neshev Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) Деветнадесети годишни награди на Българското Кеч Общество (BWC) Драги потребители, за деветнадесетa поредна година имаме удоволствието да Ви представим годишните награди на форума. Имате възможността да изберете своите фаворити в 19 категории. Спрямо миналата година, категорията "Нов потребител нa годината" отпада като опция. Общи правила и условия за участие: Quote = Гласуването се извършва чрез пост в темата. = Ако в някоя категория не искате да гласувате, можете да я пропуснете. = Посочвайте само по един избран от вас победител във всяка една от категориите, като нямате право да посочвате имена извън номинираните, освен в темите, които са без номинации. = Нямате право да гласувате за себе си в индивидуалните категории, в които сте номинирани, но имате право да гласувате за ваш конкурент, ако сметнете, че е по-достоен от вас за дадена награда. = Едитът е позволен до 10 минути, след пускането на даден пост. Постове, едитнати след зададения срок, няма да бъдат зачетени. При наличието на технически проблеми, пишете на лично съобщение. = Гласове ще бъдат зачетени само на потребители, които са регистрирани преди 01.12.2024. = Няма да бъдат зачетени гласовете на потребители, които се опитват да гласуват от повече от един акаунт. Наградите са организирани от екипа на BWC (HEIDENREICH, itzo1994, neshev, THE ENEMY и The Olimpic Hero), със съдействието на потребителите на форума. 1. Потребител на годината: @neshev @The Olimpic Hero @Ponetron @gboy @nWoHulkster @hacky @THE ENEMY @Devil @Rainmaker @Price 2. Модератор на годината: @The Olimpic Hero @HEIDENREICH @itzo1994 @neshev @THE ENEMY 3. Събитие на годината: Създаването на Българската Кеч Академия. Radox се завръща във форума. Дъмян Тангра, Елто и Мето дават видео интервюта за BWC. itzo1994 поема рубриката "Кечист на месеца". 4. Вражда на годината: baikiro и THE ENEMY срещу Хунтата Феновете на Скалата срещу Cody Crybabies neshev срещу nWoHulkster baikiro срещу феновете на ЦСКА Дъмян Тангра срещу Мето срещу Миро 5. Филм на годината: Опит за покушение срещу Сержант ENEMY. Radox се завръща изненадващо да води сезон на Мафия. Папа Йоан Bauer превръща кучето Hachiko в истинско момче. 6. Кеч тема на годината: Българска кеч академия (nWoHulkster) WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) Имате ли приятели с които гледате кеч? (The Pain) Дневникът на един (полу?) луд: Рандъм мисли върху рандъм теми (THE ENEMY) NostalgicMania: WrestleMania I, III и X-7 (gboy) ТВ сделката между WBD и AEW (gboy) 7. Тема на годината: Love Hurts! (Metzgermeister) Кръщението на Хачико (Jack Bauer) Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) 8. Дискусионна тема на годината: БОКС: Ситуацията в тежка категория (gboy) Kиро Брейка (обща тема) (TripleSix) Островът на 100-те гривни (Сезон 1) (neshev) Big Brother (Сезон 6) (neshev) Hell's Kitchen България (Сезон 6) (neshev) Копа Америка 2024 (UNDERTAKER*) Formula 1 (tker 17-0) Олимпийски игри 2024 в Париж- Кои спортове ще следите? (lunatic fringe) Европейско първенство по футбол 2024 (14.06.2024г - 14.07.2024г) (natopor4en) Футбол (Lubo Dimitrov) 9. Рубрика на годината: BWC: ЦИРКЪС МАКСИМУС - Състезания с колесници! (THE ENEMY) BWC Top 20 Wrestlers of the Month (itzo1994) BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) 10. Подкаст на годината: Без Сценарий (neshev/The Olimpic Hero) НЕОЧАКВАНИЯТ ПОДКАСТ (Bobotsi/ЧОТУДЕ) НВП (Jericho/Radox) Видео интервюта с Дъмян Тангра, Елто и Мето (The Olimpic Hero) 11. Игра на годината: Мафия (Jack Bauer/Radox) Игри с прогнози (The Big Red Machine/Bobotsi/UNDERTAKER*) ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ - ЕВРО 2024 (Bobotsi) Prediction Contest (hacky) Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) 12. Гимик на годината: "Папа Йоан" @Jack Bauer "Кучето" @Hachiko "Българинът зад граница" @Vasko_London "Борецът срещу Хунтата" @baikiro "Турбо фенът на Казучка" @njpw_puroresu "Националистът" @lunatic fringe "Сержант" @THE ENEMY "AI Гуруто" @hacky 13. Най-неприятен потребител на годината: Свободен избор 14. Марк на годината: Свободен избор 15. Куку на годината: Свободен избор 16. Спамър на годината: Свободен избор 17. Най-конфликтен потребител на годината: Свободен избор 18. Най-забавен потребител на годината: Свободен избор 19. Цитат на годината: Свободен избор Краен срок за гласуване: 19.01.2025, 23:59 Резултатите ще бъдат обявени на: 20.01.2025 Edited January 7 by neshev krriiissss and itzo1994 2 Quote Link to comment
hacky Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) 1. Потребител на годината: Определено моята година, активен във всички раздели, подържам легендарна игра и най-важното успях да мина по репутация YoTheReal само със собствен труд! За съжаление не ми дават да гласувам за себе си и ми казаха да гласувам за Прайс. @Price 2. Модератор на годината: @itzo1994 Защото ми е приятел 3. Събитие на годината: itzo1994 поема рубриката "Кечист на месеца". 4. Вражда на годината: neshev срещу nWoHulkster 5. Филм на годината: Опит за покушение срещу Сержант ENEMY. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) 8. Дискусионна тема на годината: Kиро Брейка (обща тема) (TripleSix) 9. Рубрика на годината: BWC Top 20 Wrestlers of the Month (itzo1994) 10. Подкаст на годината: НЕОЧАКВАНИЯТ ПОДКАСТ (Bobotsi/ЧОТУДЕ) 11. Игра на годината: Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) 12. Гимик на годината: "Сержант" @THE ENEMY Edited January 6 by hacky HEIDENREICH, itzo1994 and Bobotsi 1 1 1 Quote Link to comment
Devil Posted January 5 Share Posted January 5 1. Потребител на годината: neshev 2. Модератор на годината: neshev 3. Събитие на годината: Дъмян Тангра, Елто и Мето дават видео интервюта за BWC 4. Вражда на годината: Феновете на Скалата срещу Cody Crybabies 5. Филм на годината: Radox се завръща изненадващо да води сезон на Мафия 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Love Hurts! (Metzgermeister) 8. Дискусионна тема на годината: Европейско първенство по футбол 2024 (14.06.2024г - 14.07.2024г) (natopor4en) 9. Рубрика на годината: BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) 10. Подкаст на годината: Без Сценарий (neshev/The Olimpic Hero 11. Игра на годината: Prediction Contest (hacky) 12-19 - ... Bobotsi and itzo1994 1 1 Quote Link to comment
raquishi Posted January 5 Share Posted January 5 1. Потребител на годината: @The Olimpic Hero 2. Модератор на годината: @itzo1994 3. Събитие на годината: - 4. Вражда на годината: baikiro и THE ENEMY срещу Хунтата 5. Филм на годината: Опит за покушение срещу Сержант ENEMY. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Кръщението на Хачико (Jack Bauer) 8. Дискусионна тема на годината: Kиро Брейка (обща тема) (TripleSix) 9. Рубрика на годината: - 10. Подкаст на годината: - 11. Игра на годината: - 12. Гимик на годината: "Папа Йоан" @Jack Bauer 13. Най-неприятен потребител на годината: @raquishi 14. Марк на годината: - 15. Куку на годината: @raquishi 17. Най-конфликтен потребител на годината: @raquishi 18. Най-забавен потребител на годината: @MJ23 19. Цитат на годината: - THE GRIM REAPER and itzo1994 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted January 6 Share Posted January 6 1. Потребител на годината: @hacky 2. Модератор на годината: @itzo1994 - Тука бих гласувал за Нешев, но няма. 3. Събитие на годината: itzo1994 поема рубриката "Кечист на месеца". 4. Вражда на годината: neshev срещу nWoHulkster 5. Филм на годината: Опит за покушение срещу Сержант ENEMY. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) 8. Дискусионна тема на годината: Kиро Брейка (обща тема) (TripleSix) - КУЛТОВА ТЕМА- ПОМИВКИ! 9. Рубрика на годината: BWC Top 20 Wrestlers of the Month (itzo1994) 11. Игра на годината: Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) 12. Гимик на годината: "Сержант" @THE ENEMY itzo1994 and hacky 1 1 Quote Link to comment
Price Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) 1. Потребител на годината: @Devil Кой се е излъгал баш пък мен да ме номинира тук 2. Модератор на годината: @itzo1994 3. Събитие на годината: Създаването на Българската Кеч Академия. 4. Вражда на годината: Феновете на Скалата срещу Cody Crybabies 5. Филм на годината: Папа Йоан Bauer превръща кучето Hachiko в истинско момче. 6. Кеч тема на годината: Българска кеч академия (nWoHulkster) 7. Тема на годината: Love Hurts! (Metzgermeister) 8. Дискусионна тема на годината: Островът на 100-те гривни (Сезон 1) (neshev) 9. Рубрика на годината: BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) 10. Подкаст на годината: Без Сценарий (neshev/The Olimpic Hero) 11. Игра на годината: Игри с прогнози (The Big Red Machine/Bobotsi/UNDERTAKER*) 12. Гимик на годината: "Папа Йоан" @Jack Bauer 14. Марк на годината: Brutalnia 15. Куку на годината: Hachiko 16. Спамър на годината: Hachiko Edited January 6 by Price itzo1994, Bobotsi and HEIDENREICH 2 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted January 6 Share Posted January 6 1. Потребител на годината: @Ponetron 2. Модератор на годината: @itzo1994 3. Събитие на годината: Radox се завръща във форума. 4. Вражда на годината: Феновете на Скалата срещу Cody Crybabies 5. Филм на годината: Папа Йоан Bauer превръща кучето Hachiko в истинско момче. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Love Hurts! (Metzgermeister) 8. Дискусионна тема на годината: Олимпийски игри 2024 в Париж- Кои спортове ще следите? (lunatic fringe) 9. Рубрика на годината: BWC: ЦИРКЪС МАКСИМУС - Състезания с колесници! (THE ENEMY) 10. Подкаст на годината: Без Сценарий (neshev/The Olimpic Hero) 11. Игра на годината: Игри с прогнози (The Big Red Machine/Bobotsi/UNDERTAKER*) 12. Гимик на годината: "Папа Йоан" @Jack Bauer 13. Най-неприятен потребител на годината: байкуриолигофрена 17. Най-конфликтен потребител на годината: байкуриолигофрена itzo1994 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted January 6 Share Posted January 6 Много, много слаба година за наградите, въпреки че мисля, че бе силна за форума. Половината събития в категориите дори не знам, че са се случили... 1. Потребител на годината: @hacky - За цялостен принос. 2. Модератор на годината: @itzo1994 - Не съм запознат, но по всяка вероятност и тази година той и Нешката избутаха тежестта. 3. Събитие на годината: Създаването на Българската Кеч Академия. - Най се доближава до някакво събитие. Радокс се завърна.. да води Мафия и пак изчезна, не е активен. Видео интервютата на тия пичове за БВЦ не представляват интерес за мен, а кечист на месеца дори не знаех, че го води Ицака. Radox се завръща във форума. 4. Вражда на годината: Нито една силна вражда. Не знаех, че дЪмян има някакви вражди, та и тук избирам най - близкото .. baikiro и THE ENEMY срещу Хунтата 5. Филм на годината: Папа Йоан Bauer превръща кучето Hachiko в истинско момче. - Никакъв филм не е, ама на фона на другите най се ядва. Година без нито 1 филм в БВЦ.. ЕХ, остаряхме момчета... 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Кръщението на Хачико (Jack Bauer) 8. Дискусионна тема на годината: Kиро Брейка (обща тема) (TripleSix) - Всички филми на тоя идиот, Тека, Цанкича, Жечката... Определено доставиха тази година. 9. Рубрика на годината: BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) 10. Подкаст на годината: Без Сценарий (neshev/The Olimpic Hero) 11. Игра на годината: Игри с прогнози (The Big Red Machine/Bobotsi/UNDERTAKER*) 12. Гимик на годината: "Папа Йоан" @Jack Bauer 14. Марк на годината: @Brutalnia 15. Куку на годината: @BAITO6O 16. Спамър на годината: @Hachiko 19. Цитат на годината: @Suffer-H с това епично избухване: hacky, Metzgermeister, Mariyan01 and 5 others 1 2 3 2 Quote Link to comment
Farest Posted January 7 Share Posted January 7 Бих въвел още една категория Лична история на потребител от Бвц за всички временна! Историята е, че @Metzgermeister смачкал един охлюв докато си върви без да иска и осъзнал какво направил и се върнал да се извини на охлюва. Казал му, че съжалява и охлюва не заслужава тази съдба. Гахахахаххахахах треса кат свиня от смях😆😆😆😆😆😆😆😆 Metzgermeister and Sugarev 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted January 7 Share Posted January 7 20. Най-ТЪП гимик на годината: Jack Bauer Quote Link to comment
damtiham Posted January 7 Share Posted January 7 1. Потребител на годината - Devil 2. Модератор на годината - HEIDENREICH 3. Събитие на годината - Дъмян Тангра, Елто и Мето дават видео интервюта за BWC 4. Вражда на годината - neshev срещу nWoHulkster 5. Филм на годината - Radox се завръща изненадващо да води сезон на Мафия 6. Кеч тема на годината - Българска кеч академия (nWoHulkster) 7. Тема на годината - Love Hurts! (Metzgermeister) 8. Дискусионна тема на годината - Big Brother (Сезон 6) (neshev) 9. Рубрика на годината - BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) 10. Подкаст на годината - Видео интервюта с Дъмян Тангра, Елто и Мето (The Olimpic Hero) 11. Игра на годината - Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) 12. Gimmick на годината - "Папа Йоан" Jack Bauer 13. Най-неприятен потребител на годината: Shaider_Three 14. Mark на годината: baikiro 15. Kуку на годината: Jack Bauer 16. Спамър на годината: neshev 17. Най-конфликтен потребител на годината: baikiro 18. Най-забавен потребител на годината: The Olimpic Hero 19. Цитат на годинта: THE ENEMY: Quote Аре да ви го обясня така. Идва Винс и ви предлага 200 бона да му духате в една стаичка, без никой да разбере. Вие се съгласявате. Влизате вътре и почвате, като през цялото време си повтаряте "200 бона, 200 бона", изведнъж в стаичката влизат Биг И и Боби Лашли и без да ви питат, почват да се опитват да си съберат хуйовете едновременно в задника ви, докато Винс ви е запушил устата. Тъкмо Винс се одръпва от вас и почвате да викате с надежда, че някой ще чуе и ще ви спаси и изведнъж забелязвате, че той вече се е надупил над вас и се случва нещо кафево. Когато целия филм приключва, Винс почва да ви успокоява, че няма да ви даде 200 бона, ще ви даде 2 милиона, стига да си мълчите. И вие се съгласявате. В следващия момент обаче парите по транша не пристигат. itzo1994 and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted January 7 Share Posted January 7 1. Потребител на годината: Нешев 2. Модератор на годината: Ицо1994 3. Събитие на годината: Създаването на Българската Кеч Академия. 4. Вражда на годината: Феновете на Скалата срещу Cody Crybabies 5. Филм на годината: Папа Йоан Bauer превръща кучето Hachiko в истинско момче. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Мисля да ударя едно рамо на моят градски. Love hurts! (Metzgermeister) Хакито ще спечели така или иначе. 8. Дискусионна тема на годината: Темата за Еврото 10. Подкаст на годината: НВП много ясно. 11. Игра на годината: Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky). Беше нещо ново и готино. 12. Гимик на годината: Олигофренът Васко_Лондон. Сега остава да разберем чий фейк е тоя. Metzgermeister and itzo1994 1 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted January 7 Share Posted January 7 1. Price 7. Кръщението на Хачико (Jack Bauer) 8. Formula 1 (tker 17-0) 12. "Папа Йоан" itzo1994 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 7 Share Posted January 7 1. Потребител на годината: The Olimpic Hero 2. Модератор на годината: Itzo1994 3. Събитие на годината: Radox се завръща във форума. 4. Вражда на годината: baikiro и THE ENEMY срещу Хунтата 5. Филм на годината: Radox се завръща изненадващо да води сезон на Мафия. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Love Hurts! (Metzgermeister) 8. Дискусионна тема на годината: Kиро Брейка (обща тема) (TripleSix) 9- 10. Подкаст на годината: НВП(Jericho/Radox) 11. Игра на годината: Мафия (Jack Bauer/Radox) 12- 13. Най-неприятен потребител на годината: Vasko_London 14- 15. Куку на годината: Hachiko 16- 17. Най-конфликтен потребител на годината: Berbo 18- 19- itzo1994 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Metzgermeister Posted Friday at 10:20 PM Share Posted Friday at 10:20 PM (edited) 1. Потребител на годината: neshev - за поредна година е достатъчно активен и пише достатъчно читави постове. 2. Модератор на година: itzo1994 - носи му се все още славата на най-работливия в Екипа, а и май е негова заслуга няколко години подред вече да бъдат окачени коледни лампички горе. 3. Събитие на годината: Създаването на Българската Кеч Академия - тепърва ще има да се берат плодовете от това събитие, ако наистина студентите успеят да пробият. 4. Вражда на годината: Феновете на Скалата срещу Cody Crybabies - не продължи дълго, но поне имаше някакъв по-такъв конфликт. Като цяло е слаба работа тази година. Повече ме изкефи враждата на yogimax & fafan във форума за ГТ, защото поне съм се заливал от смях как все се джафкат във всеки свой пост и се обвиняват един друг в тролня 5. Филм на годината: Папа Йоан Bauer превръща кучето Hachiko в истинско момче - то този година филми нямаше реално, ама чувствам, че трябва да сложа нещо. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) - определено пикантериите покрай дядо Винс и невъзможността да устиска ходенето до клозета по време на полов акт предизвикаха най-голям фурор не само в нашия форум, но и в кеч общността като цяло. 7. Тема на годината: реално тук в рядка проява на нарцисизъм смятам, че аз трябва да спечеля след цялата душа, която вложих в темата си, но понеже не мога да гласувам за себе си, съм пас 8. Дискусионна тема на годината: Kиро Брейка (обща тема) (TripleSix) - не съм взел участие май в нито една от изброените теми, но Киро Брейка е един от най-колоритните персонажи в родния нет, така че гласувам за тази тема, ако и да ме мързи да гледам клиповете с него вече. 9. Рубрика на годината: BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) - тук подкрепям младото, а и всякакво подобно водене на класации изисква внимание при броене на гласовете. 10. Подкаст на годината: Без Сценарий (neshev/The Olimpic Hero) - и на "НВП" съм фен, но сякаш "Бец сценарий" го слушам с по-голям кеф, защото при конкуренцията твърде често се говори за футбол, от който не се интересувам. 11. Игра на годината: Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) - бяха ми забавни колажите, които ни правеше изкуственият интелект и най-вече колко секси си ме представя, че изглеждам 12. Гимик на годината: "Папа Йоан" Jack Bauer - добро реинвентване от страна на въпросния потребител, който е толкова отдаден към гимика си, че реално не излиза от него. 13. Най-неприятен потребител на годината: Shaider_Three - колкото да гласувам за някого, но явно не ми е вече толкова неприятен, щом имах близка среща с него точно на Нова година и не ме алармира простатата в резултат на това. 14. Марк на годината: THE ENEMY - мисля, че това е най-големият фен на Коуди Роудс във форума и на сторилайна за "Блуудлайн", както той ги нарича. 15. Куку на годината: njpw_puroresu - то не е и нужно да казвам защо. 16. Спамър на годината: пас съм. Никой не се е отличил особено сякаш, че да го номинирам. 17. Най-конфликтен потребител на годината: Berbo - след като Mystery вече не влиза, той е негов достоен наследник в това да жегва определени потребители с кратки, но съдържателни постове. 18. Най-забавен потребител на годината: Hachiko - не знам защо, но тази година той ми беше най-забавен, като се надявам повишеното му чувство за хумор да е доказателство, че вече е в достатъчно добро състояние на духа, че да не обмисля повече да си посегне. 19. Цитат на годината: и този година нямаме култовизми като онзи с мартениците на Радокс и как един от кафевите потребители се е запознал с Олимпик, но THE ENEMY сякаш най заслужава да спечели с този цитат, който бяха номинирали и над мен: Quote Аре да ви го обясня така. Идва Винс и ви предлага 200 бона да му духате в една стаичка, без никой да разбере. Вие се съгласявате. Влизате вътре и почвате, като през цялото време си повтаряте "200 бона, 200 бона", изведнъж в стаичката влизат Биг И и Боби Лашли и без да ви питат, почват да се опитват да си съберат хуйовете едновременно в задника ви, докато Винс ви е запушил устата. Тъкмо Винс се одръпва от вас и почвате да викате с надежда, че някой ще чуе и ще ви спаси и изведнъж забелязвате, че той вече се е надупил над вас и се случва нещо кафево. Когато целия филм приключва, Винс почва да ви успокоява, че няма да ви даде 200 бона, ще ви даде 2 милиона, стига да си мълчите. И вие се съгласявате. В следващия момент обаче парите по транша не пристигат. Edited Friday at 10:21 PM by Metzgermeister batistaheel, itzo1994, Bobotsi and 1 other 3 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted Saturday at 01:37 PM Share Posted Saturday at 01:37 PM 1. Потребител на годината: Price - активен е цяла година в кеч разделите, но и извън тях. 2. Модератор на година: Хунтата е едно цяло, не мога да посоча конкретен колега. 3. Събитие на годината: Създаването на Българската Кеч Академия. 4. Вражда на годината: Феновете на Скалата срещу Cody Crybabies - като цяло много слабо тази година. 5. Филм на годината: Папа Йоан Bauer превръща кучето Hachiko в истинско момче. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) - от тази тема се видя, че BWC стои плътно до Винс. Добре че не сме под него, че иначе щяхме всички да сме кафеви. 7. Тема на годината: Love Hurts! (Metzgermeister) 8. Дискусионна тема на годината: Копа Америка 2024 (UNDERTAKER*) - в много други теми имаше къде-къде повече коментари, но не мога да не отбележа колко старание вложи Гробаря* в оформлението на постовете си. 9. Рубрика на годината: BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) - мойта рубрика е бита карта 10. Подкаст на годината: Видео интервюта с Дъмян Тангра, Елто и Мето (The Olimpic Hero) 11. Игра на годината: ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ - ЕВРО 2024 (Bobotsi) 12. Гимик на годината: "Папа Йоан" Джак Балар - възхищавам се на енергията му да крепи този образ толкова дълго време. 13. Най-неприятен потребител на годината: Всички сте ми приятни 14. Марк на годината: Brutalnia - положителен глас е това от мен. 15. Куку на годината: Hachiko 16. Спамър на годината: пас 17. Най-конфликтен потребител на годината: Бай Киро. Човекът се интересува от моторни спортове, истински футбол, арабски футбол, кеч и какво ли още не, само и само за да ни дига кръвното. Ако не му дам поне една номинация, язък. 18. Най-забавен потребител на годината: Тук като гледам ще е много слабо, затова предлагам легендата @krriiissss да вземе някоя награда. Мафиоти, граждани без роля, повеждам влака! 19. Цитат на годината: On 6/18/2024 at 12:31 AM, The Olimpic Hero said: Да еба и грозното, малоумно, тъпо европейско първенство. Ужасни, скучни мачове от по 1:0 с много ритане. Това явно е модерният футбол. А Мбапе е ебахти примадоната. Почва да ме дразни яко тая тъпа костенурка. Мама ти да еба, ти никога няма да си истинска костенурка нинджа. Костенурките нинджа са готини и забавни. Ти си една тъпа и грозна костенурка. Еби си майката! Hachiko, hacky, krriiissss and 2 others 1 1 1 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted Sunday at 12:27 PM Author Share Posted Sunday at 12:27 PM Имате още седмица да гласувате. krriiissss 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted Monday at 09:44 AM Share Posted Monday at 09:44 AM 1. Потребител на годината - neshev -скъса си гъза да пише и в кеч темите и в тези за бокс/мма , отделно бе активен и в лайфстайл темите 2. Модератор на годината - itzo1994 - народът тук мисли че без него сме за никъде, кой съм аз да споря с тях? 3. Събитие на годината - Създаването на Българската Кеч Академия - обективено погледнато само косвено е свързано с форума, но си е супер значимо събитите за българския кеч 4. Вражда на годината - baikiro и THE ENEMY срещу Хунтата - това продължи най-дълго , макар че нямам никакви спомени да съм враждувал и с двамата 5. Филм на годината - Папа Йоан Bauer превръща кучето Hachiko в истинско момче - откъм филми тази година е леш, това е по-скоро за тема на годината, насрах се от смях на това малоумие 6. Кеч тема на годината - Българска кеч академия (nWoHulkster) - тук можеха да се прочетат интересни новини за новия проект , Олимпик също пишеше интересни неща там 7. Тема на годината - Love Hurts! (Metzgermeister) - тук даже бях потърсен за съвет , още се чудя да се смея ли, да плача ли. Ако някой ден отида до Бургас ще ти наритам самосъжаляващия се гъз от булевард Богориди до Морската градина ( само тези места съм виждал в прокажения ви град) 8. Дискусионна тема на годината - БОКС: Ситуацията в тежка категория (gboy) тази тема ясно че няма да спечели, просто на мен само тя ми е интересна от номинираните 9. Рубрика на годината - BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) - адмирации за ел Бобоциньо че и тази година поддържа рубриката на инат на фона на повсеместната апатия и мързел 10. Подкаст на годината - Без Сценарий (neshev/The Olimpic Hero) - не бяха особено активни, но им слушах всички броеве, сработили са се добре 11. Игра на годината - Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) - тук имаше няколко добри попадения 12. Gimmick на годината - "Папа Йоан" Jack Bauer - това отвя конкуренцията, нищо не може даже бегло да се доближи ( айде Васко от Лондон донякъде , но напоследък пресоли манджата и не е толкова забавен откакто се опита да си разшири гимика). На всяка проповед на Негово Светейшество Папата съм се хилил със сълзи, нереална олигофрения .Достоен водач на римокатолическата църква , очаквам през тази година да обяви и кръстоносен поход 13. Най-неприятен потребител на годината: един урод дето пускаше линкове към спам теми, баннахме го но сигурно пак ще се върне. Може и спам бот да е , ба ли му мамата 14. Mark на годината: The ENEMY - през цялата година дебнеше neshev за да го срине в ожесточен дебат за състоянието на продукта по времето на Трипси 15. Kуку на годината: Metzgermeister - слабичка година за него, но с темата за любовните си терзания се откъсна от конкуренцията 16. Спамър на годината: Hachiko - пусна десетки малоумни спам теми - чистите ли, серете ли, стискате ли си пъпките 17. Най-конфликтен потребител на годината: Berbo в последните няколко месеца успя да изпревари baikiro 18. Най-забавен потребител на годината: Папа Йоан" Jack Bauer - казах защо, просто всяко обръщение към грешниците е пълен култ 19. Цитат на годинта: И една бонус категория : 20. ПОМАК НА ГОДИНАТА : The Olimpic Hero - Кой та знай, кой та познава бе .... Jack Bauer, krriiissss, yaripim and 3 others 2 1 1 1 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1. Потребител на годината: The Olimpic Hero 2. Модератор на годината: neshev 3. Събитие на годината: Създаването на Българската Кеч Академия. 5. Филм на годината: Опит за покушение срещу Сержант ENEMY. 6. Кеч тема на годината: WWE: Нови скандални разкрития около сексуалния скандал срещу Vince McMahon и WWE, Vince подава оставка (neshev) 7. Тема на годината: Love Hurts! (Metzgermeister) 8. Дискусионна тема на годината: Kиро Брейка (обща тема) (TripleSix) 9. Рубрика на годината: BWC-ЛЮБИМ МАЧ ЗА 2023 ГОДИНА (Bobotsi) 10. Подкаст на годината: Без Сценарий (neshev/The Olimpic Hero) 11. Игра на годината: Познай юзъра от BWC! /AI Edition/ (hacky) 12. Гимик на годината: "Папа Йоан" Jack Bauer 18. Най-забавен потребител на годината: Папа Йоан" Jack Bauer 19. Цитат на годинта: krriiissss, HEIDENREICH, Metzgermeister and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts