Jump to content

Без Сценарий с neshev и Olimpic (Брой 95 - parcaleste и Royal Rumble 2025)

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Представяме ви 95 брой на "Без Сценарий с neshev и Olimpic" със специален гост parcaleste, който включва:

-  Завръщането на легендата parcaleste в BWC, какво прави през всичките тези години отсъствие, има ли все още омраза между parcaleste и neshev, parcaleste и Olimpic, parcaleste и BWC, гледа ли още кеч и още, и още (00:01 до 32:30)

- Защо parcaleste мрази CM Punk и размисли за Коди Роудс и AEW (32:31 до 48:08)

- Пълен анализ на Royal Rumble 2025, който включва и култова дискусия кой кечист прави най-доброто копие в бизнеса (48:09 до края)

Директно слушане от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката и "Save audio as"

До 5та минута пуснах, но Парцалесте е ебаси филмара, а изкуствения му смях е много дразнещ :D.

Rocky Maivia

И вече последен шанс за нашите ако успеят да изнесат топката в близост до Бернар Лама. Костадинов влиза на скорост, да видим, изстрел и Гооол.

Нешка, защо звучиш като Мичмана, коментиращ България-Франция 93-та през уоки-токито? 

Кви са тия микрофони, бе :D

Изслушах целия подкаст. Мен времетраенето не ме притеснява, приятни сте за слушане, дори в случаите когато говорите за футбол, тема, която не ме интересува. :) 

Проблем с мика на нешев нямаше, при мен всичко се чуваше ясно. Проблемът беше парцалесте, който прекъсваше нешев и не го оставяше да се изкаже или говореше едновременно с него. Реално, най-добрият формат е когато сте само двамата. Парцелесте е интересна личност, имал съм удоволствието да си пиша с него във форума, постовете му винаги са ми били забавни (например той пишеше сRAW, предполагам намек за сране :D ), бях от малкото хора, които го подкрепяха когато си играеше на злия модератор, докато не ме нагруби в чата.

Моля ви, за анализа на такива сериозни шоута недейте повече да каните парцалесте. Този път подкастта наистина беше без сценарий, вие от анализа на турнира скачахте на други теми, после пак се връщахте, беше пълен хаос. :D Но имаше и добри страни. Хейта по трани мами Шарлот ми хареса. Ако бяхте само двамата ще ше да има коментар от типа „Очаквана победа за Шарлот, тя винаги е била с протекции, бла, бла“ и нищо негативно за тая Баба Яга. Не мога да я понасям. И да Шарлот на два пъти ибандури Реа. Първия път когато Шарлот беше спечелила ръмбъла, Рипли тогава шампионка на NXT, дойде и я предизвика Шарлот вместо да се бие за една от двете женски световни титли, да се бие за нейната. После Шарлот стана шампионка на NXT в празна зала на КечМания. Година по-късно Рипли вече в главния ростър взе на КечМания титлата на RAW от Аска, но тогава се върна Шарлот. Направиха един или два мача, Рипли запази нечестно, но в последния им мач Шарлот еба коляното на Рея като я удари със стълбите и не беше дисквалфицирана за това, което беше пълен булшит, и спечели за пореден път златото. И вече на КечМания 2023, Рипли вече с образа на мами би Шарлот, и то съвсем честно и доминантно. Мачът беше класика и аз предпочитам да си остана с добрите спомени. Един евентуален трети мач, Шарлот каквото е кучка, ще унищожи звездния статус на Рипли и ще я върне години назад. Не ми се мисли какво ще стане с Тифани. Истината е, че без Шарлот женската дивизия процъфтява, с нея всички стават нейни кучки. Тя прекъсна стрийка на Аска, вместо да ѝ пусне титлата. Така че кур за Шарлот. 

За мен това са глупости, няма оправдание да не влизаш във форума, дори когато не гледаш кеч, имаш ли интернет и време да сърфираш, имаш и време за форума. Освен ако не си обиден на всички във форума, което е малко вероятно, всички сме толкова разлчини. Аз вече влизам от 15 години и не мога да си представя да спра да влизам. През първите години съм бил подлаган на какви ли не гаври, но ето все още съм тук, дори когато много от тия които си правяха fun на мой гръб вече ги няма.

Разочорован съм, че кеч гурутата нешев и Олимпик не знаят кога е било царуването на КО като Вселенски шампион. Това беше през 2016-а, той беше едвам втория шампион с Universal титлата. Цялто му царуване беше жалко. Той спечели титлата като Зетя направи педигри на Сет Ролинс в мултимен мача и му подари титлата на златна тепсия. До този мач се стигна след като Фин Балър беше контузен от Сет Ролинс и той трябваше да вакантне титлата. После му прикачиха Крис Джерико и той правеше рейна му интересен с култовите фрази "You Just Made The List" и "it". Имаше няколко защити срещу Роман, спечелени с помоща на Джерико, накрая падна като пълен жалкар от Годбърг, който го би за няма и минута. 

Алекса Блис получи силен поп, но елиминацията ѝ беше жалка. Не съм оптимист за нейното бъдеще в ерата на Зетя. Очевидно той не я цени и не мисли да я пушва. По последна информация тя ще е в RAW, а не в SD с The Wyatt Sicks. 

За Фин Балър е странно, нали е сред протежетата на Трите Хикса. 

Дрю от край време е пълен джобър и не съм оптимист за неговто бъдеще. 

Благодаря за анализа на турнира. :) 

• Upvote 1
  • Thanks 2

Браво зя шоуто, чух го цялото,  евала майни. Получи ви се добър анализа. Съгласен съм и с Олимпик мисля, че го констатира, а именно - че повече от 1/3 от хората във форума сме активни по другите теми редовно, без да гледаме кеч почти. Форума на BWC си е наистина последния пристан на форумите. Да ги еба в гъза в тази връзка всички фейсоци,  х -ове , твитери и тик тоци. Форума си е истинската формула на онлайн културата , особено нашия. Да живей:D 

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Не разбирам Парцалесте що не се върне просто като потребител, а не като Мод, щом не иска да се обсебва.

Парцалесте в Мафия през 2025!

Book it Чичо Митко!!

• Upvote 2

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

The Olimpic Hero
Just now, Jack Bauer said:

Парцалесте в Мафия през 2025!

Book it Чичо Митко!!

Няма такива, parcaleste като се върне официално в Екипа и закриваме Мафия раздела, това е букингът. Връщаме се към основите на форума. Две години си губим времето да си играем някакви игрички на мафиоти и мирни граждани. Парцалесте обеща, че ще върне рубриката "Мач на седмицата". Кечът постоянно еволюира, а ние стоим на едно място. Без Сценарий вече става 100%-ов кеч подкаст, няма да се обсъждат други неща. Всякакви други подкасти, които се пускат в BWC, ако са на различни от кеч теми, ще бъдат изтривани.

• Upvote 2
  • Haha 1

Изслушах целия подкаст и даже се радвам, че е повече времетраене. Не ми пречи въобще. Радвам се да чуя парцалесте. На моменти си личеше, че ви е противен малко и на двамата, но като цяло влезна добре и имаше доста интересни анализи на кеч света като цяло. 

Браво! Хубаво шоло. Бай Парцал го бех позабравил. Мислим, че даже съм го виждал на живо на едно шоло в зала Универсиада преди 16 години където бехме направили сбирка преди шолото. Винаги съм си го представял, като некой, който кара Лада Нива. 

The Olimpic Hero
Just now, nachalniko said:

Браво! Хубаво шоло. Бай Парцал го бех позабравил. Мислим, че даже съм го виждал на живо на едно шоло в зала Универсиада преди 16 години където бехме направили сбирка преди шолото. Винаги съм си го представял, като некой, който кара Лада Нива. 

А кой си ти, началнико?

1 minute ago, The Olimpic Hero said:

А кой си ти, началнико?

Стар чичак. Коги форума се беше разцепил, имаше една група от rebels които за добро или лошо направихме алтернативен форум и после ни върнахате. 

The Olimpic Hero
8 minutes ago, nachalniko said:

Стар чичак. Коги форума се беше разцепил, имаше една група от rebels които за добро или лошо направихме алтернативен форум и после ни върнахате. 

Да де, кой от тези си. Помня ги повечето.

14 hours ago, The Olimpic Hero said:

Да де, кой от тези си. Помня ги повечето.

Бе честно да ти кажем, не помна ника. Тогава имах 2 или 3 акаунта с който пишех да заобикалям различните модераторски дедови, които ядях. Преди неколко години се опитах да вляза с единия, но мек дедов тоя път. Във вражеския форум обаче бях KingOfKings. 

The Olimpic Hero

Сега едно сериозно мнение. Благодаря на хората, които са изслушали целия подкаст, за мен лично си заслужава.

Разбира се истината е някъде по средата за всичко. Не харесвам примерно хейтърските мнения по адрес на parcaleste как някои си пуснали 5 минути и го спрели. Ами не, човекът има какво да каже и е интересна личност. Още гледа кеч и има различна гледна точка по всички въпроси.

Дразни ли ме и мен понякога. Да, леко ми е лигаво чувството му за хумор и криндж. Примерно като казваше: "Споооооойлееер, спооооойлер" с мега лигавия глас, но нима това олигофренско клипче на фона на музиката на Фанданго, което пуснах вчера не е също криндж. Разбира се, че е. Така, че хората имат различни моменти. Понякога се кефиш на даден човек за нещо, понякога  не му се кефиш, нормално е.

Вече дали ще се върне във форума, това си е абсолютно негово право и решение. Никой не го е вързал, нито пък карал насила да се връща, той ще си реши сам.

• Upvote 1

10 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Сега едно сериозно мнение. Благодаря на хората, които са изслушали целия подкаст, за мен лично си заслужава.

Разбира се истината е някъде по средата за всичко. Не харесвам примерно хейтърските мнения по адрес на parcaleste как някои си пуснали 5 минути и го спрели. Ами не, човекът има какво да каже и е интересна личност. Още гледа кеч и има различна гледна точка по всички въпроси.

Дразни ли ме и мен понякога. Да, леко ми е лигаво чувството му за хумор и криндж. Примерно като казваше: "Споооооойлееер, спооооойлер" с мега лигавия глас, но нима това олигофренско клипче на фона на музиката на Фанданго, което пуснах вчера не е също криндж. Разбира се, че е. Така, че хората имат различни моменти. Понякога се кефиш на даден човек за нещо, понякога  не му се кефиш, нормално е.

Вече дали ще се върне във форума, това си е абсолютно негово право и решение. Никой не го е вързал, нито пък карал насила да се връща, той ще си реши сам.

Според мен си обсест с целия ви подкаст и гостите!

23 hours ago, nachalniko said:

Във вражеския форум обаче бях KingOfKings. 

Затова ли се сега се кръсти началник. :D