Jack Bauer Posted January 28 Share Posted January 28 6 hours ago, Berbo said: Просто ползвам рол он, дрехите ми са изпрани с омекотител Максима и се къпя. Не става само да не се къпете по 2 седмици и да се пръскате с разни парфюми. Ти май взе една титла, за най-конфликтен потребител и отсега почваш да работиш за следващата? Естествено, че хигиената е важна, кой тук е казал, че не е? И едноти не изключва другото. Не е нужно да си колекционер на парфюми. Не манна небесна за путкопоток пред вратата ти. Това не значи, че не прави добро впечатление да използваш добър парфюм дали по срещи или по някакви по-официални събития. Да не миришеш зле спазвайки хубава хигиена е задължително, да добавиш хубава миризма с парфюм е бонус. Дори не е нужно да се интересуваш много, както вече беше казано, взимаш една от по хубавите марки, която ти е ок като аромат, най-добре да питаш мнението на някоя путка ако се колебаеш между няколко. А вече дали е тъпо да се интересуваш от парфюми - еми не ми е хоби, ама смятам, че има много по-малоумни и безполезнк неща, от които може да се интересува един мъж. Компютърни игри например. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
hacky Posted January 28 Share Posted January 28 1 hour ago, Jack Bauer said: Това не значи, че не прави добро впечатление да използваш добър парфюм дали по срещи или по някакви по-официални събития. Тука се ходи само на кеч евенти! Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 28 Share Posted January 28 @Hachiko този ли използваш? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Berbo Posted January 28 Share Posted January 28 3 hours ago, Jack Bauer said: Това не значи, че не прави добро впечатление да използваш добър парфюм дали по срещи или по някакви по-официални събития. Да не миришеш зле спазвайки хубава хигиена е задължително, да добавиш хубава миризма с парфюм е бонус. Ама за какво добро впечетление ми говориш? Та вие ходите не избръснати и не изгладени с какво ще допринесе този парфюм Quote Link to comment
Hachiko Posted January 28 Share Posted January 28 7 minutes ago, Berbo said: Ама за какво добро впечетление ми говориш? Та вие ходите не избръснати и не изгладени с какво ще допринесе този парфюм Кажи им го, да си знаят. Всичките са като некви араби и еднакви. Вмирясници! Quote Link to comment
batistaheel Posted January 28 Share Posted January 28 31 minutes ago, Berbo said: Та вие ходите не избръснати и не изгладени с какво ще допринесе този парфюм 23 minutes ago, Hachiko said: Всичките са като некви араби и еднакви. И двамата сте прави. Арабите ходят не мити, не бръснати и се пръскат с тежък парфюм за да маскират телесните си миризми. Аз ползвам дезодоронт за подмишници предимно и лек парфюм ако ходя някъде, че тежките не ми понасят. Основното е личната хигиена ако искате да ухаете добре. Къпане, смяна на бельото по-често, чисти дрехи, устна хигиена. Иначе имам два парфюма. Даже не знам каква марка са и не ме интересува. Не обичам арабските парфюми, миришат прекалено силно. И като стана дума, мразя брадатите мъже. Всички са заприличали на клошари, ходжи и попове. Hachiko 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) 34 minutes ago, batistaheel said: И двамата сте прави. Арабите ходят не мити, не бръснати и се пръскат с тежък парфюм за да маскират телесните си миризми. Аз ползвам дезодоронт за подмишници предимно и лек парфюм ако ходя някъде, че тежките не ми понасят. Основното е личната хигиена ако искате да ухаете добре. Къпане, смяна на бельото по-често, чисти дрехи, устна хигиена. Иначе имам два парфюма. Даже не знам каква марка са и не ме интересува. Не обичам арабските парфюми, миришат прекалено силно. И като стана дума, мразя брадатите мъже. Всички са заприличали на клошари, ходжи и попове. Стори тайм. Бог да го прости един маняк от детсвото ми, беше беден кравар (нищо лошо), но ходеше с брада до гърдите и като стане студ, ама студ и му потечат цивки замръзваха на брадата му. Много се дразнех, като го ебаваха. Всичките тия в момента, са по-зле от него в момента. Всичко се връща. Edited January 28 by Hachiko batistaheel 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 28 Share Posted January 28 1 hour ago, Berbo said: Ама за какво добро впечетление ми говориш? Та вие ходите не избръснати и не изгладени с какво ще допринесе този парфюм Лешник, кой си ти да даваш обобщение, кой как ходел. И от къде ни видя нас, като не излизаш от мазето на майка си? То за там верно парфюм не ти трябва. Radox 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
batistaheel Posted January 28 Share Posted January 28 3 minutes ago, Jack Bauer said: Лешник, кой си ти да даваш обобщение, кой как ходел. И от къде ни видя нас, като не излизаш от мазето на майка си? То за там верно парфюм не ти трябва. За тебе не знам, но имаше анкета във форума и повечето се бръснеха рядко или поддържаха някаква брада. Човекът е прав, повечето бевецари ходят брадясали. Change my mind! Quote Link to comment
Berbo Posted January 28 Share Posted January 28 22 minutes ago, Jack Bauer said: Лешник, кой си ти да даваш обобщение, кой как ходел. И от къде ни видя нас, като не излизаш от мазето на майка си? То за там верно парфюм не ти трябва. Настъпих те по мазола. И ти ли си брадясал като Любен Каравелов, че се цупиш толкова? С дънчиците над глезена където ти влизат в дупенцето? Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 28 Share Posted January 28 2 hours ago, Berbo said: Настъпих те по мазола. И ти ли си брадясал като Любен Каравелов, че се цупиш толкова? С дънчиците над глезена където ти влизат в дупенцето? Лешо, винаги бръсна се макс на 5 дни защото брадата ми расте бавно защото в голяма част времето работя в ОФИС. Дънки като цяло не нося, може да се случи 2 пъти в годината ако ходя на кафе в квартала иначе съм с панталон. Подбирай си за кого обобщаваш Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Berbo Posted January 29 Share Posted January 29 9 hours ago, Jack Bauer said: Лешо, винаги бръсна се макс на 5 дни защото брадата ми расте бавно защото в голяма част времето работя в ОФИС. Дънки като цяло не нося, може да се случи 2 пъти в годината ако ходя на кафе в квартала иначе съм с панталон. Подбирай си за кого обобщаваш Еми да те портиерите на офис сградите с панталони ги карат да ходят затова не носиш дънки. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 29 Share Posted January 29 2 hours ago, Berbo said: Еми да те портиерите на офис сградите с панталони ги карат да ходят затова не носиш дънки. Нещо по оригинално не можа ли да измислиш 🤣 Ама да, ти от една бизнес сграда само портиера може да видиш, щото вътре не си стъпвал. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
hacky Posted January 29 Share Posted January 29 Задръжте си враждата още няколко месеца, защото за наградите никой няма да помни неща от януари. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Berbo Posted January 29 Share Posted January 29 8 hours ago, Jack Bauer said: Нещо по оригинално не можа ли да измислиш 🤣 Ама да, ти от една бизнес сграда само портиера може да видиш, щото вътре не си стъпвал. Е щом съм виждал портиера все пак съм стъпвал вътре не мислиш ли. Quote Link to comment
neshev Posted January 29 Share Posted January 29 Барби, какво става, ще изкласиш ли първия срок, синко? Price 1 Quote Link to comment
Berbo Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) Нешев като те стигна по гледане на риалитита и клипове на Киро Брейка може, ама ме съмнява нещо. Edited January 29 by Berbo Quote Link to comment
Recommended Posts