Jump to content

WWE RAW - 13 януари 2025

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.fc41f82a759d7ed621507cdefe882976.jpeg

Street Fight match

Damien Priest vs. Finn Balor

image.thumb.jpeg.ba4d38b70661401f79638fe48cffebc5.jpeg

Women's Intercontinental Championship

Lyra Valkyria vs. Dakota Kai

image.thumb.jpeg.7a46f2b2b6dc32a7deac0df36b224b7b.jpeg

Chad Gable vs. ???

image.thumb.jpeg.1031692c265e1505a6a40f2709242783.jpeg

Sheamus vs. Ludwig Kaiser

image.thumb.jpeg.1a08111592be83793e60ed4ca82f5516.jpeg

Gunther to make his presense felt

image.thumb.jpeg.d5593fb2d3e1763109b94205377744fe.jpeg

Rhea Ripley's next steps

image.thumb.jpeg.52a45b7b6afe102f7a29eacae7b90db6.jpeg

CM Punk will be live on RAW

Edited by Devil
  • Upvote 3
HEIDENREICH

Прийста колко пъти ще се бие с Балор бе, аман вече, няма ли да свършва тая вражда? 

10 hours ago, neshev said:

На графиката не ми прилича да е Пента, не знам. :unsure:

image.jpeg

Некадърниците добре си пазят тайните :(

За нас, умните фенове, всичко е ясно. Но със сигурност е имало някои хора, за които това си е гаден спойлер. 

Screenshot_2025-01-13-18-46-55-35_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.thumb.jpg.9bdcbfa88fd0921ef2475b8fe57aa056.jpg

• Upvote 1
  • Haha 1

Абе, те все пак го обявиха миналата седмица, тъй че не е чак такъв голям спойлер.

Иначе, мърчът е брутален. WWE ще направят доста парички от него. Пък се замислете колко маски продадоха AEW, когато беше в компанията им. :D Нула, защото май дори не предлагаха такива артикули. 

Не бях гледал Raw от години. Пуснах си само заради Пентагон. Не съм доволен. Твърде много офанзива получи Гейбъл. Ако презентират Пента, както във втори сезон на Lucha underground, то си имаме готов МЕ.

Кой ги подписва тея смешковци като Пента, отвратителен стил за гледане.

Rocky Maivia

Така ли ми се струва или Nia Jax получи X-pac heat? Освиркваха я като Хоган онзи ден. 

11 minutes ago, Rocky Maivia said:

Така ли ми се струва или Nia Jax получи X-pac heat? Освиркваха я като Хоган онзи ден. 

Такова животно, като "X-Pac heat", нЕма.

Инак, момата си играе ролята перфектно и публиката я възнаграждава с омразата си. Бахти, Зетя го обясни миналата седмица и пак неразбрали. Верно е шоло за дица, ама все пак. :(

Edited by neshev

Поне Пента може да прави някакви промота. За кеч часта е ясно, че е добър - паркур екстраваганзи.

Тая Ная Джакс ми напълни душата. С пижамата на баба й ли излезе? :D :D .

• Haha 1
UNDERTAKER*

Хиксовете продължава да чупи нета с тия снимки от горила стаичката. Неповторими, оригинални, уникални!

1 minute ago, UNDERTAKER* said:

Хиксовете продължава да чупи нета с тия снимки от горила стаичката. Неповторими, оригинални, уникални!

Това му е запазената марка от 10 г вече с идеята "пръскаме яко", "виж ко стана", "велики сме".

• Sad 1
UNDERTAKER*

Да де да, ама на 15-тата вече... Направо да си сложи един картонен манекен в цял ръст, на който сочи с пръст, и който минава от там да се снима.

• Upvote 1
  • Haha 1
2 minutes ago, UNDERTAKER* said:

Да де да, ама на 15-тата вече... Направо да си сложи един картонен манекен в цял ръст, на който сочи с пръст, и който минава от там да се снима.

Еми маркетинк трик. Какво да правиш. Постват го от WWE навсякъде, той го поства и така.

Мисля, че започна да го прави буквално преди 10 г. в нхт, като взимаха Балър, Оуенс, Бейли и т.н.

Абе кво стана с ония Уятс - чал чал ли са? :D . Сигурно няма време за тях, не че ми и липсват.

Edited by Hachiko
THE GRIM REAPER
49 minutes ago, Hachiko said:

Абе кво стана с ония Уятс - чал чал ли са? :D . Сигурно няма време за тях, не че ми и липсват.

Местят ги в smackdow, трол. 

Отличен дебют на Penta. Малцина са тези, които още при дебюта си веднага могат да привлекат публиката на своя страна. Най-пресният пример е AJ Styles на Royal Rumble, за човек, който прави дебюта си в компанията, но публиката моментално резонира с него. Пичът им вид на звезда и WWE ще направят доста пари от него. Страхотен шанс за него и благоприятно стечение на обстоятелствата, защото ако бяха дебютирали едновременно с брат си, щяха да бъдат закотвени в отборната дивизия. Но така, получи седмици винетки, получи силна изява като соло кечист и даже направи промо след това. WWE отново показаха, че са доста напред с материала. Доста се чудеха защо не дебютира на първият RAW по Netflix, но така щеше да бъде изгубен след всичките неща на шоуто, а сега той беше highlight-ът на шоуто и имаше изява пред испано говорящата публика в Сан Хосе. Преминаването по Netflix ще даде шанс на доста от интернационалния контингент да блесне. Доста се спекулира за PPV в Мексико, макар и доста от нещата да идват от някакви тролски акаунти, но за мен е въпрос на време да направят нещо голямо и там. Единственият минус беше поредната дженерик повърня на def rebel. Няма ли да се свършват мъките с тия некадърници? :(

Мъжкият RR изглежда брутално нагрухан засега. За мен това е мерилото за това дали един продукт е силен, а всичките обявени участници засега са супер популярни в момента. JBL ще е на шоуто другата седмица, очаквам и той да се заяви за мача. Има слухове и за хора като Ric Flair, което ми пълен филм, но ако има мач, който е подходящ за подобен гериатричен пациент. :D

По-скоро очаквах да дадат победата на Dakota Kai, с оглед на това, че беше последният и шанс за нещо значимо, а Lyra тепърва ще развива кариера си, но това е без да знам конкретните планове, които имат за нея. Със сигурност търсят някаква смяна на гвардията, със скорошните шампионски победи на Tiffany и Lyra, в което няма нищо лошо, но покрай NXT, женската им дивизия е бетонирана.

Хареса ми доста и ME. Balor го играе джобър на звездите, но това е правилната роля за него в този момент. Предполагам има още един по-сериозен пуш като Демона, но в дългосрочен план хора като него, The Miz и Sheamus ще подготвят следващото поколение звезди.

Доста приличен RAW, с точното времетраене, което ще е огромният плюс на Netflix, че няма да бъдат зависими от телевизионните порядки. 

Edited by neshev

Пентагонеца много вдигна живеца на шоуто. Супер дебют, още се бие с темпото на AEW, но когато свикне с на WWE, ще стане убиец. Врътна едно промо на есперанто и показа че умее бизнеса. Ринг женерала доста яко завижда, че не е в центъра на събитията, въпреки високия си статут на доминантен шампион и донякъде е тъжно, защото тази титла е готина и заслужава висок престиж и приоритет на всеки мейн ивентър, но те предпочитат да се бият за гривни, чушки и прякори. JD го направиха пълен палячо последно време. С гащите на майка си излиза, който го хване го бие, само джоби, а помня в първите му изяви в RAW, излизаше с костюмче, ала-бала, имаше си някаква аура на сериозен човек, мистичен. 

Бях си сложил да хапна нещо, но като излезе Ная Джакс, върнах всичко обратно в хладилника. Пак, че не го върнах на пода. Къде го намери тоя костюм, от Тлъстуша назаем ли го взе, не знам, още нямам апетит. Бейли да я връщат в понеделника, да се хранят с Майкъл Кол. Пълен култаж са, много се смях.

Като цяло, шоуто ми беше интересно. Не съм мигал почти.

• Upvote 1

Това ли е бъдещето на спортната забава? Излиза ми във ФБ някакво вмирисано опикано луча либре джудже 😂😂😂😂 Дано възможно най скоро WWE фалира или арабите я купят, с подобни уроди, може да го гледат само деца и хора с ментални проблеми.

• Haha 1

Аз съм като Винс, изобщо не харесвам отборите и не знам защо хората харесват Penta!

1 hour ago, neshev said:

Доста се чудеха защо не дебютира на първият RAW по Netflix, но така щеше да бъде изгубен след всичките неща на шоуто, а сега той беше highlight-ът на шоуто и имаше изява пред испано говорящата публика в Сан Хосе.

Сам си си отговорил. По същия начин се чудех, докато не видях латинотата в публиката. Топ стратегия да ги задържиш на екран.