Devil Posted February 9 Share Posted February 9 Elimination Chamber qualifying match Rey Mysterio vs. Logan Paul Elimination Chamber qualifying match Women's Intercontinental Champion Lyra Valkyria vs. Bayley krriiissss 1 Quote Link to comment
Divaka Posted February 9 Share Posted February 9 Логан Пульо е с по-широка усмивка от двамата, значи той печели. Бейли също е с леко по-широка, тя е другата. Бум! krriiissss, Metzgermeister and HBK_forever 1 2 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted February 10 Share Posted February 10 Интресна концепция. Най-големия победител на тази кеч мания. уууус! Ръцете горе!!!! Всички!!! Divaka, Metzgermeister, krriiissss and 2 others 2 3 Quote Link to comment
batistaheel Posted February 10 Share Posted February 10 Дакота Кай се завръща на това шоу! Тя и Ийо ще имат мач срещу Лив и Ракел. krriiissss 1 Quote Link to comment
Berbo Posted February 10 Share Posted February 10 19 hours ago, Divaka said: Логан Пульо е с по-широка усмивка от двамата, значи той печели. Бейли също е с леко по-широка, тя е другата. Бум! Имат клауза в договора за усмивки. krriiissss, Metzgermeister, The-Resident-Ev!L and 2 others 1 1 1 1 1 Quote Link to comment
Jericho Posted February 11 Share Posted February 11 Гюнтер си метна горнището на анцуга с 400 км/ч в главата на едно дете. Направо майката му еба. krriiissss, Metzgermeister, ТНЕ DEADMAN and 1 other 2 2 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted February 11 Share Posted February 11 Това дори и Макафи го отбеляза. He ruins a good yeet, throws his Jacket and hits a kid in the crowd. What a scumbag! Другия хайлайт - Логан Пол излиза и докато върви към ринга и - Пънк : I didnt even know who's music this was - Макафи : It seems to be a reoccurring thing Наистина последно време музиките с които излизат са доста безлични и без индивидуалност, особено от мидкардъри надолу. ТНЕ DEADMAN, HBK_forever, Metzgermeister and 2 others 1 3 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 11 Share Posted February 11 The-Resident-Ev!L and krriiissss 2 Quote Link to comment
Divaka Posted February 11 Share Posted February 11 4 hours ago, Rocky Maivia said: Наистина последно време музиките с които излизат са доста безлични и без индивидуалност, особено от мидкардъри надолу. Не разбирам, как може да имаш една от най-добрите музики в ростъра и да я смениш с възможно най-голямата шитня... Джъджмент дей същата работа. Защо всичко трябва да бъде скапан рап? Не само чернилки гледат кеч. На EC темата, която ще се пусне два пъти е супер banger, а важните музики, като за кечмания и на кечистите са пълен траш. Metzgermeister and krriiissss 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted February 11 Share Posted February 11 Логан е изрод. Само малко ме притеснява, че му тийзват програма с Пънк. Ако ще е за да го прецака в клетката или пък Пънк да му го върне там, разбирам. Само да не ги готвят за КМ. HBK_forever, krriiissss and Todor Atanasov 3 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
hacky Posted February 11 Share Posted February 11 44 minutes ago, Ponetron said: Логан е изрод. Само малко ме притеснява, че му тийзват програма с Пънк. Ако ще е за да го прецака в клетката или пък Пънк да му го върне там, разбирам. Само да не ги готвят за КМ. Време е стария Пънкар да издига младите таланти като им джоби. krriiissss, Hachiko, Metzgermeister and 5 others 3 2 1 2 Quote Link to comment
Berbo Posted February 11 Share Posted February 11 7 hours ago, Divaka said: Защо всичко трябва да бъде скапан рап? Защото в Щатите дори и бабичките слушат рап. Ако WWE беше българска федерация, сигурно с песни на Мая и Магапаса щяха да излизат. MJ23, krriiissss, Divaka and 8 others 4 3 4 Quote Link to comment
Todor Atanasov Posted February 11 Share Posted February 11 Пънк няма да джоби на Логан, но самия факт, че може да му е противник за Мания е доста унизителен. От фаворит за RR winner и WM МЕ до мач с Логан, кофти си е… Въпреки това ми се струва доста реалистичен вариант ако няма да го бутат при Рейнс и Ролинс, където ми се гледат 1:1. Другия му вариант остава мач с Коуди, ако стане така, че Сина отива срещу Логан, както се говореше преди месец. Не е за изключаване и тази опция, макар и по-малко вероятна. HBK_forever, krriiissss, The Phenom and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted February 11 Share Posted February 11 По добър начин обявиха Uso срещу Gunther. Добър хийт за австриеца. Сравнено с побоя, който Jacob Fatu нанесе на Strowman и публиката скандираше "one more time", то тук, публиката беше твърдо зад Jey, тъй че засега минава всичките тестове. Хайпът около него е легитимен и ще го коронясат на WM. Надали ще получи ME. По-скоро ще бъде в първия мач, на първата нощ, когато публиката е най-екзалтирана и ефектът ще е най-силен. Тези на първия ред, със закупуването на билетите още, се отказват от правото да съдят WWE, ако нещо се случи с тях, а и това си беше 100% инцидент. Punk и McAfee директно се ебаваха с жалките продукции на def rebel. Има сериозно недоволство не само от феновете, но и от кечистите, и се надявам, че Зетя ще коригира ситуацията. Музиката е един от най-важните елементи в презентацията на кечиста и е абсурдно, болшинството да излизат с подобни дженерик шитни. Дори да не минат на лицензирана музика, трябва да се привлече нов, по-кадърен екип. Съмнявам се, че Punk ще има програма с Logan Paul на WM. Не е нещо, което има нужния заряд за първи WM мач на Punk, откакто се завърна. Logan Paul кефи доста. Бонус точки за това, че кара AEWFag-овете да се изприщят при всяка поява. Бухалицата започва да вади читави реакции. Вече втора от коне-жените и прави евала, видимо залагат надежди за нея, въпреки че загуби тук. Все пак трябва да изпраскат Bayley и Roxxy в chamber-а, с което да продължат историята им. Roxxane няма да бие, но очаквам да да открадне шоуто, по подобие на Tiffy в Австралия миналата година. Един от по-силните женски отборни мачове тази година. Не е лоша идея да вкарат Liv и Raquel в отборната дивизия. Rhea и Iyo ще ги изпраскат доста скоро, което по-скоро ме навежда на мисълта, че на WM ще има и трети човек, с който да предпазят Rhea при евентуална загуба. AJ срещу Bron е стабилен хайп. Като нищо и Bron ще го изгърмят в някой mutli man мач, където да загуби титлата, без да е туширан. krriiissss and HBK_forever 2 Quote Link to comment
Devil Posted February 11 Author Share Posted February 11 krriiissss and Metzgermeister 2 Quote Link to comment
batistaheel Posted February 11 Share Posted February 11 Абе те тийзват какво ли не, но не означава, че ще се случи веднага. Преди седмици ни тийзваха мач/вражда между Коди и Ролинс, после между Роман и Ролинс, но към този момент няма яснота какво ще стане. Логан Пол е страхотен кечист и вражда с Пънк не е лоша идея, най-малкото на мика ще е достоен опонент на Пънк. Да, при наличието на толкова потенциални опоненти за Пънк, не е първото име, което ти изниква в съзнанието, но Логан е добър и двамата заедно могат да откраднат шоуто. Лив Морган май яко се е подобрила на ринга, а Ийо без значение дали е face или heel доставя на ринга, мацката дори няма нужда да говори. Това е истински талант и с право е толкова пушвана. Рядко губи, но когато трябва го прави. И не е като тъпата Шарлот. От трите японки е най-добрата. И за Даакота Кай може много да се каже, жалко, че е чуплива и това пречи на по-големия пуш, иначе мацката е топ. Ракел е powerhouse. Мацките в този мач доставиха. Време е Бианка и Найоми да дропват титлите, че нещо много ги задържаха. Бейли и Лайра направиха нелош мач. Обаче титлата на Лайра остава малко на заден план. Вместо да правят мачове с Айви Найл. Добро промо от Стайлс. Дано тази година му е успешна и да го видим в борба за световната титла. Bobotsi and krriiissss 2 Quote Link to comment
Price Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) Защо си толкова over, Джейкаа, защо. Защо отнемаш щастието на скептиците, които чакат доволно да потрият ръчички и да напишат "Казахме ли ви, казахме ли ви, че ще се обърнат срещу него и нищо няма да излезе от цялата ситуация". Сина от PPV на PPV ли ще се появява? Какъв е този retirement tour, засега слабо от него. Дано лятото е силно на линия, когато е една идея по-слаб период. Музиките са тотална помия в 90% от случаите, но поредната нова песен на Логан на мен ми допада и му подхожда. На Брон, Джейкъб, Роман, Пента и Соло сякаш са единствените останали, които ме радват. Edited February 12 by Price krriiissss 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 12 Share Posted February 12 5 minutes ago, Price said: Сина от PPV на PPV ли ще се появява? Не следя Холивуд/филми и новини, както преди години. Мисля, че някъде каза че си бие шута да снима нещо. krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 12 Share Posted February 12 Cena обяви, че има още един филмов проект, който в момента довършва, и после ще е отдаден на кеча. Планирани са 36 изяви, тъй че ще бъде на почти всяко PPV и повечето седмични шоута, до края на годината. Metzgermeister and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted February 12 Share Posted February 12 Тъкмо пишех това за Сина и Нешката ме изпревари. Ама аз го знам за 49 дати, не за 36. И в двата случая си е мега редовен за TV шоута. За Джей някои са по-големи маркчета отколкото бях аз на Коуди миналата година по това време Споко, ще му дадат титлата популярен е, няма как. Но ако си мислите че освен ийтването има нещо повече you need a reality check. Не че "не заслужава" или е най-скапания кечист в компанията. Проблема ми с него са няколко. 1 - Ако Коуди не се беше върнал в WWE и Джей го бяха пушнали в средата на Bloodline сагата имаше пълния заряд да детронира Рейнс. Пак беще популярен, а и имаше логика от историята на всичко което се случваше, но не. Коуди дойде и дотам. Сега той е никъде. Рандом насилени истории с този и онзи и очевидно ултра популярното наживо Yeeet. И ако махнете това Yeeeet и целия парад по влизането му на ринга, бъдете честни и кажете в момента коя му е историята и драмата, която да го докара до която и да е от титлите и то на Мания? При Кодича няма нищо, при Гюнтер е толкова насилено, че можеха всеки друг да вкарат и пак щеше да има същия смисъл 2 - Това с което е известен в момента трябва да се дава на хора под 25 години. Сори, но не мога да приема човек на 40 в този аспект. Изглежда също толкова глупаво колкото DX 2.0 през 2008-ма. Двама 40 + чичаци се правят на разхайтени 15 годишни. Тогава бях малко над 20 лигоч и ми беше ултра забавно. В момента ми е супер криндж, както и Jay. Ако му сложат подобаващ гимик може дори и фен да му стана,но съжалявам в момента не мога да бъда. Не виждам reign над няколко седмици. @ батиста хийл. Не само на Лайра титлата. Всичко освен ъндиспютед в момента са просто за украса. Сега малко офтопик за екзалтираните фенове на спортната забава. Вчера Yeet-вах, братя. Да, аз. По неволя. Намерих реално приложение за това чудо. Там където работя тоалетните са от тези с фотоклетката, където светва автоматично като влезнеш. Та, отивам в почивката да сера и съответно клеча като самоанец и очевидно малко повече от нормалното и осветлението угасна. Не ми се става с лайняния гъз, включих фенерчето на телефона и почнах да мятам двете ръце, та да усети движение в датчика, мамицата му. След може би 5 секунди неуспех светлината се включи и се усетих че ийтвам и осъзнавайки го се изсмях с глас. Един колега ме чул и след това ме пита защо съм се смял в кенефа. Казах му, че гледах stand up comedian на телефона, защото другото е много трудно за обяснение на непросветени. Bobotsi, HEIDENREICH, Metzgermeister and 2 others 1 4 Quote Link to comment
Recommended Posts