BAITO6O Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Мда от това Шоу си тотално пролича колко много публиакта не харесва Джей. Толкова много не го харесва, че му се налага да прави почти 2 излизания. Публиката имаше още една въможност покаже колко моного не харесван е Джей. Даже от WWE сигурно подменят аудиото, че да не личи колко не е харесван. Толкова много го насраха, че Джей стана емоционален и излезе извън образ. Е естествено публиакта толкова много го насра, че завалията щеше се разплаче. През цялото време го насираше и показваше колко не го харесва. А върхът на сладоледа беше Гюнтер, като каза нещата, че Сина и Пънк са по-добрите варинати пред него. Цялата публиката се съгласи с това мнение, а Джей беше още повече разстроен. Даже сигурно мисли да даде възможността на брат си, защото Джими е по-добрия от него. Така ще се реабилитира пред публиката, кято не го харесва, че да има отново шанс за нещо по-голямо. Грешният близнак избра Пол Левачков ееее. Сет ми хареса. Кратко ясно точно. Хубаво е, че вече не изглежда кат ЛГБТ пеерас, но с шлифера беше мазен рус извратеняк, но това да са му кахърите де. Дано до WM стане още повече: мазен и гнусен и долен, че да си бъде heel отвсякъде. Edited February 4 by BAITO6O ShaolinMonk, krriiissss and Bobotsi 3 Quote Link to comment
Devil Posted February 4 Author Share Posted February 4 Не знам до колко е вярна информацията. Jim Johnson е направил новата тема на New Day. krriiissss 1 Quote Link to comment
yaripim Posted February 4 Share Posted February 4 Обръщането на Ню Дей като хийлове е едно от най-яките и неочаквани неща,които направиха, от поне 10 години назад. Излизането на Усо и последвалата абоминация ме кара да си спомням с умиление за 20 минутните сегменти на Authority всяко начало на шоутата и да ми липсват. krriiissss 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 4 Share Posted February 4 Да сме живи и здрави, след някоя друга година, при първият транс шампион (при мъжете, Шарлот не я броим), дали пак ще четем: "Заслужава шанс, публиката му се радва, одобрявам избора и". Todor Atanasov and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted February 5 Share Posted February 5 Не лошо като за седмично шоу, но малко бедно като за след Ръмбъл. +Добър сегмент с Джей и Гюнта, дадоха му да празнува и тийзнаха възможен мач за Мания, доволно. +Като никога ми хареса и сегмента с Ролинс и опита му да надъха Сами Зейн за мача с Пънк. Обикновено ми е болезнен за слушане но тук достави. + Правилно предпазиха Ио Скай с атаката преди мача и. + Мейн ивента достави, двамата се сработиха добре, атаката на КО бе брутална. Вярно точно те със Сами се биха 5000 пъти , но и двамата няма какво да правят на Мания 41 , предполагам ще се бият помежду си. Имаше и тегави неща като : _ промото на Шарлът , просто колкото и да е добра на ринга , яко ми е досадно това промо "Аз съм най-добрата в бизнеса !' Не че е далеч от истината ама аман. - Пента нещо засега не може да ме впечатли. Прекалено много офанзива ли дадоха на противника му, не знам , но досега ми е мех - разправиите в Джъджмент дей ми писнаха на кура също, но явно не бързат да ги разделят - Брон-чо участва само в кратък сегмент с ГМ, щеше ми се да отнесе още някой Общо взето съм доволен, изгледах го без скип Metzgermeister and krriiissss 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 5 Share Posted February 5 Jey Uso е живото доказателство, как един лоукард отборен кечист, може чрез много труд, измислянето и затвърждаването на наистина готин и интересен образ и харизма, да се наложи успешно в ростера и аз съм много щастлив за него. Естествено, да не прибързваме с празненствата, защото пичът все още не е световен шампион и не е сигурно дали ще стане. В крайна сметка малко хора са очаквали и негова победа в мелето, така че най-малкото Зетя ни демонстрира за пръв път, че е способен да прави и приятни изненади и да поема рискове, което е сериозен напредък. Все едно виждаш как член на Хунтата проявява признаци на това да има душа, толкова се изненадах. Супер конфронтация с Гюни. Инринхдженералъ си остава човекът с най-готините аргументирани промота в ростера, който не си вади фактите от гъза, или само хленчи като една жИна (ала Макинтайър), а говори неща които наистина те замислят. Обаче все още не съм надъхан за подобен мач между двамата. Т'ва е нещо което ми го играха доста вече, при това достатъчно скоро. Пращайте Джейката при Коди, особено ако няма да е Пънк там. Шарлът получи топ реакция в ръмбъла, което ме изненада доста. Тук обаче публиката бе на другия полюс и по-скоро това беше очакваното посрещане за Кралицата. Мацката реално не е виновна. Шарлът е легенда, една от най-кадърните мацки както на ринга, така и на микрофона, до голяма степен това което е женската дивизия в момента, се крепи на неща които тя и Беки са построили. Обаче при жените конкуренцията е много по-голяма и честно казано там и качеството е по-значително, или казано с едно изречение, има разнообразие от избор. И феновете бързо се насищат и искат да гледат вече по-новите, младите пичета. Жалко, защото Флеър реално се връща точно за да им джоби и да ги издига, но дори това не бива оценено. Не е голяма болка, ест. Просто ще трябва да измислят вариант при който Тифи е бейбифейс. Или ще вземат смело решение и ще я пратят срещу Джулия? Готин МЕ мач между Пънк и Зейн. Изненада ме, че Пънк отново го играеше хийл. Той реално е по-скоро туинър цялостно, защото редува седмици в които върти дудуци на местната публика, с такива в които лафи простотии като "Аз додох за пари, ебете се" или "Сами, сега ще те еба, ти никога няма да си ми на големината на курО", както и класическото "Пол ми е стар приятел, но мене за мерси не ме търси". Не ми допадна, че два дена след като беше убит, сложен в ковчег и погребан с лопата от Коди Кошмарния, КО макар и леко накуцващ, ми излиза с бодра стъпка и прави злобни пай-дайвери. Зейн обаче е изключително готин бейбифейс образ в момента, него го градят добре. Друг въпрос е, че букерите са без въображение и не можаха да измислят нещо по-интересно от пореден епизод на Стийн срещу Жинерико. RaterR and Ponetron 2 Quote Link to comment
yaripim Posted February 5 Share Posted February 5 21 minutes ago, THE ENEMY said: Естествено, да не прибързваме с празненствата, защото пичът все още не е световен шампион и не е сигурно дали ще стане. Ся,кат се замисля, и тука го има варианта в който губи на Мания, без значение за коя титла ще се бори.И после освен "не е важно колко пъти падаш,а да станеш отново" и "поне опитах" клишираните шитни, сигурно ще има сума месеци да върти тая плоча. Та по-добре ако ще я взима да е на Мания и да я пуска с някъв скрюджоб на Съмърслама. И тва ще му е много,ама с оглед на фактите, няма как. Quote Link to comment
batistaheel Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, THE ENEMY said: Жалко, защото Флеър реално се връща точно за да им джоби и да ги издига, но дори това не бива оценено. Това не може да го вярваш наистина?!? Тя се връща след тежка контузия, дават ѝ веднага ръмбъла, мислиш, че няма да ѝ дадат титлата ли? Когато става дума за Шарлот, няма правила, всяка може да бъде пожертвана. Вече излезе инфо, че искат по-скоро да ѝ дадат титлата. Това за Джей също не съм съгласен, ще му дадат титлата, няма как, КечМания е за големите моменти, а какво по-голямо от това обичан кечист да си сбъдне мечтата да стане световен шампион. Quote Link to comment
Recommended Posts