OyeaH Posted January 19 Share Posted January 19 Дивак, кой ти беше другия ник? Ти ли си жонсина2? Quote Link to comment
neshev Posted January 19 Author Share Posted January 19 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Divaka (3) - Hachiko, MJ23, Farest Hachiko (2) - Price, raquishi Radox (2) - Dudley, hacky raquishi (2) - Jack Bauer, The Olimpic Hero Jack Bauer (1) - kabakov The Olimpic Hero (1) - wohov wohov (1) - Divaka Не са гласували: Jericho, LightOne, OyeaH, Radox, Socki За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 19.01.2025. Quote Link to comment
Radox Posted January 19 Share Posted January 19 Какво пък толкова ... размислих. Бях решил ако neshev пак ме сложи гражданин без роля, изобщо да не пиша и да отпадна служебно, защото играта като такъв ми е изчерпана и адски, адски тъпа. Обаче след поредната му подигравка, реших и аз просто да го троля и да си правя ташака в тоя сезон. Нямам роля, така че не нося никакви отговорности, няма да се напрягам, а пък ако отпадна отбора ни не губи нищо. Така че просто ще гледам сеира и ще се включвам с идеи от време на време. Сега намерих време да прегледам постовете до тук и да размисля. И като си претеглих опциите, за пореден път установих, че няма кой знае какво да направя като гражданин без роля. Така че в този сезон ще играя проста и ясна игра, в която единствената цел ще е максимизиране на шансовете ни за победа, без никакви опити за грандиозни ходове и експерименти. Няма да блъфирам роли, няма да лъжа, няма да правя глупости. Та в Ден 1 така и така нямаме абсолютно нищо, за което да се хванем, нямаме никаква информация, така че е безсмислено да си губим времето в напразни разсъждения. По-добре да направим нещо доказано ефективно, което със сигурност ще ни е от полза и няма вариант да е грешно - днес просто махаме неактивeн и неадекватен човек по най-бързия начин, без значение какъв е. Даже ще опитам и нещо ново. Ще предложа алианс НА МАФИЯТА! Нека направим епичен сезон. Нека махаме само джобъри и неадекватници. Да останем накрая само големите имена и тогава да се решава всичко. Ето, давам своята КАРТА на хората подредени по неадекватност и по реда, в който трябва да си ходят. С червено съм написал излишните, пречещите в сезона, от които трябва да се отървем възможно най-бързо, С жълто са неособено активните играчи, които обаче могат да поостанат, Със зелено са стабилните играчи, които ще ни решават сезона и трябва да стоят колкото се може повече, Със синьо са най-добрите играчи, които не трябва да се пипат и които ще трябва да останат до края, за да се нареди този сезон при класиките: 1. Divaka 2. Hachiko 3. raquishi 4. wohov 5. kabakov 6. Farest 7. OyeaH 8. Jericho 9. Dudley 10. hacky 11. Jack Bauer 12. MJ23 13. LightOne 14. Price 15. Socki 16. The Olimpic Hero 17. Radox Та молбата ми е нека през деня и през нощта да елиминираме по списъка отгоре надолу по един човек. Като стигнем някъде до номер 7-8 спираме и вече играем на макс сезон само напълно инвестирани в играта хора. Планът ми мисля, че е доста добър. С МЕН ЛИ СТЕ, МАФИОТИ?! Така че като погледне човек списъка, днес целта ни трябва да е да махнем Divaka. Досега абсолютно винаги когато е имало "дебютанти" в тази игра, са играли супер слабо, не знаят какво става, и само пречат. Да давам ли примери - jobber91, viky_milanov, Velisav, PUNKTHEBEST и още много... Подобни хора само могат да ни спъват, ако са граждани. Особено пък останат ли до края ще ни се стъжни - колкото по до късно останат, толкова по-зле за нас. Така че моментът да ги махнем такива е СЕГА или никога. После ще е късно. Бонус пък ще е, ако нешев му е дал мафиот, както обича да прави с джобъри - тогава ще е още по-добре - с един куршум, два заека. Да не говорим, че почва с някакви съмнителни клипове от Кръстника. Абе тоталка отвсякъде, чеква всички квадратчета, както се казва. По всички параграфи си е узрял за бране. И не започвайте с доводите, че можело да е с важна гражданска роля и да се прецакаме. Какъв е шансът да е Шериф? 1 към 17. Какъв е шансът да ни опропасти, ако остане в края на сезона? 1 към 1. Така че това е риск, който съм готов да поема. Има ВАЛЮ, така да се каже. Така че ... глас за Divaka. Единствените други двама, за които бих гласувал днес, са Hachiko и raquishi, ако успеете да ме убедите. Който и да мятаме от тримата, ще ни е от полза и ще ви подкрепя. Та който иска да направи единственото полезно нещо за отбора ни в първия ден, нека ме последва за Divaka. Апелът ми за този вот е насочен най-вече към мислещите играчи - @MJ23, @The Olimpic Hero, @Socki, @LightOne. Играете ли с мен? Също така, призовавам и другите хора, които считам за мислещи сходно с мен, да се включат във вота. @Jericho @Jack Bauer @Price. Давайте да се обединим и да МЯТАМЕ. Само тоя път без поредния нулев първи ден! raquishi 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 19 Author Share Posted January 19 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Divaka (4) - Hachiko, MJ23, Farest, Radox Hachiko (2) - Price, raquishi Radox (2) - Dudley, hacky raquishi (2) - Jack Bauer, The Olimpic Hero Jack Bauer (1) - kabakov The Olimpic Hero (1) - wohov wohov (1) - Divaka Не са гласували: Jericho, LightOne, OyeaH, Socki За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 19.01.2025. Quote Link to comment
raquishi Posted January 19 Share Posted January 19 Олимпе, навярно имаш ресурса да провериш дали IP-то ми не съвпада с това на който и да е друг потребител. Някой от админския или модераторския екип може би вече го е правил. Ако бях фейк на някой друг, досега сигурно щях да съм изгорял. Но аз съм напълно реален и различен от останалите, и смятам че съм се доказал като такъв във времето. Решението ти да продължаваш с този гимик ще ти коства победата в тази игра. Не съм напълно наясно какво значи “мафиотски пост”, но тази хуйня на радокс току що ми изглежда точно на това. Че и радокс и олимпик най-надолу в таблицата. Изводите правете сами, драги зрители. Сменям си гласа за Divaka, защото действително не виждам с какво допринася до момента. Quote Link to comment
Price Posted January 19 Share Posted January 19 Ухапа ме куче, което май имаше бяс. И в този сезон ще бъда много бесен и много кръвожаден. В Ден 1 съм тук за да леем кръв и на 100% да елиминираме някого. Обяснението на Радокс е малко over the top и вероятно засяга някои хора, но генерално съм съгласен с идеята му. В началото нямам доводи срещу нито един играч, затова под прицел са ми супер слабо активните или хора, които няма никакъв шанс да бъдат разчетени и никога шериф няма да ги провери. Не ми се иска в началото да гоним хора, които са интересни играчи, ще бъдат инвестирани и ще играят на макс. Защото съгласете се - в ден 1, няма как някой да ви лъха на мафиот. Просто е невъзможно. Единствено съм благодарен, че ги няма пренти, Химлер, ЛеденияФен и тн. Че червеният цвят на Радокс щеше да е прекалено дълъг. Дивака Джонсина2 май се откроява за момента като фаворит да го мятаме. Quote Link to comment
MJ23 Posted January 19 Share Posted January 19 До тук най граждански звучат Радокс и Олимпик. В смисъл... Олимпик ако не е гражданин, винаги ще играе по - разумно и премерено, а няма така да си сменя гласа. Радокс пък звучи искрено разочарован и съм склонен да му вярвам, че наистина е гражданин без роля. Ако има роля и го прикрива добре ще ни бъде супер полезен, ако пък е мафиот - евала, заблудил ме е напълно. Идеята ми да гласувам дивака е ясна - нов играч, който искам да поставя под напрежение. По същия начин бих гласувал и алтер егото си ракушката, но Пената ми изглежда по - податлив на напрежение и какво направи.. От нищото хвърли глас по wohov, мисля че сме на добър път. Извън тролните днес категорично няма да гласувам против Радокс и Олимпик. Във форума може да тролим, колкото си искаме, ама да гоним доброволно добри играчи, които може да са ни полезни в бъдещите дни - НЕ. Quote Link to comment
Socki Posted January 19 Share Posted January 19 Radox предлага алианс на мафията и след това предлага да отпадат играчи, които биха повредили на гражданите - гениално, сигурен съм, че мафията 100% ще те последва и ще махне тези "тегави" за нас играчи. Този път няма драфт и естествено денят е бавен пълен с гимици и лигавщини, затова и не съм писал досега. Олимпик влиза с гимик, но той си го имаше преди сезона още, така че няма да бързам да играя срещу него. По принцип, когато е мафиот играе по-разпуснато както играе сега, но ще видим. Ако трябва да съм напълно честен лайната и спамът на Хачико и Радокс преди началото на сезона бяха близо да ме накарат да се отпиша от сезона, така че днес ще гласувам за Hachiko. Ако е мафиот - супер. Ако е гражданин не го виждам с какво ще допринесе освен с тролни, а и мафията никога няма до разкара тъй като ще е анти-гражданин. Radox ако е мафиот все ще успея да го разкрия някакси. А и Divaka нещо май ни намекна с един от постовете си, да нямаш роля, приятел? Та, глас за Hachiko. Quote h Link to comment
neshev Posted January 19 Author Share Posted January 19 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Divaka (5) - Hachiko, MJ23, Farest, Radox, raquishi Radox (3) - Dudley, hacky, OyeaH Hachiko (2) - Price, Socki raquishi (2) - Jack Bauer, The Olimpic Hero Jack Bauer (1) - kabakov The Olimpic Hero (1) - wohov wohov (1) - Divaka Не са гласували: Jericho, LightOne За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 19.01.2025. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 19 Share Posted January 19 19 minutes ago, Socki said: Олимпик влиза с гимик, но той си го имаше преди сезона още, така че няма да бързам да играя срещу него. По принцип, когато е мафиот играе по-разпуснато както играе сега, но ще видим. Какъв гимик, ве човек. В никакъв гимик не съм. Странно ми звучи това твое твърдение. Ето този мой пост от вчера е възможно най-гражданският: 12 hours ago, The Olimpic Hero said: Понеже съм мирен гражданин, започвам да еба мафиотите още от първите минути на мафия. Джерико с "Добра гражданска вечер". Той казва, че никога не би играл мафиот, но когато му се падне, какво би направил? 50/50, 60/40 мафиот. Радокс ми звучи леко заучено: "Нешееев, да ти еба майкатааааааа"... 50/50 ,даже 60/40 мафиот. За ракушиката вече писах, мега съмнителен, даже той ми е мега фаворитът за първи вот. wohov с някакъв ютуб клип, какъвто само той си го знае. Price леко тръгва тролски и удобно срещу Хачико, дали не е прекалено лесно? Ще трябва да ми се чистиш, Прайс... След това отново Радокс с мега предварително подготвения пост. Dudley с "Почнала се е помията, рано, рано". Фалшиво ми звучи, да еба. Но това е да си мирен без роля, всичко те съмнява. MJ23 с някаква тролня, даже си е сменил аватара с Киро Брейка... Папата с дълго промо в неговия стил. 50/50. Засега, горе-долу е това. Най-LIVE коментарът, който се виждали. Мисля, че се изчистих, Благодаря! И примерно @wohov като супер неопитен играч в тази игра го разчита като мафиотски, което е пълен абсурд. Оги, разбрах, че играеш покер също като мен, би трябвало да станеш добър и в Мафия играта, но да кажем, че си неопитен. Все пак ще се опитам да ти го обясня. Аз съм мирен гражданин без роля, а точно мирните играят най-освободено, без напрежение и параноясват срещу почти всеки, това е най-нормалното нещо. Примерно @MJ23 ме е разчел правилно, със сигурност ще играя с него поне днес. Да, винаги може да е мафиот, който иска да ме спечели, но така или иначе сме Ден 1 и е написал най-гражданския пост до този момент. После ще пиша още и за днешното развитие на деня. Quote Link to comment
MJ23 Posted January 19 Share Posted January 19 @Divaka, ще си махна вота от теб... Ако обясниш откъде идват малоумните ти никове. Как ги измисляш? Divaka, johncena2, hero28, mccheese? Bobotsi 1 Quote Link to comment
Socki Posted January 19 Share Posted January 19 Не знам човек, с изключение на поста, който си пуснал ми звучиш така сякаш играеш наизуст, същото важи и за Radox. Тоест решили сте да играете така и да пишете такива постове още преди сезона без значение каква роля имате. Иначе си прав - граждани без роля играят най-освободено, но това не важи за теб. Непобеден си като мафиот и си способен да играеш така и като червен и си го правил преди. Не можеш да очакваш да ти се доверя безусловно още в ден 1, странно би било. Например в предния сезон с изключение на пиянските ти истории успя да ме спечелиш още в ден 2 и ти повярвах на 100% преди да си разкриеш ролята. Този път не е така поне засега. Quote h Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 19 Share Posted January 19 Сега пак чета началото на деня. @Hachiko прекалено лесно се гласува, това е факт. Сравнително от нищото, както и самият той е отбелязъл. След това обаче това, което ме притесни, бе че се опита да се присламчи към мен, също както го правеше, когато двамата играхме мафиоти в един от изминалите сезони. Обаче разликата е, че сега съм мирен. И ако Чико е мафиот дали не използва същата тактика? Постът на @LightOne за хаховците пак сега го чета, вчера ми светна някакъв фалш в тона му, но сега не съм сигурен на 100%. Остава ми 50 на 50 или 55 на 45 в полза на мафиот, но така или иначе е прекалено рано, ще му дам реален шанс да се докаже. @Price, какви са тези заигравки с Хачико и кучето с бяс. Можеш ли да ми разясниш по-подробно? Ето това тук бие леко на гимик. И вече истинският голям гимик в играта е на @Radox. Досега тотално си следва това, кеото обеща преди сезона, че ще играе с големите играчи, а ще гони малките. То хубаво, ама реално нищо не ни е дал сега като анализ, доводи. Просто гимик, който ще гони малките играчи. Не ме кефи особено. Не мога да го определя още какъв е, тотално 50 на 50 ми е, но с този гимик в дългосрочен план не е добре. Ако ще играе така и нищо няма да дава друго, ще ми е трудно да играя с него. И все пак ще му дам шанс. Радокс, би ли гласувал ракуишката, защото това с Дивака ми изглежда прекалено лесен и елементарен вот, който почти никога не излиза правилен? Иначе @Socki, мерси за отговора, надявам се да се намерим ако и ти си мирен гражданин. Засега няма как да бъда сигурен. Все още си ми една идея по-обран от гражданските ти сезони, където също успявам сравнително бързо да те разчета. Та засега сме буквално едно към едно един към друг. И аз в предния сезон супер бързо те разчетох, засега в този не успявам напълно, тоест си ми 50 на 50. Quote Link to comment
Radox Posted January 19 Share Posted January 19 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Радокс, би ли гласувал ракуишката, защото това с Дивака ми изглежда прекалено лесен и елементарен вот, който почти никога не излиза правилен? Добре, явно още не си преодолял махмурлука... Айде прочети ми последния пост (големия) по-подробно. Аз днес нулев ден няма да позволя. П.С. - Ти последно Мирен без роля ли си и ти, ама честно? Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 19 Share Posted January 19 Добре, би гласувал ракуишката. ОК. Иначе да, мирен без роля съм. Даже нямам и гражданска роля, ако имах някаква такава, вероятно щях да играя една идея по-обрано или по-криминално. А сега мога да играя тотално освободено. Quote Link to comment
Socki Posted January 19 Share Posted January 19 Radox и Hachiko се смляха от наредби и заплахи преди сезона как щели да си развалят играта и т.н, а дори не са гласували един за друг. Тотален смях. Radox айде да те видим, гласувай за Hachiko или насра? Quote h Link to comment
Radox Posted January 19 Share Posted January 19 5 minutes ago, The Olimpic Hero said: Иначе да, мирен без роля съм. Ако наистина си мирен без роля, те поздравявам, че и на тебе специалната ти роля е ... че нямаш специална роля Пак бяхме ебани... И не виждам какво ми е лошото на стратегията? Какво да знам в Ден 1? Няма как да подозирам който и да било. Затова гоня някой, който съм сигурен, че няма да ми е полезен с абсолютно нищо до края на сезона. Още повече, че ми пуска некви кръстници и т.н. Вече в Ден 2 ще го мисля повече, имам някои добри подозрения за мафиоти вече, но е малко рано да ги споделям. Но иначе да, с охота бих гласувал всеки един от червените в спшсъка ми. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 19 Share Posted January 19 Еми какво, аз в Ден 1 също няма как да имам, каквато и да било идея. Но се опитвам да разчитам стилово хората. Предният сезон стилово разчетох, че Джак Бауър играе сравнително арогантно и познах, че е мафиот. Соки примерно все още ми е обран и малко по-различен от гражданските му сезони и т.н. Разбира се, да, Ден 1 е, може и да греша, но съм склонен да си вярвам, че имам буквално най-добрият рийд в тази игра. Самохвално звучи, но през сезоните съм го доказал. Quote Link to comment
Jericho Posted January 19 Share Posted January 19 Гледам достатъчно сте писали, почвам да чета и да ви преценявам. Quote Link to comment
Radox Posted January 19 Share Posted January 19 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: но съм склонен да си вярвам, че имам буквално най-добрият рийд в тази игра. Самохвално звучи, но през сезоните съм го доказал. Там като натопи гражданина Enemy и се прави на шериф ли? За тогава ли говориш? Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 Слушайте сега, обяснявам Ви го елементарно. Гоним ДИВИКА, че и без това няма да играе. И той не знае защо се е записал. Quote Link to comment
Price Posted January 19 Share Posted January 19 18 minutes ago, The Olimpic Hero said: @Price, какви са тези заигравки с Хачико и кучето с бяс. Можеш ли да ми разясниш по-подробно? Ето това тук бие леко на гимик. Е, лигавя се, човек. Не е ли очевидно. Използвам стар форумен прийом и прехвърлям "враждата" от една тема в друга. Обективно погледнато, тук в тази тема пише адекватно и не е в гимик, тоест мога да играя с него в играта и нямам проблеми. Нямам какво супер стойностно да направя в началните фази, нито пък мога да пиша пълни анализи толкова рано. Засега се оттеглям от Хачико. Поддържам тезата си, че някой от по-неактивните и трудни за разчитане хора трябва да летят в началото. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 19 Share Posted January 19 3 minutes ago, Radox said: Там като натопи гражданина Enemy и се прави на шериф ли? За тогава ли говориш? Тогава бях мъртво пиян, човек. Ама виж, разбира се, че съм и грешил. Просто генерално и статистически повечето пъти (70-80% от случаите) разчитам добре хората. Чико, Дивака е прекалено лесен вот, макар че той видимо играе неадекватно, да. И с абсолютно нищо до този момент не е полезен, съгласявам се. Quote Link to comment
Hachiko Posted January 19 Share Posted January 19 Нямам проблем да ме разкарате, ако решите. Казвам Ви за момента Радокс съм го изключил, защото имаме некво Диво Животно в ростъра и не играе. Quote Link to comment
Recommended Posts