Jack Bauer Posted February 6 Share Posted February 6 Стискам палци на Шонката, просто е култов типаж и искам да е шампион. Обективно ДДП е по-добрият боец и най-вероятно го взима. При жените - Суарез е стабилна в борбата и очаквам да даде проблеми на китайката, но повече клоня към Жанг за победа Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Smegma Posted February 6 Share Posted February 6 Това го виждам като загрявка за Khamzat Strickland ми е личен фаворит още от преди изненадата с Izzy, просто от към crashout моменти е най-доброто нещо от Sonnen и McGregor насам. Ще се изкефя да спечели, но и аз по-скоро го виждам копие на първия мач. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 8 Share Posted February 8 Нешка, дай предикшън Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted February 8 Author Share Posted February 8 Не ме ебе и грам за това джоберско шоло. ДДП трябва да бие отново. Стрикланд се бие като бот, съмнявам се да предложи нещо по-различно. Radox 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 9 Author Share Posted February 9 Доста ялово представяне на Стрикланд, явно наистина е имал инфекция, но и без нея, няма как да биеш с подобен стил. Това не е бокс, в MMA има значение единствено щетите, които нанасяш. С прави удари и някоя комбинация, от време на време, няма как да спечелиш битка срещу много по-активен опонент. Даже треньорите му го казаха това няколко пъти, но Стрикланд просто няма по-горна предавка, а след като му счупиха носа, беше на автопилот, колкото да изкласи битката. Реално беше пропиляна защита за ДДП. Много се преекспонира колко бил нестандартен. Вкарваше си доста читави ритници, реално ударите му с ръце са "нестандартни", защото просто няма техниката, а Стрикланд се бие като бот. Всички чакаме битка с Хамзат, но там е ясна пречката. UFC не искат шампион, когото не допускат в Америка. Тъй че Трумпета ще трябва да им удари едно рамо в ситуацията. Quote Link to comment
gboy Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Хамзат Чимаев трябваше много отдавна да е аут от UFC и фактът, че Дайна Уайт го държи е просто абсурден. Пичът е невероятен боец, но е възможно най-лошата реклама на спорта, която можеш да имаш, камо ли шампион. Непрекъснато е нагъзен на оня диктатор Кадиров, държи се като ли че му е личен главорез, абсолютен изрод. Спортът няма нужда от подобен имидж, всички помним как едвам се измъкна от представата за “human cockfighting” и колко трудно беше да се наложи като легитимна надпревара между атлети, а не улични биячи и орки, които се бастисват от пердах. Иначе МЕ беше разочарование, Стрикланд беше като слаб спаринг партньор - нищо не правеше, освен да поема удар след удар в рамките на 25 минути. Дюплеси заслужаваше по-стойностен съперник, а в средна категория имаше възможност за нещо по-добро. За сметка на това ко-МЕ беше топ и Уели Жанг показа защо е шампион. Страхотни пет рунда между нея и Татяна, помляха се от бой, а китайчето отива вече към въпрос за GOAT. Тотално завършен боец - няма земя, няма стойка, размазва навсякъде. Граплингът и е минал на друго ниво просто, като гумена е. Джими Крют - Белато - мач на вечерта за мене и определено му ставам фен на Белато. Това е характер на боец, смляха му фасона и беше пред приключване на срещата, но се върна и обърна нещата. Дано Динята направи реванш и дано е МЕ на някоя Файт Найт. Белато може да е топ боец един ден с тоя хъс. Голямата победа тая вечер, като изключим Жанг, беше на Талисон Тешейра. Баси животното Два метра звяр, с брутална сила в удара и умения на земя (пичът е BJJ шампион). 8 мача, 8 спирания, 8 първи рунда. Е, това е дебют, и бонус е взел даже. Това изглежда като шампионски материал, особено в тая дивизия. Edited February 9 by gboy HEIDENREICH and Sugarev 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 9 Share Posted February 9 33 minutes ago, gboy said: За сметка на това ко-МЕ беше топ и Уели Жанг показа защо е шампион. Страхотни пет рунда между нея и Татяна, помляха се от бой, а китайчето отива вече към въпрос за GOAT. Тотално завършен боец - няма земя, няма стойка, размазва навсякъде. Граплингът и е минал на друго ниво просто, като гумена е. Ама Намаюнас я еба два пъти чуек 😢😢 Силно се надявам Уейли в някакъв момент да вземе победа над Роуз. Това за мен е черното петно, което я спира да бъде в Гост разговорите. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted February 9 Author Share Posted February 9 Татяна Суарес беше плачевна в тази битка. За пет рунда вкара 12 значими удара. ДВАНЕДЕСЕТ ЗНАЧИМИ УДАРА. В първи, втори и пети рунд е вкарала 1 удар сумарно. В повалянията е 1 от 15. Нея я помляха от бой, по-скоро. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 9 Share Posted February 9 Чакаме мача с Къмшот, ясно е че това ще е битката за ДДП. Тоя кавал така или иначе се бие я има веднъж в годината, я не, така че очаквам да се случи мача есента при резаците, а ако недай си Боже спечели Чимаев, дори да не оправят визата не е проблем. 1 максимум 2 пъти годишно все ще измислят къде да защитава. 1 при арабите, още 1 мач в Европа или Австралия. Не мисля, че в проблем HEIDENREICH 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted February 9 Share Posted February 9 В стойка я уби Жанг при размените, то е ясно, но откъм граплинг беше много интересна битката. Във втория рунд Татяна я хвана много добре за гилотина и тръгна да я сваля на земята, китайката се измъкна и успя да я завърти даже на сайд контрол. В четвъртия пък Жанг я беше хванала в arm triangle и почти го завърши, но Татяна успя да я задържи в халфгард и да я върне обратно в гарда, та шампионката се отказа и пусна. А и много ме кефеше как Суарес държи в повечето време халф бътърфлай и не оставя от другата страна място за сериозна амлитуда при ГнП. Даже май успя и да я превърти един път, макар че не успя да задържи контрола. Не знам, на мен много ми хареса тоя мач. Вярно, че беше 4 на 1 и нямаше много драма, ясно беше кой ще победи, но пък беше много майсторски и за мен Жанг се доказа тук като една от най-добрите в спорта евър. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 10 Share Posted February 10 Много добър пост на Джири, който едновременно насолява и хвали ДДП xelzing 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts