Devil Posted Friday at 06:02 PM Share Posted Friday at 06:02 PM United States Championship Shinsuke Nakamura (c) vs. LA Knight Quote Link to comment
Divaka Posted Saturday at 01:29 AM Share Posted Saturday at 01:29 AM (edited) Идвам директно от лайв-а за един бърз коментар. Много ми е странна цялата работа с КО и Коуди. Всеки път КО излиза, излага фактите каквито са на масата Коуди прави някакви Роман Рейнс wanna be мимики, всякаш го боли от истината, рейджва и го ръшка. Мен лично ми е доста криндж цялата тази работа и по този начин Коуди изглежда човекът в грешка, което попринцип би трябвало да е в качеството на хийл образа. Челси е в пика на кариерата си, топ женски образ, супер хот, а я залъгват с трохички. Главната ще и стои по-добре. Edited Saturday at 02:28 AM by Divaka Quote Link to comment
Hachiko Posted Saturday at 08:27 AM Share Posted Saturday at 08:27 AM (edited) Креатива си бара мадурите, щото чакат Royal Rumble.... Пуснах шоуто с идеята, че ще се напънат, заради RAW, ама все същото. Owens извади късмет, май можеше да си чупи рамото: Edited Saturday at 08:30 AM by Hachiko Quote Link to comment
neshev Posted Saturday at 10:49 AM Share Posted Saturday at 10:49 AM Добър шанс им се дава на жените и отборната дивизия да се издигнат. Netflix си е Netflix, но все още има доста пинизи да си по кабеларките. Jacob Fatu сцепва с всяка изява. Промотата му са добри, мачовете също. Надявам се, че няма да са консервативни и ще получи стабилен пуш през тази година. В момента имат огромен интерес да поддържат Bloodline силни. Супер предимство е да имаш heel групировка, която можеш да хвърлиш в ME на всяко шоу. Bianca доста зле я използват през последната година, но за нейно щастие продължава да е звезда и този кофти booking не и влияе особено зле. Има доста логика да сложат Bayley като първи опонент на Tiffany. Ветеран, който да може да я прекара през първата и вражда като шампион. MCMG започват да набират инерция на ринга, което може само да ме радва. Kevin Owens може и да казва някои истини, но е пълен задник, което го прави heel в ситуацията. Засега доста залагат на физическите конфронтанции, което дава сериозни заявки, че ще се сцепят на Royal Rumble. Самият RR мач е брутално нагрухан тази година. Като цяло не съм особено очарован от последните няколко Rumble мача, нямат никакви оправдания да не направят нещо грандиозно тази година. Quote Link to comment
MJ23 Posted Saturday at 10:49 AM Share Posted Saturday at 10:49 AM (edited) 10 hours ago, Divaka said: Идвам директно от лайв-а за един бърз коментар. Много ми е странна цялата работа с КО и Коуди. Всеки път КО излиза, излага фактите каквито са на масата Коуди прави някакви Роман Рейнс wanna be мимики, всякаш го боли от истината, рейджва и го ръшка. Мен лично ми е доста криндж цялата тази работа и по този начин Коуди изглежда човекът в грешка, което попринцип би трябвало да е в качеството на хийл образа. Челси е в пика на кариерата си, топ женски образ, супер хот, а я залъгват с трохички. Главната ще и стои по-добре. Хайде, да започнеш да пишеш, и да се изразяваш с думи, утвърдени в българския език, не рейджва, ръшва, пушва, да не трябва да правиш скоро 58-ми акаунт. Edited Saturday at 12:24 PM by MJ23 batistaheel, Ponetron, Todor Atanasov and 5 others 1 6 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted Saturday at 10:55 AM Share Posted Saturday at 10:55 AM 2 minutes ago, MJ23 said: Хайде да започнеш да пишеш, и да се изразяваш с думи, утвърдени в българския език, не рейджва, ръшва, пушва, да не трябва да правиш скоро 58-ми акаунт. Офф- топик е, ама не е само при младие тази тендеция, дори и дъртаците вече почнаха да лафят на развален смесено английски. Пълни неграмотници са, но иначе използват некви "модерни" термини. Някак се връзва с това, че има идиоти и се чудят, защо нямат Smackdown в нетфликс . MJ23 1 Quote Link to comment
dmtbg Posted Saturday at 01:57 PM Share Posted Saturday at 01:57 PM Гледах снощи на живо в нетфликс,ама много реклами,много нещо бе.Имах чувството,че на всеки 10 минути имаше прекъсвания по 3 минути, то дори не бяха реклами,а просто 3 минути,в които показваха чупки и стойки на кечистите 😅 Divaka 1 Quote Link to comment
hacky Posted Saturday at 05:54 PM Share Posted Saturday at 05:54 PM Отвратително натоварващо дълго предаване, толкова много рекапи на стари неща, наистина няма какво да сложат и слагат само пълнеж. Искаше ми се по-бързо да дойде края… Quote Link to comment
THE ENEMY Posted Sunday at 09:45 AM Share Posted Sunday at 09:45 AM Определено доста тегав епизод. Дължината е доста натоварваща, когато 80% от шоуто ти е истории около хора които вчера бяха лоукард, или мачове на същите, без или с много плоски сторилайни около тях. КО и Коди е ок пълнеж до Ръмбъла. Кевин не излага никакви истини, излага си sick хийлската логика, че трябва да помагаш на хората само когато това ти е изгодно. Или да правиш услуги, само ако след това разчиташ че ще ти бъдат върнати. Точно това беше и неговото отношение към Роудс когато и двамата бяха бейбифейсове и партньори. Реално хийлът на КО е сокът на боклука, защото в момента в който видя, че приятелството му със световния шампион не му носи ползи, той се побърка и се обърна срещу него. Коди от друга страна е човек на дълга, на честта и прави това което смята за редно, без да калкулира евентуални сметки които могат да го преследват в бъдеще. И го прави без да се обяснява много или да се прави на рапер от улица Сезам. Точно заради, както гласеше един от плакатите в публиката, ние сме горди крайбейбита. А проблемът с КО е, че освен че играе някакъв сдухан психопат, който само рИве, то той е портрет на един нервак, на един леко нескопосан неудачник, пич който изнася промота от колата на паркинга, което на нормалните хора им говори колко криндж е тоя изтрещялник. И разбира се, пискливите нотки в гласът по време на промота са черешката на тортата. Имаше един момент около враждите с Роман, когато КО беше преодолял тези неща и изглеждаше и стоеше доста по-добре като образ и присъствие, но явно той е от хората които работят по-добре когато са скриптирани и някой редактира проявите им, изчиствайки слабите страни от персоната му. За съжаление в момента той е много далеч от това ниво. Интересна развръзка и около Блуудлайн. Явно борбите в племето не са свършили. Всичко тази седмица говореше, че Джейкъб идва за ула фалата. Копелето е много убедително в изявите си, това не може да се отрече. И най-вероятно ще коства на Роман Ръмбъла. Интересно обаче е каква роля ще играе Соло в целия пъзел отсега. Някои биха казали, че пичът си слиза в мидкарда, но това са глупости. Реално в момента WWE третира Сикоа изключително добре. Виждаме и тази седмижа, но и преди се е случвало, да го пускат да си почива рандъм когато му скимне и да пропуска епизоди. Не са много кечистите които получават такива привилегии и обикновено това е знак, че в бекстейдж йерархията Соло е високо. Всичко това са само мои размишления и спекулации, разбира се. Времето ще покаже дали наистиа е така. Ел Ей Наит отново е кучка и отново джоби. Вкараха го при братята самоанци, да джоби малко и на тях, защото са предвидили нещо свежо за Лорд Тенсай? Пичове, едно време съм гледал Таджири, който бе изключително кадърен и интересен японски образ и кечист. Дори шибания Фунаки имаше повече харизма, дайте да си говорим честно. В момента ме боли сърцето да гледам как от зор напъват този надценен некадърник Шинске, че и някакви златни стандарти като Найт да бъдат принасяни в жертва. Рейнът на Тифка почна слабо и индикациите са, че май така ще си отиде. Много слаба история, но и креатива е виновен, понеже и нейния гимик в NXT беше много по-интересен. Богата щерка на тати, нещо като женски милиън долар мен. Не беше чикен шит и не бягаше от противничките си, въпреки че мамеше по време на мачовете. Такова нещо е голяма свежест за женската дивизия. Вместо това гледаме една по-атлетична версия на Челси Грийн, гимик който е безкрайно изтъркан принципно, а и реално като актьорска игра, Челси го играе много по-добре. Quote Link to comment
Recommended Posts