gboy Posted February 15 Share Posted February 15 Следя още от LFA Родригез и много се радвам, че го виждам в МЕ на файт найт. Пичът е много силен боец и заслужаваше своя миг. Ако бие Канониер, това ще е най-голямата победа в кариерата му и може да се надява на някое наистина голямо име. Родолфо Виейра - Петроски ще е интересен мач между двама топ граплъри, това също си заслужава да се отбележи. И в прелимките има една любопитна среща - Бонфим срещу Каос Уйлямс. Там държат добър статс и двамата и който спечели, ще иска вече малко да го вдигнат в ранглистата. Но там говорим за топ 20 , рано е още за каквото и да е. Quote Link to comment
neshev Posted February 16 Author Share Posted February 16 (edited) Забавен ME. Родригес е показвал по-добро кардио в три рундови битки. Странно, че сега, когато е тренирал за 5, издъхна по-рано. Струва ми се доста голям за дивизията, до такава степен, че издръжливостта му страда, тъй че може би ще е добра опция да качи. Кенъниер по едно време беше HW, щом изглеждаш толкова по-едър от него, може би не е добра идея да се биеш в MW. Edited February 16 by neshev Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted February 16 Share Posted February 16 Я, арменското менте от клуба на Ронда е почнало да бие? Не го ли бяха разкрили ? Quote Link to comment
neshev Posted February 16 Author Share Posted February 16 (edited) Бие некви пичове без wiki страница, да. Хаххаха, сега проверих, тоя Будка (да не се бърка с Пудка) се е бил в LFA. Това обяснява всичко. Edited February 16 by neshev HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 16 Share Posted February 16 28 minutes ago, neshev said: Бие некви пичове без wiki страница, да. Хаххаха, сега проверих, тоя Будка (да не се бърка с Пудка) се е бил в LFA. Това обяснява всичко. Да помолим @gboy направи отделна тема с ПЪЛЕН АНАЛИЗ на кариерата му? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted February 16 Author Share Posted February 16 Той сам си ПРЕЦЕНЯ, но не мисля, че има нужда. Поредният маняк, дошъл в UFC чрез супер скучно съдийско решение в Contender сериите, моментално записа две загуби след това и нахраниха арменчето с него. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
gboy Posted February 17 Share Posted February 17 Хората просто не разбират колко високо е нивото в UFC. Нищо странно няма, че идват някакви момчета от малките федки и биват бити набързо и разкарани. Нито ще е първият, нито ще е последният. Иначе това за LFA не го разбирам точно - тая федка е люпилня за бойци и почти всичките й шампиони стигат до UFC. Даже Родригез, дето беше в МЕ тая вечер, точно от там тръгна. За него - здраво копеле е бразилецът и легитимно може да претендира за топ 20 в категорията си. Просто Канониер вече е друго ниво и явно нямаше как да се справи тука. Quote Link to comment
Recommended Posts