neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Аз съм МОД и играя Мафия за да си избивам комплексите, и да тормозя джобърите. Кур за доброто отношение. Да на егото, лошото отношение и форумните вражди. Radox 1 Quote Link to comment
raquishi Posted February 14 Share Posted February 14 It's time to play the game... Шибания долен шизофреник Ракуишката се ЗАПИСВА ОФИЦИАЛНО за 29ти сезон на МАФИЯ. Не опитвайте това у дома, в училище, и където и да било другаде. Radox 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 И така, записването за Сезон 29 окончателно приключи! В крайна сметка все пак участниците в него ще бъдат ЦЕЛИ ДЕВЕТНАДЕ......... я почакай?! Какво става тук, по дяволите! Всъщност ще бъде с ДВАДЕСЕТ участника!!!!!!!!! Буквално в 90+6 минута, от КОРНЕР, в сезона влиза един човек, който сам ми писа да участва преди 2 дни, но решихме да го пазим в тайна до днес. След екскруцииращо дълго отсъствие, в BWC Mafia се завръща ... Spoiler Spoiler Spoiler MARIYAN01 Това вече е всичко! С този каст, с тези 20 човека, се подгответе за може би от най-нагрухания, най-напрегнатия и НАЙ-ДЪЛГИЯ сезони в историята на Мафия! Хората, които казваха, че играта е мъртва, че била ОПОРОЧЕНА, че посмъртно нямало да се съберат повече от 10-12 човека, може единствено да ме грабнат за хуя! Само за 3-4 дни, и този път без чак толкова много молене като путка, успяхме да съберем 20 човека за шоуто! ЗВЕЗДНИЯ КАСТ ИДЕ! Сега ви давам малко време да се съберете, да си намислите номер и да изтеглите отбор в Mafia 29! Опитайте се да сте на линия от 4 часа нататък, за да може до довечера-утре сутрин всички да са си изтеглили номер. В късния следобед отварям записването, а времето дотогава ще използвам да оформя окончателно баланса, да изтегля на Random.org номерата от 1 до 20, да ги напиша във файла, да сложа ПАРОЛАТА и да ги изпратя на hacky, който ще е Нотариусът в сезона. Подгответе се @Farest @baikiro @Jericho @StoneColdFaN @Divaka @wohov @yaripim @Price @neshev @OyeaH @Bobotsi @LightOne @Jack Bauer @kabakov @Dudley @The Olimpic Hero @ЧОТУДЕ @Velisav @raquishi за да напишете по един пост и да си изберете роля, когато ДАМ СТАРТА! Jack Bauer and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Време е Рандум Генераторът да отреди да съм Мирен Гражданин без роля. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 14 Share Posted February 14 45 minutes ago, neshev said: Аз съм МОД и играя Мафия за да си избивам комплексите, и да тормозя джобърите. Кур за доброто отношение. Да на егото, лошото отношение и форумните вражди. You are first! Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Mariyan01 Posted February 14 Share Posted February 14 Влизам единствено и само заради бай Кирчо, който иска да ми лапа от около 3 4 месеца.... Кво да го правя горкото менте?? Bobotsi, Radox and baikiro 1 1 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 14 Share Posted February 14 4 minutes ago, Mariyan01 said: Влизам единствено и само заради бай Кирчо, който иска да ми лапа от около 3 4 месеца.... Кво да го правя горкото менте?? Ти не си ли още в багажника? Bobotsi, baikiro and THE ENEMY 1 1 1 Quote Link to comment
Price Posted February 14 Share Posted February 14 @Mariyan01 Нямам търпение отново да те блайндсайдна в последната минута baikiro 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Нека играем смирено и без его! Не на враждите, не на лошото отношение! Да на социалната игра и на мира в Мафия! Farest 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 Използвайте времето до пускането на тегленето на номерата, за да прочетете описанията на ролите и какво правят, за да знаете какво избирате и да няма сръдни после!! Ето отново списък с ролите, които може да присъстват в сезона: Шериф <-> Детектив Доктор <-> Тъмничар Принц <-> Президент Ренегат <-> Ловец Адвокат <-> Кмет Масони <-> Прокурор Стажант <-> Скатавка Ангел <-> Медиум Обикновен гражданин без роля Кръстник <-> Бос Блокировач <-> Магистрат Заглушител <-> Шпионин Килър <-> Терорист Ченге <-> Мошеник Обикновен мафиот без роля Врачка Информатор Роля-изненада ? Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 1 minute ago, Radox said: Обикновен гражданин без роля Доста интересна роля, какво прави? Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 Just now, neshev said: Доста интересна роля, какво прави? Ебе те в путката. Farest 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 14 Share Posted February 14 2 minutes ago, neshev said: Доста интересна роля, какво прави? Ебе модове 🥲🥲 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Джаки кой те нарани? Соки с перфектния РИЙД? Radox 1 Quote Link to comment
hacky Posted February 14 Share Posted February 14 Получих и заверих файла с ролите от Радокс, проверих дали има парола - ИМА! Качил съм файла на сървър с 2ра парола и Радокс ще сподели файла тук, за да проверите файла ще имате нужда от двете пароли в края на сезона, едната я знам аз, другата той. Radox 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) И после като отворим файла: Edited February 14 by neshev hacky, Glam4o, MJ23 and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 14 Share Posted February 14 29 minutes ago, neshev said: Джаки кой те нарани? Соки с перфектния РИЙД? Нарани? Не приятелю Нешка. Не нарани. Аз просто прозрях истината и видях падението. Видях как Соки Рийдъра, просто ме посочи като име, без да се разкрива като Шериф, който ме е проверил, без да дава аргументи, просто каза Джак Бауър е Мафиот, ПОВЯРВАЙТЕ МИ!! И те му повярваха. Просто защото Соки е ГОЛЯМО ИМЕ. В този момент аз осъзнах. Тази игра е опропастена. Стигнахме дотам всяка дума на ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА да се приема за чиста монета и да се вярва до последно на техния РИЙД. Никой вече не мисли за себе си. Вие сте за вредни за играта. Вие сте израстък, който трябва да бъде премахнат и само аз имам смелостта да го кажа. Аз Джак Бауър, I am the voice, of the voiceless!!!! И ще го направя моята мисия, вие да бъдете премахнати още в началото на играта! Трябва да върнем играта в ръцете на малкия човек! ВРЕМЕ Е ЗА МАФИЯ ПРОЛЕТАРИАТ!!! Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Сори, Джаки, мой дълг е отново да поведа Гражданите към победа. С перфектен РИЙД и перфектна гражданска игра. Ако се изпречиш на пътя ми, просто ще бъдеш опозорен и изхвърлен в Ден 1. Edited February 14 by neshev Quote Link to comment
LightOne Posted February 14 Share Posted February 14 10 minutes ago, Jack Bauer said: Вие сте за вредни за играта. Вие сте израстък, който трябва да бъде премахнат и само аз имам смелостта да го кажа. Аз Джак Бауър, I am the voice, of the voiceless!!!! И ще го направя моята мисия, вие да бъдете премахнати още в началото на играта! Трябва да върнем играта в ръцете на малкия човек! ВРЕМЕ Е ЗА МАФИЯ ПРОЛЕТАРИАТ!!! Пий виното, докле е пълна чашата, Момичета целувай — да не плачат, и зар хвърли, докле не полетим за танца ни със Джак на Сенките. Цяла нощ да играем, докле тича луната на воля и кръшни моми на коляно да друсаме, че после ще яхнеш ти с мен през тъмата за танца ни със Джак на Сенките. Jack Bauer 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 3 minutes ago, LightOne said: Пий виното, докле е пълна чашата, Не скачай на отчето, за да не отпиеш кръв от бокала! Quote Link to comment
Farest Posted February 14 Share Posted February 14 Аре пускай сезона утре ве свиняяя. Не ни се чака до 17-ти Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 5 minutes ago, Farest said: Аре пускай сезона утре ве свиняяя. Не ни се чака до 17-ти Добре бе, да му еба путката майчина, ти прочете ли изобщо как ще се теглят ролите за сезона? Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 14 Share Posted February 14 5 minutes ago, Farest said: Аре пускай сезона утре ве свиняяя. Не ни се чака до 17-ти Фарка готов ли си да се присъединиш в Алианса срещу ХУНТАТА? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Farest Posted February 14 Share Posted February 14 2 minutes ago, Radox said: Добре бе, да му еба путката майчина, ти прочете ли изобщо как ще се теглят ролите за сезона? Не 2 minutes ago, Jack Bauer said: Фарка готов ли си да се присъединиш в Алианса срещу ХУНТАТА? Не Quote Link to comment
Recommended Posts