Jump to content

Hell's Kitchen България (Сезон 7) 2025г

natopor4en

Recommended Posts

Както каза италианеца- Лайна, само лайна!

Във всяко риалити ли трябва да е пълно с мангали? Защо толкова ги натрапват, все едно е нещо хубаво да си мангал!?

Този сезон обаче участниците не изглеждат толкова дразнещи, колкото в последните няколко сезона, от които се отвратих и пропуснах. Още е рано да се каже, но на първо впечатление ме кефят. Има и реплики на минали участници, може да им се получат имитациите. Вече си има официален ''Биг Брадър'', така че няма нужда и тук, както в последните сезони да гледаме 70% от времето, кой с кого се кара в общежитието и как си налитат на бой, защото този или онзи бил изгорил стека и го номинирали. Повечко време в кухнята и на интересни мисийки, и шоуто пак ще си стане топец.

Edited by Divaka
1 hour ago, Divaka said:

Във всяко риалити ли трябва да е пълно с мангали? Защо толкова ги натрапват, все едно е нещо хубаво да си мангал!?

Залягай над учебниците, а не ми се прави на скинарче. ;)

Edited by neshev
Chicky Ricky

Марина явно ще бъде новата Симона или Цветелина. Проста, фъфлеща, но поне става за един път.

HEIDENREICH
9 hours ago, yaripim said:

@HEIDENREICH, не се скатавай, идвай за експертен и задълбочен коментар. :D

Освен чобанина от Галиче,няма друго женско гуси,дето да си разтича сланините покрай "Шиефа "

Довечера ще гледам първи епизод с представянето на олигофрените участниците.

Снощи видях свинята от Галиче докато вечерях и вече ми се иска да ми изстине в ръчичките. Другите подчовеци и курволяк си ги оставих за днес. 

Свинята от Галиче преди се оплакваше по ТВ, че сина на Ценко Чоков го е пребил..😂😂😂

• LMFAO 1
StoneColdFaN

Бачи @HEIDENREICH, любимецът ти Наско чака да го нахраниш, както си повелява традицията.

А аз от своя страна ще кажа - добре, че на Каканашева не й попаднаха щраусови яйца и флексове, че нямаше озаптяване тогава. :) 

Edited by StoneColdFaN
  • Wank 1

Мегз явно ще трай харди, деба мама й кукава.

Hustle. Loyalty. Disrespect.

HEIDENREICH

Специално за  @yaripim ,реших тази сутрин вместо сутрешните блокове по тв да гледам стартът на Хелс Китчън и ми се погади;

Ебаси селекцията уроди. Не  бе.. честно

Как успяват всяка година все по-малоумни да намират?

Започнаха с мега противен селяк от Провадия, който олицетворява всичко което мразя. Гнусен, нахален, тъп като гъз , с големо самочувствие. Тия ако не са пълни путаци, трябва да му метнат едно одеало на главата и да го счупят от бой още първата вечер.

Продължаваме с мангал дето говори с децата си на английски даже в катуна. Напомни ми за един стар виц :

Културно циганско семейство. Бащата чете вестник, майката бродира гоблен, цигането свири на пиано. По едно време таткото вика: 

-Асанчо, изсвири ми Лунната соната

- Хас мокар бе дъртия, еби се !

И майката се обажда :

- Така ли се говори на баща ти, ше му ядеш кура ше му ядеш !  

Едно време тоя нямаше да смее да се покаже в София , че скинарите щяха да го изгърбят.

Италиански аутяга видимо с умствени проблеми. Не си спомням в кой сезон е участвала малката врачанска разпоретина , но сигурно тя него го шиба със страпона

Врачанския нерез от Галиче , който говори със всяко клише и тъп лаф от тоя край за да е "забавен" . Ако имаше справедливост , тоя трябваше да пукне от инфаркт преди трети епизод. Пустиняции... пусто дърво. 

Някакъв албинос с ръце затъкнати в гъза

Селски даскал с очила дето се мисли за Адолф Хитлер

Селски тарикати дето още не мога да им запомня имената

Минаваме на путките ( и дъртите минджи)

Пак не може да мине без дежурното слабоумно бабе, тоя път от Молдова, която ще бъде с тотална деменция , но ще обира симпатиите на бабките в бг мама

Няколко малоумни бимбота, засега неразличими една от друга . Има една руса дето ми се видя сладка, но им скипнах представянията на повечето.

Тази дето се осра с киш лорена и го поднесе с нарязани домати също не изглеждаше зле.

Засега най-противна ми се видя онази истеричка с драмите около забременяването и. Така и не разбрах дали накрая е родила, но след толкова перипетии очаквам да си е изкарала поне чекмедже от минджата.

Не успях да догледам всички състезания на мъже срещу жени, хем скипнах простотиите на полигона.

Звездният отбор ми е автоматичен скип, Петя Буюклиева е едно от най отвратителните жувотни на зелената , божия Земя, другите също са за разстрел.

На моя приятел Наско със сладкото дупенце и мазния гласец ще му се насладя на някоя вечерна резервация.

Засега наистина прави впечатление на липсата на Гуси. Без зоофилщина това предаване губи художествена стойност, Ангелов трябва да се подпичкоса с бабката . .. Макар че тя като свали ченето ще му скрие тока. 

Все пак се надявам да вкарат някоя свинка поне 145 кила живо тегло. 

@yaripim какво ми причини, тъпо, тъпо копеленце ! Кой ще ми върне тези загубени 2 часа от живота ? Ще те пречукам и теб. 

6 minutes ago, HEIDENREICH said:

Италиански аутяга видимо с умствени проблеми. Не си спомням в кой сезон е участвала малката врачанска разпоретина , но сигурно тя него го шиба със страпона

Помниш я, 100%. Участваше по-миналия сезон и беше "любимката" на шефа. Още ученичка и рядко аутистична. Сега с парите на италианчето е минала поне 15 процедури, защото и аз едва я познах. Даже съм сигурен, че ще я вкарат за някакъв филм с него. То затова и не го изгониха снощи. Ама да е жив и здрав и да дава пари, че Цвети да не се налага да връща операциите.

Spoiler

1-31.jpg

0224434001704367628_big.webp

Edited by Ponetron
  • Confused 1

Епичен @HEIDENREICH,евалрка :rofl:

Аз гледам с ден назад, от клипове във Вбокс7. Тоя сайт единствения му плюс е това. Решил съм звИздИте тоя сезон да не ги гледам,кой от коя са ми по-противни и омръзнали,черната Златка вече и за ебане не става Фильо от бричка ми е по-противен и от Шеймъс и Дани Петканов взети заедно.

Две неща да отбележа от снощи- сефте изкараха поръчки на 1вата вечерна резервация.7 сезон им трябваха. Евала на онова кльощавото Петенце,събра се и изведе овците до... да нямат елиминации.Постижение си е все пак

Второ- су шефа Никола си е пич и винаги е бил. От всичките су шефове през годините той най-малко ме е дразнил,да, той духна супата на Дани Спартакуса на финала, но си е стабилен. Та.. ако не внимава това момче, оная топла циганчица Яница, ще му подпали семейството,нена спор.

Тва не може да се имитира,тая верно е лапнала по него и забравя ума и дума. Интересна подсюжетна линия се очертава и там.

3kuoda.gif

StoneColdFaN
28 minutes ago, yaripim said:

той духна супата на Дани Спартакуса на финала

Чакай ве, Дани Гейтакус не беше ли срещу Фильо Франсето на финала, ве?

3 minutes ago, StoneColdFaN said:

Чакай ве, Дани Гейтакус не беше ли срещу Фильо Франсето на финала, ве?

Не помня вече, май да.Прав си, така беше. Ама карай да върви. Ром от Лом са казали хората,циганката ще го преследва до край.

3kuoda.gif

HEIDENREICH

Чак сега догледах първи епизод и вече имам нов най-противен участник.

Тази Мартина очилатият, грозен миндил с джуки като сурова наденица говори като с гъза си. Отврат...

Другата очиларка Тоби не беше ли в предишен сезон в звездният отбор? 

HEIDENREICH

Някой гледа ли я тая хуйня още ?

Прдставиха нови оръфляци, Деси е потенциалното гуси на сезона, макар че трябва да се охрани за да хареса на Зоофила.

Тази простотия със звездния отбор буквално отблъсква зрителите . Даже бг мамите ги скипват.

Аз гледам ама в началото ми е скука. Чакам да отпадне плявата и ще застана по-сериозно. Иначе шефа пак започва да си избира любимци от сега и направо ти спойлва финала.

Мен виповете тая година ме кефят като селекция. Аз се радвам най много на ВИП образа, който е там без да може да готви. Такива бяха Къци и Китодар. Сега е Бричката. Обикновено и те носят сезона. Но победителя е ясен - ЕООД МЕГЗ 984.  

HEIDENREICH

Обаче Наско, дупенцето сладко , се ошашави като го пратиха да показва вината на Кобилкина и другите курви... Какво ли си вика ?

"Деба и чудовищата двугъзи, защо имат толкова много дупки бе ?"  

Мама ти деба гейска... Чак ме е гнус да го пипна, ще го дам на @yaripim

Анализа на Кобилкина за албиносчето Шкодров и тая със синдрома на Даун бе 10/10 криндж. 

• Haha 2

3 hours ago, HEIDENREICH said:

Обаче Наско, дупенцето сладко , се ошашави като го пратиха да показва вината на Кобилкина и другите курви... Какво ли си вика ?

"Деба и чудовищата двугъзи, защо имат толкова много дупки бе ?"  

Мама ти деба гейска... Чак ме е гнус да го пипна, ще го дам на @yaripim

Анализа на Кобилкина за албиносчето Шкодров и тая със синдрома на Даун бе 10/10 криндж. 

Чичо, покрай Мафията съм заебал Китчъна, ще ги еба в звездните утайки, аз не ги гледам и без това, после ще наваксвам.
Карагитлиев си е капут отвсякъде

• Haha 1

3kuoda.gif

Бая кринджав сезонец се очертава. Отново се мъчат да правят някакви любовни връзки между слабоумни. Тоя път дори са надградили - едната дори не може да говори, а другият е грозен като смъртта.

Най - противни категорично при жените е варненския батал, който в началото разкара сополивата история как е израсла без майка, стори ми се супер мила и приятна... Леле, егати злобното и гадно същество, Лидия май се казваше. А не, Елизабет била, Лидия е бабата, която мислех, че се казва Радка..

При мъжете категорично е Грозев, лелелееее уникално противен чичка. Този в живота хората и  един час няма да го издържат без да му скочат на бой. Типичния дървен философ, правещ се на доблестен мъж с някакви поучителни историйки, добре младите се обединиха срещу него, надявам се да го пръснат от гаври скоро.

Няма някой, който да се откроява като фаворит и да е приятен, новото момче при червените изглежда кадърно и приятно, май ще съм за него.

Приятно изненадан съм от присъствието на златните. Дънди и Бричката очаквах да ме дразнят, но до тук доставят и са доста забавни и приятни. Петя също е напълно побъркана, Светлана явно си заслужи хонорара със сеира тропайки мъжа си.

Edited by MJ23
  • LMFAO 1
6 minutes ago, MJ23 said:

Бая кринджав сезонец се очертава. Отново се мъчат да правят някакви любовни връзки между слабоумни. Тоя път дори са надградили - едната дори не може да говори, а другият е грозен като смъртта.

Най - противни категорично при жените е варненския батал, който в началото разкара сополивата история как е израсла без майка, стори ми се супер мила и приятна... Леле, егати злобното и гадно същество, Лидия май се казваше. А не, Елизабет била, Лидия е бабата, която мислех, че се казва Радка..

При мъжете категорично е Грозев, лелелееее уникално противен чичка. Този в живота хората и  един час няма да го издържат без да му скочат на бой. Типичния дървен философ, правещ се на доблестен мъж с някакви поучителни историйки, добре младите се обединиха срещу него, надявам се да го пръснат от гаври скоро.

Няма някой, който да се откроява като фаворит и да е приятен, новото момче при червените изглежда кадърно и приятно, май ще съм за него.

Приятно изненадан съм от присъствието на златните. Дънди и Бричката очаквах да ме дразнят, но до тук доставят и са доста забавни и приятни. Петя също е напълно побъркана, Светлана явно си заслужи хонорара със сеира тропайки мъжа си.

Аз реших да гледам снощи, също се изненадах от Бричката, вкара хумор на място.
Малоумните любовни драми, отново са малоумни.

• Upvote 1

Супер излишни са драмите в къщата. Ядат филии с кренвирши в топ кулинарно предаване и си говорят за бившите. Биг брадър свърши отдавна, не го разбирам.

• LMFAO 1

The Olimpic Hero

Без да гледам предаването, явно сезонът е букнат в полза на Светлана Гущерова да си разкаже личните филми от бившия си мъж. Постоянно ми излизат клипове във фейсбук. Доста криндж са нещата.

Тва русичкото пиченце, дето влезна и наигра костюмара, дали няма да го гласят за двойка с оня кавал,дето тряат субтитри,като приказва?

3kuoda.gif