Jump to content

Мафия 28

neshev

Recommended Posts

31 minutes ago, Socki said:

Price, искаш да се гонят неактивни и безполезни хора, а в същия пост си махаш гласа от Хачико, който има 3 поста на кръст? Нямам вендета срещу него, но подобни ходове са ми много странни.

Да, предварителната ми нагласа за Хачико беше,че само ще се лигави и с нищо няма да е полезен. За момента не ми прави такова впечатление и затова се отрдъпнах от негов вот. 

@kabakov Ако наистина искаш да се реабилитираш от предния сезон, спри да пишеш мнения, в които говориш сам съм себе си и преразказваш какво се случва. Давай подозрения, търси интеракции с някакви хора, нападай ги, псувай ги, обвинявай ги. Просто нещо да се случва. 

Бааах мааму… още ли ме имате за слаб играч… Кървави сълзи ще роните по мене в другите сезони но ФАРЕСТ НЯМА ДА СЕ ЗАВЪРНЕ. 

Съжалявам легенди и мафиоти, но няма да бъда вашият Вики Миланов. Ще продължавам да изпълнявам гражданския си дълг и да аргументирам всяка омразна реч.

The Olimpic Hero
33 minutes ago, Dudley said:

Олимпик много ми клони към гражданските му сезони и най вероятно е гражданин без роля и просто си личи че играе играта и се съмнява във всичко и всички което си е гражданско поведение от всякъде. Радокс вече коментирах за него , прекалено освободено играе за да е мафиот , но като нищо може да блъфира роля в ден 3 или 4 за да си начеше егото. Папата ми е нещо съмнителен с тия романи... Сокито чака останалите да гласуват и ги подканва, като че ли е няма тая параноя в него. Другите ми са тъмна индия

С този пост Dudley ми се изчиства засега. Звучи граждански и искрено. Та MJ23 и Dudley са ми хората засега. Много съм съгласен с Дъдли за Соки. Стилът му не е гражданският сякаш. Та, @Dudley, ясно е че, трудно бихме прокарали вот срещу Соки сега, но започвам да се замислям...

28 minutes ago, OyeaH said:

Радокс и Олимпик са възел, който трябва да се разплете по нататък.  

Това много ме дразни, като и други хора го пишат. Яд ме е, защото аз нито един път в този сезон не съм показал, че имам някакви алианси или пък, че задължително ще играя с Радокс. Радокс ме вкарва в неговия си алианс без да ме пита и някак си аз попадам в някакъв въображаем "възел", в какъвто аз не съм се слагал. Мисля, че е добре да го разберете това. И ще повторя, че ако Радокс не си промени играта, вероятно бих го метнал в някой от следващите дни. Защото може Соки да ми бие на мафиот, но съм съгласен с него по отношение на Радокс, че играта му е абсурдна до този момент. Никакви доводи, никакви анализи, а просто гимик от преди сезона. Ами не се прави така.

Анализирал съм те, че НЕ СИ гражданин без роля като мен, на какъвто ми се правиш. И съм убеден на 100%.

Какво друго да анализирам в Ден 1? Аватара на MJ23 ли? 

35izpu1.jpg

Трима-четирима човека обявиха, че са граждани без роля - Радокс, Олимпик и Ойеах в това число. Въпреки, че чисто като постове и текст, тая линия изглежда доста дебела и застъпена в деня, чисто математически е съвсем възможно, щото сме 17 човека.

Виж, може и да са примерно шерифи, доктори и ренегати, а просто да се крият като мишка у брашно, за да не ги цели мафията през нощта.

Иначе и аз съм гражданин без роля и уверявам ви, не лъжа. Стрийкът продължава. Така и исках да стане. Просто играта като гражданин без роля много ми харесва, това е истинската нефилтрирана мафия и въобще не разбирам Радокс, който твърди, че е "изчерпана" и не знам си какво.

Ще играя с него, имам му доверие, въпреки че тия работи "НЕШЕВ, ДА МИ ЯДЕШ КУРА", може и да са чисто перформативни и по тоя начин да се влива прах в очите на попула. Все пак, мисля, че по-скоро е гражданин с едра роля, отколкото мафиот.

Олимпик не мога да му хвана спатиите и до колко неговият "гейдар" работи, но във времето е показал, че обича стратегиите и е измислил нещо, така че и на него, не му вярвам особено, че е прост редови гражданин, щом го обявява толкова рано.

Прайс пише адекватни и нормални неща и това ме плаши изключително много. Както знаем, при огромна част от изнасилванията, ебачът е бил нормално държащ се познат на жертвата. Такъв е живота, чудовищата са сред нас. Но както каза и той, какво да играеш в ден едно, еби му майката, то няма за какво да се хванеш толкова.

Вохов ползва клипа на Расилон, който е от един от най-големите НЕГРАЖДАНИ в историята на телевизията. Доста по-удачен избор би бил този клип - https://www.youtube.com/watch?v=Pa74e8oAvIM, който издава гражданственост и борба със злото.

Много лесно, почнаха да драпат срещу Ракуишката и Хачико. Предполагам, че това е повече заради гимиците им, отколкото играта им.

Между другото, Ракуишката верно си е на морето, не ни лъже.

1.thumb.JPG.649084ece4c09b6ce2fa732f2855ca7b.JPG

На тоя етап не знам за кой да гласувам, ще изчакам още 2-3-4 часа.

Да изгоним аматьорите и да играем най-закоравелите е доста добро извинение за чистка, понеже когато си нов или заподозрян за трол, никой не би възразил да бъдеш елиминиран, а и ти самият не можеш да направиш много. Адекватното и логично поведение също не отстъпва, когато валят лайна и помия отвсякъде. Донякъде приемам агресивното поведение на Хачико, защото може би наистина е недоволен от дадената му роля, но все пак за момента ще се въздържа от нова смяна на вота. Все пак, човекът знае какво иска да постигне и се стреми към това, без да си сменя перспективата по 100 пъти.  Логични коментари и изводи могат да се вадят от наистина уверен в себе си мафиозо, който иска да покаже, че е над нещата и дребните дразги и конфликти, не могат да го разклатят. Щом имаш пешки, защо да рискуваш царя.

Нещо "лесния вот" срещу Дивака, Хахоко и Ракуши зацикли на по 3-4 гласа и дотам. Какво става, червените им колеги се понасраха ли?

Тъй като нешев си буква сезоните, (вече е сигурно, след като 6 пъти при него съм без роля) е добре да поиграем и с него. Сто процента е дал на една от неадекватните скатавки мафиот заради РАВНИЯ ШАНС. Така че ако мятаме наред тези тримата плюс вохов и кабачката, ще нацепим 1 а защо не и 2 мафиота.

П.С. - Добър пост от Джерико, вярвам му на 99% че наистина и той е гражданин без роля и се надявам да играе с мен до края.

Имам един въпрос към теб обаче @Jericho. Умението ти, че нямаш специално умение ли е? :(

35izpu1.jpg

2 minutes ago, Radox said:

Имам един въпрос към теб обаче @Jericho. Умението ти, че нямаш специално умение ли е? :(

Да. :(

Jack Bauer

@Jericho, бате какъв стрийк на гражданин без роля, ти буквално предния сезон беше доктор :D

Ако трябва да погледна малко по-сериозно на играта, никога не съм бил най-силния "рийдър", особено пък в ден едно. Склонен съм да вярвам на Радокс относно разочарованието му, че е мирен гражданин, но пък в същото време това вече се е превърнало в редовно са всеки сезон в който участва. Какво ако се падне Мафиот или гражданин със силна роля изведнъж ще напише - "Благодаря ти Нешка, най-сетне не съм гражднанин без роля"? просто това си стана неговия редовен номер и не трябва да се взима за чиста монета. Но засега не виждам причина да тръгвам срещу него, по-интересно е най-малкото с Радокс в играта, особено предвид колко джобъри/неадекватници има.

До голяма степен, за момента не бих тръгвал и срещу Олимпик, доказал е че може да заблуждава и да играе перфектна гражданска игра като мафиот, но трябва да се опитам де го разчетем това на по-късен етап. Засега бих играл с Олимпик.

Мисля, че така или иначе баче Олимпик е задължителна проверка за Шерифа, който ако оцелее след няколко дни ще ни снесе имена. Естествено ако в играта има Шепиф изобщо, знаем, че Нешев го мрази и слага често вместо шериф някой от извратените вариации - Шериф за бедни.

Хачико е доста очевиден какво прави с Дивака - знае че ако не отклони вота към някой друг, ще е много вероятно вота днес, затова отчаяно се опитва да драпа за Дивака. Аз нямам особени впечатления от този Дивак, някой спомена че това е johncena2, който беше доста неадекватно чаве. Ако наистина е той, поне може да вкара някакъв ентертейнмънт в сезона.

Ракушката, Хачико, Кабаков, може би Дивака - според мен това са вотовете днес. Винаги съм бил против в ден1 да се мятат потенциално по-добри играчи, които могат да са полезни по нататък в хода на играта. Твърде малко информация имаме за да поемем такъв риск.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

1 minute ago, Jack Bauer said:

@Jericho, бате какъв стрийк на гражданин без роля, ти буквално предния сезон беше доктор :D

На гражданин, попринцип.

Офтопик- Има ли налични постове от тоя johncena2, да ги видя и да се аргументирам? Не знам от къде го измислихте. Просто следях форума без профил. Като облик ми заприлича на Калдата и реших да се включа. Акаунтът ми там е Dimirsoni. Като ще съм аутист, поне да съм по свой начин, не някакви макчийзове биг макове джон сина.

The Olimpic Hero
10 minutes ago, Radox said:

Тъй като нешев си буква сезоните, (вече е сигурно, след като 6 пъти при него съм без роля) е добре да поиграем и с него. Сто процента е дал на една от неадекватните скатавки мафиот заради РАВНИЯ ШАНС. Така че ако мятаме наред тези тримата плюс вохов и кабачката, ще нацепим 1 а защо не и 2 мафиота.

Продължаваш да не ме кефиш как играеш. Твърдиш тотални неистини, за които знаеш, че са неистини. Нешев НЕ НАГЛАСЯ сезоните и това е 100% факт. Та не ме кефи гимикът ти, Радокс. Пишене на глупости, пишене ей така, доста неадекватно и неполезно съдържание. Но Ок, дано да е някаква гражданска стратегия. Ама ако играеш само така, пак казвам бих те метнал в един момент.

И вече това дали съм бил с роля. Нямам никаква роля. Така, че от мене ще е само рийд. Нищо не очаквайте друго.

@Dudley, @MJ23, вие кого бихте метнали. Както казах, ще играя с вас. По-малко име тип ракуишката, за когото да кажем имам някакъв лек рийд, ако изобщо може да има такова нещо в Ден 1 или пък да се опитаме с някакъв по-голям вот срещу Соки? Не знам, разсъждавам на глас, бил ли метнал Соки още в Ден 1, наистина се чудя. :D Вярно е, че е много силен играч, но ако е мафиот може да ни ебе. За мен Соки е задължителна проверка на шерифа. Соки и Радокс. И мен да ме провери де, но когато му излезе, че съм мирен гражданин и го обяви, това ще ме убие по-бързо. Та Шерифът да си решава. Но бих му препоръчал Соки и Радокс като проверки.

Jack Bauer

Баче @The Olimpic Hero, ти познавайки Нешев и неговите пристрастия, смяташ ли, че наистина има Шериф в играта?

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА

Divaka (5) - Hachiko, MJ23, Farest, Radox, raquishi
Radox (3) - Dudley, hacky, OyeaH
Hachiko (2) - Socki, Divaka
raquishi (2) - Jack Bauer, The Olimpic Hero
Jack Bauer (1) - kabakov
The Olimpic Hero (1) - wohov

Не са гласували: Jericho, LightOne, Price

За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 19.01.2025.

Нали ви е ясно, че при отсъствието на нешев съм сигурна нощна елиминация в първите 2-3 нощи. Оставете мафията да си свърши работата. Освен ако Radox не е мафиот и не ме остави до последно, но тогава ще го сецна, така че няма проблеми. 

Олимпик виждам как ти светят очите. Всеки сезон си нарочваш едно "голямо име" като РИЙД и го гониш до дупка дори си блъфирал шериф само и само да го махнеш. Не осирай сезона ако си гражданин, сериозно ти казвам. Търси другаде.

• Upvote 2

h

The Olimpic Hero
Just now, Jack Bauer said:

Баче @The Olimpic Hero, ти познавайки Нешев и неговите пристрастия, смяташ ли, че наистина има Шериф в играта?

Да, този път смятам, че има шериф. Понеже опита няколко пъти с подобни на шериф роли, но по-слаби, сега вече, за да не се повтаря, съм на 90% сигурен, че е сложил истински Шериф. И реално немислещият играч ще каже: "Ето го букинга на нешев, пак нямаме шериф", но мислещият като мен ще ви каже, че този път почти сигурно имаме истински Шериф.

На тоя Дивака, грам не му вярвам. Смърди, яко на поредният който от "вчера се регистрирах, но чета форума от 2005-та".

Слушайте батко си, този е мафиот. Усещам ги.

The Olimpic Hero

Just now, Socki said:

Нали ви е ясно, че при отсъствието на нешев съм сигурна нощна елиминация в първите 2-3 нощи. Оставете мафията да си свърши работата. Освен ако Radox не е мафиот и не ме остави до последно, но тогава ще го сецна, така че няма проблеми. 

Олимпик виждам как ти светят очите. Всеки сезон си нарочваш едно "голямо име" като РИЙД и го гониш до дупка дори си блъфирал шериф само и само да го махнеш. Не осирай сезона ако си гражданин, сериозно ти казвам. Търси другаде.

Соки, Ден 1 сме, може и да греша. Просто казвам, че не е лошо Шериф да те провери. Отделно то какво да ми отговориш друго. "Ми добре, Олимпик, мафиот съм, позна ме". :D Та продължавам да разсъждавам на глас, по-скоро няма да те метна в Ден 1, но нека и тези, на които вярвам засега, да си кажат мнението.

2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

За мен Соки е задължителна проверка на шерифа. Соки и Радокс. И мен да ме провери де, но когато му излезе, че съм мирен гражданин и го обяви, това ще ме убие по-бързо. Та Шерифът да си решава. Но бих му препоръчал Соки и Радокс като проверки.

Поредните тотални глупости... Точно нас тримата НЕ трябва да ни проверява. Специално нас рано или късно ще ни гласуват и ще се види какви сме. Шерифът задължително трябва да проверява скатавки и трудни за разчитане играчи, които ще ни ебат мамата, ако останат по-натам - kabakov, MJ23, LightOne, hacky и т.н. Шерифът в никакъв случай да не слуша простотиите на Olimpic!! Аз е повече от очевидно, че съм гражданин без роля, на който специалното му умение е единствено ... че няма специално умение :( Това е тъжната истина и проверка по мен е пропиляване на една нощ. А по-забутаните играчи, които мафията винаги оставя до края, стават огромен проблем последнине дни.

Иначе относно това, че нямаш роля, ами пуснах ти кукичка и ти се хвана като шаран на Никулден. Така че не на мене тия.

35izpu1.jpg

Хора, които дрънкат, че няма "СПЕЦИАЛНО УМЕНИЕ", да не им се вярва!

The Olimpic Hero
1 minute ago, Radox said:

Иначе относно това, че нямаш роля, ами пуснах ти кукичка и ти се хвана като шаран на Никулден. Така че не на мене тия.

Даже не знам какво ми говориш и каква кукичка си ми пуснал. Обаче даже да имах роля, ти ако си мирен гражданин е доста малоумно да ме набедяваш, че имам роля.

Аз, когато съм гражданин и подозирам друг гражданин, че има специална роля, не го поднасям това на Мафията.

Та, Радокс, ако си гражданин, не играеш добре.

И да, наистина нямам никаква роля.

От толкова граждани, не останаха мафиоти. Това е като да излъжеш с истината. Нямам роля, мирен гражданин съм, но може би в GTA.

Edited by Divaka
Jack Bauer
1 minute ago, Divaka said:

От толкова граждани, не останаха мафиоти. 

Добре дошъл в Мафия :)