HBK_forever Posted February 14 Share Posted February 14 2 minutes ago, Mariyan01 said: 106 Коя е таз дойна крава бе , батко Metzgermeister 1 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
HEIDENREICH Posted February 14 Share Posted February 14 Casca от Берзърк. По едно време в анимето я изнасилиха, щеше да ми се счупи кура. Metzgermeister and The Pain 1 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted February 14 Share Posted February 14 12 minutes ago, HEIDENREICH said: Casca от Берзърк. По едно време в анимето я изнасилиха, щеше да ми се счупи кура. Грифит е най-болното копеле в историята на сериали, анимета и филми. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 14 Share Posted February 14 Берсерк е уникално дарк фентъзи. За съжаление, авторът почина преди няколко години и шансът да видим историята завършена е нулев. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted February 14 Share Posted February 14 33 minutes ago, Rise of Thunder said: Берсерк е уникално дарк фентъзи. За съжаление, авторът почина преди няколко години и шансът да видим историята завършена е нулев. Ще я видиш завършена от други хора, сега дали ще ти хареса как я завършват е друг въпрос. Очаква се скоро да започнат излизат броеве нарисувани от неговите колеги, някакъв Коджи Мори поема нещата . Аз си купувам дебелите черни томчета. Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 14 Share Posted February 14 7 minutes ago, HEIDENREICH said: Ще я видиш завършена от други хора, сега дали ще ти хареса как я завършват е друг въпрос. Очаква се скоро да започнат излизат броеве нарисувани от неговите колеги, някакъв Коджи Мори поема нещата . Аз си купувам дебелите черни томчета. Коджи Мори е негов асистент. Знам, че работеха заедно по едно време. Трябва да взема пак да я чета, че я заебах по някакво време. Quote Link to comment
Farest Posted February 14 Share Posted February 14 Как тая малоумна тема има 30 коментара бе…. Иначе да, тя ще е….. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 14 Share Posted February 14 47 minutes ago, Farest said: Как тая малоумна тема има 30 коментара бе Кво значи как бе, пич? Ти все едно не знаеш къде се намираш. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Farest Posted February 14 Share Posted February 14 13 minutes ago, Rise of Thunder said: Кво значи как бе, пич? Ти все едно не знаеш къде се намираш. Чакай бе що ми се караш, чикиджия на анимета 😆 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 14 Share Posted February 14 3 minutes ago, Farest said: Чакай бе що ми се караш, чикиджия на анимета 😆 Кой ти се кара? Просто те питам защо задаваш такива въпроси като знаеш, че масовката от форума е някви странни пичове? Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted February 14 Author Share Posted February 14 Чеда, не се карайте. Съюзете се, водени от любовта си към анимационни курви. Иначе, ако трябва да съм НАПЪЛНО СЕРИОЗЕН, щото вчера яко бях подпийнал - щях да избера Флора от Уинкс Клуб. Дебело подчертавам. Флора от Уинкс Клуб, а не на Йо Чавето жена му, дето мяза по-скоро на мъж. Като малък щях да я счупя от ебане. HEIDENREICH, Jack Bauer, THE GRIM REAPER and 2 others 2 2 1 Quote Link to comment
Farest Posted February 14 Share Posted February 14 39 minutes ago, Rise of Thunder said: Кой ти се кара? Просто те питам защо задаваш такива въпроси като знаеш, че масовката от форума е някви странни пичове? Извинявай в цикъл ли си? Ако си ще те разбера 🥰🥰🥰 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 14 Share Posted February 14 15 minutes ago, Farest said: Извинявай в цикъл ли си? Ако си ще те разбера 🥰🥰🥰 Не, в ретрограден МерКУРий съм. Farest and Metzgermeister 1 1 Quote Link to comment
LightOne Posted February 14 Share Posted February 14 Ще се присъединя и аз към отбор лъскачи на цветни боички с Фей Валънтайн от анимето Cowboy Bebop. Велик е форумът, защото в него няма срамни теми, а само безсрамни потребители! yaripim, Metzgermeister, batistaheel and 4 others 2 5 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
RcadestickR Posted February 14 Share Posted February 14 8 hours ago, Farest said: Как тая малоумна тема има 30 коментара бе…. Иначе да, тя ще е….. Цунаде не беше ли 60+ дърто магаре, което си поддържа младостта и млекоцентралите с минджутсу силите си? Иначе 11/10, експертна турска чекия. Farest 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted February 15 Share Posted February 15 12 hours ago, LightOne said: Ще се присъединя и аз към отбор лъскачи на цветни боички с Фей Валънтайн от анимето Cowboy Bebop. Велик е форумът, защото в него няма срамни теми, а само безсрамни потребители! Респект за това мнение, това щеше да ми е вторият избор след Каска. Перфектна путчица, 60 кура да им влязат на Нетфликс дето я изкараха лезбийка в тяхната адаптация. Онтопик ето ми и номер 3 в листа пак оот Берзърк , лейди Фарнес batistaheel 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 15 Share Posted February 15 batistaheel and Metzgermeister 2 Quote Link to comment
VSB Posted February 15 Share Posted February 15 lapd93, HEIDENREICH, batistaheel and 2 others 5 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted February 16 Share Posted February 16 Офтопик, да не отварям нова тема за двама човека : Това май е първият брой излязъл без Миура. @Rise of Thunder ти горе долу до къде стигна, коя арка ? Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 16 Share Posted February 16 @HEIDENREICH Не помня, чуек. Имаше някакви чикяри къде се превръщаха в слонове. Май бяха от тези псевдо Апостолите. А и педалчето Грифит най - накрая си възвърна човешкият облик и пак реши да го раздава някакъв турбо дълбок философ. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 16 Share Posted February 16 И аз не съм от най-нормалните, но понякога се чудя какво правя в тоя форум. Олимпик не в полицията, ами не знам къде трябва да го викат. Иначе си признавам, че съм си барал хуя на: Сега се разтърсих, тъй като се притесних за себе си и се оказа реална жена: Така че май не съм чак толкова сбъркан. Metzgermeister and batistaheel 2 Quote Link to comment
Recommended Posts