Jump to content

Кой ще пенсионира John Cena?

Recommended Posts

Posted

Няма да е последен. Скалата излиза след мача и казва на Cena, че гъзът му принадлежи. ONE LAST TIME на WM. :wank:

batistaheel
Posted
7 minutes ago, HeaDMaKeR™ said:

Ем с две думи, защото Русев е мишок.Сам знаеш защо Русев няма как да е последен опонент на Сина.

Има огромно подобрение в Русев. Според мен Сина ще избере него пред Гънтър. Русев също иска още един мач със Сина. Ще видим.

• Upvote 4
Posted

Русев и Сина трябва да се засекат по някакъв начин. Мач или сегмент, но трябва да ги видим един срещу друг. Враждата им беше страхотна и двамата отново очи в очи ще е много готино и носталгично.

Posted

Cena прави, каквото му кажат, иначе щеше да набие вето на шано heel turn-а. :D Никакъв шанс да е Rusev. WWE не го считат за ME-ър в момента.

• Upvote 3
Posted

Русев ще е, редовно си пиша с него.

• Haha 2
  • LMFAO 1
Posted

Говорих със сина на Kurt Angle. Той ще е човекът. ;)

Posted

Cena ма иба, кариерата ми зима? :(

• Upvote 3
Posted

Ще е Шеймъс защото и той няма ИК титла (която Сина ще спечели от Дом)

• Upvote 3
HBK_forever
Posted

Хора, не знам тоя мач първия кръг - коментара горе не моя, сериозно не мога да коментирам, защото отдавна не гледам кеч. Но сега гледам тези последни мачове на Сина през цялата година и чета редовно какво се случва. Та, въпросът ми е, първо, кое е това цигане горе, което ще се бори с Гънтър, и второ - тоя Гънтър съм му гледал 2 мача , бие се стабилно. Въпросът ми е дали става чеп на микрофона? Изглежда ми като тотално дърво, но може би външния вид лъже?

Моето желание е да видя или Русев или Шеймъс в последния мач на Сина, ако реалният избор се свежда само до някой между тях двамата. Имат голяма история със Сина и би било доста силно, но в никакъв случай не би се третирало като епично. Аз бих усетил един епичен мач само с Острието, може и със Роман Рейнс или Трите Хикса.

• Upvote 2

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Posted (edited)
1 hour ago, HBK_forever said:

Та, въпросът ми е, първо, кое е това цигане горе, което ще се бори с Гънтър, и второ - тоя Гънтър съм му гледал 2 мача , бие се стабилно. Въпросът ми е дали става чеп на микрофона? Изглежда ми като тотално дърво, но може би външния вид лъже?

Je'Von Evans е първият. Gunther има и добри неща на микрофона. Не е типичното дърво, което дърпа гневни промота. Вкарва и доста психо-атаки към опонентите си, и често ги гаври. 

Edited by neshev
  • Upvote 2
  • 3 weeks later...
Posted

Готина компилация с PPV победите на Cena.

• Upvote 2