Jump to content

Мафия 28 - Правила, Роли и Записване

neshev

Recommended Posts

The Olimpic Hero
7 minutes ago, baikiro said:

Нека не забравяме и качественото ново попълнение @The Invisible, който също беше изгонен от ХУНТАТА. 

Ей лъжец, клеветник. Стига писа тотални измислици.

9 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Прогнозирам, че до няколко сезона ще си играеш с Вики Миланов и Кръстовището. :beer:

@viky_milanov - легендата, единственият играч в историята на Мафия, който няма нито един пост и нито една записана игрална минута!

35izpu1.jpg

Just now, Radox said:

@viky_milanov - легендата, единственият играч в историята на Мафия, който няма нито един пост и нито една записана игрална минута!

Тоя не поправяше ли покриви и беше пропуснал дневната фаза, защото оправял някакъв теч? :D

• Haha 1
  • LMFAO 2

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

ЧОТУДЕ
7 minutes ago, neshev said:

image.jpeg

Тази картинка реклама на "Без сценарий" ли е?

• Thanks 1
  • LMFAO 2

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

14 minutes ago, baikiro said:

Тоя не поправяше ли покриви и беше пропуснал дневната фаза, защото оправял някакъв теч? :D

Пускам официален ТОП 5 на най-големи аутисти, които са се записвали досега в Мафия:

1. PUNKTHEBEST - Не знаеше от кой отбор е, гласува без да знае какво прави свой колега в първия ден и опозори отбора си и сезона. Беше елиминиран като путка веднага след това,  след като всички го надушиха, дори не пробва да играе, а се оказа и че не може да напише на нормален български и едно изречение. Пълен неграмотник, освен че е и кретен. Да ти еба майката бе, некадърен боклук.

2. VIKYMILANOV - Бригадата за покриви го викнаха на нощна смяна и прецени, че му е по-далавера да вземе двоен надник, отколкото да си губи времето да пише във форума. Не написа нито един пост и беше елиминиран служебно в първия/втория? ден.

3. RUMEN34 - Тоя пич не знам на кой беше трол акаунт, но силно се надявам да е бил такъв, а не човек с умствени проблеми. Записа се уж супер-надъхано, писа ми на ЛС че нямал търпение, но след изтеглянето на ролите не се появи повече изобщо и беше служебно елиминиран още в Ден 1.

4. HACHIKO - Пълен олигофрен, който не знае къде се намира и единствената му цел в играта е с пяна на уста да драпа да се елиминира Radox. За всичко друго е напълно безполезна подметка за отбора си.

5. VELISAV - И той беше супер надъхан, но след Ден 1 замря тотално и през 2 часа ми пишеше на ЛС как се извинява, че няма да може да е активен, но имал много работа днес. Това продължи няколко дни, като пишеше все по-малко и по-малко в темите, докато накрая не го елиминираха заради това. Повече не го видях във форума.

Приемам съвети, корекции и допълвания в Топ 5!

11 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Имаш предвид шолото, в което се раздават присъди кое "е мафия" и кое "не е мафия" и се обвиняват други водещи, че си БУКВАТ сезоните?!?. Не ми се вярва да е това!

Edited by Radox

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
14 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Бях забравил, че наистина си толкова лош водещ, че насра даже от собствения си подкаст. "Неочакваният подкаст". Жалко за @Bobotsi, който е кадърно момче, но с такъв колега толкоз... :(

ЧОТУДЕ
5 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Бях забравил, че наистина си толкова лош водещ, че насра даже от собствения си подкаст. "Неочакваният подкаст". Жалко за @Bobotsi, който е кадърно момче, но с такъв колега толкоз... :(

Ние с Bobotsi не сме тези, които са известни с това, че се обграждат с куци коне. А и гимикът на подкаста е такъв, може да има утре, може след половин година и не се знае кой ще участва. Айде стига съм ви хайпвал сезона, че ще трябва да ме черпиш с кутия "Черноморец" скоро. Дано с Радокс се задържите възможно най-дълго, за да четем помия.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

23 minutes ago, Radox said:

4. HACHIKO - Пълен олигофрен, който не знае къде се намира и единствената му цел в играта е с пяна на уста да драпа да се елиминира Radox. За всичко друго е напълно безполезна подметка за отбора си.

Не си играл с мен в един отбор, като мафиот да ти покажа как стават нещата. 

Пяна мияна, като гледам как се пениш цял ден, не знам кой е с бело  ф ОСТАТА!

Дори да се паднем от един отбор, ще ти саботирам цялата игра от сега те предупреждавам!

Edited by Hachiko
13 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Дано с Радокс се задържите възможно най-дълго

Спокойно, аз и хората ми ще се погрижим за това. Олимпик и Радох - Ден 8!

Само преди това ще евтаназираме помияра, за да не ни се пречка.

35izpu1.jpg

3 minutes ago, Radox said:

Само преди това ще евтаназираме помияра, за да не ни се пречка.

От АДСКАТА КЛЕТКА ли ще се метате, като рикиши?

Jack Bauer

Из житието на Папа Йоан Бауър II...

Поглеждам към света с любов, а той отговаря само с омраза. Нима и в тези свети дебри, се е настанил Лукавия...?

Братя мои, защо всички са започнали да реагират с омраза? Та нима Мафията не е нещото, което нам сплотява... 

Моля всички ценни братя и потребители да си припомнят светите думи от учението:

Грехът може да е в болшинството или в меншеството, или пак и в двете страни. Раздорът е грях против Християнската любов, и нанася удар в самото сърце на християнството - Йоан 17:21; Римляни 12:4-21.

Всички ние сме Божии чеда и верни християни изградили форума и Мафията от нищото както едно време божиите рабове вавилонците изградили Вавилонската кула! Но Господ Бог ги наказал заради тяхното грешничество и гневът му във формата на вятър разтурил кулата, а тях пръснал по света!

Нека не позволяваме раздора да ни донесе гневът на Господ Бог, защото той ще бъде безмилостен! Нека сведем Грехът във форума до минимум и бъде ограничен само до единиците грешници и еретици като Байкиро!

Спасението е във Вярата!

Амин!

Edited by Jack Bauer
  • Haha 1
  • LMFAO 1

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

9 minutes ago, Jack Bauer said:

Ако мислиш да ми надуваш главата с твойте "аминщини", ше летиш и ти!

The Olimpic Hero
2 minutes ago, Hachiko said:

Ако мислиш да ми надуваш главата с твойте "аминщини", ше летиш и ти!

Как не те е срам, неблагодарно куче такова! Не беше ли точно Папата, който те изцели от кучия бяс и те направи истинско момче!? И аз съм тръгнал да правя алианси с тебе. :(

Just now, The Olimpic Hero said:

И аз съм тръгнал да правя алианси с тебе. :(

Какви алианси с джобъри бе, Чичо Митко, какви котки и мишки бе, Чичо Митко... Ще правиш алианс с мене и Socki, за да правим епохален Ден 8 само най-големите имена и само най-големите мейн ивентъри! Това трябва да го превърнем в най-епичния сезон, от мене и тебе зависи.

35izpu1.jpg

8 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Как не те е срам, неблагодарно куче такова! Не беше ли точно Папата, който те изцели от кучия бяс и те направи истинско момче!? И аз съм тръгнал да правя алианси с тебе. :(

Бейтва те, страх го е да не излети първи веднага :) .

Иначе е забавно да четеш как всеки път "това ще е най-великия сезон" от Радко и после "майка ви д... пак ме преебахте".

Edited by Hachiko

Аз, който не го ебе кой е водещият, щото социалната ми игра все ще е леш.

giphy.gif

Edited by LightOne

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

6 hours ago, Radox said:

А ти кой си в клуба? Аз поне излизам с лицето и името си и всички ме знаят, а ти там, както и тук, си анонимна ПУТКА, която е с 10 акаунта и се насира да се покаже. Явно си плешив, или дебел, или грозен, та затова се криеш навсякъде. Но нищо, правете алиансчета с Хахоко и идвайте да ме елиминирате. Аз в момента събирам АРМИЯ от хора и идвам за вас! Сезонът се очертава да бъде хейтърите на Radox срещу съмишлениците на Radox. И ще видим кой кого. Аз отсега заявявам, че със сигурност ще съм гражданин без роля, така че ще съм чист пред себе си, пред съвестта си, и пред Бога. Но същото не може да се каже за вас. Аз идвам за вас! Не на умствено изостаналите в сезона! Аз и хората ми ще ви победим!!!

Не насирай. Дори не съм активен в тая група, но съм виждал, че постваш там, лапваш се за нищо. Никъде не пише че трябва да се разкривам кой съм и какъв съм. Още повече на теб конкретно. 
Давай да си играем сезона, без да зачервяваш от мен и половината форум.

@baikiro успях да си изровя ЛС-то което ми беше писал Вики Миланов няколко дни след като го елиминирах служебно. Нереалната класика!!!

On 12/23/2020 at 8:02 PM, viky_milanov said:

Здравей пичага сори бате че съм супер зле ама знаеш как е в стройтелсвото последен ден изкривиха ни .Извинявам се за неактивноста си.

....

Също така, докато го търсех Викито, видях че в същия сезон шериф е бил @yaripim и е направил цели СЕДЕМ проверки в тоя сезон, като при цели ТРИ от тях е бил блокиран. Мисля, че това е абсолютен рекорд, който няма никога да бъде подобрен. Това е така защото това е сезона, за който @neshev беше споменал, че нарочно не убиваха шерифа, за да се чудят всички защо е жив :D

Edited by Radox
  • Haha 2
  • LMFAO 1

35izpu1.jpg

Предлагам скоро време да има сезон на "насралите". Всички насрали от играта ги хвърляме в сезон, като победилият отбор ще бъде спасен, останалите ще бъдат перманентно баннати от форума. Откажат ли да играят, директно им трием акаунтите. Squid games style. :wank:

Edited by neshev
  • Upvote 1
  • Haha 1
8 minutes ago, neshev said:

Squid games style. :wank:

Чувал съм го тва, скуърт гейм. Кой първи завърши - печели.

1 minute ago, neshev said:

Предлагам скоро време да има сезон на "насралите".

Не е лоша идеята. Мисля, че под №1 трябва да се запишеш ти. Редовно насираш от Шериф, насираш да ме сложиш мафиот и насираш, че сезоните на останалите водещи "не са истинска мафия". Смятам, че ще се представиш добре :) Под №2 пък ще влезе The Olimpic Hero, който регулярно насира, че останалите водещи "си буквали сезоните".

35izpu1.jpg

Е аре пускайте сезона да гоня тоя и да ходи да рине снега на ситроена!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...