Jump to content

Мафия 29 - какво ще представлява?

Radox

Recommended Posts

Jack Bauer

След известен размисъл аз взех решение.

Промяна няма как да има, ако просто се оттегля. Затова, аз Джак Бауър - The Hitman влизам в сезона!

Влизам с конкретна стратегия и конкретен Hit List, и ще раздавам правосъдие!

Няма вече място за прошка!

600px-Vlcsnap-216881.jpg

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници:

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

9. neshev

10. OyeaH
11. Bobotsi
12. LightOne

13. Jack Bauer

Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята!
Аре метайте се, имаме нужда от още само между 3 и 7 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! 

35izpu1.jpg

6 hours ago, Jack Bauer said:

След известен размисъл аз взех решение.

Това ще е първото "отсиране" в играта май? :unsure:

Писах в другата тема, ама май трябва да е в тая - ако е без драфт се записвам.

Edited by kabakov

Записани за ДЕБЕЛИЯ СЕЗОН до момента участници:

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

9. neshev

10. OyeaH
11. Bobotsi
12. LightOne

13. Jack Bauer

14. kabakov

Това ще е най-честният Сезон в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята!
Аре метайте се, имаме нужда от още само между 2 и 6 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! 

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Има драфт, няма драфт. Нищо не разбирам.

10 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Има драфт, няма драфт. Нищо не разбирам.

А аз не разбирам защо се лигавиш от 3 дни в стил hacky и само ни разиграваш, вместо да се запишеш за сезона. Нали ми пишеше колко си надъхан и че яко ти се играело?

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
3 minutes ago, Radox said:

А аз не разбирам защо се лигавиш от 3 дни в стил hacky и само ни разиграваш, вместо да се запишеш за сезона. Нали ми пишеше колко си надъхан и че яко ти се играело?

Предпочитам да не е драфт, това е.

Записвайте са, туй не е драфт, просто всеки ще си избере ролята, която го кефи!!!

Edited by neshev
36 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Предпочитам да не е драфт, това е.

Добре, понеже ми писна да ви чакам, ето каква е концепцията - хем няма да има Драфт, хем ще има! Някои хора искат да има Драфт, други не искат. И аз измислих начин, по който и едните, и другите да са доволни.

Тези, които искат Драфт, защо го искат? За да може сами, доколкото е възможно, да решат с каква роля да са, и да си правят кефа, а не отгоре да им бъде спуснато нещо като например Гамен или Свидетел и да ги наебе, без да могат да направят нищо.

Тези, които не искат Драфт, защо не го искат? Кой беше основният проблем на Драфта? Беше лесното изчистване на гражданите, стесняването на кръга около мафиотите, и постоянното спамене с разсъждения кой и защо е искал да избере мафиот, и дали го е направил, кой не бил играл отдавна мафиот, кой бил лаком дебютант и т.н. лайнярщини.

А пък защо аз толкова държах да има Драфт? Ами защото не искам аз да мисля баланса на сезона, а той да се оформи от само себе си чрез вашите избори, така че това ще го има и тук. Така е най-естествено, най-справедливо, и най-непредсказуемо какво ще има в играта.

Как обаче да обединя горните три идеи така че и аз, и искащите драфт, и неискащите драфт, едновременно да сме доволни?

Ето го и РЕШЕНИЕТО - избор на роли все пак ще има, но ключовото е, че няма да можете да избирате от кой отбор да сте! Това ще е на случаен принцип, точно като в обикновените сезони. Така че няма да има как да се правят спекулации и спамене кой е искал да избере да е мафиот и кой - гражданин.

А как ще функционира тази схема?

Много просто - точно както е в стандартните сезони, всеки участник ще напише по един пост в темата. На този номер обаче няма да съотвества предварително изтеглена от мен роля, а ОТБОР. Тоест, на няколко човека ще се падне да са мафиоти, а на останалите - граждани. Тези изтеглени отбори обаче ще са номерирани. Ето как примерно ще изглежда този списък (изтеглен предварително от мен):

1 - Гражданин 5

2 - Гражданин 6

3 - Мафиот 2

4 - Гражданин 1

5 - Мафиот 3

6 - Гражданин 7

7 - Гражданин 4

8 - Гражданин 2

9 - Мафиот 1

10 - Гражданин 3

След като всеки от вас напише пост и вземе номер, ще започнат поотделно Избор на роли между гражданите, и Избор на роли между мафиотите. Това ще са на практика два независими един от друг драфта, в които единия отбор изобщо няма да има представа какво става при другия. Хората ще теглят роля по реда на номера, който им се е паднал. Тоест Гражданин 1 ще може да избира пръв между всички граждански роли в сезона. След него Гражданин 2 ще може да избира между всички граждански роли, освен тази която Гражданин 1 е избрал и т.н. докато ролите свършат и оставащите номера ще са Граждани без роля.

Същото важи и за мафиотите - който изтегли Мафиот 1 ще може да прилапа примерно Кръстника или Боса, след него Мафиот 2 ще избира от останалите мафиотски роли, без тези двете, и т.н.

Общо взето е това! Вече няма да има спекулации и осирания на сезона дали някой е избрал да е мафиот или гражданин, защото това ще се падне СЛУЧАЙНО. Но след като ви се падне от кой отбор сте, все пак ще можете да изберете ролята, която най-много ви се играе. Двата отбора ще избират независимо един от друг и изобщо няма да могат да виждат какво е останало за избиране при другия отбор! По този начин единият отбор изобщо няма да може да предполага кои роли може да има другия, освен ако в играта няма Информатор!

Това е, айде мятайте се вече двамата с Дъдли, че ми писна на хуя от тия и разигравания и губене на време.

35izpu1.jpg

Jack Bauer

The Hitman Jack Bauer, професионалният убиец идва за кръв! Но дори най-добрият не може да се бори сам!

Той ще води битка с чаршафните и рийдърите! Завладелите играта! Неговата борба ще е за малкият човек!

Той отправя предложение за Алианс и покана да се присъедини към него, човек, който смята за съюзник в тази борба, човек борещ се срещу идеята за чаршафосване на играта.

@hacky присъедини се, в моята борба братко! Ти си доказал, че не си от чаршафните и нека заедно да се борим срещу тях! За демокрацията, за малкия човек! Да ги изхвърлим заедно от играта и да докажем, че играта е интересна и с постове от две изречения!

2 minutes ago, Jack Bauer said:

The Hitman Jack Bauer, професионалният убиец идва за кръв! Но дори най-добрият не може да се бори сам!

Той ще води битка с чаршафните и рийдърите! Завладелите играта! Неговата борба ще е за малкият човек!

Той отправя предложение за Алианс и покана да се присъедини към него, човек, който смята за съюзник в тази борба, човек борещ се срещу идеята за чаршафосване на играта.

@hacky присъедини се, в моята борба братко! Ти си доказал, че не си от чаршафните и нека заедно да се борим срещу тях! За демокрацията, за малкия човек! Да ги изхвърлим заедно от играта и да докажем, че играта е интересна и с постове от две изречения!

Съжалявам, но нямам време и пак ще ме нареждат, че не пиша, тази битка си сам. :(

Jack Bauer
1 minute ago, hacky said:

Съжалявам, но нямам време и пак ще ме нареждат, че не пиша, тази битка си сам. :(

Това е идеята, да изхвърлим тези, които ще те нареждат и да докажем, че с 2 поста на ден играта е жива!

ХОРА КАТО ТЕБ СА НУЖНИ НА ИГРАТА. ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Записани за ДЕБЕЛИЯ СЕЗОН до момента участници:

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

9. neshev

10. OyeaH
11. Bobotsi
12. LightOne

13. Jack Bauer

14. kabakov

15. Dudley

Това ще е най-честният Сезон в историята, с най-голям брой роли за избиране. Правилата съм ги написал по-горе, можете да ги видите.
Аре метайте се, имаме нужда от още само между 1 и 5 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! 

Аре @The Olimpic Hero и @hacky записвайте се най-после, и да приключваме с това кошмарно записване, с ТАЗИ ПОМИЯ.

35izpu1.jpg

Jack Bauer
6 minutes ago, neshev said:

Отписвам се. Играеше ми се драфт, дейба. :(

Много насираш, Нешка?

Just now, Jack Bauer said:

Много насираш, Нешка?

Абе кво насира, не виждаш ли, че просто се прави на дебил :(

35izpu1.jpg

Просрах са от бойния ти алианс, чоек. :(

Мога ли да предложа Хачикуту за мой заместник. Хубаво момче, безгрешно досега с три победи, нула загуби?

The Olimpic Hero

Записвам се. Нека играем без его този път, това ми е молбата към играчите.

Със записването на Olimpic, вече имаме "санитарния минимум" от 16 играча, което означава, че сезонът ще се проведе!

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

9. neshev

10. OyeaH
11. Bobotsi
12. LightOne

13. Jack Bauer

14. kabakov

15. Dudley

16. The Olimpic Hero

Апелът ми е, за да има възможност за повече роли и за да е по-интересно, ми се иска да сезонът да е със 17 или 18 участника.

Така че давам 2 ПОСЛЕДНИ ДНИ (до 22:00 на 15 февруари) срок да се запише още някой от 
@hacky @MJ23 @Brutalnia @Smegma @ЧОТУДЕ @Socki @raquishi. Ако 1 или 2 от тях го направят, сезонът ще стане доста по-забавен, така че за последен път ги призовавам да се мятат!

Останалите почвайте да се надъхвате дали ще ви се падне да сте ГРАЖДАНИН или МАФИОТ!

35izpu1.jpg

Как го правиш, бай Хуй? Как накара хилядите екзалтирани фенове на тази бутафорна игра да се запишат?

Кога планираш да започне сезона, чоек?

Just now, neshev said:

Кога планираш да започне сезона, чоек?

Командировка си между 16ти и 28ми и няма да можеш да отделяш нужното време на играта ли? :(

35izpu1.jpg