Jump to content

Hell's Kitchen България (Сезон 7) 2025г

natopor4en

Recommended Posts

natopor4en

960-ratio-b.thumb.jpg.0d3e138a1095c0643f1c6f13858bc275.jpg

Предстоящият сезон на кулинарното риалити шоу "Хелс китчън" обещава да бъде по-звезден от всякога, като сред участниците ще видим известни личности от различни сфери на обществения живот. Сред тях са бизнесменът Даниел Бачорски, плеймейтката Златка Димитрова и Даниел Пеев-Дънди.

Даниел Бачорски, известен като "повелителят на метлите", е предприемач и риалити звезда, който ще внесе своето чувство за хумор и нестандартни кулинарни умения в кухнята на шеф Виктор Ангелов. Той е готов да се изправи пред предизвикателствата на "Хелс китчън" и да покаже, че може да се справи с напрежението и изискванията на професионалната кухня.

Златка Димитрова, позната още като Черната Златка, е не само "кралица на дефилето", но и демонстрира умения на боксовия ринг. В "Хелс китчън" тя влиза с амбицията да впечатли както с чар, така и с кулинарни способности, а ако се наложи – и с някое "лютичко кроше".

Даниел Пеев-Дънди, познат от ролята си на "отчаян съпруг" и като повелител на морската ивица, ще се опита да завладее и Кухнята на Ада. Със своята заразителна усмивка и характерна брада, Дънди обещава да бъде един от най-колоритните участници в шоуто.

Този звезден състав обещава динамика, забавление и много изненади в предстоящия сезон на "Хелс китчън". Зрителите могат да очакват интересни моменти и оспорвани кулинарни битки, докато участниците се стремят да докажат своите умения и да впечатлят шеф Виктор Ангелов.

Това са само част от любимите на цяла България ВИП звезди.

Сред останалите любимци на българите може да видим :

Даниел Бачорски (предприемач, инфлуенсър)

Даниел Пеев – Дънди (актьор)

Джулиана Гани (модел, инфлуенсър)

Златка Димитрова (модел)

Иво Аръков (актьор)

Миглена Каканашева – Мегз (дизайнер)

Петя Буюклиева (естрадна певица)

Светлана Василева (модел)

Филип Лазаров (влогър, автомобилен експерт)

Шоуто започва на 10.02.2025г само по Нова ТВ. Като първоначалната планировка е да се излъчва понеделник, вторник и сряда от 20:00 часа. А финалът ще е през месец май.

• Sad 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Дано е последният сезон на тази хуйня, в този и вид. Добре,  че скоро почва "Ергенът" и ще има какво да св гледа.

• LMFAO 1

Да има звезден отбор е най-голямата простотия, която са измисляли в това шоу, май заради него спрях да гледам.

• Upvote 2

Тея звезди заслужават Бачорски да ги измете и изхвърли в кенефа, а него жена му да го издуха от телевизора... Е*ем ти и звездите...

п.п. то няма един дето да става поне за гледане...

HEIDENREICH

Последните сезони денят на звездните гости го скипвах, а пробвах да гледам останалите дни. Но пак ми беше много тегаво , фокусът се измести от кавалщини и малоумщини като Петко , Гичка и оня ретард с " Муйката " към истерии и изфабрикувани любовни истории + букинг като за ретарди. С две думи - ДА СЕ ЕБАТ.

StoneColdFaN

Тука сме си в България, всяко чуждо нещо трябва да бъде побългарено до степен, в която всеки трезвомислещ човек да си вкара пръст в гърлото и да се изповръща. Т'ва е като да ядеш италианска пица, ама БЕЗ шкембе. Някакси не става.

Edited by StoneColdFaN
On 2/3/2025 at 1:39 PM, HEIDENREICH said:

" Муйката " 

Хахаха, кой я беше изтърсил тази простотия? Беше си забавно преди. 

HEIDENREICH

Неква дебела свиня, дето участва и в "Кошмари в кухнята" и Манчев му се караше, че поднася салати буквално по 5 кг порцията, от които клиентът си бодне два пъти и всичко отива в кофата.Помня че Манчев му викаше :Е що с ти толкова големи порциите!

- ДА ИМА ! 

Забравих му името на тоя ретард... Някой ?

48 minutes ago, HEIDENREICH said:

Неква дебела свиня, дето участва и в "Кошмари в кухнята" и Манчев му се караше, че поднася салати буквално по 5 кг порцията, от които клиентът си бодне два пъти и всичко отива в кофата.Помня че Манчев му викаше :Е що с ти толкова големи порциите!

- ДА ИМА ! 

Забравих му името на тоя ретард... Някой ?

Какво ще се случи в Hell's Kitchen в решаващия за седмицата епизод? Този ли?

47 minutes ago, neshev said:

Тоз. _!_

image.jpeg

В кой епизод на шеф Манчев е участвал този?

StoneColdFaN

Даже и въпросния епизод с тоя ТУЛУП е още наличен. На вашето внимание. :) 

Част от менюто на ТУЛУПА :

- Пържени картофи със сирене

- Пържени картофи без сирене

- Пържени картофи със сол и сирене

- Шопска салата

- Шопска салата без лук

- Шопска салата без домати

- Марулена салата

- Сок

- Вода

- Айрян

- Ракия

Edited by StoneColdFaN
  • Thanks 1
  • LMFAO 1
1 hour ago, StoneColdFaN said:

Даже и въпросния епизод с тоя ТУЛУП е още наличен. На вашето внимание. :) 

Част от менюто на ТУЛУПА :

- Пържени картофи със сирене

- Пържени картофи без сирене

- Пържени картофи със сол и сирене

- Шопска салата

- Шопска салата без лук

- Шопска салата без домати

- Марулена салата

- Сок

- Вода

- Айрян

- Ракия

+ Печена муйка

Топ сеира и помията се задават с пълна сила! Звездния отбор няа го коментирам,курвите ще пъчат цици и джуки, мъжете явно ще отсрамват.

Тоя кенеф от Бричка гледам са го вкарали,жалко,негледаем е. Китодар си беше находка от миналия сезон,както и оня певеца гологлавия :D 

Гаранция по традиция някоя пача ще готви на 20 санта токове и рокля 2 метра,нена спор.

3kuoda.gif

StoneColdFaN

Помията започва. На пръв поглед от трейлъра ми се стори, че са събрали мега яки ПУТКИ. Като никога.

1. КАКЪВ Е ТОЯ СЕЛЯК, ДЕТО СА ГО ДОВЛЕКЛИ ОТ ПРОВАДИЯ, ВЕ?!?!? Хранил бил държавни личности. Максимумът му сигурно е туристи в Поморие, докато е пържил цаца. Предричам, че ще бъде с някакъв anti-authority образ, точно като на Стоун Колд.

2. Някакъв циганин. И преди са вкарвали такива, т'ва не е нещо ново за мене.

3. АМОРЕ, АМОРЕ! Тъпкача на малката селянка от Враца. Тоя по-добре да го изписват със субтитри, че да не се налага да си усилвам телевизора до дупка, за да го разбирам. МиСки, миШки - вече почва да ми идва нанагорно, а не са стигнали до петия рептил.

4. Първата яка путка. Тая дори не разбрах каква е, тя се изкара с 15 000 професии, била срещнала Колин Фарел. Т'ва сериозно ли е?

5. Тоя дори не знам какво да го коментирам. Поне мога да го разбера, че наистина е от Сливен, диалекта си му е точно тукашен.

6. 200 кила ръб. Тоя да не е бивш охранител на Ценко Чоков? Само тоя въпрос задавам и минавам на следващия.

7. Готино създание, ама не блика от акъл. Само да не почне да ми съблазнява шефчето с йога, че няма да издържа.

8. Добро първо впечатление от тая. Говори по-добър български от повечето бесарабски българи.

9. Само със торти и сладкиши нема да успееш, мила моя, гледахме го тоя филм с истеричката Стефани от миналата година.

10. Бивша участничка от МастърШеф, която дори не помня и не знаех, че съществува. Изпонаебала се с половината отбор на Лефски и Славия. Дроп.

11. Аз имам едно предложение. Като имаш толкова голям фетиш да ти излеят нещо върху главата, забъркай си един сос Бешамел и си го излей още горещ отгоре, че това просто не се издържа.

12. Субтитри и за тая.

Spoiler

Прекратявам тая мъка, това не е библейско.

Edited by StoneColdFaN
  • LMFAO 2

Аз вече имам фаворит. Мек глас, женско гласче, но па с мъжки маниери. Не ми трябват повече визитки. ЕДУАРД, ти си.

ПП: БАси, и циганина от Лондон е силен...

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Chicky Ricky

Вторият участник Янко ми изглежда, че е бил колега на Васко Лондон.

StoneColdFaN

Очевидно тоя сезон яките путки ш' са борят за сърцето на Ангелов. А тоя номер с командосите мисля, че не съм го виждал в оригинала.

Яница е сестра на Гроздето от гривните. Пипал съм и гърдите. Да, знам, че е грозна 

• LMFAO 1
29 minutes ago, Farest said:

Яница е сестра на Гроздето от гривните. Пипал съм и гърдите. Да, знам, че е грозна 

@Just a fan Пишеш от фейка си.

• LMFAO 2

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Just a fan

Жъстафен не гледа тази помия, но може да потвърди, че сестрата на малкото палаво Грозденце наистина се казва Яница, също така може да потвърди, че е грозна. Но Жъстафен не ѝ е пипал черните мирижливи цици. НЕ защото не е могъл, а защото така е преценил. Да се знае!!!

StoneColdFaN

Искам да обърна много сериозно внимание на две неща - едното го засегнах в първия си коментар за сезона, другото за момент се обърнах и го изпуснах. Едната казва, че си била мечтала шеф Ангелов да й бил излеел някой сос на главата. Другия пък казва, че щял да се разреве от радост, ако шеф Ангелов му се развикал.

Що за Стокхолмски синдром имат тия, бе?

@HEIDENREICH, не се скатавай, идвай за експертен и задълбочен коментар. :D

Освен чобанина от Галиче,няма друго женско гуси,дето да си разтича сланините покрай "Шиефа "

3kuoda.gif