Radox Posted January 15 Share Posted January 15 18 hours ago, Radox said: Спокойно, аз и хората ми ще се погрижим за това. Олимпик и Радох - Ден 8! Във връзка с това да потвърдя. Започвам кампания, която да ви достави неподправено зрелище в този сезон. Името на кампанията е "Олимпик и Радох - Ден 8". Целта й е ние двамата да останем до последния ден на играта, за да има сеир и сезонът да стане възможно най-качествен. Така че Баче Митко, идваш ли да ги мятаме един след друг и да останем до края?? Правим ли съюза?? Link to comment
Jack Bauer Posted January 15 Share Posted January 15 17 minutes ago, Radox said: Във връзка с това да потвърдя. Започвам кампания, която да ви достави неподправено зрелище в този сезон. Името на кампанията е "Олимпик и Радох - Ден 8". Целта й е ние двамата да останем до последния ден на играта, за да има сеир и сезонът да стане възможно най-качествен. Така че Баче Митко, идваш ли да ги мятаме един след друг и да останем до края?? Правим ли съюза?? Ще има ли LMS на финала? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
kabakov Posted January 15 Share Posted January 15 По-добра идея - макс ден 3 без Радокс и Олимпик. Естествено ако стане работата мафията може и да помогне и още ден две да е и без двамата, ама от къде такъв късмет... Link to comment
Radox Posted January 15 Share Posted January 15 2 minutes ago, kabakov said: По-добра идея - макс ден 3 без Радокс и Олимпик. Естествено ако стане работата мафията може и да помогне и още ден две да е и без двамата, ама от къде такъв късмет... Това ти е по-дълго мнение от всяко едно от последния сезон. Що така миризливо ве, кабак? Link to comment
kabakov Posted January 15 Share Posted January 15 Е, трябва да компенсираме излагацията от предния сезон. Link to comment
Radox Posted January 15 Share Posted January 15 @The Olimpic Hero айде казвай бе, ще ги мятаме ли? Ето го и официалното лого на Кампанията: Ще става купона! Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 15 Share Posted January 15 Радоксе, недей така, че ще ме повлечеш и мене с твоя, негативен образ! Този сезон ще бъда 100% бейбифейс. Коди Роудс, който ще победи лошите мафиоти на КечМафия 28! raquishi and Bobotsi 2 Link to comment
Hachiko Posted January 15 Share Posted January 15 17 minutes ago, Radox said: Това лого по гейско не можа ли да го направиш? Има лик на "стистни ми к*ра, после аз твоят!". Link to comment
hacky Posted January 15 Share Posted January 15 1 hour ago, kabakov said: По-добра идея - макс ден 3 без Радокс и Олимпик. Естествено ако стане работата мафията може и да помогне и още ден две да е и без двамата, ама от къде такъв късмет... Правим ли анти съюз срещу оилимпик и радокс. Ден 1 радокс, ден 2 олимпик, знае се плана! Ето го логото на фракцията ни: Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 15 Share Posted January 15 3 minutes ago, hacky said: Правим ли анти съюз срещу оилимпик и радокс. Ден 1 радокс, ден 2 олимпик, знае се плана! Виж се колко си податлив на манипулации! Олимпик е 100% бейбифейс, както вече обяви. Ще играе играта единствено и в името на мирните граждани! Link to comment
Jericho Posted January 15 Share Posted January 15 Не искам да правя филми, но желая да ви информирам, че вчера вечерта инсталацията на апартамента ми се прееба и нямам ток. И стана малко дядо вади ряпа. Бъркам по контактите и вместо нула и фаза, вади две фази. Опитах се да ги оправя сам, но курец. Викнах буквално всеки способен мъж от родата ми, който разбира от ток, но и те не се справиха и сега седиме като уйови глави и чакаме майстор и даже едно кафе не мога да им направя. Телефона ми е на 6%, затова ще помоля Нешев, да не ме чака за съобщението вечерта, АМИ СЛУЖЕБНО ДА МИ ДАДЕ НОМЕР 1. Благодаря. Link to comment
neshev Posted January 15 Author Share Posted January 15 15 minutes ago, Jericho said: Телефона ми е на 6%, затова ще помоля Нешев, да не ме чака за съобщението вечерта, АМИ СЛУЖЕБНО ДА МИ ДАДЕ НОМЕР 1. Предложението е отхвърлено. Link to comment
hacky Posted January 15 Share Posted January 15 21 minutes ago, Jericho said: Не искам да правя филми, но желая да ви информирам, че вчера вечерта инсталацията на апартамента ми се прееба и нямам ток. И стана малко дядо вади ряпа. Бъркам по контактите и вместо нула и фаза, вади две фази. Опитах се да ги оправя сам, но курец. Викнах буквално всеки способен мъж от родата ми, който разбира от ток, но и те не се справиха и сега седиме като уйови глави и чакаме майстор и даже едно кафе не мога да им направя. Телефона ми е на 6%, затова ще помоля Нешев, да не ме чака за съобщението вечерта, АМИ СЛУЖЕБНО ДА МИ ДАДЕ НОМЕР 1. Благодаря. оставаш последен джони. Link to comment
Hachiko Posted January 15 Share Posted January 15 Имам 500 мб интернет и тела ми се ебава, ще е тегаво. Link to comment
Radox Posted January 15 Share Posted January 15 Нешев, аз съм ти казал отпреди няколко дни, че съм се насочил към №5, да не забравиш да го нагодиш да е мирен без роля! Link to comment
neshev Posted January 15 Author Share Posted January 15 3 minutes ago, Radox said: Нешев, аз съм ти казал отпреди няколко дни, че съм се насочил към №5, да не забравиш да го нагодиш да е мирен без роля! Хачику какво мисли по въпроса? Link to comment
Hachiko Posted January 15 Share Posted January 15 Никви номера и схеми. Честен съм пред себе си и Бог! Link to comment
Radox Posted January 15 Share Posted January 15 Любопитна статистика, която да ви подготви какво да очакваме в сезона - досега средноаритметично 27-те сезона (по точно 26, защото 8-ми не се проведе) са продължавали по 11,5 фази преди единият отбор да спечели. Това означава точно по средата между Ден 6 (11-та фаза) или Нощ 6 (12-та фаза). Тоест чисто статистически, този сезон е най-вероятно да продължи или до Ден 6 или до Нощ 6. Така че ако стигнем до Ден 5 и все още не сме елиминирали нито един мафиот, ще трябва много сериозно да мислим кой ще е следващият, който ще мятаме. Друга статистика - гражданите досега имаме 14 победи, а мафиотите - 12. Ще ги мятаме значи! Link to comment
Hachiko Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 5 minutes ago, Radox said: Любопитна статистика Любопитна статистика е, че си единственият, който му се пада мафиот за първи път и лети първи и на момента. Приготви гъза! Едит: То има още няколко дена - буквално можехме изиграем цел сезон с тия спамове. Edited January 15 by Hachiko Link to comment
Jack Bauer Posted January 15 Share Posted January 15 2 hours ago, Hachiko said: Никви номера и схеми. Честен съм пред себе си и Бог! Трета Божия заповед: Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог. Срещу теб ще играя, грешнико!!!!! Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
baikiro Posted January 15 Share Posted January 15 3 minutes ago, Jack Bauer said: Трета Божия заповед: Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог. Срещу теб ще играя, грешнико!!!!! Мамицата ти папешка... Тоят Бог е също толкова реален колкото и божествата на всички други. Препоръчвам ти филма Еретик с легендата Хю Грант. Може да отвори широко затворените ти очи! Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Radox Posted January 15 Share Posted January 15 1 minute ago, baikiro said: Мамицата ти папешка... Тоят Бог е също толкова реален колкото и божествата на всички други. Препоръчвам ти филма Еретик с легендата Хю Грант. Може да отвори широко затворените ти очи! Путки, които НАСРАХА да участвуват в сезона, не мисля че имат право да пишат в темата! baikiro 1 Link to comment
hacky Posted January 15 Share Posted January 15 1 hour ago, Jack Bauer said: Трета Божия заповед: Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог. Срещу теб ще играя, грешнико!!!!! Защо избираш грешния отбор винаги приятелю? Link to comment
neshev Posted January 15 Author Share Posted January 15 Преди малко изтеглих ролите. Нека всеки от участниците в сезона да напише един пост. Редът на писане ще отговаря на роля, избрана на случаен принцип. @OyeaH @The Olimpic Hero @Jack Bauer @Jericho @hacky @Divaka @LightOne @MJ23 @Dudley @Farest @Price @Radox @kabakov @wohov @Socki @Hachiko @raquishi Link to comment
Recommended Posts