Jump to content

Мафия 29 - какво ще представлява?

Radox

Recommended Posts

Фен съм на играта, но няма да имам никакво време да я играя, и понеже предпочитам да ме изгонят заради малоумието ми, а не заради неактивност, отклонявам поканата. Но все пак призовавам някой от тагнатите, да скочи смело в ПОМИЙНАТА яма и да стане сезонът, най-малко заради радох, който го заслужава заради хилядите му варианти, които вади и от гъза си, всички да са доволни:wank:.

Jack Bauer
45 minutes ago, Glam4o said:

Фен съм на играта, но няма да имам никакво време да я играя, и понеже предпочитам да ме изгонят заради малоумието ми, а не заради неактивност, отклонявам поканата. Но все пак призовавам някой от тагнатите, да скочи смело в ПОМИЙНАТА яма и да стане сезонът, най-малко заради радох, който го заслужава заради хилядите му варианти, които вади и от гъза си, всички да са доволни:wank:.

Аре записвай се и пиши по 1-2 поста на ден като нормалните хора ве, никой не те кара да си от чаршафниците!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

И така, чеда мои, времето изтече! Дойде моментът за ШОКИРАЩОТО СЪОБЩЕНИЕ!

И то е, че като 17-ти участник в сезона, след изключително дълго отсъствие, се завръща ...

Spoiler
Spoiler
Spoiler

ЧОТУДЕ

Най-дебелият сезон от години насам май е факт, чуеци ??????!!!! Оставям темата отключена още малко - удължавам ПОСЛЕДНО срока за записване до утре 14:00, защото той ме помоли за малко време, в което иска да се обърне към някои хора!

35izpu1.jpg

5 hours ago, hacky said:

Ицо е платен, не му пращай, даже си плати да ти вземат правата, за да няма конкуренция.

Обявявам ролята си на Врачка!

Spoiler

image.png

Jack Bauer

Това е епичен reunion на ветерани. Както аз, се завърнах от своето пенсиониране в Мафия, така го прави и легендата на играта, кукловодът ЧОТУДЕ!!!

Това е един истински реюниън на великият успешен мафиотски отбор от сезонът ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ!!

Тук е моментът единственото да се завърне третото звено от този легендарен отбор - @Prince10!!

Заедно ще тръгнем срещу ХУНТАТА и ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА, които ще бъдат в Хит Листа на Джак Бауър!

Jackbauerrender.webp

Edited by Jack Bauer

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

8 minutes ago, Radox said:

И така, чеда мои, времето изтече! Дойде моментът за ШОКИРАЩОТО СЪОБЩЕНИЕ!

И то е, че като 17-ти участник в сезона, след изключително дълго отсъствие, се завръща ...

Reveal hidden contents
  Reveal hidden contents
  Reveal hidden contents

ЧОТУДЕ

Най-дебелият сезон от години насам май е факт, чуеци ??????!!!! Оставям темата отключена още малко - удължавам ПОСЛЕДНО срока за записване до утре 14:00, защото той ме помоли за малко време, в което иска да се обърне към някои хора!

Ето какво ми писа Хачико на смс

OMG ЧОТУДЕ wtf, though he is dead. lol

The funny thing is that Hachiko is normally wrong, and here you are ЧОТУДЕ, live in living color. It’s just your career that is dead, right?

ЧОТУДЕ
Spoiler

I'm back for one last time bitches! ЧОТУДЕ's retirement tour starts now! :wank:

6 hours ago, Jack Bauer said:

Братко @ЧОТУДЕ, eла заедно да отмъстим на ХУНТАТА!

Аз нямам за какво да им отмъщавам. Идвам да ги шибам отново, както винаги съм го правил в тази игра. Но приемам алианса ти Джаки. Let's MMGA - Make Mafia Great Again☝️

Призовавам един измежду @THE ENEMY и @Socki да заеме последното място и да направим един наистина епичен сезон. Смятам, че сте едни от най-интересните участници, но за съжаление поради различни обстоятелства супер рядко съм играл в един сезон заедно с вас, така че това ни е последния шанс за подобно забавление.

Edited by ЧОТУДЕ
  • Wank 3

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

И така, драги Мафия-маниаци, събраният до момента КАСТ е един от най-дебелите в историята на играта!

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

9. neshev

10. OyeaH
11. Bobotsi
12. LightOne

13. Jack Bauer

14. kabakov

15. Dudley

16. The Olimpic Hero

17. ЧОТУДЕ

Нотариус - hacky

Но дали това ще е финалният му вид?? Дали ENEMY и Socki, които бяха персонално предизвикани от новото попълнине ЧОТУДЕ също няма да се присъединят??? Предстои да разберем, но подчертавам, че това е наистина последната отсрочка! УТРЕ В 2 СЛЕДОБЕД ЗАПИСВАНЕТО ОКОНЧАТЕЛНО ПРИКЛЮЧВА! Правя баланса, давам файла на hacky и започва подготовката за сезона!!!

BELIEVE THAT!

35izpu1.jpg

Тагвам @Farest @baikiro @Jericho @StoneColdFaN @Divaka @wohov @yaripim @Price @neshev @OyeaH @Bobotsi @LightOne @Jack Bauer @kabakov @Dudley @The Olimpic Hero и @ЧОТУДЕ за да им напомня днес след 14:00 да са на линия, за да си изтеглят номера, който искат. Освен това искам да приключим по-бързо с това теглене на номера, защото искам сезонът да започне на 17.02! Един от участниците ме помоли за това!

А малко преди това ще изпратя на @hacky файла с ролите!

Edited by Radox

35izpu1.jpg

5 minutes ago, neshev said:

Да почваме направо довечера. Ще е бързо мафиотско чукане. :wank:

Нали първо трябва гражданите и мафиотите поотделно да ди изберете роли ве...

35izpu1.jpg

Щото един от хората може да играе само между 17 и 28ми. Нарочно няма да казвам кой, за да не почнат филмите :D

35izpu1.jpg

7 minutes ago, neshev said:

Това е Кирчу. Само той прави тези курвенски номера. ;)

Поредната дезинформация и фейк нюз от ХУНТАТА с цел да ме дискредитира! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

1 hour ago, Radox said:

Тагвам @Farest @baikiro @Jericho @StoneColdFaN @Divaka @wohov @yaripim @Price @neshev @OyeaH @Bobotsi @LightOne @Jack Bauer @kabakov @Dudley @The Olimpic Hero и @ЧОТУДЕ за да им напомня днес след 14:00 да са на линия, за да си изтеглят номера, който искат. Освен това искам да приключим по-бързо с това теглене на номера, защото искам сезонът да започне на 17.02! Един от участниците ме помоли за това!

А малко преди това ще изпратя на @hacky файла с ролите!

Абе аз нали се записах като резерва? Мислех, че поне ще има някаква почивка...

1 minute ago, neshev said:

Отложи го за март месец. Хората не са готови още. ;)

Разбирам, че е много трудно човек да се подготви ментално за това МАЗАЛО, но трябва да са праят компромиси. :wank:

То никога няма да има 17 човека, които едновременно в даден момент да са максимално свободни, максимално готови и максимално надъхани. Но са ПРАЯТ КОМПРОМИСИ, лек :wank::wank::wank: 

35izpu1.jpg

1 minute ago, neshev said:

Отложи го за март месец. Хората не са готови още. ;)

Би било идеално. Тогава ще играя на 100% като титуляр.

Screenshot_20250214_100723_Chrome.thumb.jpg.61e48406c383f76477dfaa159d39c4b5.jpg