neshev Posted November 9 Author Posted November 9 Няма да е последен. Скалата излиза след мача и казва на Cena, че гъзът му принадлежи. ONE LAST TIME на WM. The-Resident-Ev!L, Metzgermeister, HBK_forever and 1 other 2 2 Quote
batistaheel Posted November 9 Posted November 9 7 minutes ago, HeaDMaKeR™ said: Ем с две думи, защото Русев е мишок.Сам знаеш защо Русев няма как да е последен опонент на Сина. Има огромно подобрение в Русев. Според мен Сина ще избере него пред Гънтър. Русев също иска още един мач със Сина. Ще видим. The-Resident-Ev!L, Metzgermeister, Storm and 1 other 4 Quote
Storm Posted November 9 Posted November 9 Русев и Сина трябва да се засекат по някакъв начин. Мач или сегмент, но трябва да ги видим един срещу друг. Враждата им беше страхотна и двамата отново очи в очи ще е много готино и носталгично. The-Resident-Ev!L, batistaheel, HBK_forever and 1 other 3 1 Quote
neshev Posted November 10 Author Posted November 10 Cena прави, каквото му кажат, иначе щеше да набие вето на шано heel turn-а. Никакъв шанс да е Rusev. WWE не го считат за ME-ър в момента. The-Resident-Ev!L, krriiissss and HBK_forever 3 Quote
Hachiko Posted November 10 Posted November 10 Русев ще е, редовно си пиша с него. batistaheel, krriiissss and Metzgermeister 2 1 Quote
neshev Posted November 10 Author Posted November 10 Говорих със сина на Kurt Angle. Той ще е човекът. krriiissss 1 Quote
neshev Posted November 10 Author Posted November 10 Cena ма иба, кариерата ми зима? Metzgermeister, HBK_forever and krriiissss 3 Quote
ANG Posted November 10 Posted November 10 Ще е Шеймъс защото и той няма ИК титла (която Сина ще спечели от Дом) HBK_forever, The-Resident-Ev!L and krriiissss 3 Quote
HBK_forever Posted November 16 Posted November 16 Хора, не знам тоя мач първия кръг - коментара горе не моя, сериозно не мога да коментирам, защото отдавна не гледам кеч. Но сега гледам тези последни мачове на Сина през цялата година и чета редовно какво се случва. Та, въпросът ми е, първо, кое е това цигане горе, което ще се бори с Гънтър, и второ - тоя Гънтър съм му гледал 2 мача , бие се стабилно. Въпросът ми е дали става чеп на микрофона? Изглежда ми като тотално дърво, но може би външния вид лъже? Моето желание е да видя или Русев или Шеймъс в последния мач на Сина, ако реалният избор се свежда само до някой между тях двамата. Имат голяма история със Сина и би било доста силно, но в никакъв случай не би се третирало като епично. Аз бих усетил един епичен мач само с Острието, може и със Роман Рейнс или Трите Хикса. The-Resident-Ev!L and krriiissss 2 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]
neshev Posted November 16 Author Posted November 16 (edited) 1 hour ago, HBK_forever said: Та, въпросът ми е, първо, кое е това цигане горе, което ще се бори с Гънтър, и второ - тоя Гънтър съм му гледал 2 мача , бие се стабилно. Въпросът ми е дали става чеп на микрофона? Изглежда ми като тотално дърво, но може би външния вид лъже? Je'Von Evans е първият. Gunther има и добри неща на микрофона. Не е типичното дърво, което дърпа гневни промота. Вкарва и доста психо-атаки към опонентите си, и често ги гаври. Edited November 16 by neshev krriiissss and The-Resident-Ev!L 2 Quote
neshev Posted Wednesday at 06:12 PM Author Posted Wednesday at 06:12 PM Готина компилация с PPV победите на Cena. krriiissss and Berbatov 2 Quote
neshev Posted Thursday at 01:49 PM Author Posted Thursday at 01:49 PM Metzgermeister, Hachiko and krriiissss 1 1 1 Quote
Recommended Posts