Jump to content

WWE RAW - 3 февруари 2025

Recommended Posts

Posted

image.thumb.jpeg.b5dddfc520568e8d07eab77708bbfafd.jpeg

Elimination Chamber qualifying match

CM Punk vs. Samy Zayn

image.thumb.jpeg.944c6b51a98d6f4d6c55f8fb40f60cb0.jpeg

Elimination Chamber qualifying match

Liv Morgan vs. Iyo Sky

image.thumb.jpeg.0e83413f445aeaee6593d0aea4d3a603.jpeg

Jey Uso YEETSS back to RAW as the 2025 Royal Rumble match winner

image.thumb.jpeg.43982c3dfa706ac6570ce32cd3b07d53.jpeg

Charlotte Flair returns to RAW after winning the 2025 Royal Rumble match

• Upvote 3
Posted

Скоро се обръщат срещу него, спокойно. :happy:

Posted
45 minutes ago, neshev said:

Скоро се обръщат срещу него, спокойно. :happy:

Тъкмо реших да направя клип на излизането му след като чух масивния чант "YOU DESERVE IT" :D

Posted

Глупости. В коментарите на Замунда казаха, че тоя не е материал. Питайте @Todor Atanasov ако не вярвате.

• Haha 2
  • LMFAO 1

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Todor Atanasov
Posted

Нито кеча го тегля от Замунда, нито коментари съм чел там. То не вярвам и да има.

След ръмбъла всеки можеше да си отвори Twitter, Reddit, Tik Tok, Youtube или официалната страница на WWE в Instagram и да види вълната от хейт която се изля върху избора за победителя. Хората не се дразнят на самия Джей, а на факта, че спечели ръмбъла. А тва че дислайковете са повече говори доста, колко пъти се е случвало последните години - Скалата като дойде да вземе спота на Коуди и Шарлът като беше писнала на всички и пак стана претендент за титлата преди няколко години. 

Имаше един коментар, който описва цялата ситуация: Да имаш Сина, Пънк, Рейнс, Ролинс, Дрю, Стайлс, Фату, Брейкър, Прийст и Найт в един ръмбъл и да го дадеш на Джей Усо е все едно The Godfather до вземе мелето през Attitude ерата.

Posted
6 minutes ago, Todor Atanasov said:

Нито кеча го тегля от Замунда, нито коментари съм чел там. То не вярвам и да има.

След ръмбъла всеки можеше да си отвори Twitter, Reddit, Tik Tok, Youtube или официалната страница на WWE в Instagram и да види вълната от хейт която се изля върху избора за победителя. Хората не се дразнят на самия Джей, а на факта, че спечели ръмбъла. А тва че дислайковете са повече говори доста, колко пъти се е случвало последните години - Скалата като дойде да вземе спота на Коуди и Шарлът като беше писнала на всички и пак стана претендент за титлата преди няколко години. 

Имаше един коментар, който описва цялата ситуация: Да имаш Сина, Пънк, Рейнс, Ролинс, Дрю, Стайлс, Фату, Брейкър, Прийст и Найт в един ръмбъл и да го дадеш на Джей Усо е все едно The Godfather до вземе мелето през Attitude ерата.

Хората, които се кефят и си гледат кефа не търсят къде да циврят за футбол, кеч, сериали и т.н. Мен също не ме кефи Усо, но е оувър ас фак. 

Напомня ми на Сина, само дето тоя не го играе черен, а наистина е. 

• Upvote 3
Posted

Когато си оувър, се пушва. Винс не го правеше. Милквай американците и т.н до край!

Posted
12 minutes ago, Hachiko said:

Когато си оувър, се пушва. Винс не го правеше. Милквай американците и т.н до край!

Сякаш няма и европейците да се разцепват другия месец. :D

• Upvote 3
Posted
Just now, neshev said:

Сякаш няма и европейците да се разцепват другия месец. :D

Затова и написах "т.н".

В момента в глобален мащаб - пръскат. Кеча се гледа повече от всякога. На който не му се вярва, окей.

• Upvote 1
  • LMFAO 1
Posted
8 minutes ago, Hachiko said:

Затова и написах "т.н".

В момента в глобален мащаб - пръскат. Кеча се гледа повече от всякога. На който не му се вярва, окей.

Е, не. Тука казват, че не е така. "Пол Левак" развали всичко. 

Posted

Официално спирам с хейта по Yyyyet master-a. Давам му benefit of the doubt, нека видим за какво иде реч.

Само че ще ползвам този си пост за след 2-3 месеца та евентуално да кажа - "Казах ли, Ви?" Just in case :D

Posted
Just now, Rocky Maivia said:

Официално спирам с хейта по Yyyyet master-a. Давам му benefit of the doubt, нека видим за какво иде реч.

Само че ще ползвам този си пост за след 2-3 месеца та евентуално да кажа - "Казах ли, Ви?" Just in case :D

Така работи бизнеса. Не гледаш от вчера. Сега ще го издоят и чао.

• Upvote 3
Posted

Те и New Day бяха оувър, но си беше олигофрения като цяло.

Докато пиша сега ми излизат горните коментари, това че нещо се гледа много не значи непременно, че е мега доброто. Винаги ще давам пример с Гангам стайл, най-гледаната песен, клипче и каквото беше там, с милиард и кусур гледания. Тъпня та тъпня. Хората станаха прекалено много, а са си овце голяма част от младото поколение, ще се кефят на нещо само защото е "вайръл" и е "яко". 

Posted
4 minutes ago, dexim said:

Е, не. Тука казват, че не е така. "Пол Левак" развали всичко. 

Еби ги тука какво говорят. Важно е в Интернет какво пишат.

Spoiler

image.thumb.png.85b567e0817ce4ebaabfc95a16d05d33.png

• Wank 1
  • LMFAO 2

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted
6 minutes ago, UNDERTAKER* said:

Те и New Day бяха оувър, но си беше олигофрения като цяло.

Докато пиша сега ми излизат горните коментари, това че нещо се гледа много не значи непременно, че е мега доброто. Винаги ще давам пример с Гангам стайл, най-гледаната песен, клипче и каквото беше там, с милиард и кусур гледания. Тъпня та тъпня. Хората станаха прекалено много, а са си овце голяма част от младото поколение, ще се кефят на нещо само защото е "вайръл" и е "яко". 

Изобщо не се заяждам като го казвам, но образът на Undertaker винаги ми е бил супер тъп, малоумен и скучен, а винаги е бил от най-популярните образи в кеча. Хубаво е, че мнението на малцината като мен, които не го харесват не е взима предвид, а винаги са се доверявали на популярността му. Пак казвам, много ми наподобява Сина, доста ограничен образ, нищо уау на ринга, но много over с публиката и му е даден шанс. Дали ще успее и самият той да яхне вълната на своят популярност е съвсем друг въпрос. 

• Upvote 2
Posted (edited)

Тези, които следим всичко знаем цялата история на Джей, как започна всичко още преди сформирането на Блъдлайн, мача в адската клетка с Роман, създаването на Блъдлайн, до обръщането му срещу Роман Рейнс, много хора, включително мен искаха той да е човека, който ще детронира Роман от трона, сега половината се завърнаха да коментират кеч покрай Роял Ръмбъла, Пънк и Сина и почнаха да хленчат против него... Да говорят за написани истори и тн, тука имаме мега историята, която се пише отдавна, имаше много силна реплика по пътя му “You know what they say when they see me Uce? Which one are you?”. Затова и публиката чанта YOU DESERVE IT, защото е извървял пътя. А това да искаш Сина или Пънк да вземе RR сега през 2025 e като да искаш Скалата да го вземе през 2015 година... Има и нещо друго хубаво, че вероятно Джей ще се бие с Гюнтър, титлата му ще получи внимание, а не всичко да е фокусирано само върху тази на Роудс. 

Edited by hacky
  • Upvote 2
  • Thanks 1
Posted (edited)

Сравненията, с The New Day, Fandango и Rusev, са неуместни. Ако има нещо, с което Jey Uso може да бъде сравнен, е Daniel Bryan и "The Yes Movement". 

Дори и да сте прави, и Jey Uso да е пълен провал като шампион, реално WWE няма да изгубят нищо от това. В ерата с двата шампиона, винаги ще имат Cody, който да ги изнесе. И имат поне 3-4-има, които са готови за световната титла.

Но трябва да се нормализира това да се пушват хора, които резонират с публиката. Ако не се получи, просто даваш шанс на следващия, докато не удариш. Мисля си, че с Jey Uso удрят доста здраво и една евентуална титла ще го качи на следващото ниво. 

Edited by neshev
  • Upvote 2
Posted

Не знам за Усото, но гледах 2 часа пращене и прекъсване. Netflix on top!

• Upvote 1
  • Haha 1
  • LMFAO 1
Posted (edited)

Сигурни ли сме, че WWE са направили най-добрата си сделка? Щото с тия прекъсванки и работи предричам, че много хора ще си спрат абонамента.  

И сигурни ли сме, че Кевин Оуенс е адекватен изобщо? Т'ва е най-лошия НДП, който може да съществува. Навлича тениска "Sami Zayn forever", идва и смила таксиджията от бой. Е, няма такъв трол.

Имам и трети въпрос обаче. По каква логика Ливчето нарича Доминик "ТАТКО ДОМ", след като тя е по-голямата от него?!? :2funny:

Edited by StoneColdFaN
  • Haha 1
  • LMFAO 1
Posted

Направо да прекратяват с Нетфликса, и да правят нова сделка за същите пари с Nova Sport. Там поне нямаше прекъсване и получаваш първокласен дублаж на женската дивизия от един и същ мъжки глас. По ринга, вместо Фортнайт, ще има реклами на efbet.

Posted
33 minutes ago, StoneColdFaN said:

По каква логика Ливчето нарича Доминик "ТАТКО ДОМ", след като тя е по-голямата от него?!? :2funny:

Малък си още.

Posted

На това шоу си пролича, че тези които имат пари да посетят шоу на WWE харесват Jey Uso, а тези където нямат не му се кефят.

• Upvote 2
Posted (edited)

Jey Uso излезе извън образ за промото и беше на път да се разплаче. Сегашната ситуация е абсурдна за вярване. Да почнеш като отборен кечист си е бреме, но той започна като отборен кечист с брат-близнак, а в исторически план знаем какъв бич е това. После дойде Bloodline историята, където имаше реален шанс просто да бъде лакей на Roman, но контузиите на брат му отвориха вратичка за соло изяви. В крайна сметка, Jey първи се отцепи и получи шанс като соло кечист, кръстиха го "Main Event" Jey Uso и по някаква пълна случайност, успяха да утвърдят привидно малоумното "Yeet". В момента е най-харесваният кечист от публиката, спечели Rumble и вероятно ще спечели световната титла на WM. Една от най-невъзможните "rags to riches" истории в кеча. Gunther се включи силно с това, че няма какво да спечели от този мач и е чакал програма с Punk, Roman или Cena, затова, ако Jey го избере, ще направи следващите месеци кошмарни за него. Проста, но ефективна история.

Решението, chamber-ите да са #1 contender мачове за световните титли, е супер. Помня през годините какви извращения е имало, че чак отборни и midcard титли се защитаваха в този мач. Сега, пътят за Кеч Мания е ясно начертан. Печелиш RR, избираш срещу кой шампион да се изправиш. Ако ли не, имаш поправителен на Elimination Chamber за другата титла. Така, EC става значимо шоу и допълва трилогията - RR -> EC -> WM.

Punk и Sami направиха доста добър мач. Sami Zayn е един от най-ценните кечисти в компанията и го доказва с всяка изява. KO ми хареса как sell-ваше бруталния мач и излезе целия посинен. Директивата е ясна. KO и Sami оглавяват EC, пред 40 хиляди ЕКЗАЛТИРАНИ КАНАДСКИ ФЕНОВЕ. Orton се завръща на шоуто и спасява Sami от погром, с което финализират мача му с KO на WM.

Chamber-ът е отворен от към развой. Вече swerve-наха феновете веднъж, очаквам да го направят пак. Засега няма никакви наченки, че пътят на Cena към титлата ще е толкова лесен. Напротив, наченките са, че ще го доят докрай. Тъй че има много повече логика в момента, Punk да спечели Chamber-а и да отиде срещу Cody на WM. Roman да коства победата на Rollins и да ги пуснат соло, а пък Logan Paul да елиминира Cena, с което да започнат вражда на WM. Мисля си, че големият момент на Cena ще дойде на SummerSlam. Шоу в две вечери, по подобие на WM, на стадион. Изключително важен дебют, с който ще се разбере дали е рентабилен формат за PPV-та извън WM и ще имат нужда от нещо голямо. Също така, мисля че Cena ще спечели KotR. Отличие, което не е печелил никога.

Знаят много добре какво правят с Charlotte и може би вървим към история, вдъхновена от The Substance, където младото цепеняче, Tiffany Stratton, ще изгърби по-дъртата си и залязваща колежка. Тачат я доста Tiffy и на WM трябва да я бетонират с подобна победа. Градят история за Iyo и Rhea. Не съм особено надъхан, но това е положението. Женската дивизия все още е слабост на сегашното управление.

Edited by neshev
  • Upvote 6