Jump to content

Мафия 28

neshev

Recommended Posts

Just now, raquishi said:

Айде, като овца и аз гледам стадото и сменям гласа на Hachiko.

А за утре явно ми се готви покушение. Както ще да е. 

дивака ве

The Olimpic Hero

Събрахме ли гласовете, няма време.

Jack Bauer

Добре изказах си мнението за Дивака, мисля че е по-скоро гражданин, но не искам да има нулев ден.

глас за Divaka

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Айде, големи сме, убихме си някоя от ролите, макар и неадекватна. 

Май се очертава цяла седмица да съм доста зает, моля мафията да свърши услуга и да ме гръмне, мерси

Финалното ми обръщение към всички вас за днес.

Тази нощ, шерифът в никакъв случай да не проверява мен, Socki или Olimpic. Нека провери някое по-забутано име! Ние тримата ще се оправим помежду си рано или късно. Същевременно, докторът нека пази един от трима ни, без значение кой. И двамата ги чета като граждани към момента, ако успеем да се обединим, ще и се стъжни на мафията. Докторе, нека да насерем мафията да не знае кво да прави тая нощ!

А към мафиотите, ясно е, че искате да ни оставите със Socki и Olimpic да се избием, но поне ме послушайте и за да става сеира, резнете някой измежду Hachiko, raquishi, kabakov или wohov. Нека махнем недопринасящите с нищо по списъка ми и да става купона после. Направете го, ако не сте ПУТКИ! Лека нощ ;) 

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Няма да уцелим, ясно е. Но няма какво да се направи.

@Price, а той как се защити. Като го няма от 5 часа в играта, заеби...

Край на Ден 1!

Divaka (11) - MJ23, Farest, kabakov, Hachiko, hacky, The Olimpic Hero, Jericho, Radox, OyeaH, Jack Bauer, raquishi
Hachiko (4) - Socki, Dudley, Price, LightOne
Radox (2) - wohov, Divaka

@Divaka беше елиминиран. Той беше... Мирен Гражданин!

Начало на Нощ 1.

Edited by neshev

Край на Нощ 1!

@Price беше елиминиран. Той беше... Мирен Гражданин!

Начало на Ден 2.

Активните участници (15/17):

@Hachiko

@Jack Bauer

@hacky

@Radox

@MJ23

@Socki

@raquishi

@Dudley

@OyeaH

@LightOne

@Jericho

@kabakov

@The Olimpic Hero

@Farest

@wohov

За елиминация са нужни 8 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 21.01.2025. 

Моля гласувайте с удебеляване. Успех! :beer:

Edited by neshev

"Ясно е, че Дивака е гражданин, но няма как да не го гласуваме" = логиката на топ играчите в Мафия в последните минути на ден 1. :)

h

The Olimpic Hero

Значи, днес вече ще ме слушате ако искате да имаме някакъв шанс да спечелим. Вчера от 17.00 часа сигурно ви обяснявах, че нито Дивака, нито Хачико е вотът!

Ако тръгнете днес пак срещу Хачико, значи нищо не сте научили за тази игра.

Мафията видимо накрая на деня беше готова да гласува и двамата на пангара.

Така, че други вотове, други неща, това е. Хачико е мирен гражданин, на 95%.

Глас за wohov. Ей така за спорта.

Дивака е ясно, че не мирен, а а просто нямаше как и днеска да го дъвчем дали или.

Ай ебете се уе! Как ще прецакате Price за втори път в един и същи ден?!?! Бах ва в гадовете безсърдечни. Не ни стигаше задкулисната ХУНТА, ами и мафията да се гаври така с човека...

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Най-после сезон без нулев първи ден! Добро решение, за което ви поздравявам. А и Divaka беше на челното място в списъка ми с неадекватници, така че още по-добре. Да, оказа се гражданин, но се и оказа пълен дебил като всички дебютанти през годините, както и правилно предположих. Загатва една роля, после загатва друга роля, а накрая си бие камшика до края на фазата. Е, такива за какво са ни в сезона, дори ако са граждани? @Socki аре стига говори глупости. Елиминацията на тоя беше само в наш плюс. Дори да е бил Шериф (шансът за което е около 1%) ще се оправим и без него, някакси. Благодаря на всички ви, че ме послушахте вчера. А мафията е елиминирала Price. Един от най-солидните играчи и голяма загуба за нас. Отказаха да играят с мен и да махат неадекватните и доказаха, че са ПУТКИ. Така че това означава край на съюза! Явно искат да останат с кабачката и ракушката накрая. Ще ви еба путката лелина, пълни помияри сте, ПОЧВАМ ДА ВИ ЧУКАМ!

Нека първо отворим КАРТАТА:

1. Divaka
2. Hachiko
3. raquishi
4. wohov

5. kabakov
6. Farest
7. OyeaH
8. Jericho
9. Dudley

10. hacky
11. Jack Bauer
12. MJ23
13. LightOne

14. Price
15. Socki
16. The Olimpic Hero
17. Radox

Divaka добре, но много лошо, че убиха Price, защото още много аутисти продължават да са в сезона. Та, @The Olimpic Hero, днес предлагам вече да мятаме Hachiko или raquishi. Който кажеш ти тоя път. И да напредваме по списъка!

Също така @OyeaH вчера ти казах, че ще направя анализ на ролите в сезона, но забравих. Сега ще си поправя грешката, но само да ти кажа, че пишеше пълни глупости вчера. Няма как да са 3 мафиота + врачка, защото врачка не присъства в списъка с роли в сезона... Така че мафиотите в сезона твърдо са 4-ма без кръстник. Малко по-късно в поста ми ще обясня защо.

35izpu1.jpg

Jack Bauer
3 minutes ago, LightOne said:

Ай ебете се уе! Как ще прецакате Price за втори път в един и същи ден?!?! Бах ва в гадовете безсърдечни. Не ни стигаше задкулисната ХУНТА, ами и мафията да се гаври така с човека...

Може би е ясно какъв е филмът човек :( Хунтата = Мафията.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

The Olimpic Hero

Глас за Radox. Ебал съм ти и глупостите вече. Днес пак тръгваш със същите малоумщини. Сори, но не.

О, светли..Явно ХУНТАТА и МАФИЯТА са едно. Жалко за прайс, вчера се оказа болезнено прав, не го послушахме и платихме ЦЕНАТА!

3 minutes ago, Socki said:

"Ясно е, че Дивака е гражданин, но няма как да не го гласуваме" = логиката на топ играчите в Мафия в последните минути на ден 1. :)

Звучи ми на мафиотски трик да го гласуваме. Па и аз им се хванах, имам още да вра в тази игра. Съжалявам.

1 minute ago, The Olimpic Hero said:

Глас за Radox. Ебал съм ти и глупостите вече. Днес пак тръгваш със същите малоумщини. Сори, но не.

Защо насра?

35izpu1.jpg

Тъпи копиуета сте ей.... 

Гласувам за Radox – няма по-очевиден мафиот от него.

tumblr_lnay2sCv4U1qlx7vgo1_500.gif

Олимпик ще търсим ли хора извън вота за Дивака? От моя гледна точка аз съм гражданин, Price и Дивака също са ясни. Остават Dudley, LightOne и wohov, които не са на влака. Смяташ ли,че всички 3-4 мафиоти са гласували за Дивака или един се е отцепил и съгласен ли си да се търси вот за един от тримата изброени?

h

Ама всъщност хубаво де, ще те оставя да си играеш с Хачико да ти пуска снимки на пръжки и да говори как кучетата карали колело, докато търсиш мафиоти. И с кабачката, дето мълчи като риба.

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Вотът трябва да се търси сред доста от тези, които накрая казаха: "Давай, Олимпик, подкрепяме те, избери един от двамата и няма проблеми". Обаче и двамата на пангара като са мирни граждани, то нямам правилен избор, сещате се. Избрах да оставя Хачико в играта, защото Дивака просто се скри и изобщо не се защитаваше, което е ужасно. Предал се мирен гражданин. Е добре бе, да еба, ако имаш роля и си мирен гражданин не е ли най-нормалното нещо на света да се защитаваш докрай?

Ще прочета пак добре последните минути от деня, защото те обикновено са ключови.

Не мога да гласувам за нешев, така че най-близо като представител на ХУНТАТА е аверчето му

Глас за Olimpic Hero.

Сдържах се за наградите, ама тая гавра ме вбеси.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Divaka (11) - MJ23, Farest, kabakov, Hachiko, hacky, The Olimpic Hero, Jericho, Radox, OyeaH, Jack Bauer, raquishi.

За феновете на патерните.

За мен тук Радокс е гражданин.

Хаки също. Не вярвам да е ролята на мафиот-скатавка. Просто наистина явно няма време.

Хачико също по-скоро е гра данни и се напада по причини извън тая игра.

Аз си знам, че съм гражданин.

Остават 7 човека. Поне двама от тях са мафиоти, да не кажа трима, и един избягал от давайки влак, защото си мисля, че сезон със 17 човека предразполага да има четирима мафиоти с поне две роли.