Bobotsi Posted January 20 Share Posted January 20 Многобройните ни почитатели ме питаха какво стана с най-добрият подкаст във форума? Вероятно някои очакваха да се завърнем след RR, но това е "Неочакваният Подкаст" и ние ще го направим 2 седмици преди турнира! Заради огромното търсене този брой бе качен веднага след записването му и този път няма да има видео покритие. Ето и какво да очаквате: 00:00:00 до 00:03:12 - Рокада при водещите 00:03:12 до 00:26:04 Менте ли е Пента и кой ще спечели Royal Rumble? 00:26:04 до края - Ливърпул ли са най-добрият отбор в света? Арсенал изпърдя ли си пръдните? Нотингам Форест в ШЛ? Челси е отбора на бъдещето? Ман Сити ще се възроди? Нюкасъл между чука и наковалнята. Коментар за Реал, Барса и Атлетико. EP4.mp3 ENJOY Brutalnia, ЧОТУДЕ, jobber91 and 3 others 5 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) Най-приятният подкаст във форума, дори и без мое участие. С кеф ви изслушах, при положение че рядко нещо по-дълго от два часа ми задържа вниманието. Продължавайте да правите броеве. Иначе без да троля за мен Плешиола е най-надценения мениджър изобщо и който го слага за най-добрия в историята на Висшата лига и дори във футболната такава като цяло има zero ball knowledge. При най-малкото неудобство веднага му се дават поне 200 милиона. Ако примерно е в отбор, който за една година направи само един трансфер и той е Киеза не само ще си издере цялата кожа от лицето, но и ще се хвърли от някой мост. Плюс това погледнете заплатите в Сити. Този човек има лукса да държи играчи с огромни възнаграждения, каквито другите клубове не могат да си позволят. Няма да се учудя, ако направят пак някоя голяма победна серия през втория полусезон и дори се върнат в битката за титлата, пак да четем какъв гений е. Колкото до Ливърпул, не знам защо толкова хора ги гласят за сигурен шампион, при положение че миналия сезон по това време пак бяха първи с почти същия актив от точки и с 5 пред Арсенал, но накрая завършиха със 7 зад тях. Вече ми се струва, че взимат да изнемогват, а не ми се мисли като се сгъсти цикъла с мачовете от Шампионската лига. Тук ще си проличи разликата в стиловете на Клоп и Слот, като да се надяваме вторият да има решение на предполагаемият спад във формата, когато се натрупа умора, макар че той няма кой знае какво поле за ротации, защото повечето от резервните футболисти са доста под нивото на титулярите. Примерно контузия на един Гравенберх/Ван Дайк или да речем Макалистър и ще си ЕПМ. Дано по-симпатичния плешивко е следил миналия сезон, защото вече знаеше, че ще е наследника и напипа правилната формула за противодействие на подобен евентуален срив. Edited January 21 by ЧОТУДЕ OyeaH and itzo1994 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 21 Share Posted January 21 @ЧОТУДЕ и от собствения ти подкаст ли насра? Quote Link to comment
Bobotsi Posted January 22 Author Share Posted January 22 On 1/21/2025 at 5:06 AM, ЧОТУДЕ said: Иначе без да троля за мен Плешиола е най-надценения мениджър изобщо и който го слага за най-добрия в историята на Висшата лига и дори във футболната такава като цяло има zero ball knowledge. При най-малкото неудобство веднага му се дават поне 200 милиона. Ако примерно е в отбор, който за една година направи само един трансфер и той е Киеза не само ще си издере цялата кожа от лицето, но и ще се хвърли от някой мост. Плюс това погледнете заплатите в Сити. Този човек има лукса да държи играчи с огромни възнаграждения, каквито другите клубове не могат да си позволят. Няма да се учудя, ако направят пак някоя голяма победна серия през втория полусезон и дори се върнат в битката за титлата, пак да четем какъв гений е. Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 22 Share Posted January 22 (edited) 1 hour ago, Bobotsi said: Тези Фейсбук картинки винаги са ми били много забавни. Малко като на Дарвин, че бил вкарал най-много победни голове в добавеното време на чужд терен в историята на Висшата лига, а иначе за никакъв хуй не става. Това е от лятото, като добавим януари Сити излизат трети. Поздравления, нет спенда ви е по малък от Юнайтед и Челси, чиито трансферни политики са някакви изродщини. Да не забравяме, че Пеп наследи нелош отбор с Компани, Де Бройне, Силва, Агуеро, Яя Туре, Стърлинг, Фернандиньо, Сабалета, Саня, Коларов и други, а Клоп направи два ребилда с двойно по-малко пари. И нещо, което се изпуска навсякъде, не само от теб, но пък ти удобно го подмина след като го бях споменал. Сити плаща със 70 милиона годишно повече за заплати от Ливърпул. Не съм си правил труда да гледам другите отбори, но дори резервите ви взимат повече от нашите основни играчи. Edited January 22 by ЧОТУДЕ BAITO6O and OyeaH 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 22 Share Posted January 22 В някой момент ще почнете ли да правите подкаст лишен от 90% футболна помия? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Price Posted January 26 Share Posted January 26 Слушам ви с доста бавно темпо, та чак сега стигнах до футболната част, въпреки че от поне три-четири дни все си пускам подкаста. Силно съм впечатлен от твърдението на Бобоци, че едва ли не Арсенал цял сезон са с пълен набор от играчи и не е имало криза с контузии Øde отсъства солиндо количество от време, Бен Уайт не сме го виждали от много време, Сака не е сигурно дали изобщо ще се завърне този сезон, Калафиори един мач играе, пет пропуска, Жезус и той е в лазарета за дълго. Томиясу пък е хронично контузен, само да го духне вятъра и го няма четири-пет месеца. Не искам да бъда разбиран погрешно. Ливърпул са безспорен и напълно заслужил шампион през този сезон, не виждам как е възможно някой да ги спре и няма никакво оправдание за Артета. Очаквам Сити да влязат в традиционната си доминираща серия във втората част от сезона и да пометат всичко, като завършат втори в крайното класиране. И стискам палци на Борнемут, които заслужават да достигнат минимум Лига Европа. Bobotsi 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 26 Share Posted January 26 Бтв, не знам защо бившия папа е останал с впечатление, че всички епизоди на подкаста са били футболно тематични. Това реално е първия такъв (В предишните имаше кратки сегменти отделени на темата) и идеята беше да се откроява като съдържание с тема, която също е доста обсъждана във форума извън кеча. В крайна сметка няма лошо да има такива епизоди с различна основна тема извън кеча за разнообразие, пък дори да не е точно около футбол винаги. Говоря от гледна точка на слушател и какво бих слушал аз. Надявам се някой ден да чуем епизод и с байкиро, където очаквам отново футбола да е силно застъпен. Прайс поне ни е оценил. Даже си пуска подкаста на микродози, за да може да му се наслаждава в един по-дълъг период. Bobotsi 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted January 27 Author Share Posted January 27 22 hours ago, Price said: Слушам ви с доста бавно темпо, та чак сега стигнах до футболната част, въпреки че от поне три-четири дни все си пускам подкаста. Това не знам критика ли е, че сме много скучни или комплимент, че винаги се връщаш? Препоръчвам на всички да ни слушат на по-бърза скорост. Аз така правя с всички подкасти. 22 hours ago, Price said: Силно съм впечатлен от твърдението на Бобоци, че едва ли не Арсенал цял сезон са с пълен набор от играчи и не е имало криза с контузии Øde отсъства солиндо количество от време, Бен Уайт не сме го виждали от много време, Сака не е сигурно дали изобщо ще се завърне този сезон, Калафиори един мач играе, пет пропуска, Жезус и той е в лазарета за дълго. Томиясу пък е хронично контузен, само да го духне вятъра и го няма четири-пет месеца. Може би не съм се изразил правилно. В момента е ясно, че няма как да се надявате на догонване когато Сака го няма и отсъства централен нападател от световна класа. Аз по-скоро имах предвид самото начало на сезона, където игрово не бяхте убедителни и по мое наблюдение, дори когато печелехте не го правихте с тотална доминация каквото очаквах. Моите очаквания бяха, че след двете поредни втори места и доброто трансферно лято, ще излезете още от август месец в режим терминиране на всички отбори и ще мачкате наред. Имаше един период в началото на сезона, където основните ви играчи бяха налични и играехте много нервно и това си личеше по глупавите червени картони които си изкарвахте. Като ниво на травми сте между Сити и Ливърпул, както е и самото класиране. Quote Link to comment
Recommended Posts