THE ENEMY Posted February 4 Share Posted February 4 Епизод 5 на най-качествения подкаст в ефира на BWC е вече тук! Записан в неделя вечерта, но достигащ до вас едва сега поради различни технически, физически и алхимически причини... но по-добре късно, отколкото никога. След като в миналия брой Пилето излетя на свобода, обявявайки че се е пенсионирало, Бобоци се обърна към Сержанта за да може да бъде спасено легаЦито на този забележителен интелектуален проект. Така Енеми пое щафетата на ко-водещ, подписвайки се под договора за млад стажант. В този брой двамата водещи трябваше заедно да коментират Роял Ръмбъл, но в студиото нахлу трето лице, което кажи-речи ги принуди да водят заедно с него. Какво е мнението на водещите за турнира, за победителите в двата мача, за интересното развитие около Коди Роудс кръвожадния мач със стълби и кой е третия водещ? Отговорите на всички тези въпроси ще можете да получите, ако се свържете с врачка, или просто си пуснете подкаста и му се насладите! В Епизод 5 на НЕОЧАКВАНИЯТ ПОДКАСТ ви очаква: От 00:00:00 до 00:03:18 - Интро и нахлуването на неочакваният гост. От 00:03:18 до 02:09:59 - Пълен анализ на Royal Rumble 2025 От 02:09:59 до края - Няколко думи за Хунтата в BWC 5 като Зинедин Зидан! Едно събиране, съпоставимо само с такова на ЩИТ, Волтрон и на гаджето ти с бившия и! Unexpected podcast EP05.mp3 BAITO6O, The Olimpic Hero, Bobotsi and 8 others 9 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 4 Share Posted February 4 Ако няма "обсест", нема да се слуша! krriiissss 1 Quote Link to comment
hacky Posted February 4 Share Posted February 4 Благодаря ви, аз съм обсест с този подкаст! ЧОТУДЕ, Bobotsi, THE ENEMY and 1 other 1 3 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 5 Share Posted February 5 On 2/2/2025 at 7:31 PM, hacky said: До 5та минута пуснах, но Парцалесте е ебаси филмара, а изкуствения му смях е много дразнещ . 2 hours ago, hacky said: Благодаря ви, аз съм обсест с този подкаст! Добре дошъл на светлата страна, където се канят само приятни хора. krriiissss 1 Quote Link to comment
RaterR Posted February 5 Share Posted February 5 Изслушах ви тази сутрин и се накефих. Върви леко разговора и си личи, че вниквате в разни детайли. Най-интересно ми беше ENEMY като започна да развива идеята си за хеел търна на Коди, как е забелязал някакви спорадични дреболии на които аз изобщо не бих обърнал внимание. Тези дни ще чуя и другия подкаст на големите разбирачи на кеч да видя дали са доставили като вас. Bobotsi, ЧОТУДЕ and krriiissss 1 2 Quote Link to comment
batistaheel Posted February 5 Share Posted February 5 За първи път ви слушам и ви чувам гласовете и някак си гласовете ви не отговарят на представата, която имам за вас. Не че съм ви виждал, но човек само на база на начина на писане на някой може да си представи човека, предполагам. Но това си е мой проблем. Баси вие сте доказателството, че подкаст може да се води и от трима без да се получава някаква какафония от гласове. Анализът на Royal Rumble беше много по-различен от този на колегите ви от другия подкаст. Благодаря на @Bobotsi, че така нахрани Шарлот Флеър. Аз не мога да я понасям и това няма нищо общо с това, че е грозна. И Зои Старк е грозна, но прави някои уникални движения и ходове. Искам да кажа Зои Старк не я мразя, защото тя не получава тоя свръх пуш. Шарлот или гони титлата или я притежава, за 10 години кариера вече е била 16 пъти шампионка при жените (ако броим и тези от NXT), това е прекалено. Нея никой не я бие и тя не издига никого. И с ангелско лице да беше пак щях да я намразя. И Беки Линч по едно време яко ми беше втръснала. Благодаря, че ме споменахте, поласкан съм. Не помня кой от вас каза, че съм харесвал изроди или нещо подобно, но му благодаря. Любовта ми към Бейли не можете да я разберете, вие виждате грозно лице, аз виждам хубаво тяло. Ако трябва да избирам между чекиите и това да ч*кам Бейли, то е ясно какво ще избера. Както и да е, вече си имам нови любимки, и ще се съгласите с мен, че са красавици. Кора Джейд, Джулия и тази на аватара ми - Лайра Валкири. Отделно харесвам и Зелина Вега, Ийо Скай и имам фетиш към някои нацепени жени като Джейд Каргил. Не харесвам Роксан Перез, Кармен Петрович, Максин Дюпри, Джордин Грейс, нещо не ми допада в тях. Ники Бела и Мишел Маккул всякаш с годините стават все по-хубави. Много тъпо, че последната не участва в тоя ръмбъл, а още по-тъпо е, че не се връщат за един послед рън, като Триш Стратъс, която между другото изглежда по-хубава отколкото когато беше млада. Между другото споменахте Мичин. Някога се възхищавах на всички стари потребители, че на тема кеч знаят повече от мен, но сега осъзнавам, че и аз имам знания. Sorry, малко се изтъкнах. Защо го казвам това? Защото Мичин или преди известна като Миа Йим беше уволнена по време на пика на пандемията от ковид-19. Чак после когато Винс се махна, когато избухна първия скандал около него и шестте месеца когато Зетя имаше пълната власт в ръцете си в WWE, той я върна, някъде 2022-а трябва да е. Мисля, че я ценят от управата и тя ще е следвата шампионка на Щатите. Тиган Нокс и Ема също през тоя период бяха върнати, но днес и двете са свободни агенти. Най ме е яд, че Зетя не може да върне Бъди Мърфи и той ще си пропилее младостта в тая кенефена компания AEW. Аз в него виждах потенциал за лице на компанията. Не всичко е ок под управлението на Зетя. Виждаме, че хора като Дрю Макинтайър духат супата. Остин Теорията също е забит в малоумен отбор, а заедно с Брон Брейкър и Джейкъб Фату могат да бъдат младото ядро на компанията, бъдещети, настоящите световни шампиони. Млади кечисти се издигат като бият по-старите, но от WWE забравиха за това и се издигат кечисти минали вече 40-така. Докато дойде времето на Брон Брейкър и той ще е на 40. Тия дълги царувания определено пречат. Все пак Зетя няма никаква реална власт, компанията вече не е на Макмеън и ако рейтингите почнат да падат ще изгърми от тази позиция. Ерата на Пол Хейман по-добре да не идва, че и той е на над 60 години. Но трябва да му се признае на Хейман, че за краткото време, което той беше главния сценарист (да имаше такъв период), той се опита да пушне по-млади лица. През този период Сет Ролинс би чисто Брок Леснар, подвиг, който и Роман Рейнс не е постигал за цялата си кариера. Даваше пуш на Бъди Мърфи и Алистър Блак. На дъртофелника Винс не му хареса да се пушват по-млади кечисти и го разкара Хейман от постта. Между другото Винс е виновен за завръщането на Коуди в компанията. Това се обсъждаше в другия подкаст, но забравих да го спомена, когато писах в тяхната тема. След съдебното дело на Винс може и Трите Хикса да го разкарат, кой знае до колко е замесен, тогава кой ще поеме юздите и дали ще е за добро. Оф, забравям нещо, но все тая. Благодаря за подкастта, дано скоро пак да запишете. ААААА, напоследък адски ме кефи БиФаб, а когато дебютира ми мязаше на наркоманка. Дано да и дават повече екранно време. Bobotsi, ЧОТУДЕ and Metzgermeister 1 2 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 5 Share Posted February 5 20 minutes ago, batistaheel said: Благодаря на @Bobotsi, че така нахрани Шарлот Флеър. Аз не мога да я понасям и това няма нищо общо с това, че е грозна. Благодаря, че ме споменахте, поласкан съм. Не помня кой от вас каза, че съм харесвал изроди или нещо подобно, но му благодаря. Любовта ми към Бейли не можете да я разберете, вие виждате грозно лице, аз виждам хубаво тяло. Ако трябва да избирам между чекиите и това да ч*кам Бейли, то е ясно какво ще избера. Аз те споменах и това беше ебавка, знаеш защитавал съм те срещу baikiro за Бейли и съм нареждал него. Също така може би не си ни различавал добре, тъй като аз нареждах Шарлът, че е траверс и че спечели, защото е дъщеря на приятелчето на Некадърния зет, но това е нормално, защото записваме супер рядко, а и ти за първи път си ни слушал. @Bobotsi може да го познаеш по това, че не може да казва "Р", подобно на половината форум. Надявам се с хейта към Шарлът съм се реванширал за закачката с твоя вкус за жени. Съгласен съм за Кора. Изгледах няколко нейни появи в TNA и е страшно секси (макар че се е осрала с тоя силикон) и с много повече харизма от останалите жени в ростера на WWE, та не знам защо не беше в Ръмбъла, а е забита там за сметка на други доста съмнителни попълнения от NXT. Всъщност знам, зетя просто няма око за присъствие. Благодарим ти за изчерпателното мнение. И аз си пуснах другия подкаст, но този им брой е доста тегав и мисля, че нашия разговор е доста по-натурален и приятен в случая. Подобни коментари само могат да ни надъхват да не се отказваме да правим следващи броеве. Bobotsi and batistaheel 1 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted February 5 Share Posted February 5 Тъкмо и аз пишех, аз съм единственият който реално е доволен от победата на Шарлът. Не ме вълнува особено женския кеч и съм напълно съгласен, че е грозна, просто това не е мерило за кеч качествата й. Винаги добре си е играла ролята и с оглед на това че има история с Рия, а мач с Тифани е задължителен да се направи някога, мисля че е доста добър избор за победата. Иначе благодаря за детайлното ревю. batistaheel and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 24 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Аз те споменах и това беше ебавка, знаеш защитавал съм те срещу baikiro за Бейли и съм нареждал него. Също така може би не си ни различавал добре, тъй като аз нареждах Шарлът, че е траверс и че спечели, защото е дъщеря на приятелчето на Некадърния зет, но това е нормално, защото записваме супер рядко, а и ти за първи път си ни слушал. @Bobotsi може да го познаеш по това, че не може да казва "Р", подобно на половината форум. Надявам се с хейта към Шарлът съм се реванширал за закачката с твоя вкус за жени. Няма ядове, аз не съм се засегнал. Sorry, ако така съм прозвучал. Не, аз докато ви слушах, различавах кой кой е, но като тръгнах да пиша, нещо съм се объркал кой беше я нахранил. Благодаря. Кур за Шарлот. Не ме ебе, че е грозна. @Bobotsi не можеш ли да видиш, че тя е женският вариант на Джон Сина, бие ги всички по ред. Влудява ме тази ваша мания по нея, ти и Enemy. Ако нещата малко бяха по-балансирани, но не са. Само контузията ѝ ни оттърва от нея. Иначе ще ше да държи тая титла от КечМания до КечМания. 24 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Съгласен съм за Кора. Изгледах няколко нейни появи в TNA и е страшно секси (макар че се е осрала с тоя силикон) и с много повече харизма от останалите жени в ростера на WWE, та не знам защо не беше в Ръмбъла, а е забита там за сметка на други доста съмнителни попълнения от NXT. Всъщност знам, зетя просто няма око за присъствие. Тя по едно време беше претендентка номер едно за женската титла на NXT, но тъкмо тогава взе ,че се контузи пак. И май повече не искат да рискуват с нея. Същото се случва и с Дакота Кай. Не и дадоха титлата и са били прави, тя се контузи пак. Трябва да разкарат Зои Старк, движенията ѝ са красиви за гледане, но е опасна за кечистките. Май тя беше счупила нечий нос. Май беше Беки Линч. Вече ще ви слушам всеки път, но не обещавам да пиша всеки път, че с моето бавно писане ми отнема доста време. Edited February 5 by batistaheel ЧОТУДЕ 1 Quote Link to comment
Divaka Posted February 5 Share Posted February 5 И мен ме изкефи подкастът ви. За първи път слушам подкаст в чисто аудио формат, вместо такъв със заснето видео. По принцип дори не ги следя, но вашият ме грабна и го изслушах докрай. Въпреки че възгледите ни относно продукта се различават доста, вие успяхте да ги представите по възможно най-убедителен и въздействащ начин, така че човек да приеме гледната ви точка. Получава ви се страхотно – записвайте по-често! Bobotsi, krriiissss, ЧОТУДЕ and 1 other 2 2 Quote Link to comment
hacky Posted February 5 Share Posted February 5 54 minutes ago, Bobotsi said: Тъкмо и аз пишех, аз съм единственият който реално е доволен от победата на Шарлът. Не ме вълнува особено женския кеч и съм напълно съгласен, че е грозна, просто това не е мерило за кеч качествата й. Винаги добре си е играла ролята и с оглед на това че има история с Рия, а мач с Тифани е задължителен да се направи някога, мисля че е доста добър избор за победата. Иначе благодаря за детайлното ревю. Аз пък мисля, че който е пипал лицето и се е справил, за мен е станала по-добре. RaterR, Bobotsi, batistaheel and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, batistaheel said: @Bobotsi не можеш ли да видиш, че тя е женският вариант на Джон Сина, бие ги всички по ред. Влудява ме тази ваша мания по нея, ти и Enemy. Ако нещата малко бяха по-балансирани, но не са. Само контузията ѝ ни оттърва от нея. Иначе ще ше да държи тая титла от КечМания до КечМания. Както си чул, аз нямам проблем и със Сина. Никога не съм му бил най-големият фен, но и никога не съм скандарал "Cena Sucks". krriiissss, batistaheel and Brutalnia 2 1 Quote Link to comment
Sugarev Posted February 5 Share Posted February 5 Стига сте хейтили шарлът ве, мен пък ме кефи ❤️ The Olimpic Hero, Brutalnia and krriiissss 1 2 Quote Absolute madlad Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 7 Share Posted February 7 On 2/6/2025 at 1:00 AM, Sugarev said: Стига сте хейтили шарлът ве, мен пък ме кефи ❤️ Поддържам нашия брат зад решетките. batistaheel, Bobotsi, krriiissss and 1 other 3 1 Quote Link to comment
RaterR Posted February 9 Share Posted February 9 Относно Шарлът, докато слушах подкаста ми направи впечатление едно изказване на Bobotsi: "то е ясно защо я хейтят във форума, защото е грозна" (поправи ме ако не цитирам точно). Попринцип много се кефя как Bobotsi си аргументира всички мнения и ми е супер кеф да го слушам по всякакви теми, но тук това изказване ми дойде малко странно. Ако оставим външния вид, Шарлът няма друг образ освен колко е велика (и като фейс, и като хеел). При всички велики кечисти в един момент това става водеща тема, но при нея някакси това дойде твърде рано в кариерата. В началото беше супер слаб фейс, но натрупа няколко бързи царувания, после се обърна срещу баща си, събра хийт, направи още няколко, и от там нататък години наред е все едно и също - колко е велика и как е мерилото за дивизията. Иначе аз не я понасям и заради външния ѝ вид, но това е заради състоянието, до което сама се е докарала да прилича на пластмасова мумия. Което е тенденция, която трябва да се хейти с цел превенция на други жертви на козметичната хирургия. Между другото, не помня дали в този подкаст или в другия някой на бъзик каза, че Шарлът може да се кечи и на 50, при което всички се смяха. Но аз действително виждам такъв сценарий, при който тя и на 50 излиза с титлата и прави същите промота. Кое би я спряло? Bobotsi, batistaheel and Metzgermeister 1 2 Quote Link to comment
Divaka Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Едни казват, че е грозна, други я сънуваме как ни иска помощ при развода с Андраде и за награда получаваме удоволствие. Интересна жена. Само дето баш в началото на награждаването се събудих. Винаги така става... Edited February 9 by Divaka Metzgermeister, krriiissss and jobber91 1 2 Quote Link to comment
Sugarev Posted February 9 Share Posted February 9 32 minutes ago, Divaka said: Едни казват, че е грозна, други я сънуваме как ни иска помощ при развода с Андраде и за награда получаваме удоволствие. Интересна жена. Само дето баш в началото на награждаването се събудих. Винаги така става... Ти остай, че и аз я сънувах ония ден.... :))) krriiissss 1 Quote Absolute madlad Link to comment
THE ENEMY Posted February 9 Author Share Posted February 9 Шегата, че Шарлът може като баща си да се кечи до 70 беше моя, но ако сме обективни самата конкуренция в женската дивизия ще я извади много по-рано от играта. Реално, да. В индитата или дори в AEW може да изглежда като нещо интересно и свежо за някакъв по-дълъг период, но в WWE е тенденция публиката да се обръща срещу ветеранките и това не е реакция която забелязваме само конкретно при Шарлът. Просто конкуренцията надолу е голяма, идват млади пичета и на публиката в някакъв момент това изглежда като по-атрактивно и интересно за гледане. И според мен вече и самите WWE го усещат това и ги използват повече в неактивна роля, където правят изведнъж голямото си завръщане, дори е възможно да им дадат и рейн с титла, но endgame им е да издигнат някоя от младите мацки. През миналите години го гледахме това както при Флеър, така и при Линч. Bobotsi, RaterR and krriiissss 3 Quote Link to comment
Bobotsi Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) On 2/9/2025 at 3:17 PM, RaterR said: Относно Шарлът, докато слушах подкаста ми направи впечатление едно изказване на Bobotsi: "то е ясно защо я хейтят във форума, защото е грозна" (поправи ме ако не цитирам точно). Попринцип много се кефя как Bobotsi си аргументира всички мнения и ми е супер кеф да го слушам по всякакви теми, но тук това изказване ми дойде малко странно. Ако оставим външния вид, Шарлът няма друг образ освен колко е велика (и като фейс, и като хеел). При всички велики кечисти в един момент това става водеща тема, но при нея някакси това дойде твърде рано в кариерата. В началото беше супер слаб фейс, но натрупа няколко бързи царувания, после се обърна срещу баща си, събра хийт, направи още няколко, и от там нататък години наред е все едно и също - колко е велика и как е мерилото за дивизията. Иначе аз не я понасям и заради външния ѝ вид, но това е заради състоянието, до което сама се е докарала да прилича на пластмасова мумия. Което е тенденция, която трябва да се хейти с цел превенция на други жертви на козметичната хирургия. Между другото, не помня дали в този подкаст или в другия някой на бъзик каза, че Шарлът може да се кечи и на 50, при което всички се смяха. Но аз действително виждам такъв сценарий, при който тя и на 50 излиза с титлата и прави същите промота. Кое би я спряло? Ти си дал доста добро аргументирано мнение, нещо което аз не съм срещал във форума. Затова го казах, навсякъде се пише че Шарлът е травестит или как не приличала на нищо в лицето и т.н. Аз не съм и най-големият фен, де не се обърка някой, защото явно много хора са запомнили именно това ми изказване от епизода . За мен тя е правилен победител, защото има история с Рия, а мач с Тифани е дрийм мач. Кадърна е на микрофона, и на ринга (или поне преди контузията беше) и може да направи силна програма и да издигне съответната млада кечистка. Иначе съм съгласен за нещата които си написал. Слаб фейс е и е с един образ от 7-8 години. Явно и суетата е много голяма при нея и подобно на родните чалгаджийки тотално се обезобрази в последно време. Въпреки това, като човек който почти не гледа женски кеч съм гледал много нейни вражди и мачове, защото мисля че е доста кадърен хийл и добре си играе образа. Не е като Беки Линч наприемр, която никога не е предизвиквала интерес у мен, да следя с кого враждува или да гледам мачовете и. Благодаря за обстойният коментар и затова, че си ни слушал. Edited February 12 by Bobotsi krriiissss and RaterR 2 Quote Link to comment
Recommended Posts