wohov Posted January 18 Share Posted January 18 Лоша карта на ривъра.... сменям бета Глас за Hachiko ruff ruff Quote Link to comment
Hachiko Posted January 18 Share Posted January 18 Гласувам за @Divaka,щото съм със стъпка напред (нагоре), не помня вече текста. Quote Link to comment
neshev Posted January 18 Author Share Posted January 18 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Hachiko (5) - hacky, Price, raquishi, The Olimpic Hero, wohov Divaka (1) - Hachiko Не са гласували: Divaka, Dudley, Farest, Jack Bauer, Jericho, kabakov, LightOne, MJ23, OyeaH, Radox, Socki За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 19.01.2025. Quote Link to comment
Dudley Posted January 18 Share Posted January 18 Почнала се е помията рано рано... време е за истински сезон на мафия, а не някакви измишльотини. Време е да разкрием ментетата - при толкова участници очаквам 3-ма с Кръстник или 4-ма назобени с роли мафиоти. Вече съм против нулевите дни в ден 1 , така че да вземаме да махаме някой който ще троли и ще разваля сезони с неговите инфалтинщини - глас за Радокс. Quote Link to comment
OyeaH Posted January 18 Share Posted January 18 1 minute ago, Dudley said: Почнала се е помията рано рано... време е за истински сезон на мафия, а не някакви измишльотини. Време е да разкрием ментетата - при толкова участници очаквам 3-ма с Кръстник или 4-ма назобени с роли мафиоти. Вече съм против нулевите дни в ден 1 , така че да вземаме да махаме някой който ще троли и ще разваля сезони с неговите инфалтинщини - глас за Радокс. И ти ли си мирен без роля? Нешев обича чистото надиграване, според мен не е овърбукнал сезона с помия. 3 мафиота с кръстник и врачка или 4 мафиота без силни роли си мисля. Quote Link to comment
Radox Posted January 18 Share Posted January 18 17 minutes ago, Dudley said: да вземаме да махаме някой който ще троли и ще разваля сезони с неговите инфалтинщини - глас за Радокс. MJ23 and Farest 1 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted January 18 Share Posted January 18 Глас за Divaka. Пена, ще те е.а, Пена!!! Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 18 Share Posted January 18 Стоеше Папата самотен в изповедалнята, негде в дъното на църквата се чуваше само пералнята. Дори за папското расо е нужно измиване, както екипите на звездите от Разбиване! Каза си Папата:"Днес е такъв спокоен ден, явно никой грешник няма нужда от мен..." Ала внезапно тогава отвори се вратата, и влезе грешник търсещ правотата! "Що за грешник си ти синко"? - попитах го Папа Йоан "От най-лошите"-отвърна му глас силен, но прибран. Помислиш си Папата, че този глас му е познат. Дали пък не беше някой отдавна изгубен божи брат? "Кажи синко, какъв е твоят грях?" -"Комар, Папа Бауър, всичко проиграх..." -Сетих се синко, ти си MJ! Този много известен хазартен дерибей"! Усети се кратко,зловещо мълчание, уцелил ли бе Папата в това свое гадание? -Не съм аз.. - отвърна гласът с колебание, -аз съм Ракуиши, различно създание! Усети сякаш Папата покаяние, и си каза - ще помогна, следвайки Христовото послание! Затвори очи и потърси вдъхновение, за даде дарът, на Божието Кръщение! Ала внезапно, след миг изкрещя а грешникът подскочи - "Папа Бауър, ти изтрещя!" -Опитах синко, но ти си отвъд спасение! Вече е написано твоето падение! Събра сила Божия Папата и погледна в твоята душа, ала оттам го гледаха две злокобни очи - на самия Сатана! Напусни храма Божии, не е желан тук твоят род, няма място в църквата, за мафиот! И черна стана тази ода, затова дотук спирам, само казвам, че raquishi номинирам! Амин! Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 18 Share Posted January 18 Понеже съм мирен гражданин, започвам да еба мафиотите още от първите минути на мафия. Джерико с "Добра гражданска вечер". Той казва, че никога не би играл мафиот, но когато му се падне, какво би направил? 50/50, 60/40 мафиот. Радокс ми звучи леко заучено: "Нешееев, да ти еба майкатааааааа"... 50/50 ,даже 60/40 мафиот. За ракушиката вече писах, мега съмнителен, даже той ми е мега фаворитът за първи вот. wohov с някакъв ютуб клип, какъвто само той си го знае. Price леко тръгва тролски и удобно срещу Хачико, дали не е прекалено лесно? Ще трябва да ми се чистиш, Прайс... След това отново Радокс с мега предварително подготвения пост. Dudley с "Почнала се е помията, рано, рано". Фалшиво ми звучи, да еба. Но това е да си мирен без роля, всичко те съмнява. MJ23 с някаква тролня, даже си е сменил аватара с Киро Брейка... Папата с дълго промо в неговия стил. 50/50. Засега, горе-долу е това. Най-LIVE коментарът, който се виждали. Мисля, че се изчистих, Благодаря! Quote Link to comment
LightOne Posted January 18 Share Posted January 18 Човек няма как да изпъкне в тази какафония на хаховци. Тежка конкуренция ме чака. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 18 Share Posted January 18 13 minutes ago, LightOne said: Човек няма как да изпъкне в тази какафония на хаховци. Тежка конкуренция ме чака. Мафиотски пост, защо Олимпийският радар е толкова добър. Quote Link to comment
MJ23 Posted January 18 Share Posted January 18 31 minutes ago, The Olimpic Hero said: MJ23 с някаква тролня, даже си е сменил аватара с Киро Брейка... Трима играли хоро и всеки ибял. Първия Само ибял и викал Голямо хоро, тежко хоро. Втория хем ибял, хем го ибат - викал "Хоро кат хоро". Ама третия само го ибат и викал "Ари ве, няма ли да обръщаме хорото". yaripim 1 Quote Link to comment
raquishi Posted January 18 Share Posted January 18 Олимпик когато някой напише пост в Мафия: Spoiler Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 18 Share Posted January 18 Трудно му е да се защитава на ракушката... Връщам си гласа за raquishi. raquishi 1 Quote Link to comment
hacky Posted January 18 Share Posted January 18 2 hours ago, Dudley said: Почнала се е помията рано рано... време е за истински сезон на мафия, а не някакви измишльотини. Време е да разкрием ментетата - при толкова участници очаквам 3-ма с Кръстник или 4-ма назобени с роли мафиоти. Вече съм против нулевите дни в ден 1 , така че да вземаме да махаме някой който ще троли и ще разваля сезони с неговите инфалтинщини - глас за Радокс. Успя да ме спечелиш, Да Направим Мафия Велика Отново. Глас за Радокс. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 19 Share Posted January 19 Ракуишка, време е да кажеш кой стар потребител си, иначе си заминаваш. Тук има уловка във въпроса ми. Quote Link to comment
Farest Posted January 19 Share Posted January 19 Ебаси…. Мирен без роля. Нямам никаква мотивация за игра. Глас за дивака Quote Link to comment
neshev Posted January 19 Author Share Posted January 19 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Divaka (3) - Hachiko, MJ23, Farest Hachiko (3) - Price, raquishi, wohov Radox (2) - Dudley, hacky raquishi (2) - Jack Bauer, The Olimpic Hero wohov (1) - Divaka Не са гласували: Jericho, kabakov, LightOne, OyeaH, Radox, Socki За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 19.01.2025. Quote Link to comment
wohov Posted January 19 Share Posted January 19 7 hours ago, The Olimpic Hero said: Понеже съм мирен гражданин, започвам да еба мафиотите още от първите минути на мафия. Джерико с "Добра гражданска вечер". Той казва, че никога не би играл мафиот, но когато му се падне, какво би направил? 50/50, 60/40 мафиот. Радокс ми звучи леко заучено: "Нешееев, да ти еба майкатааааааа"... 50/50 ,даже 60/40 мафиот. За ракушиката вече писах, мега съмнителен, даже той ми е мега фаворитът за първи вот. wohov с някакъв ютуб клип, какъвто само той си го знае. Price леко тръгва тролски и удобно срещу Хачико, дали не е прекалено лесно? Ще трябва да ми се чистиш, Прайс... След това отново Радокс с мега предварително подготвения пост. Dudley с "Почнала се е помията, рано, рано". Фалшиво ми звучи, да еба. Но това е да си мирен без роля, всичко те съмнява. MJ23 с някаква тролня, даже си е сменил аватара с Киро Брейка... Папата с дълго промо в неговия стил. 50/50. Засега, горе-долу е това. Най-LIVE коментарът, който се виждали. Мисля, че се изчистих, Благодаря! Такъв пост само мафиот може да напише.... Кешаут правя и бетвам отново за The Olimpic Hero Quote Link to comment
kabakov Posted January 19 Share Posted January 19 И нека тотото започне сега... Глас за Джак Бауър, че с тия постове ми бърка в здравето. Quote Link to comment
Divaka Posted January 19 Share Posted January 19 Мафиотската мрежа става все по-дълбока. Скоро всички ще бъдем оплетени и няма да съществува острие, което може да ни измъкне. Само със силите на закона и словото, но и те са покварени с мръсни задкулисни далавери. Radox 1 Quote Link to comment
LightOne Posted January 19 Share Posted January 19 7 hours ago, The Olimpic Hero said: Мафиотски пост, защо Олимпийският радар е толкова добър. И за теб ти е трудна конкуренцията, като гледам. Но поне имаш гимик. Аз още го мъдря дали да се напъвам или лежерно под радара. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Farest Posted January 19 Share Posted January 19 “Ден първи: Дивакът излезе на сцената със самочувствие… но обърка мелодията и вместо бойни ритми, пусна саундтрака на The Godfather. Е, поне сме в тон с драмата и мафиотските интриги. А сега сериозно – приятел, това намек ли беше или просто си решил да ни объркаш? Някой да му помогне със списъка с песни, че иначе ще го помислим за таен мафиот! Quote Link to comment
Recommended Posts