Glam4o Posted February 13 Share Posted February 13 Фен съм на играта, но няма да имам никакво време да я играя, и понеже предпочитам да ме изгонят заради малоумието ми, а не заради неактивност, отклонявам поканата. Но все пак призовавам някой от тагнатите, да скочи смело в ПОМИЙНАТА яма и да стане сезонът, най-малко заради радох, който го заслужава заради хилядите му варианти, които вади и от гъза си, всички да са доволни. Radox and baikiro 1 1 Quote Link to comment
Dudley Posted February 13 Share Posted February 13 Аре ве казвай новината , няма да чакам часовника да удари в 12 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 13 Share Posted February 13 45 minutes ago, Glam4o said: Фен съм на играта, но няма да имам никакво време да я играя, и понеже предпочитам да ме изгонят заради малоумието ми, а не заради неактивност, отклонявам поканата. Но все пак призовавам някой от тагнатите, да скочи смело в ПОМИЙНАТА яма и да стане сезонът, най-малко заради радох, който го заслужава заради хилядите му варианти, които вади и от гъза си, всички да са доволни. Аре записвай се и пиши по 1-2 поста на ден като нормалните хора ве, никой не те кара да си от чаршафниците! Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Radox Posted February 13 Author Share Posted February 13 И така, чеда мои, времето изтече! Дойде моментът за ШОКИРАЩОТО СЪОБЩЕНИЕ! И то е, че като 17-ти участник в сезона, след изключително дълго отсъствие, се завръща ... Spoiler Spoiler Spoiler ЧОТУДЕ Най-дебелият сезон от години насам май е факт, чуеци ??????!!!! Оставям темата отключена още малко - удължавам ПОСЛЕДНО срока за записване до утре 14:00, защото той ме помоли за малко време, в което иска да се обърне към някои хора! Jack Bauer 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted February 13 Share Posted February 13 5 hours ago, hacky said: Ицо е платен, не му пращай, даже си плати да ти вземат правата, за да няма конкуренция. Обявявам ролята си на Врачка! Spoiler hacky and Radox 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Това е епичен reunion на ветерани. Както аз, се завърнах от своето пенсиониране в Мафия, така го прави и легендата на играта, кукловодът ЧОТУДЕ!!! Това е един истински реюниън на великият успешен мафиотски отбор от сезонът ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ!! Тук е моментът единственото да се завърне третото звено от този легендарен отбор - @Prince10!! Заедно ще тръгнем срещу ХУНТАТА и ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА, които ще бъдат в Хит Листа на Джак Бауър! Edited February 13 by Jack Bauer Radox and ЧОТУДЕ 1 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
hacky Posted February 13 Share Posted February 13 8 minutes ago, Radox said: И така, чеда мои, времето изтече! Дойде моментът за ШОКИРАЩОТО СЪОБЩЕНИЕ! И то е, че като 17-ти участник в сезона, след изключително дълго отсъствие, се завръща ... Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents ЧОТУДЕ Най-дебелият сезон от години насам май е факт, чуеци ??????!!!! Оставям темата отключена още малко - удължавам ПОСЛЕДНО срока за записване до утре 14:00, защото той ме помоли за малко време, в което иска да се обърне към някои хора! Ето какво ми писа Хачико на смс Quote OMG ЧОТУДЕ wtf, though he is dead. lol The funny thing is that Hachiko is normally wrong, and here you are ЧОТУДЕ, live in living color. It’s just your career that is dead, right? Jack Bauer 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Spoiler I'm back for one last time bitches! ЧОТУДЕ's retirement tour starts now! 6 hours ago, Jack Bauer said: Братко @ЧОТУДЕ, eла заедно да отмъстим на ХУНТАТА! Аз нямам за какво да им отмъщавам. Идвам да ги шибам отново, както винаги съм го правил в тази игра. Но приемам алианса ти Джаки. Let's MMGA - Make Mafia Great Again☝️ Призовавам един измежду @THE ENEMY и @Socki да заеме последното място и да направим един наистина епичен сезон. Смятам, че сте едни от най-интересните участници, но за съжаление поради различни обстоятелства супер рядко съм играл в един сезон заедно с вас, така че това ни е последния шанс за подобно забавление. Edited February 13 by ЧОТУДЕ Jack Bauer, baikiro and Radox 3 Quote Link to comment
Radox Posted February 13 Author Share Posted February 13 И така, драги Мафия-маниаци, събраният до момента КАСТ е един от най-дебелите в историята на играта! 1. Farest 2. baikiro 3. Jericho 4. StoneColdFaN 5. Divaka 6. wohov 7. yaripim 8. Price 9. neshev 10. OyeaH 11. Bobotsi 12. LightOne 13. Jack Bauer 14. kabakov 15. Dudley 16. The Olimpic Hero 17. ЧОТУДЕ Нотариус - hacky Но дали това ще е финалният му вид?? Дали ENEMY и Socki, които бяха персонално предизвикани от новото попълнине ЧОТУДЕ също няма да се присъединят??? Предстои да разберем, но подчертавам, че това е наистина последната отсрочка! УТРЕ В 2 СЛЕДОБЕД ЗАПИСВАНЕТО ОКОНЧАТЕЛНО ПРИКЛЮЧВА! Правя баланса, давам файла на hacky и започва подготовката за сезона!!! BELIEVE THAT! Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 13 Share Posted February 13 @viky_milanov, аре стига само чете темата а се записвай за сезона ве!!!! baikiro and Radox 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Ще ядем пилешко, WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 (edited) Тагвам @Farest @baikiro @Jericho @StoneColdFaN @Divaka @wohov @yaripim @Price @neshev @OyeaH @Bobotsi @LightOne @Jack Bauer @kabakov @Dudley @The Olimpic Hero и @ЧОТУДЕ за да им напомня днес след 14:00 да са на линия, за да си изтеглят номера, който искат. Освен това искам да приключим по-бързо с това теглене на номера, защото искам сезонът да започне на 17.02! Един от участниците ме помоли за това! А малко преди това ще изпратя на @hacky файла с ролите! Edited February 14 by Radox Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Да почваме направо довечера. Ще е бързо мафиотско чукане. Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 5 minutes ago, neshev said: Да почваме направо довечера. Ще е бързо мафиотско чукане. Нали първо трябва гражданите и мафиотите поотделно да ди изберете роли ве... Quote Link to comment
OyeaH Posted February 14 Share Posted February 14 Добре ве, нали щеше да има почивка, защо пак бързате с тая помия. Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 Щото един от хората може да играе само между 17 и 28ми. Нарочно няма да казвам кой, за да не почнат филмите Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Аз мога да играя от 19-и до 29-и. Почваме във вторник. Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 Ти можеш да ми въртиш свирки от 20ти до 30ти. itzo1994 and baikiro 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Това е Кирчу. Само той прави тези курвенски номера. Radox 1 Quote Link to comment
baikiro Posted February 14 Share Posted February 14 7 minutes ago, neshev said: Това е Кирчу. Само той прави тези курвенски номера. Поредната дезинформация и фейк нюз от ХУНТАТА с цел да ме дискредитира! Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Bobotsi Posted February 14 Share Posted February 14 1 hour ago, Radox said: Тагвам @Farest @baikiro @Jericho @StoneColdFaN @Divaka @wohov @yaripim @Price @neshev @OyeaH @Bobotsi @LightOne @Jack Bauer @kabakov @Dudley @The Olimpic Hero и @ЧОТУДЕ за да им напомня днес след 14:00 да са на линия, за да си изтеглят номера, който искат. Освен това искам да приключим по-бързо с това теглене на номера, защото искам сезонът да започне на 17.02! Един от участниците ме помоли за това! А малко преди това ще изпратя на @hacky файла с ролите! Абе аз нали се записах като резерва? Мислех, че поне ще има някаква почивка... Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Отложи го за март месец. Хората не са готови още. Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 1 minute ago, neshev said: Отложи го за март месец. Хората не са готови още. Разбирам, че е много трудно човек да се подготви ментално за това МАЗАЛО, но трябва да са праят компромиси. То никога няма да има 17 човека, които едновременно в даден момент да са максимално свободни, максимално готови и максимално надъхани. Но са ПРАЯТ КОМПРОМИСИ, лек Quote Link to comment
Bobotsi Posted February 14 Share Posted February 14 1 minute ago, neshev said: Отложи го за март месец. Хората не са готови още. Би било идеално. Тогава ще играя на 100% като титуляр. Radox 1 Quote Link to comment
Recommended Posts