StoneColdFaN Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) РАЗГЕЛЕ, НАЙ-НАКРАЯ, БЕ! ДОЙДЕ СЪДБОНОСНИЯТ ДЕН! ВЛИЗАМ! Edited February 10 by StoneColdFaN Radox 1 Quote Link to comment
OyeaH Posted February 10 Share Posted February 10 Кур за драфта, успех на сезона. Quote Link to comment
baikiro Posted February 10 Share Posted February 10 @Radox ако не се съберат хора заради тъпия драфт направо го прави нормален сезон! Кур за драфта. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted February 10 Share Posted February 10 @OyeaH предлагам ти да се запишем, ще изберем и двамата да сме Мирни Граждани, и ще пенсионираме драфта окончателно. OyeaH 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 10 Author Share Posted February 10 Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници: 1. Farest 2. baikiro 3. Jericho 4. StoneColdFaN 5. Divaka Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята! Аре метайте се, имаме нужда от още само между 11 и 15 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 10 Share Posted February 10 1 hour ago, baikiro said: @Radox ако не се съберат хора заради тъпия драфт направо го прави нормален сезон! Кур за драфта. Ами да. И аз това казвам. Да послуша публиката, която видимо НЕ иска драфт. Просто да направи нормален сезон. Не виждам какво се е запънал толкова с тоя драфт. Quote Link to comment
baikiro Posted February 10 Share Posted February 10 28 minutes ago, The Olimpic Hero said: Ами да. И аз това казвам. Да послуша публиката, която видимо НЕ иска драфт. Просто да направи нормален сезон. Не виждам какво се е запънал толкова с тоя драфт. I blame neshev for this. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted February 10 Share Posted February 10 7 minutes ago, baikiro said: I blame neshev for this. Quote Link to comment
Radox Posted February 10 Author Share Posted February 10 7 minutes ago, wohov said: Айде на драфта! Ей това е човека! Ей това е истинският мъж! Последвайте примера МУ! Quote Link to comment
Radox Posted February 10 Author Share Posted February 10 Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници: 1. Farest 2. baikiro 3. Jericho 4. StoneColdFaN 5. Divaka 6. wohov Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята! Аре метайте се, имаме нужда от още само между 10 и 14 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! Quote Link to comment
neshev Posted February 10 Share Posted February 10 Събирам боен отряд от ПОЧТЕНИ, ЧЕСТНИ играчи, с които да пенсионираме тази бутафория веднъж и завинаги. baikiro 1 Quote Link to comment
yaripim Posted February 10 Share Posted February 10 Драфт или не,записвам се,една легенда се завръща. Radox 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 11 Author Share Posted February 11 Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници: 1. Farest 2. baikiro 3. Jericho 4. StoneColdFaN 5. Divaka 6. wohov 7. yaripim Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята! Аре метайте се, имаме нужда от още само между 9 и 13 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! Quote Link to comment
Price Posted February 11 Share Posted February 11 Ще гоня безмилостно хората с по един пост на ден и с по-кратки изречения от 5 думи Radox and yaripim 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 11 Author Share Posted February 11 Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници: 1. Farest 2. baikiro 3. Jericho 4. StoneColdFaN 5. Divaka 6. wohov 7. yaripim 8. Price Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята! Аре метайте се, имаме нужда от още само между 8 и 12 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! Quote Link to comment
OyeaH Posted February 11 Share Posted February 11 On 2/10/2025 at 5:29 PM, neshev said: @OyeaH предлагам ти да се запишем, ще изберем и двамата да сме Мирни Граждани, и ще пенсионираме драфта окончателно. Ако се закълнеш в господин Левек, че ще избереш да си мирен с мен се записвам да ебеме майката на драфта. Quote Link to comment
neshev Posted February 11 Share Posted February 11 6 minutes ago, OyeaH said: Ако се закълнеш в господин Левек, че ще избереш да си мирен с мен се записвам да ебеме майката на драфта. Имаш МЪШКАТА ми дума! Ай, Радух, метай ни и да закриваме тая ПОМИЯ. БОЙНИЯТ АНТИ-ДРАФТ ОТРЯД нахлува! Radox and OyeaH 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 11 Author Share Posted February 11 Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници: 1. Farest 2. baikiro 3. Jericho 4. StoneColdFaN 5. Divaka 6. wohov 7. yaripim 8. Price 9. neshev 10. OyeaH Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята! Аре метайте се, имаме нужда от още само между 6 и 10 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! Quote Link to comment
Bobotsi Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) Записвам се като резерва! И да има драфт, и да няма, въобще не ме интересува - пак ще ви бия, джобъри! Видите ли ме да се появявам в игра, молете се... su.mp4 Edited February 12 by Bobotsi Radox 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 12 Author Share Posted February 12 3 minutes ago, Bobotsi said: Записвам се като резерва! И да има драфт, и да няма, въобще не ме интересува - пак ще ви бия, джобъри! Видите ли ме да се появявам в игра, молете се... Ето го поредният истински мъж! Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници: 1. Farest 2. baikiro 3. Jericho 4. StoneColdFaN 5. Divaka 6. wohov 7. yaripim 8. Price 9. neshev 10. OyeaH 11. Bobotsi Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята! Аре метайте се, имаме нужда от още само между 5 и 9 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! Quote Link to comment
LightOne Posted February 12 Share Posted February 12 Нямам проблем с Радокс. Нямам сръдня с никой играч. Не ми е проблем сезонът да е с драфт. Не ми се играеше, защото двата сезона бяха скоро и там се наиграх. Искам една почивка и да хрупам пуканки и аз. Но обикновено не се случва, каквото искам. А каквото трябва, е да подкрепя за пореден път играта. Запис. Времето ми за игра е все същото като предишните. Може и да съм активен, може и да не съм. Radox 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Radox Posted February 12 Author Share Posted February 12 2 minutes ago, LightOne said: Нямам проблем с Радокс. Нямам сръдня с никой играч. Не ми е проблем сезонът да е с драфт. Не ми се играеше, защото двата сезона бяха скоро и там се наиграх. Искам една почивка и да хрупам пуканки и аз. Но обикновено не се случва, каквото искам. А каквото трябва, е да подкрепя за пореден път играта. Запис. Времето ми за игра е все същото като предишните. Може и да съм активен, може и да не съм. Ето го тоталният, есенциалният мъж! Записани за ДЕБЕЛИЯ ДРАФТ до момента участници: 1. Farest 2. baikiro 3. Jericho 4. StoneColdFaN 5. Divaka 6. wohov 7. yaripim 8. Price 9. neshev 10. OyeaH 11. Bobotsi 12. LightOne Това ще е най-дебелият Драфт в историята, с най-голям брой роли за избиране. Усещам, че това ще е БЕНЕФИСЪТ на драфтовете в Мафия, така че това ще е последният ви шанс да изберете ролята, която искате и да играете с кеф! Това ще е пенсионирането на Драфта, бъдете част от историята! Аре метайте се, имаме нужда от още само между 4 и 8 надъхани, екзалтирани мафия-маняци! Quote Link to comment
Recommended Posts