nachalniko Posted February 6 Share Posted February 6 1 hour ago, hacky said: Според мен си обсест с целия ви подкаст и гостите! Затова ли се сега се кръсти началник. Че се сетиш krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 7 Share Posted February 7 Викайте ми ГУРУТО! The Olimpic Hero, HEIDENREICH, krriiissss and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Monteso Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) Чак сега пуснах тая простотия да я слушам(да ме пита човек защо) и минавам да кажа, че педераст е на майка ти плешивия син, чичак изперкал Edited February 24 by Monteso krriiissss, nachalniko, HEIDENREICH and 3 others 2 4 Quote - Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 24 Author Share Posted February 24 30 minutes ago, Monteso said: Чак сега пуснах тая простотия да я слушам(да ме пита човек защо) и минавам да кажа, че педераст е на майка ти плешивия син, чичак изперкал Кого от тримата храниш? Мене, парцалесте или нешев? krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 24 Share Posted February 24 Just now, The Olimpic Hero said: Кого от тримата храниш? Мене, парцалесте или нешев? Парцала трябва да е. Макар че той не е плешив? Ти си, Митко. The Olimpic Hero, krriiissss, batistaheel and 1 other 1 3 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 24 Author Share Posted February 24 Just now, neshev said: Парцала трябва да е. Макар че той не е плешив? Ти си, Митко. Ей, жина мръсна, плевенска. krriiissss, HEIDENREICH, itzo1994 and 1 other 4 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 24 Author Share Posted February 24 1 minute ago, Hachiko said: ОБСЕСТ! Кучи, тихо, че да не изхвърчиш пак. Чувам пак си правил пакости... Hachiko, Metzgermeister, HEIDENREICH and 1 other 1 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 24 Share Posted February 24 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Кучи, тихо, че да не изхвърчиш пак. Чувам пак си правил пакости... Да не ми казваш на галено "не храни кучи, което те лае!"? krriiissss 1 Quote Link to comment
Monteso Posted February 24 Share Posted February 24 37 minutes ago, The Olimpic Hero said: Кого от тримата храниш? Мене, парцалесте или нешев? Не бяха ли твои думите кой е тоя педераст ? krriiissss 1 Quote - Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 24 Author Share Posted February 24 2 minutes ago, Monteso said: Не бяха ли твои думите кой е тоя педераст ? Не помня, за какво говориш наистина? По твой адрес не бих казал такова нещо. Нямам причина. krriiissss 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted February 24 Share Posted February 24 8 minutes ago, Monteso said: Не бяха ли твои думите кой е тоя педераст ? Не съм слушал цялото предаване , издържах около 10 минути ама парцалесте те нарече така. Чичо Митко е путьо. нема да смее да скочи на орк. Ако ти се разхожда до Надежда , може ти го покажа къде е да му нариташ буферския гъз. Metzgermeister, Glam4o, krriiissss and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Monteso Posted February 24 Share Posted February 24 1 minute ago, HEIDENREICH said: Не съм слушал цялото предаване , издържах около 10 минути ама парцалесте те нарече така. Чичо Митко е путьо. нема да смее да скочи на орк. Ако ти се разхожда до Надежда , може ти го покажа къде е да му нариташ буферския гъз. Пожелавам му тогава Локото да изпадне в окръжните HEIDENREICH, batistaheel and krriiissss 3 Quote - Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 24 Author Share Posted February 24 Just now, Monteso said: Пожелавам му тогава Локото да изпадне в окръжните Да те еба и глухия. Какво слушаш тогава ве? HEIDENREICH, krriiissss, batistaheel and 1 other 1 3 Quote Link to comment
Monteso Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) 4 minutes ago, The Olimpic Hero said: Да те еба и глухия. Какво слушаш тогава ве? Еми явно те толко чувам.. и аз одъртех вече, не си само ти. Съжалявам! Когато съм грешен си признавам. Като цяло включването ми беше почти толкова неадекватно колкото това на Скалата. Edited February 24 by Monteso krriiissss, batistaheel and HEIDENREICH 3 Quote - Link to comment
HEIDENREICH Posted February 24 Share Posted February 24 Olimpic може за чеп за зеле да не става, но няма да обиди някой безпричинно, това му е от хубавите качества. Пак бих го пребил, но по други причини , той си знае какви. Парцалесте от друга страна е супер тегав гъз и е много отворенгяс ако е онлайн , понякога и наживо. Преди няколко години в Созопол се дърви на прост , як и агресивен чорбар , дето щеше да го смели от бой, ако не бях с него. Някой прекрасен ден ще го бият и ебат , но това ще му помогне да стане по-приятна личност. RcadestickR, Jack Bauer, yaripim and 4 others 1 1 5 Quote Link to comment
Recommended Posts