Bobotsi Posted January 14 Share Posted January 14 Преди няколко дни Seth Rollins беше на гости в подкаста на CVV и разказа доста интересни неща. Например отношенията му с Пънк далеч не са приятелски и между тях все още има някакъв heat. Факта, че не натърти на това за да хайпне враждата им например, ме навежда на мисълта че не са изгладили отношенията си, но тъй като и двамата са професионалисти, нямат проблем да работят заедно. Rollins каза, че когато Punk е напуснал компанията през 2014 е искал "всички негови приятели да го последват и когато никой не го е направил, това било предателство" . Отделно разказа за ранните дни на The Shield, какви са отношенията му с Roman и Mox днес; колко дълго смята че ще продължи активната му кариера, защо е завидял на Cody за момента му на WM XL и много други неща... Опитах се да не ви разкривам твърде много, за да може който не го е гледал, да го види. За мен задължително интервю за феновете на Rollins, ако има други тикива във форума и като цяло за всички които не са тролове. Тук видяхме доста искрен разговор, в който не е в образ, нещо което не се случва мното често. За 4 дни събраха половин милион в YouTube, така че си заслужава да му хвърлите по едно око. ShwN, krriiissss, Ponetron and 4 others 4 3 Quote Link to comment
neshev Posted January 14 Share Posted January 14 Сори, Бобе, ама туй не е за Новини. 31 minutes ago, Bobotsi said: Факта, че не натърти на това за да хайпне враждата им например, ме навежда на мисълта че не са изгладили отношенията си, но тъй като и двамата са професионалисти, нямат проблем да работят заедно. Rollins каза, че когато Punk е напуснал компанията през 2014 е искал "всички негови приятели да го последват и когато никой не го е направил, това било предателство" . Това е доста тежък филмец. Няма как двамата да хранят семействата си и да има някакви дрязги между тях. Напуши ме на смях, когато обясняваше как бил бесен на Punk, за дето е откраднал момента на Orton. Цялото не съм го гледал, но имаше пак един момент, където завиждаше на Cody и Roman за пушовете, даже омаловажаваше контузията на Cody. Rollins имаше своят шанс да стане звезда, но дет се вика има хора, които са звезди, и такива, които работят със звездите. Rollins е по-скоро от вторите. The-Resident-Ev!L, krriiissss, Hachiko and 1 other 4 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 14 Share Posted January 14 Толкова кеч съм гледал, че няма как да вярвам на такива странични интервюта. Самите кечисти също са филмари. krriiissss 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 14 Share Posted January 14 Интервюто е доста добро, да. Даже мислех да пускам подобна тема, но обща за всичките подкасти на Chris Van Vliet, защото човекът е може би топ кеч журналистът в момента, разбира ги нещата, а и всички големи кечисти дават интервюта при него. Тези дни гледам това с Гробаря, после мисля да си пусна и тези със Сина и с Коди (всичките изброени от мен интервюта са от последните няколко месеца). Ролинс ми хареса, откровен беше за повечето неща, че леко е завиждал на Коди и Роман, че те са хората, които закриват Кечмании и т.н, и вече по твърдението на @neshev, че Ролинс бил човек, който работи със звезди, а не звезда, за мен истината е някъде по средата. Ролинс не е Коди, Роман или Пънк, но е някъде точно след тях. Тоест последните години се доказа много, подобри се и като образ и работа с микрофона, работата му на ринга е неоспорима. Та разпределението е нещо такова, като не включвам парт таймъри: 1. Коди Роудс, 1. Роман Рейнс - За мен в момента и двамата са еднакво най-големите звезди в WWE. Не мога да кажа кой е по-голямата. 2. CM Punk - Адски, адски популярен, почти на нивото на Коди и Роман. 3. Сет Ролинс - Не е толкова популярен, колкото гореизброените, но е достатъчно популярен. 4. LA Knight, Jay Uso - Хора, които са популярни, но все още не са достигнали пика си и най-големите си вражди и мачове в кариерите. 5. Gunther - Ясно е, че е много добър, но може би никога няма да бъде суперзвезда в чистия смисъл на думата. ? Drew Mclntyre - Не мога да му намеря точното място в тази класация. В един момент бе почти голяма звезда, но ковид кризата му еба майката. Миналата година бе един от най-добрите образи, но въпросът е колко всъщност е популярен, тази тема обсъждаме тук. Bobotsi, krriiissss and Metzgermeister 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 14 Share Posted January 14 Just now, The Olimpic Hero said: подкасти на Chris Van Vliet Мисля, че преди години пуснах тема. @neshev експертизата да се намесва. Но съм сигурен, че пуснах. krriiissss 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 14 Share Posted January 14 Много хора смятаха и за Стив Остин, че е човек който джоби на звезди, преди да отиде в меката Фили при чичо Пол (но не Левак). Далеч съм от мисълта, че Ролинс е Остин, или ще бъде нещо подобно някога. Но има хора които се нуждаят от правилните условия и правилният подход за да извадят най-доброто от себе си. Сет е един от тях. Реално когато започна в NXT навремето, имаше доста готин гимик на анархист/бунтар, макар да беше зле като харизма и промо умения. След това мина от лакей в ЩИТ, през некадърното протеже на Зетя, архитект, жена на мъжа си, драг кралица, та то последните няколко месеца, когато изглежда по-инвестиран от всякога и сякаш започнал да намира себе си. Надявам се това да стане в крайна сметка, защото поне откъм визия и размери Сет има правилните данни да е звезда в WWE, една не малка част от хората които се канят да пушват в момента ги нямат. The-Resident-Ev!L, krriiissss, Bobotsi and 2 others 5 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted January 15 Share Posted January 15 16 hours ago, THE ENEMY said: Много хора смятаха и за Стив Остин, че е човек който джоби на звезди, преди да отиде в меката Фили при чичо Пол (но не Левак). Далеч съм от мисълта, че Ролинс е Остин, или ще бъде нещо подобно някога. Но има хора които се нуждаят от правилните условия и правилният подход за да извадят най-доброто от себе си. Сет е един от тях. Реално когато започна в NXT навремето, имаше доста готин гимик на анархист/бунтар, макар да беше зле като харизма и промо умения. След това мина от лакей в ЩИТ, през некадърното протеже на Зетя, архитект, жена на мъжа си, драг кралица, та то последните няколко месеца, когато изглежда по-инвестиран от всякога и сякаш започнал да намира себе си. Надявам се това да стане в крайна сметка, защото поне откъм визия и размери Сет има правилните данни да е звезда в WWE, една не малка част от хората които се канят да пушват в момента ги нямат. Умерено го харесвам , без да съм му особен фен. но според мен става само за хийл. Да има catchy музика и публиката пее с него, но гласът му е дразнещ , образът му е странен ( травестит-мрънкало?) и като фейс ми е нелеп. Като хийл е ок, но пък е бил хийл 230 пъти и евентуален нов търн не буди никакъв интерес в мен. Мисля че много солиден кечист ,който може да извлече всеки до добра програма и да участва в перфектни мачове и вражди , но лице на компанията, особено пък от ранга на Остин ми е супер нелепо,дори и цялата корпоративна машина да застане зад него. Даже за топ бейбифейс при сегашния ростер не става. krriiissss 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted January 15 Author Share Posted January 15 On 1/14/2025 at 10:35 AM, neshev said: Сори, Бобе, ама туй не е за Новини. Това е доста тежък филмец. Няма как двамата да хранят семействата си и да има някакви дрязги между тях. Напуши ме на смях, когато обясняваше как бил бесен на Punk, за дето е откраднал момента на Orton. Цялото не съм го гледал, но имаше пак един момент, където завиждаше на Cody и Roman за пушовете, даже омаловажаваше контузията на Cody. Rollins имаше своят шанс да стане звезда, но дет се вика има хора, които са звезди, и такива, които работят със звездите. Rollins е по-скоро от вторите. Защо да няма как? Не става въпрос да се мразят в дъното на душата си, както го правят образите им, но не изключвам да има хийт между тях. В AEW Пънк очевидно имаше проблем с Елита, но въпреки това беше предложил да го обърнат на история. Шуутванията с Ролинс са от години, не мисля че толкова лесно са се сдобрили. Повечето кечисти са егоманиаци, могат да се държат като професионалисти когато трябва да се правят пари, но извън това... На мен ми хареса, че Ролинс беше честен за това че е изпитал лека завист към момента на Коуди. Не е омаловажавал контузията му, а каза че Коуди е искал да работи и на лайв евентите преди HIAC и всички са били шокирани. Ролинс никога не е получавал отношението на Коуди и Рейнс и затова е прав, вече дали го е заслужил е друг въпрос. Единствено през 2015 беше позициониран като лице на компанията, но след контузията никога не е бил на това ниво като буукинг. Да, беше шампион и през 2019, но нито му дадоха да закрие WM (въпреки че спечели Ръмбъла), нито му дадоха читави вражди. 3 месеца програма с Корбин и онова фиаско с Уаят му убиха инерцията. Тогава се говореше, че са му взели титлата заради коментарите му в туитър, в които пак защитаваше компанията. Когато Рейнс беше хванат със стероиди, нещо което би трябвало да нарани имиджа на WWE много повече, той не получи никакво наказание на екрана. Отделно Рейнс преди да пробие с гимика на Вожда беше налаган, почти натрапван в мейн ивента, докато при Ролинс не е имало такова нещо. krriiissss 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 15 Share Posted January 15 За хард-феновете, само ще кажа че изпуснаха момента с Ролинс. Припомням: Това беше момента. krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) Епа, пуснах си клипа, където говори за контузията на Cody, и точно се жалва като малко, сладко, зачервено путянци как феновете пуснаха рядко в гащите, когато видяха лилавата му гърда, докато никой не бръсне коленцата на Seth. За мен си е 100%-ов филмец, че с Drew или Rollins имат вражда в реалния живот. Отново, няма как да позволиш на някой да ти отвори тиквата или да нарежда жена ти, ако имаш такива притеснения. Особено Punk, който е готов да ти скочи за най-малкото. Edited January 15 by neshev krriiissss 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 15 Share Posted January 15 Големият проблем на Ролинс никога не е бил, че се облича като травестит. Пичът в един момент се опитваше да дърпа реакция от публиката носейки същите дрехи които е носила и Бекс, но никога това не е бил реален фактор. Общо взето, при Ролинс си личеше, че просто гимика е прекалено амбициозен и той няма нужната харизма да го износи на раменете си. Но харизмата е скил който се учи и точно в света на кеча примери има бол. Напоследък Сет демонстрира огромно подобрение в доста сфери, като определено се е подобрил и именно като харизма. Промотата му не са някакви рандъм напъни както в миналото, Ролинс реално в момента прави най-добре издържаните логически промота в целия ростер и много пъти успява да ме убеди в правотата си с аргументи, но освен това звучи и искрено докато лафи, което е не по-малко важно. Виждали сме различни кечисти да имат такива краткотрайни пикове, след което да губят инерцията. Именно поради тази причина, само времето ще покаже от кои случаи е Сет и дали ще успее да надгради над всичко, или ще потъне. Но ако успее, не виждам защо да не прокопса. Труден въпрос е дали е възможно да стане топ, топ лице на компанията. Реално всичко от което се нуждае е един успешен бейбифейс рън, при който с изявите си да спечели публиката на своя страна. Към момента има много повече валю този рън да е бейбифейски, като се има предвид, че в момента той е изключително убедителен образ именно като такъв. Освен това леко коригира образа, облича се и доста по-обрано, като цяло е намалил рисковете и спрямо конкуренцията има големи шансове. Защото Сина е пътник, Роман е парт тайм, при това не се знае кога окончателно ще си бие камшика, Ел Ей Найт е в дог хаус, Гюнта няма гимик, а Коди в един момент ще му се наложи или да обърне хийл, или леко да мине под радарите, за да не омръзне на публиката. Имат като възможности Джей, КО, Самюъл Зейн и Брони Щайнер, но всички сме наясно, че от изброените легитимни могат да бъдат само Джей и Брон. Джейкъб не го слагам, понеже скоро не мога да си го представя бейбифейс. Соло е интересен подценен избор тук, но и той се нуждае да embrace-не, че за него най-добрият path е да стане за WWE това което беше Таз за ECW, вместо да хвърля заровете с някакви експерименти. Общо взето този ми топ анализ тук доказва, че има път към върха за Ролинс и тепърва ще гледаме дали той ще успее да го извърви успешно, или ще бъде бит и ебан докато лази надолу. krriiissss and Bobotsi 2 Quote Link to comment
batistaheel Posted January 15 Share Posted January 15 2 hours ago, Bobotsi said: Когато Рейнс беше хванат със стероиди, нещо което би трябвало да нарани имиджа на WWE много повече, той не получи никакво наказание на екрана. Нe е точно така. Беше отстранен от екран за 30 дена, а на Money in the Bank (2016) загуби титлата на WWE от завърналия се Сет Ролинс, който пък загуби от кешващия току-що спечелен куфар Дийн Амброуз. Иначе за мен Ролинс е съвременна версия на Шон Майкълс. Човекът е ОГРОМНА звезда, поне в сферата на кеча. Извън кеча дори Роман Рейнс е по-известен като братовчеда на Скалата. Bobotsi and krriiissss 2 Quote Link to comment
Recommended Posts