Jump to content

Мафия 29 - какво ще представлява?

Radox

Recommended Posts

StoneColdFaN

РАЗГЕЛЕ, НАЙ-НАКРАЯ, БЕ! ДОЙДЕ СЪДБОНОСНИЯТ ДЕН! ВЛИЗАМ!

Edited by StoneColdFaN

@Radox ако не се съберат хора заради тъпия драфт направо го прави нормален сезон! Кур за драфта. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

@OyeaH предлагам ти да се запишем, ще изберем и двамата да сме Мирни Граждани, и ще пенсионираме драфта окончателно. :wank:

Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници:

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята!
Аре метайте се, имаме нужда от още само между 11 и 15 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! :wank:

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
1 hour ago, baikiro said:

@Radox ако не се съберат хора заради тъпия драфт направо го прави нормален сезон! Кур за драфта. 

Ами да. И аз това казвам. Да послуша публиката, която видимо НЕ иска драфт. Просто да направи нормален сезон. Не виждам какво се е запънал толкова с тоя драфт.

28 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Ами да. И аз това казвам. Да послуша публиката, която видимо НЕ иска драфт. Просто да направи нормален сезон. Не виждам какво се е запънал толкова с тоя драфт.

I blame neshev for this. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

7 minutes ago, wohov said:

Айде на драфта!

Ей това е човека! Ей това е истинският мъж! Последвайте примера МУ!

35izpu1.jpg

Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници:

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята!
Аре метайте се, имаме нужда от още само между 10 и 14 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! :wank:

35izpu1.jpg

Събирам боен отряд от ПОЧТЕНИ, ЧЕСТНИ играчи, с които да пенсионираме тази бутафория веднъж и завинаги. :)

Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници:

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

Аре метайте се, имаме нужда от още само между 9 и 13 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! :wank:

35izpu1.jpg

Ще гоня безмилостно хората с по един пост на ден и с по-кратки изречения от 5 думи :)

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

Аре метайте се, имаме нужда от още само между 8 и 12 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! :wank:

35izpu1.jpg

On 2/10/2025 at 5:29 PM, neshev said:

@OyeaH предлагам ти да се запишем, ще изберем и двамата да сме Мирни Граждани, и ще пенсионираме драфта окончателно. :wank:

Ако се закълнеш в господин Левек, че ще избереш да си мирен с мен се записвам да ебеме майката на драфта. 

6 minutes ago, OyeaH said:

Ако се закълнеш в господин Левек, че ще избереш да си мирен с мен се записвам да ебеме майката на драфта. 

Имаш МЪШКАТА ми дума!

Ай, Радух, метай ни и да закриваме тая ПОМИЯ. БОЙНИЯТ АНТИ-ДРАФТ ОТРЯД нахлува! :wank:

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

9. neshev

10. OyeaH

Аре метайте се, имаме нужда от още само между 6 и 10 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! :wank:

35izpu1.jpg

Записвам се като резерва!

И да има драфт, и да няма, въобще не ме интересува - пак ще ви бия, джобъри! Видите ли ме да се появявам в игра, молете се...

Edited by Bobotsi
3 minutes ago, Bobotsi said:

Записвам се като резерва!

И да има драфт, и да няма, въобще не ме интересува - пак ще ви бия, джобъри! Видите ли ме да се появявам в игра, молете се...

Ето го поредният истински мъж!

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

9. neshev

10. OyeaH
11. Bobotsi

Аре метайте се, имаме нужда от още само между 5 и 9 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! :wank:

35izpu1.jpg

Нямам проблем с Радокс. Нямам сръдня с никой играч. Не ми е проблем сезонът да е с драфт.

Не ми се играеше, защото двата сезона бяха скоро и там се наиграх. Искам една почивка и да хрупам пуканки и аз. Но обикновено не се случва, каквото искам.

А каквото трябва, е да подкрепя за пореден път играта.

Запис.

Времето ми за игра е все същото като предишните. Може и да съм активен, може и да не съм.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

2 minutes ago, LightOne said:

Нямам проблем с Радокс. Нямам сръдня с никой играч. Не ми е проблем сезонът да е с драфт.

Не ми се играеше, защото двата сезона бяха скоро и там се наиграх. Искам една почивка и да хрупам пуканки и аз. Но обикновено не се случва, каквото искам.

А каквото трябва, е да подкрепя за пореден път играта.

Запис.

Времето ми за игра е все същото като предишните. Може и да съм активен, може и да не съм.

Ето го тоталният, есенциалният мъж!

1. Farest

2. baikiro

3. Jericho

4. StoneColdFaN

5. Divaka

6. wohov

7. yaripim

8. Price

9. neshev

10. OyeaH
11. Bobotsi
12. LightOne

Аре метайте се, имаме нужда от още само между 4 и 8 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! :wank:

35izpu1.jpg