Jump to content

Нормално ли е мъже да се интересуват от парфюми?

baikiro

Recommended Posts

Ей жинички, поне ибете ли като се цвъкате с тия педерастии?

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

3 hours ago, Price said:

В последните месеци нещо съм се закрастил да си купувам парфюми и дори в рамките на по-малко от половин година си събрах супер мини-мини колекция от 9 аромата. Предложете нещо интересно за предстоящия пролетно-летен сезон, което сте притежавали и което ви кефи. Ревютата ги знам наизуст, десетки часове съм пропилял в гледането на всякакви канали. 

Чисти дрехи и баня е най-добрия парфюм.

27 minutes ago, Berbo said:

Чисти дрехи и баня е най-добрия парфюм.

Никога не беше ми хрумвало да пробвам това, благодаря ти, Бербо. 

On 1/15/2025 at 6:50 PM, Price said:

Айде, да не съм и аз капо:

https://fragrances.bg/philipp-plein-no-limit-edp-50ml-for-men

Колежките от работа ми го подариха за рождения ден (да, имам интересната съдба да работя със седем жени на етажа). Бях леко скептичен, имайки предвид какви хора се кефят на бранда и каква позьорщина е като цяло. Но ароматчето излезе много приятно, поне за моя вкус. Супер зимна парфюмна вода, като аз долавям ноктите най-вече на кожата и smoky аромата. И трайността е трепач. 

Бонус препоръка - Венера козметикс може да нямат най-големия асортимент, но ако има това, което търсите, то почти сигурно цената му при тях ще е най-добрата. 

Ако получиш парфюм за подарък е намек, че миришеш лошо.

49 minutes ago, Berbo said:

Ако получиш парфюм за подарък е намек, че миришеш лошо.

Благодаря ти, Берба. Догодина ще гласувам за теб в годишните награди - потребител с най-ценни съвети и най-полезни мнения :wank:

• Facepalm 1
Just now, Price said:

Благодаря ти, Берба. Догодина ще гласувам за теб в годишните награди - потребител с най-ценни съвети и най-полезни мнения :wank:

Остави майтапа, но сякаш Бербо има право. Аз също избягвам да правя подаръци от типа парфюми, сапуни, шампоани, бръсначки и тн. Точно за да не се приеме по такъв начин. Интересно ми ще е да чуя мнението на путребитилити на БВЦ. :)

• Upvote 1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Just now, baikiro said:

Остави майтапа, но сякаш Бербо има право. Аз също избягвам да правя подаръци от типа парфюми, сапуни, шампоани, бръсначки и тн. Точно за да не се приеме по такъв начин. Интересно ми ще е да чуя мнението на путребитилити на БВЦ. :)

Биеш на човек, който ходи до битака за чорапи и ги подарява с шоколад "Милка"!.

• LMFAO 3
4 minutes ago, baikiro said:

Ами, нека оставим майтапа настрана, колкото и трудно да е това в БеВеЦе :D 

Ако имаш познат или приятел, който отскоро се е запалил по парфюмите, дали според теб би го обидило, ако му вземеш нещо на такава тематика. 

Имам приятел от детството, който например в парфюмерия не е стъпвал, тъй като си знае - на всеки рожден ден получава минимум по един аромат, който го изтиква до другата година. Не съм го усещал да лъха на канал или нещо с подобни нюанси. 

Човек на повече от 14 години, с нормално умствено развтиие, едва ли би се засегнал от подобен подарък. Буквално тези стереотипи са такива от лапешките ни години. Дори през акъла не беше ми минавала тази асоциация, наистина. Усещам как написах прекалено сериозен отговор на батално лигав пост, най-добре да спирам :D

natopor4en
58 minutes ago, baikiro said:

Не мисля, че се приема по подобен начин.

Просто това са неща от ежедневна нужда, и от които човек винаги има нужда.

На мен ми е любопитно освен Олимпик, друг използвал ли е продуктите на MONTBLANC ??

ОТ известно време ми излиза тук и там реклама на парфюми, но никога не съм използвал техен аромат. Как е  ? Силен ли е ? Сладникаъв ли е ? По едно време си спомням, че Зидан им беше рекламно лице. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

2 hours ago, Price said:

Ами, нека оставим майтапа настрана, колкото и трудно да е това в БеВеЦе :D 

Ако имаш познат или приятел, който отскоро се е запалил по парфюмите, дали според теб би го обидило, ако му вземеш нещо на такава тематика. 

Имам приятел от детството, който например в парфюмерия не е стъпвал, тъй като си знае - на всеки рожден ден получава минимум по един аромат, който го изтиква до другата година. Не съм го усещал да лъха на канал или нещо с подобни нюанси. 

Човек на повече от 14 години, с нормално умствено развтиие, едва ли би се засегнал от подобен подарък. Буквално тези стереотипи са такива от лапешките ни години. Дори през акъла не беше ми минавала тази асоциация, наистина. Усещам как написах прекалено сериозен отговор на батално лигав пост, най-добре да спирам :D

Добре ве, как един мъж може да се запали по парфюми? Тия жени в работата ти, са ти ебали майката. Гледай да не запалят и по маникюр. Да има какво да обсъждате. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

16 minutes ago, baikiro said:

Добре ве, как един мъж може да се запали по парфюми? Тия жени в работата ти, са ти ебали майката. Гледай да не запалят и по маникюр. Да има какво да обсъждате. :D

Истинската жена, харесва мъжът да мерише на естествена миризма!

• Thanks 2
  • Wank 1
22 minutes ago, baikiro said:

Правилно ли те разбирам - всеки мъж, който се интересува от парфюми, вероятно се интересува от маникюри и други присъщи за жените неща? :D

Дай някой съвет, от какво се интересуват алфа мъжкарите. Тролене в кеч форум го пропусни като опция. 

Edited by Price
Just now, Price said:

Правилно ли те разбирам - всеки мъж, който се интересува от парфюми, вероятно се интересува от маникюри и други присъщи за жените неща? :D

Дай някой съвет, от какво се интересуват алфа мъжкарите. Тролене в кеч форум го пропусни като опция. 

Маняк, 10 г. ли си? Какво е това сравнение? От време на време си режа ноктите и ако не ме мързи ги пиля.

@baikiroя му влез силно, да се научи!

• Haha 1
  • LMFAO 2

Айде, момци, отделих дискусионната тема от основната. Тук може спокойно да обсъждате този належал казус, а в оригиналната да коментирате конкретни марки. :beer:

The Olimpic Hero

По-леко, момчета. Искам да цари мир и спокойствие през новата 2025 година. Празнуваме 20-годишнина! Без да се нагрубявате, искам само приятелски съвети един към друг!

28 minutes ago, Price said:

Така. Първо благодаря на @neshev за темата. 

Ами брат, не е нормално един мъж да е някакъв много запален по парфюми, да знае 1000 марки, да ходи по магазини да души китките си и тн, като някаква суетна курва. 

Самият факт, че работиш със 7 разпоретини и ти подаряват парфюми изобщо не звучи добре. Те те запалиха, нали? Обсъждате ли къде са новите промоции и какъв нов продукт да си купите? :)

Стегни се, Прайска. Стига педерастии и дружене с курви. 

И преди да ме контрираш, че не се къпя и не се цвъкам. Ползвам 2-3 различни парфюма на които даже не помня имената. Важното е да ми миришат добре. На мен и на околните. Ползвам парфюми всекидневно без изобщо да съм запален по тях. 

• Upvote 2

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

@baikiro Благодаря ти за полезната дискусия. Оценявам високо твоето мнение, както и това на кученцето, което си говори само. Ще преосмисля сериозно интереса си към парфюмите, може би наистина не е редно да имаме разнородни интереси. Всички мъже трябва да сме концентрирани около две-три дискусионни теми и само по тях да се джафкаме.  

В политиката, бизнеса и футбола сме ненадминати, все пак ни е генетично заложени като българи. Да се придържаме към тях като основни интереси. 

• Facepalm 1

Така и не разбрах, защо не говорите за други миризми. Примерно дЕзедоранти? 

Тука съм забелязал в тоя форум, че всеки тренира и не се ли пУтите около интимни части (и не само).

1 minute ago, Price said:

@baikiro Благодаря ти за полезната дискусия. Оценявам високо твоето мнение, както и това на кученцето, което си говори само. Ще преосмисля сериозно интереса си към парфюмите, може би наистина не е редно да имаме разнородни интереси. Всички мъже трябва да сме концентрирани около две-три дискусионни теми и само по тях да се джафкаме.  

В политиката, бизнеса и футбола сме ненадминати, все пак ни е генетично заложени като българи. Да се придържаме към тях като основни интереси. 

Сега навлизаме в съвсем друга тема, но мъжете са си мъже, а жените - жени. Колкото и повече западните общества да се опитват да ни убедят в противното. 

Ти моето мнение не го приемай, това няма да промени фактите и истината. Само ще продължаваш да се заблуждаваш, че това ти хоби е нормално за мъж. Ми не, не е. 

Толкова нормално е един мъж да е запален по парфюми колкото и една жена по двигатели. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Ако колекционираш одеколони, пак ли е гейско? За един приятел питам. :happy:

9 minutes ago, neshev said:

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

17 minutes ago, neshev said:

Не. Ако го пиеш е вече друго.