Rainmaker Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Okada-Ishii е абсолютно брутална комбинация, дано и през 2025 да сработи, и в AEW. Edited January 18 by Rainmaker Simi4, Apex Predator, ShwN and 3 others 4 1 1 Quote Link to comment
ShwN Posted January 17 Share Posted January 17 Това сериозно ли е или е някакво тролско събитие? krriiissss 1 Quote Link to comment
RcadestickR Posted January 18 Share Posted January 18 @parcaleste Надъхан ли си за завръщането на КАММЕНИЯ ПИТБУЛ? krriiissss 1 Quote Link to comment
RcadestickR Posted January 19 Share Posted January 19 Adam Page vs. Daniels - неочаквано добър детмач. Имаше всичките гнусотии, които ме кефят в жанра, само май минахме без огън и кабърчета, но за сметка на това получихме доволна количество кървища, бодлива тел и маси. Даниелс е вече на години, но все още го може, евала. Не съм му бил особен фен никога, но тук се представи. Кефи ме и букинга на почти пълна доминация от страна на Пейдж. В WWE мачовете са ми малко тип победа с кизма почти всеки път, така че това беше освежаваща глътка въздух. Някой който гледа редовно да каже как беше мача по AEW стандарти. На мен лично ми хареса. Okada vs. КАММЕНИЯ ПИТБУЛ - бях го надървил на камък за този мач, дори ташаците ми бяха като две камъчета. Уви, това е най-тъпият мач, който съм гледал в последно време. КАММЕНИЯ не знам легитимно ли се контузи, или беше някаква история, но в крайна сметка не получихме почти нищо и от двамата. Останалото не ми се коментира, не ме вълнуват гльорчавите инди серачи, които преобладават в AEW. Яко е че Макс Кастър получава соло пуш, винаги ме е кефел. ME даже не съм го гледал още, но ще му хвърля едно око заради Outrunners, които са царски олигофрени и им личи, че се забавляват всеки път като дърпат промота или са на ринга. Rainmaker 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 20 Share Posted January 20 Трябва да се отчете може би последния мач на Christopher Daniels. Кефеше ме в TNA. Тройният мач от Unbreakable 2005 си остава класика. И това говорим, когато още петзвездните мачове тежаха на място, преди Meltzer да почне да ги раздава на всеки втори мач на Omega и Ospreay. Донякъде е странно, че не успя да пробие, както го направиха Joe и AJ Styles, но може отчасти се дължи на това, че пичът винаги са го третирали като ветеран, макар и да беше в средата на 30-те. Което за днешно време е смехотворно, защото повечето ME-ъри са близо или надхвърлят 40-те. Та, така. Нямам желание да си пускам целия мач, но пуснах избрани моменти и явно са се разцепили. Quote Link to comment
Recommended Posts