Jump to content

Мафия 29 - какво ще представлява?

Radox

Recommended Posts

Jack Bauer

@MJ23, Призовавам те да се присъединиш в Алианса на Освобождението братко!

Нека заедно обединим сили срещу рийдърите! Знам, че ти също споделяш моите възгледи за играта!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Чакам до 15-ти дали ще се появят 17ти и 18ти играч. 

В 22:00 на 15-ти пускам файла с изтеглените роли с паролата да си го свалите и после всеки ще трябва да напише по един пост, за да изтегли отбор.

След това от 16-ти почва избирането на ролите и то обикновено е към 4-5 дни.

Демек към 20-ти очаквам да е СТАРТЪТ!

@neshev

35izpu1.jpg

Твърде много лайна от broken neshev. Не знам какво му стана, но се държи като Хачико. :(

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Може би големият суърв е, че ще е първият сезон, който се играе по двойки? :unsure:

The Olimpic Hero
14 minutes ago, Radox said:

В 22:00 на 15-ти пускам файла с изтеглените роли с паролата да си го свалите и после всеки ще трябва да напише по един пост, за да изтегли отбор.

Я ми го обясни това чисто технически. Пращаш ни някакъв файл, който се отключва само с парола. И ни даваш паролата след края на сезона? В това съобщение го има жребия?

Just now, The Olimpic Hero said:

Я ми го обясни това чисто технически. Пращаш ни някакъв файл, който се отключва само с парола. И ни даваш паролата след края на сезона? В това съобщение го има жребия?

Просто факан екселски файл ве, мой. В него е целия жребий с всички подробонсти.

След сезона ще напиша тука паролата и всеки ще може с нея да отвори файла и да види, че жребият е честен.

35izpu1.jpg

Специалната роля:

Двуличник  - Двама играчи, които споделят един акаунт. 

image.jpeg

• Haha 3
39 minutes ago, neshev said:

Специалната роля:

Двуличник  - Двама играчи, които споделят един акаунт. 

MJ23 и raquishi вече го направиха миналия сезон, но пак ги бихме?

35izpu1.jpg

Тогава беше един човек играе от два акаунта, сега ще е двама човека играят от един акаунт. ;)

Edited by neshev
Jack Bauer

Да викнем Васкоп, той има около 5-6 различни личности, даже може да играят една срещу друга.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

А сикана , ще влиазм в някви файлове да си разбера ролята ? А ще има ли бот чек да не би случайно някой от записаните да не е бот , понеже от тоя списък ми се струва, че може да има такива ? Да натискат там колко лампи има на картинката ? 

1 minute ago, Dudley said:

А сикана , ще влиазм в някви файлове да си разбера ролята ? А ще има ли бот чек да не би случайно някой от записаните да не е бот , понеже от тоя списък ми се струва, че може да има такива ? Да натискат там колко лампи има на картинката ? 

Никъде няма да влизаш бе ... вие защо не четете? Тоя файл е лично по желание на Чичо Митко. Файлът ще се отвори СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНА за да се види, че не съм нагласил жребия...

35izpu1.jpg

4 minutes ago, Radox said:

Файлът ще се отвори СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНА за да се види, че не съм нагласил жребия...

И след края на сезона:

:(

Just now, neshev said:

@hacky ето ти домашно, после ще делкаме победата. ;)

https://www.excelsupersite.com/how-to-remove-an-excel-spreadsheet-password-in-6-easy-steps/

Защо го даде ве, щях да се смея след като ви го прати, затова саркастично преди седмица го коментирах, че това е добра идея с паролата в ексел, това е една от най-лесните пароли за разбиване по принцип. :D

Предлагам себе си за свидетел на ролите  и да мога да си коментирам с водещия сезона.

The Olimpic Hero

Питах и Ицо, написа ми същото, че паролите се разбивали лесно. Така, че това трябва да отпадне, @Radox. Просто си намери надежден свидетел. Предлагам да е @itzo1994.

Just now, The Olimpic Hero said:

Питах и Ицо, написа ми същото, че паролите се разбивали лесно.

Айде разбий я :D

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
Just now, Radox said:

Айде разбий я :D

Не знам как, не съм търсил, но щом има начин, значи има начин и някои хора ще се опитат да го направят.

Не може да се разбие паролата на цял workbook на нова версия на Excel, поне не и от шушумиги като hacky и itzo.

35izpu1.jpg