Ден 3 още в Ден 1?

ЧОТУДЕ

IMG_20250217_191845.jpg.4d0862c1d74a8c1667b0b54a2eb68069.jpg

ЧОТУДЕ дебютира в сезон 6, като още в Ден 2 хваща двама от мафиотите, които насират от него и го елиминират в Нощ 2 - преди "големите имена" Olimpic, neshev и Radox. Гражданите печелят на нула след като той им показва Пътя към победата.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Как го правиш ЧОТУДЕ , покажи ни пътя. 

Олимпик в 3-ти пореден сезон ще е мирен без роля ? Какви са шансовете ? Като едно изпечено буки, бих казал че коеф Олимпик да е мирен без роля са към 2.20 и съответно 1.8 да е нещо друго.