The Olimpic Hero Posted January 19 Share Posted January 19 Just now, Hachiko said: @Radox и @The Olimpic Hero, чува ли сте за ДЖИТКО БИБИТКОВ? Бахти кавалите си въртите. Недекватно куче такова, четеш ли какво пиша изобщо? Quote Link to comment
Divaka Posted January 19 Share Posted January 19 1 minute ago, Jack Bauer said: Добре дошъл в Мафия Амин! Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 Just now, The Olimpic Hero said: Недекватно куче такова, четеш ли какво пиша изобщо? Не! В момента правя саблен удар в стил @Radox: The Olimpic Hero 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 19 Share Posted January 19 Ок, Хачико прекалено много почва да се лигави и няма да го изтърпя много време. На Дивака като дебютант смятам че трябва да му се даде поне един ден толеранс, засега не е тръгнал с бруталната помия като Чико. Сменям на Hachiko, като бих върнал на Ракушката ако е нужен гласът ми, също така бих подкрепил и вот за кабаков. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Radox Posted January 19 Share Posted January 19 Divaka бил гражданин, но може би в GTA. По-нескопосани блъфове нямаше и в първите сезони ве... Айде мятайте го. Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 Сменям играта рязко! Spoiler Мирен гражданин съм без роля. Quote Link to comment
Divaka Posted January 19 Share Posted January 19 Невежеството е черта на мирният гражданин. Quote Link to comment
Radox Posted January 19 Share Posted January 19 Хубаво, тотално неадекватни са и двамата. Вече който и да кажете, го мятам. Само стигнете до консенсус и съм с вас. Ще опропастят сезона, ако останат след Ден 2! Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 @hackyше играеш ли или и ти си бараш мадети? Just now, Radox said: Хубаво, тотално неадекватни са и двамата. Вече който и да кажете, го мятам. Само стигнете до консенсус и съм с вас. Ще опропастят сезона, ако останат след Ден 2! Тихо, че са кечим! Прекрасно видео! Quote Link to comment
OyeaH Posted January 19 Share Posted January 19 Махам си гласа от Радокс, явно и неговите умения са като моите. Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 1 minute ago, OyeaH said: Махам си гласа от Радокс, явно и неговите умения са като моите. И ти ли едно време си тормозил децата в даскало? Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 19 Share Posted January 19 12 minutes ago, Radox said: Хубаво, тотално неадекватни са и двамата. Вече който и да кажете, го мятам. Само стигнете до консенсус и съм с вас. Ще опропастят сезона, ако останат след Ден 2! Давай да мятаме Чико. Прав беше да го преебем да не участва в предния сезон Тука се вижда, че и половин ден му е много. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Socki Posted January 19 Share Posted January 19 Аз днес няма да си сменям гласа от Хачико. Много спам и нищо не се казва освен едно драпане към Дивака само и само да се спаси. Дори да е гражданин просто ще го повтаря всеки ден с друг играч като кабаков, ракуши и т.н и мафията никога няма да го махне. Дивака играе по-добре до момента и би бил по-полезен. Хачико не дава никаква информация и никога няма да я даде. Quote h Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 Ше хванете да ме поразведете на разходка из парка. Дай да метаме ЧИКО, и закво? Никой една причина не е дал цял ден, освен "тъп трол". Аве ей, като ши ви хвана един по един, папи ли сте, папиту ли си, със ситроен ли си... Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 19 Share Posted January 19 Проблемът при Чико е, че и той влиза с гимик в сезона. Каза, че ще ебава Радокс и го прави. Обаче ще го направи и като мафиот, и като мирен гражданин. Защото иначе ще се усъмним, но сега пак се усъмняваме, нали. Та това е проблемът в гимиците. Quote Link to comment
Radox Posted January 19 Share Posted January 19 Добре де, сменям и аз на Хачико. @Socki да видиш че съм ларж. Но Divaka трябва да лети най-късно утре. Quote Link to comment
neshev Posted January 19 Author Share Posted January 19 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Divaka (4) - Hachiko, MJ23, Farest, raquishi Hachiko (4) - Socki, Divaka, Jack Bauer, Radox Radox (2) - Dudley, hacky Jack Bauer (1) - kabakov raquishi (1) - The Olimpic Hero The Olimpic Hero (1) - wohov Не са гласували: Jericho, LightOne, OyeaH, Price За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 19.01.2025. Quote Link to comment
MJ23 Posted January 19 Share Posted January 19 41 minutes ago, The Olimpic Hero said: @Dudley, @MJ23, вие кого бихте метнали. Дивака по скоро тийзва някаква роля ли, вече и аз не мога да му хвана спатиите, но го прави по малоумен начин. Хачико не е лош играч, но се лигави брутално, или е изплискал легена тотално. Кабаков винаги е добра опция, просто с по 1-2 поста дневно, ако е мафиот както миналия сезон трудно ще го хванем. Ракушката също с кеф бих го сецнал, не впечатляващ дебют прави. А и му е свободно около врата, с кеф бих го гледал как ще се справи под напрежение. Със сигурност има мафиоти и извън тях от "големите имена", но те ще ни бъдат много по полезни като прочит, ако отпаднат след 1-2 дни и има повече постове за анализиране, отколкото примерно постовете ма кабаков, ракушката, дивака и т.н. Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 1 minute ago, Socki said: Хачико не дава никаква информация и никога няма да я даде. Дадох. Директно си написах ролята. 1 minute ago, MJ23 said: Хачико не е лош играч, но се лигави брутално, или е изплискал легена тотално. Никви лЕгени не съм изплисък. Стой сега. С теб не съм имал конфронтация, ако не си чел внимателно - МИРЕН ГРАЖДАНИН СЪМ! И не се крия зад тоя Дивика, мен ми е ясен, че е с роля и мафиот. Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 1 minute ago, Divaka said: Махам гласа си от Hachiko. Защото казах, че съм Мирен и без роля? Не играй така. Няма логика. Може да си говоря през п*tk. Но съм напълно сериозен. Смених си този сезон играта. Писна ми само да троля и заяждам. Quote Link to comment
Divaka Posted January 19 Share Posted January 19 Just now, Hachiko said: Защото казах, че съм Мирен и без роля? Не играй така. Няма логика. Може да си говоря през п*tk. Но съм напълно сериозен. Смених си този сезон играта. Писна ми само да троля и заяждам. Кучетата надушват злото. Ловджия без куче, не е ловджия. Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 1 minute ago, Divaka said: Кучетата надушват злото. Ловджия без куче, не е ловджия. Аре не ме заплашвай с тъпата си роля? Quote Link to comment
Divaka Posted January 19 Share Posted January 19 Just now, Hachiko said: Аре не ме заплашвай с тъпата си роля? Именно Quote Link to comment
kabakov Posted January 19 Share Posted January 19 2 hours ago, Price said: @kabakov Ако наистина искаш да се реабилитираш от предния сезон, спри да пишеш мнения, в които говориш сам съм себе си и преразказваш какво се случва. Давай подозрения, търси интеракции с някакви хора, нападай ги, псувай ги, обвинявай ги. Просто нещо да се случва. Ок. Слушам шефе. Като начало - изключвам и Радок, и Олимпик да са без роли. Особено с това писане. Радокс уж му беше тъпо, уж нямаше нищо да прави пък не се е спрял да пише и да мята имена на поразия. Защо повече се нахвърлят на Хачико. Всичко срещу него е за неща писани извън играта и сега да му го набием, ей така за кефа. Ама като го гледам и той не си помага особено... Нека се даде шанс на Дивака - как да има нови хора в играта като се гонят още първия ден без да се види как играят? Може пък да се окажат попадения. Пък и винаги шерифа може да го провери довечера. На кратко - Няма да гласувам и за Радокс и Олимпик, защото ми звучат граждански с обичайните лиготии. Фарката е обичайният заподозрян, но в последно време все е гражданин. Имам си едно на ум за него... винаги. Докато го пиша тоя коментар виждам, че Дивака има роля. Кой гражданин обявява роля на 10-тия чак от ден 1??? Освен ако е някой която не може са бъде убита с дневен вот, не виждам смисъл... Другият вариант е да е Кръстник, ама пак е много тъпо да се тийзва толкова рано. @Divaka сам си слагаш мишената на главата... Quote Link to comment
Recommended Posts