Devil Posted January 18 Share Posted January 18 WrestleMania XL REMATCH Seth 'Freakin' Rollins vs. Drew McIntyre Pure Fusion Collective vs. Damage CTRL The New Day returns to action! Lyra Valkyria returns to RAW as the NEW Women's Intercontinental Champion WWE Hall of Famer JBL is coming to RAW Jey Uso 'is coming to your city!' en route to his World Heavyweight Title match against Gunther Samy Zayn takes to the mic this monday on RAW krriiissss, The-Resident-Ev!L and HBK_forever 3 Quote Link to comment
Divaka Posted January 19 Share Posted January 19 JBL само да не домъкне пак някой modern day "Wrestling God". За Ролинс- Дрю предиктвам от сега че ще осерат всичко и ще спечели Пънк. От както се е върнал, има някаква пенсионерска премия ли, не знам, голямо бутане. krriiissss and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
Devil Posted January 20 Author Share Posted January 20 itzo1994, batistaheel, Todor Atanasov and 7 others 8 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 20 Share Posted January 20 Засега Нетфликс ерата доставя от към грандиозност и всяко шоу има някаква кукичка. Ще е интересно докога ще могат да поддържат това ниво. krriiissss 1 Quote Link to comment
RcadestickR Posted January 20 Share Posted January 20 49 minutes ago, neshev said: Засега Нетфликс ерата доставя от към грандиозност и всяко шоу има някаква кукичка. Ще е интересно докога ще могат да поддържат това ниво. Вярно е, но се надявах да престанат с пълнежа. Скипвам минимум половин час от интрота, бекстейдж тъпотии, които не водят никъде освен към мачове, които знаем, че ще се случат и други видове тежко губене на време. Вече са по Нетфликс, няма нужда да цедят за рекламно време, хората са си платили така или иначе. За Смака разбирам, имат и друга тв сделка, но Рау е все още ужас. krriiissss 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 20 Share Posted January 20 Не се занимавай с този трол нешев. След още два подобни поста ще получиш писмо от комсомолския секретариат, в което те обвиняват че в най-пиковата ера на кеча във всички мултивселени на галактиката, кроиш планове, чрез маг Папазов да се извърши ритуал в който да се възкреси Винс Макмеан Синиър и да върнеш териториалното разпределение на кеч федерациите. Ако не си съгласен с обвинението, значи си насрал, освен това се уъркваш шуут. krriiissss and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 20 Share Posted January 20 2 minutes ago, THE ENEMY said: Не се занимавай с този трол нешев. След още два подобни поста ще получиш писмо от комсомолския секретариат, в което те обвиняват че в най-пиковата ера на кеча във всички мултивселени на галактиката, кроиш планове, чрез маг Папазов да се извърши ритуал в който да се възкреси Винс Макмеан Синиър и да върнеш териториалното разпределение на кеч федерациите. Ако не си съгласен с обвинението, значи си насрал, освен това се уъркваш шуут. krriiissss 1 Quote Link to comment
RcadestickR Posted January 20 Share Posted January 20 1 hour ago, THE ENEMY said: Не се занимавай с този трол нешев. След още два подобни поста ще получиш писмо от комсомолския секретариат, в което те обвиняват че в най-пиковата ера на кеча във всички мултивселени на галактиката, кроиш планове, чрез маг Папазов да се извърши ритуал в който да се възкреси Винс Макмеан Синиър и да върнеш териториалното разпределение на кеч федерациите. Ако не си съгласен с обвинението, значи си насрал, освен това се уъркваш шуут. Similar vibes THE ENEMY, HBK_forever and krriiissss 2 1 Quote Link to comment
Divaka Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) За така наречената Netflix era, ще цитирам Божинката: ''Бъдни вечер е като всяка вечер, само че Бъдни'' Дори това не е много вярно, защото сега и рингът е осран до уши, не се гледа направо. Edited January 21 by Divaka The-Resident-Ev!L, THE GRIM REAPER, HBK_forever and 1 other 4 Quote Link to comment
Ain't no grave... Posted January 21 Share Posted January 21 Има една мистерия, която само вие можете да разплетете за мен. Как може Ная Джакс да те приближи в коридор широк 17 метра, без да я забележиш и да те нападне "outta nowhere" ? Metzgermeister 1 Quote Amor fati Link to comment
Divaka Posted January 21 Share Posted January 21 13 minutes ago, Ain't no grave... said: Има една мистерия, която само вие можете да разплетете за мен. Как може Ная Джакс да те приближи в коридор широк 17 метра, без да я забележиш и да те нападне "outta nowhere" ? ТНЕ DEADMAN, Ain't no grave... and The-Resident-Ev!L 2 1 Quote Link to comment
The Pain Posted January 21 Share Posted January 21 16 hours ago, THE ENEMY said: и да върнеш териториалното разпределение на кеч федерациите. Няма да лъжа, това е нещо, което бих гледал Териториални войни през 2025та ще е лудница! Quote Link to comment
Hachiko Posted January 21 Share Posted January 21 17 hours ago, THE ENEMY said: Не се занимавай с този трол нешев. Интересното е, че не троли и леджит си се кефи на кеча . Quote Link to comment
Devil Posted January 21 Author Share Posted January 21 Top promo! Закопа Зейн и Хоган. Quote Link to comment
Price Posted January 21 Share Posted January 21 Първите няколко месеца след завръщането, Пънк ми беше скучен, на моменти дори нетърпим по време на промотата. В последно време обаче интензитетът е добър и го слушам с кеф. Топ фаворити за RR са ми Рейнс и Дрю, но ако не е измежду тях победителя, бих оценил и Пънк. Прекалено дълъг и протяжен мач дадоха на Кофи и Мистерио. New Day са ми интересни, обаче в този епизод малко попрекалих с ефирното време, поне за моя вкус. И замисъла от тази поява от JBL не го разбрах особено Хубаво е "трансферен прозорец" и тн., но не ме кефи как продължават по този начин да си пренебрегват бранд сплита. KO добре, има история покрай Сами и за еднократна поява - нямам против. Обаче дирижабъла Ная Джакс да я гледам два пъти седмично (въпреки че прескачам жените) ми идва малко повечко Зейн от своя страна върви към heel търн, както и Ролинс. Поне ако следваме историята, че който си пресече пътя с Крос, задължително минава от лошите. Нямам против, и двамата скоро ще имат нужда от освежаване. Дали пък няма някакъв извратен сценарий, в който Сами ще помогне на аверчето си да бие Коди. По-скоро не, но могат да филмират в тази насока. Нямаше и дрончета тази седмица, много бързо им мина мерака за тази част. Не че е неочаквано, но предполагах поне до Мания да са по-интензивни тези кадри. pedia4ovek and itzo1994 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 21 Share Posted January 21 2 minutes ago, Price said: И замисъла от тази поява от JBL не го разбрах особено Гимика му е такъв в момента. В TNA прави същото. Реално, се "раздвижва" за още мачове. Поне това беше казал, че иска още да се "бие". Price 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) Според мен, WWE тестват реакцията към Hogan, затова са казали на Punk да го насоли. Май не са особено уверени, след фиаското преди две седмици. Дали и как трябва да го използват занапред. JBL като нищо ще направи участие на Royal Rumble, както и други легенди. Според мен Зетя ще ограничи джоберите до минимум и ще напълни останалите спотове с NXT маняци, завръщания и легенди. Ще разочаровам Никича, но май Зетя е загубил вяра в Wyatt Sicks. Ако не направят враждата с Judgment Day на WM, пиши ги бегали. Ако Alexa се върне с goddess gimmick-а също. Или пък ако Ally Black се завърне в следващите седмици. Заинтригува ме segment-а между KO и Zayn, но тук очаквам най-праволинейното възможно. Zayn не помага на KO на RR, което кара Owens да елиминира Zayn в самия Rumble мач и двамата се разцепват пред родна публика на EC, и после и на WM. Rollins и Drew имат доста химия. Финалът е една от кеч тропите, които винаги са ми били супер смешни. Всички знаят, че Zayn не е ударил Rollins нарочно, но го представят сякаш някаква драма се е случила. Зетя продължава да book-ва женките ужасно. За къв чеп беше цялата история с Tiffy и Nia Jax, без дори да я кулминират в програма след това? Всъщност, отговорът е простичък. Rhea я нагрухаха толкова силно в последните години, че никоя от тия гърли не изглежда кредибилно, та трябва да викат Nia Jax. Jordynne би се включила перфектно, Zaria също. Обикновено за мъжете се жалват как пичове по 1.80 били ванила миджети, но Roxy Perez дето е 1.55 е до путката на Rhea Ripley, като сложи двата ката токчета. Penta продължава да е бая харесван от публиката, без дори да има програма. За мен атестат е това, че дори не трябва да го тикат до Mysterio, за да изпъква. Предполагам все пак ще ги сблъскат на самия Rumble мач, но после очаквам да почне програма за IC титлата. Bronny няма вече какво да предложи с нея. Би било по-добре за него да го метнат в upper midcard-а и да започне да враждува с по-големите имена, барем проплува в дълбокото. Edited January 21 by neshev batistaheel and Hachiko 1 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted January 21 Share Posted January 21 Това ще е най-нагрухананият Royal Rumble ever. Всички са надъхани и всеки вярва, че той ще го спечели. Адски силно промо от Пънк. Не мисля, че той ще спечели мелето, заради тая услуга, която Хейман му дължи и започва да ми се върти една теория в главата. Сина е печелил вече два пъти мелето и една последна победа и 17-та титла, ще е перфектен завършек на кариерата му. Но един друг човек също заслужава и това е Роман Рейнс. Ако не ме лъже паметта той има само една победа и тя не беше при най-добрите условия. Сега той е огромна звезда и победата му ще има значение, това ще е триумфалното му завръщане след такава тежка загуба. Тука идва теорията ми. Какво ако Роман вземе мелето и предизвика Гънтър за Титлата в тежка категория и Пънк използва правото си на услуга и поиска мач срещу Рейнс, и така мачът стане тройна заплаха. А защо Рейнс би избрал Гънтър вместо да избере Коди и да си върне златото. Може да го направят да е нещо лично, Гънтър примерно кейфейб да контузи Джей Усо и Рейнс да иска да си отмъсти. Добро промо и от КО, и почти му повярвах. Би било връхната точка в кариерите им, да се бият за Световната титла в МейнИвента на КечМания, но едва ли това ще се случи дори в Пол Левек ерата. Лайра Валкирия мисля, че е най-красивата мацка в WWE в момента, ще трябва да си сменя аватара. Иска ми се Джей да вземе златото, но само ни надъхват за нещо, което няма да стане. Поредна загуба за Макинтайър, не знам къде изчезна шотландския психопат. Трудно, трудно отново да се нареди най-отгоре в ранг листа. Загуба след загуба, накрая ако вземе, че спечели Световната титла, на никого няма да му пука. Рипли в Рау е била всички. Няма кечистки на нейното ниво. Имат Ийо Скай, но тя наскоро падна от Морган, а и изглежда прекалено дребна срещу Рея. За това пак месят Ная Джакс. Или по конспиративното обяснение ще е, че Скалата иска семейството му винаги да са топ. Има логика. Не ме ебе за Килър Крос, и без това само зяпам циците на Скарлет. Много говори, но нищо не е постигнал и няма да постигне. RaterR, The-Resident-Ev!L and Ponetron 3 Quote Link to comment
Sashundera Posted January 21 Share Posted January 21 CM Punk стана най-големия фейс в компанията като нахлеби оная дърта гадна racist утрепка Хоган, направо му сра в гащите. Hachiko and itzo1994 1 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
yaripim Posted January 21 Share Posted January 21 1 hour ago, batistaheel said: Лайра Валкирия мисля, че е най-красивата мацка в WWE в момента Кажи,че се шегуваш.Базикаш се,нали..? Quote Link to comment
batistaheel Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) 56 minutes ago, yaripim said: Кажи,че се шегуваш.Базикаш се,нали..? Е, не знам, бро. Сега така като я гугълнах, нещо ме разубеди, но на клипа на WWE Лайра с грим си беше красива. Но аз по принцип бих порил и Ная Джакс, та едва ли съм някакъв дето разбира от женска красота. Лично не харесвам Роксан Перез, но във форума тя си има обожатели. Edited January 21 by batistaheel pedia4ovek 1 Quote Link to comment
Ain't no grave... Posted January 22 Share Posted January 22 (edited) 10 hours ago, batistaheel said: Е, не знам, бро. Сега така като я гугълнах, нещо ме разубеди, но на клипа на WWE Лайра с грим си беше красива. Но аз по принцип бих порил и Ная Джакс, та едва ли съм някакъв дето разбира от женска красота. Лично не харесвам Роксан Перез, но във форума тя си има обожатели. Споко, и тя не разбира от мъже, сгодена е за тоя омега кък. 😅 Имаш огромни шансове. Edited January 22 by Ain't no grave... batistaheel, Divaka, Metzgermeister and 1 other 1 2 1 Quote Amor fati Link to comment
Hachiko Posted January 22 Share Posted January 22 (edited) 5 minutes ago, Ain't no grave... said: Споко, и тя не разбира от мъже, сгодена е за тоя омега кък. 😅 Имаш огромни шансове. Ау къв е гнусен. Поне дано е некъв пич.............. Ти си за бан ве момче, да постваш такива неща. Edited January 22 by Hachiko Ain't no grave... and Metzgermeister 2 Quote Link to comment
RcadestickR Posted January 22 Share Posted January 22 (edited) 19 hours ago, Devil said: Top promo! Закопа Зейн и Хоган. Зейн е Мик Фоли от Али Експрес и никога не съм го харесвал. Още като Дженерико беше яко спрял и като цяло да го духа. 14 hours ago, Sashundera said: CM Punk стана най-големия фейс в компанията като нахлеби оная дърта гадна racist утрепка Хоган, направо му сра в гащите. Ще предложа само мисловен експеримент. Питай 100 човека кой е Хълк Хоган и същите 100 човека кой е CM Punk. Даже сигурно в България ще проработи. Тая путка и да спечели Ръмбъла, ще се контузи веднага след това както е традиционно. Иначе силно промо, сипа доста захранка като за торба с лайна. Гюнтер и Джей Усо - Историята с цялата циганска рода на Скалата и Роман вече ми писна. Братчеда това, братчеда онова, кой ще носи чушките, как ще варим ракията, скука. Отделно Усотата не могат да правят мачове да си спасят живота. Всеки мач е хай спот, 30 секунди лежане да се съвземем от хай спота и после нов хай спот или ядене на бой. Надявам се Гюнтер да цивилизова малко тоя мангал и да изкара приличен мач от него. Мистерио vs. Кофи - приличена мач, завързват някаква интрига за Ръмбъла и ще има интересен спот с двамата. Ню Дей като хийлове още са ми 50/50. Според мен ще си намерят мястото и формулата отново, но трябва да мине малко време. Зейн и Оуенс - Очаквах да се сбият, както се случваше със всичките появи на Оуенс през последните седмици. Тук има нещо интересно, което отново ще се разплете на Ръмбъла. Зейн ще помогне на Оуенс, или Оуенс ще помогне на Зейн/ ще преебе Зейн? Интересна история, КО се забърква в 5 вражди едновременно типично в негов стил. Скучубрата Бейли vs. Калната Свиня Майка Ная Джакс - тежък скип, и двете не ме интересуват. Пента vs. Пийт Дън - Пента направи много по-добър мач от миналата седмица. Нямаше бочове и всичките спотове му се получиха. Доста е over, но някакси не ми работи като фейс. Винаги ми е бил по-интересен като туийнър който троши хора и не му пука. Дано да го забъркат в някаква история скоро. Rollins vs. Drew - Стабилен TV мач изкефих се, имаше драма до края. Спота с "той ме удари, ама е мой човек и сега не знам дали съм му обиден" сме го гледали прекалено много пъти, но в този случай съм по-склонен да клъвна. Кефи ме как всички са опелетени помежду си. Ролинс искаше да спечели на всяка цена, защото загуби на дебютния Рау от Пънк. Зейн имаше сегмент с Оуенс, после нарита Ролинс по грешка. Пънк сра по Зейн и по Сина. Очертава се крайно назобан Ръмбъл, доста съм доволен. Неща, които пропуснах - другият женски мач не беше зле, но като цяло не ми пука. Интересно ми е кого ще докарат да учи Гейбъл как да се бие с лучадори. Според мен ще му дадат нещо интересно, за да не го закопаят като пълен джобър. Edited January 22 by RcadestickR Quote Link to comment
neshev Posted January 22 Share Posted January 22 10 minutes ago, RcadestickR said: Ще предложа само мисловен експеримент. Питай 100 човека кой е Хълк Хоган и същите 100 човека кой е CM Punk. Даже сигурно в България ще проработи. Тая путка и да спечели Ръмбъла, ще се контузи веднага след това както е традиционно. Иначе силно промо, сипа доста захранка като за торба с лайна. Имаше едно видео, в което питаха случайни хора в Чикаго кой е CM Punk и болшинството си нямаха идея. Това говорим в пика на кеч кариерата. @baikiro, ако се сещаш, мятай го, че не мога да го намеря нещо. Quote Link to comment
Recommended Posts