Jump to content

Мафия 28

neshev

Recommended Posts

Jack Bauer

малко kayfabe - игра извън гимик

Ще тръгна по тангентата на @Radox и имам само един въпрос към него. Защо по дяволите кабачката не е в червената ти секция? Този човек е олицетворението на безполезност в тази игра. Бърза референция към последния сезон където тотално опозори сезона само с един миризлив пост.

Бих гласувал всеки от другите изброени, даже вече съм дал гласа си за ракушката, както му обещах още в темата на записването, щото ме товареше и там и още смятам, че може да лети.

Кабачката пише по един пост на ден, не дава никаква информация освен ако не насере тотално и се разобличи и буквално не виждам файда от играта му.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Тръгна влак за Хачико и беше разводнен вотът набързо. Сега тръгва нов, лесен влак за Divaka. Аз ли да ви уча? 

Price, искаш да се гонят неактивни и безполезни хора, а в същия пост си махаш гласа от Хачико, който има 3 поста на кръст? Нямам вендета срещу него, но подобни ходове са ми много странни.

h

Кви ги дрънка тоя Сокича ве? От записването до сега имам сиг 40 поста :D . Без коментар. 

40 поста, които се четат като 3.

Иначе съм съгласен с Jack за кабачката. Това е скандално от страна на Radox.

h

1.Не съм бил джон сина макчийс и тем подобни простотии

2. Как изобщо трябва да допринеса в ден 1, в който няма никаква информация, никакви подозрения и ми е първа игра.

3. Гласувах по пътя на логиката за wohov, понеже след като всички бяха се прицелили към Хачико, без никакво основание, и той се присъедини към тълпата и логично, за да се скриеш възможно най-добре трябва да следваш стадото.

4. Дивака идва от wild thing, от филма Major league, в който Чарли Шийн има супер голямата аура и много радва, като му пускат theme song-а на стадиона и всички пеят песента му, а както може би сте предположили съм голям защитник и поддръжник най-вече на добрата презентация на кечиста.

5. Благодаря за ''шанса'', който ми предоставихте да ви опозная по-добре и да се забавлявам във форума, за нищо. Харесвам играта Мафия и ще участвам, докато я има.

6. Благодаря на пича @The Olimpic Hero, че ме защити и иска да ми даде шанс.

7. Още преди да почне сезона, не съм затварял темата за Мафия, не знам как преценихте че няма да играя. 

Edited by Divaka

Ясно е, че няма да ми приемете съвета за ДИВИКА. 

Като толкова сте големите играчи с по 20 сезона, кажете кой ще се гони?

1 minute ago, Divaka said:

1.Не съм бил джон сина макчийс и тем подобни простотии

2. Как изобщо трябва да допринеса в ден 1, в който няма никаква информация, никакви подозрения и ми е първа игра.

3. Гласувах по пътя на логиката за wohov, понеже след като всички бяха се прицелили към Хачико, без никакво основание, и той се присъедини към тълпата и логично, за да се скриеш възможно най-добре трябва да следваш стадото.

4. Дивака идва от wild thing, от филма Major league, в който Чарли Шийн има супер голямата аура и много радва, като му пускат theme song-а на стадиона и всички пеят песента му, а както може би сте предположили съм голям защитник и поддръжник най-вече на добрата презентация на кечиста.

5. Благодаря за ''шанса'', който ми предоставихте да ви опозная по-добре и да се забавлявам във форума, за нищо. Харесвам играта Мафия и ще участвам, докато я има.

6. Благодаря на пича @The Olimpic Hero, че ме защити и иска да ми даде шанс.

Това "стихотворение" на "изкуството" Олимпик ли ти каза да го напишеш?

Тръгнали сте да ме таргетирате, само заради вашата предубеденост към мен. Жалко, а мога да ви бъда полезен. Поздрави от морето.

4 minutes ago, Hachiko said:

Ясно е, че няма да ми приемете съвета за ДИВИКА. 

Като толкова сте големите играчи с по 20 сезона, кажете кой ще се гони?

Това "стихотворение" на "изкуството" Олимпик ли ти каза да го напишеш?

Изразявам благодарност, че единствено той не ме залива с лайна.

Just now, Divaka said:

Изразявам благодарност, че единствено той не ме залива с лайна.

Да не си пиете уискитУ заедно, че ще му благодариш. Играй си там играта, поне почна пишеш.

@The Olimpic Hero има ли шанс да играеш с тоя чавак?

The Olimpic Hero
1 minute ago, Hachiko said:

@The Olimpic Hero има ли шанс да играеш с тоя чавак?

Аве човек, обяснявам само, че изглежда прекалено лесен вот и в 95% от случаите такъв вот в Ден 1 се оказва грешен. Иначе този последният му пост е най-нормалният до този момент, останалите нищо не даваха.

1 minute ago, The Olimpic Hero said:

Аве човек, обяснявам само, че изглежда прекалено лесен вот и в 95% от случаите такъв вот в Ден 1 се оказва грешен. Иначе този последният му пост е най-нормалният до този момент, останалите нищо не даваха.

И кое му е "нормалното", туй да не ти е Джон Сина преди да обяви, че ще влезе в КРАЛСКИ ГРОХОТ! 

Гласете го тоя, до откат!

Olimpic тоя път не е гражданин без роля, хванах го. Дано само не е мафиот.

35izpu1.jpg

Хачика яростно се опитва да се скрие зад Дивака. Такова драпане в ден 1 не съм виждал досега. Време е за евтаназия според мен, но Radox яко е насрал и ме игнорира тотално нещо.

h

И Олимпик и Радокс имат роли 100 процента! Ако после правите АНАЛИЗИ, да умра ако не съм бил прав.

Дивака много добро включване , евала чаве. Олимпик много ми клони към гражданските му сезони и най вероятно е гражданин без роля и просто си личи че играе играта и се съмнява във всичко и всички което си е гражданско поведение от всякъде. Радокс вече коментирах за него , прекалено освободено играе за да е мафиот , но като нищо може да блъфира роля в ден 3 или 4 за да си начеше егото. Папата ми е нещо съмнителен с тия романи... Сокито чака останалите да гласуват и ги подканва, като че ли е няма тая параноя в него. Другите ми са тъмна индия

Къде чакам бе, Дъдляк? Гласувал съм за Хачико още в първия си пост и съм обяснил защо. 

h

Сменям гласа си за Hachiko. Като ще се играе без никаква логика, само на предрасъдъци, така да бъде.

Just now, Socki said:

Хачика яростно се опитва да се скрие зад Дивака. Такова драпане в ден 1 не съм виждал досега. Време е за евтаназия според мен, но Radox яко е насрал и ме игнорира тотално нещо.

И ти ли ще се окажеш любител на чашката? Имам ЕДИН дълъг пост, в който съм си изложил пълната визия за сезона. А тя е, че искам аз ти и Olimpic да останем до края, и че бих мятал всеки от Хачико, Дивака и Ракуши днес. Само се разберете кой. Гласувал съм за Дивака, само защото за мене е най-непотребен от тримата. Четете малко бе.

35izpu1.jpg

13 minutes ago, Socki said:

Иначе съм съгласен с Jack за кабачката. Това е скандално от страна на Radox.

Баси, чак и аз съм съгласен с Бауър. По безполезена игра от моята, особено в предният сезон, едва ли е имало някога. Утешителното е, че поне съм първи в оранжевия списък. Значи не му изветрял мозъка тотално.

В ден 1 всеки си чеше езика. В края му всичко е тото и късмет. Най-смисления пост до тука е тоя ба Рафокс, освен онова, което вече написах. И най-вече - дано да няма нулев ден, че вече не знам за кой сезон се обезмисля тотално съществуването на гласуване в първия ден...

Дотук трудно може да се чете нещо, Соки ми звучи граждански и Дъдляка. Бих играл с тях. Ракишката намекна как ще ни е полезен, къде ли е на море?

Радокс и Олимпик са възел, който трябва да се разплете по нататък.  

Дивачето и Хачико ме товарят, но поне пишат и може в някакъв момент да дадат нещо смислено.

И Радокс и Олимпик имат роли. По-добре не разигравайте тоя цирк от сега за да не ви думнат мафиотите. Освен ако не сте вие де…

Определено нулев ден не трябва да има , но дивачето се опитва да играе поне... като за дебют прави добро включване. Нека го оставим да се докаже. Но хора с биполярно разтройство и такива с голямо его викам да разкарваме

1 minute ago, Radox said:

И ти ли ще се окажеш любител на чашката? Имам ЕДИН дълъг пост, в който съм си изложил пълната визия за сезона. А тя е, че искам аз ти и Olimpic да останем до края, и че бих мятал всеки от Хачико, Дивака и Ракуши днес. Само се разберете кой. Гласувал съм за Дивака, само защото за мене е най-непотребен от тримата. Четете малко бе.

Добре, а какво ще кажеш за доводите ми за Hachiko? Драпа брутално срещу Дивака, който се разписа малко по-адекватно и се мъчи да се скрие зад него и да го бутне като новобранец. Май ти си този, който чака да се метне на готовия влак и после да хвърляш вина на останалите ако изгоним гражданин. Ракуши се опитва да загатва роля сякаш, не искам да го пипам поне днес. wohov като нов играч бих му дал още един ден реверанс да видим какво може да допринесе. Мога да ти гарантирам, че хората в червено и оранжево няма да отпаднат през нощните фази. Ти на практика си изложил на мафията кои играчи да гонят и кои да оставят в играта, за да ни пречат. Изобщо осъзнаваш ли колко е абсурдно?

h

1 minute ago, Socki said:

Нормално, засега му се разминава, защото постигнахме нещо като консенсус за г-н Дивака. Или действително е гражданин и се дразни че го натискат, или е мафиот и гледа да се спаси. Радокс след инфантилните си първи постове е адекватен, само с мен не е познал човека.  
IMG_7100.thumb.jpeg.b794530a724c88e7fb7b8a5dd639ac1e.jpeg

Много чайки, дейба.

Just now, Socki said:

Добре, а какво ще кажеш за доводите ми за Hachiko? Драпа брутално срещу Дивака, който се разписа малко по-адекватно и се мъчи да се скрие зад него и да го бутне като новобранец. Май ти си този, който чака да се метне на готовия влак и после да хвърляш вина на останалите ако изгоним гражданин. Ракуши се опитва да загатва роля сякаш, не искам да го пипам поне днес. wohov като нов играч бих му дал още един ден реверанс да видим какво може да допринесе. Мога да ти гарантирам, че хората в червено и оранжево няма да отпаднат през нощните фази. Ти на практика си изложил на мафията кои играчи да гонят и кои да оставят в играта, за да ни пречат. Изобщо осъзнаваш ли колко е абсурдно?

Осъзнавам. Но ако не са ПУТКИ, ще махнат първо тях, за да стане дебел сезон с яко надиграване. Това беше тест за тях. Да видим имат ли топки да пробват да бият мен и теб, а не фарката и кабака?

За Хачико съм съгласен с доводите ти на 100%, но чакам да видя как ще се развият нещата и ако трябва, ще го гласувам. Както повторих вече доста пъти, бих го мятал без да ми мигне окото тоя аутист ;)

35izpu1.jpg